|
Acum este 16 Apr 2026, 06:33
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Triptic cu maci - goblen lucrat de Dorra Scris: 10 Oct 2011, 20:01 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Dorra, felicitari! Spune-mi te rog, n-ai vrut tu sa acoperi delimitarea intre maci sau nu s-a putut? Cred ca mi-ar fi placut mai mult asa, adica sa acopar panza necusuta. Dar si asa, este foarte frumos, pe perete arata tare bine.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Triptic cu maci - goblen lucrat de Dorra Scris: 10 Oct 2011, 20:25 |
|
|
|
Dorra, este superb si sta foarte bine pe perete.
Am totusi o curiozitate, daca ai intrebat pe cei de la atelier daca-i posibil si in ce masura ar da un rezultat pozitiv, un pass si pentru partea de alb lucrata de tine.
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagoe Iulia
|
Subiectul mesajului: Re: Triptic cu maci - goblen lucrat de Dorra Scris: 11 Oct 2011, 07:31 |
|
Membru din: 30 Mai 2011, 07:34 Mesaje: 1103 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Felicitari, Dorra! Este mai frumos decat mi-am imaginat ca va arata pe perete in hainuta lui mandra.
_________________ Arina - Gargarita-Focul-Saruta-Lumina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Padurariu Diana
|
Subiectul mesajului: Re: Triptic cu maci - goblen lucrat de Dorra Scris: 12 Oct 2011, 12:44 |
|
|
|
Multumesc pentru felicitari, fetelor.
Pentru Anca si Alia M-am gandit si eu sa nu lucrez deloc albul si sa mi se puna paspartou si intre si pe margine, dar mi-a fost frica ca intinzand de panza, ea nu s-a pastrat dreapta si imi va acoperi din goblen. Apoi, sincer nici n-am intrebat daca ar fi reusit ei sa mi-l imbrace in alb. Faptul e steconsumat. Acum, mai ca as lucra si altceva, dar nu m-am hotarat inca. Nu am curaj la o Fantezie si as vrea ceva la fel de modern.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Husoschi Elena-Bianca
|
Subiectul mesajului: Re: Triptic cu maci - goblen lucrat de Dorra Scris: 13 Oct 2011, 11:15 |
|
Membru din: 10 Dec 2010, 20:18 Mesaje: 92 Locatie: botosani Nume forum:1
|
|
Felicitari pentru maci! Incearca sa iti faci curaj pentru o Fantezie, este un model usor de cusut.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Triptic cu maci - goblen lucrat de Dorra Scris: 16 Oct 2011, 08:11 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Frumoasa hainuta le-ai ales, Dorra - asa cu auriul acela pe margine, ii pune foarte bine in valoare. Pupici si la cat mai multe frumuseti sa poposeasca in colectia ta.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|