|
Fetelor, ce frumos visati! Ce asemanari frumoase ati gasit celor doua nu-stiu-ce de la mine de pe panza. Va multumesc frumos pentru raspunsuri, pentru vizita si pentru cuvintele voastre incurajatoare.
Onuta, cate complimente! Multumesc tare mult. Si ma bucur ca iti place. Cat despre detalii, promit sa mai aduc si altele. Continuarea o sa o aduc intr-un episod maine dimineata. Te sarut cu drag, si te astept sa revii in topicul meu.
Adelina, iti multumesc frumos pentru popas si pentru cuvintele tale. Fie sa am sporul pe care mi l-as dori, sa duc la bun sfarsit cat mai curand modelul acesta atat de plin de visare. Te sarut cu drag.
Nadina, sa stii ca nici eu nu credeam ca o sa stranga atatea admiratoare, insa ma bucur sa stiu ca va place. Te sarut cu drag si iti multumesc pentru vizitele tale, draga mea Cercetasa de Visuri.
O, da, Alia, urmeaza niste modele uriase pe care le astept cu nerabdare sa le pun pe panza. Iti multumesc pentru vizita si fie sa ai tot timpul din lume ca toate modelele care iti plac sa ajunga curand pe masa ta de lucru. Mi-ar placea ca printre ele sa il revad si pe acesta intr-un serial prezentat de tine. Te sarut cu drag si te mai astept in topicul meu.
Eli, iti multumesc frumos pentru cuvintele tale. Sa stii ca la inceput mi se parea ca nu am spor deloc, cand lucram doar la draperie, insa cum au inceput sa apara elemente noi pe panza, parca a venit si sporul si vroiam sa cos cat mai mult timp pentru a vedea din ce in ce mai mult din model. Iar cuvintele voastre, din acest serial si bucuria cu care imi intampinati fiecare episod in parte a fost o motivatie extraordinara. Si pentru asta va sunt recunoscatoare tuturor. Te sarut draga mea si iti multumesc frumos pentru vizita.
Tina, la visarea ta ma refeream in antetul mesajului. Sa stii ca la picioruse nu m-am gandit, insa uitandu-ma mai bine, ai dreptate, vad si eu pantofiorii cu care sunt incaltate cele doua picioruse firave. Iti multumesc si te mai astept sa visezi cu referire la modelul meu. Te sarut cu drag.
Alina, draga mea draga, iti multumesc frumos pentru vizita si nu-ti face griji, eu stiu ca toate imi sunteti alaturi si stiu ca va bucurati la fiecare episod care apare pe forum. Insa, din pacate, timpul ne este potrivnic si nu putem petrece atat cat am vrea in gradinita asta. Poate ca ai observat ca momentan nici eu nu mai am timpul pe care il aveam in alte dati sa scriu pe forum. Abia daca mai apuc sa aloc o ora sambata dimineata. Si tare ciuda imi e, insa atat cat pot petrece ma bucur nespus de mult sa va am alaturi pe toate. Te sarut cu drag, scumpa mea si iti multumesc frumos pentru vizita.
Abriela, Poveste Suava si Agera, fie ca acest model sa poposeasca si la tine in ladita cat mai curand, si apoi sa ni-l prezinti in serial. Te sarut cu drag si iti multumesc pentru cuvintele frumoase si popasul in subiectul meu.
Elza, sa stii ca vor fi intradevar o mare provocare cele doua fantezii si Cina cea de Taina pe care mi le-am propus sa le cos. Cine stie cat de mult va dura pana le voi finaliza, insa eu am speranta ca macar pana la anul in iunie cand va face nunta sora mea, sa finalizez macar una din cele doua fantezii pe care atat de mult si le doreste ea. Iti multumesc pentru vizita si pentru aprecieri. Te sarut cu drag.
Ella, ti-ai propus cumva sa ma faci invidioasa? Sa stii ca ai reusit, insa in mod constructiv, pentru ca dau bice acusorului meu sa ajunga cat mai repede fantezia pe masa mea de lucru (inca nu m-am hotarat care dintre ele va fi prima). Felicitari pentru minunatia pe care ai cusut-o si nu-ti face griji ca a durat atat de mult, caci poate, cine stie, o sa rescriu si eu viteza melcului, la putinul timp care mi-a mai ramas sa-l aloc goblenatului. Te sarut cu drag si te ai astept la mine in topic.
Mona, ma bucur ca iti place Sugestia mea si sper ca in curand sa vin si cu alte detalii care sa iti placa la fel de mult precum frunzulitele. Iti dezvalui ceva - in episodul de maine vei vedea jumatate de para (din pacate doar jumatate am putut coase avand in vedere ca saptamana aceasta au fost doua zile de sarbatoare). Te sarut cu drag si iti multumesc frumos pentru vizita.
Rralluca iti multumesc pentru vizita si pentru cuvintele tale calde. Te sarut cu drag si te mai astept sa iti odihnesti aripioarele in topicul meu.
Dalina, ma bucur sa aud ca serialul meu te-a determinat sa il achizitionezi si iti doresc ca timpul tau sa fie suficient pentru a ni-l aduce curand in serial. Te sarut cu drag.
Arina, ce frumoasa compartie - doua note muzicale - nu m-am gandit la asta. Iti multumesc ca mi-ai raspuns la cererea mea de a visa pe seama detaliilor modelului. Te sarut cu drag si multumiri multe pentru vizita ta.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|