Acum este 20 Iun 2026, 15:53

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 332 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 34  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Efemer -goblen lucrat de RamonAli, Lili, Mariuca si Mireille
MesajScris: 16 Feb 2011, 06:49 
Neconectat

Nume forum:1
Va salut, fetelor si va felicit pe fiecare in parte pentru stilul atat de interesant cu care lucrati.

Lili, iti doresc de pe acum o nastere usoara si sa ai parte numai de bucurii alaturi de bebelusa ta (sper ca nu ma insel ca vei avea o fetita, nu?). Sa-i dai mult piept cand se va naste, se creeaza astfel o legatura speciala intre tine si bebelus.
Cat despre goblenul pe care il lucrezi, este impecabil cusut. Singurul tip, daca imi permiti sa ti-l dau, ar fi sa pui panza in spatele gherghefului, astfel ti se va usura enorm lucrul, pentru ca poti sa treci usor ata pe sub puncte, mai ales cand esti pe la margini. Acest sfat mi l-a oferit Dani si mie mi-a folosit enorm de mult.
Mariuca, respect mult stilul tau de lucru pe culori, eu stiu ca n-as fi capabila de asa ceva pentru ca ma plictisesc repede sa cos cu o singura culoare, dar ceea ce ma intriga cel mai mult la acest stil este indoiala daca nu-ti ia mai mult timp asa. Uneori este usor sa urmaresti o singura culoare pe diagrama, dar cand sunt unele culori care abia au cateva punctulete pe ici si colo, nu stiu cum se procedeaza. In plus, simt ca-ti "fura" mult mai multa ata, nu?

Oricum, din nou va felicit pe toate si va urez sa petreceti multe momente placute in compania acestui frumos model si, desigur, in compania gargaritelor din forum.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Efemer -goblen lucrat de RamonAli, Lili, Mariuca si Mireille
MesajScris: 16 Feb 2011, 08:32 
Neconectat

Adelina, Ralu si Danuta, multumesc pentru vizita.
Se pare ca eu sunt codasa modelului, dar nu ma plang.
David imi ocupa foarte mult timp, mai ales acum cand face primii pasi.
Pupici voua si pe manutele lui Dario, Albert si Cedric.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Feb 2011, 19:38 
Neconectat

Un serial care nu trebuie omis.
Va doresc mult spor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Feb 2011, 11:00 
Neconectat

Fetelor, va multumesc mult pentru aprecieri si pentru gandurile voastre frumoase.
RamonAli o sa ai timp si pentru cusut cand o sa ma creasca David. Acum este mai important sa te ocupi de el. Eu acum, am putin mai mult timp pentru ca l-am dus pe Ianis la camin, dar cand o sa vina bubulina pe lume nu o sa mai am timp.
Danuta, iti multumesc pentru grija. Si eu imi doresc sa pot alapta bebelina cat mai mult timp. Pe Ianis l-am alaptat pana la 1 an si 5 luni. In legatura cu goblenul, asa m-am obisnuit sa cos. Oricum, o sa tin cont de sfatul tau si pe viitor o sa-l aplic.
Mariuca, iti doresc mult spor si esti foarte curajoasa daca ai inceput sa lucrezi pe culori.
Mireille, scuza-ma te rog, nu prea s-a inteles bine din fotografie. Iti doresc mult spor si abia astept urmatorul episod.

Episodul de siguranta:

Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Feb 2011, 11:06 
Neconectat

Este nemaipoment de frumos.
Il am si eu in ladita, dar inca nu m-am hotarat daca sa incep acest goblen sau Auriu de tomana.
Te urmaresc cu drag si astept cu nerabdare fiecare episod.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Feb 2011, 15:31 
Neconectat

Superbe sunt episoadele voastre, ne incantati.
RamonaAli, Lili, Mireille, Mariuca, va doresc mult spor si putere de munca.
Pupici dulci.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Feb 2011, 15:35 
Neconectat

Serialul vostru incanta privirea. De model ce sa mai zic decat ca este minunat.
Spor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Feb 2011, 15:45 
Neconectat

Frumoase episoadele voastre. Aveti stiluri diferite si cred ca de aceea este si foarte interesant de urmarit acest topic.
Spor la acusor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Feb 2011, 17:48 
Neconectat

Sorina, nu am un secret anume pentru a lucra pe culori, eu asa am invatat prima data sa lucrez, apoi am incercat sa lucrez pe diagrame, dar nu mi-a placut, erau prea multe ate care ma incurcau.
Danuta, nu mi se pare ca se lucreaza mai incet pe culori si nici risipa de ata nu se face.
RamonAli, Lili si Mireille, sa aveti mult spor!
Va multumesc la toate si va aduc un nou episod:

Efemer - episodul 2.

Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Feb 2011, 17:54 
Neconectat

Mariuca, cred ca asa se observa foarte bine cat este de complicat acest model, o adevarata provocare pentru rabdare. Mie imi place la nebunie.
Multa sanatate iti doresc si te astept cu un nou episod.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 332 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 34  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: