Acum este 30 Apr 2026, 21:45

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 112 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Bucurie, iarna - goblen lucrat de Danuta
MesajScris: 02 Feb 2012, 08:36 
Neconectat

Nume forum:1
Danuta, un model frumos care te face sa zambesti. Te voi urmari cu mare drag. Sa ai spor!
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Feb 2012, 10:30 
Neconectat

Danuta, te asteptam cu finalul. Este un goblen plin de voiosie si cred ca este o adevarata placere sa-l cosi. Mult spor iti doresc in continuare.
Cum a fost la nunta cea "fastuoasa"? V-ati simtit bine?
Si la mine este o adevarata problema coltul goblenului. Am tot incercat diferite metode, dar nici una nu a dat roade, toate goblenurile cusute de mine sunt cam strambe. Este adevarat ca dupa inramare nu se mai vede, dar stiu ca se pierde o parte din cusatura. Inca mai sper sa gasesc solutia minune.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Feb 2012, 19:05 
Neconectat

Gaby, ai dreptate, este foarte placut lucrul la acest model, desi acum am inceput sa ma disper, vreau sa-l termin cat mai repede, incep sa "calculez" portiunile pe care le mai am etc. In genere, asa cum am spus, sper ca in zece zile sa-l dau gata. Abia astept sa incep urmatorul model. Ce pot sa-ti spun, aparte de faptul ca este un model dragalas, tocmai pentru ca l-am cusut pentru copiii mei, in special pentru Albertino, m-a facut sa am mai mult spor. Ii arat din cand in cand cat am mai avansat si imi spune "Bravo, mami, este frumos". Ei bine, aceste cuvinte sunt lege pentru mine. Deja ma gandesc cum am sa-l inramez si am si un loc rezervat pentru el in camera copiiilor. Iti mutumesc pentru vizita, draga Gaby.
Numai bine!

Mona, hmm, nunta "fastuoasa" a fost mai mult locul, decat petrecerea in sine. Noi ne-am distrat foarte bine, am dansat foarte mult, am "degustat" niste tequila si am intrat in caldura. Ha, ha, ha!
Singurul lucru ce l-am observat a fost faptul ca in mod definitiv mirii nu au fost protagonistii propriei nunti, aproape nu s-au vazut deloc, nu au dansat decat vreo doua melodii. Nu s-a cantat "la multi ani" cand au taiat tortul, dintr-odata au inceput sa aduca feliile de tort la masa, dar nu am stiut cand l-au taiat. Nu au trecut pe la mese sa discute una-alta cu oaspetii, ma rog.
Poate am sa par o carcotasa, dar ma gandesc ca o nunta este un eveniment destul de important in viata unui cuplu si cel mai bun lucru ce pot sa faca este ca tocmai sa iasa in evidenta, sa li se vada bucuria de a fi organizat un asemenea eveniment. Dar repet, noi ne-am distrat de minune, cred ca a fost aspectul cel mai important. Copiii i-am lasat acasa in grija unui angajat de-al nostru, noi am fost singuri la petrecere, ceea ce se intampla foarte rar, noi ne ducem cu copiii peste tot, niciodata nu-i lasam cu nimeni, ca nici nu avem cu cine.

Mona, in continuu caut sa observ marginile goblenului. Chiar ma uitam ieri la doua goblenuri terminate din setul Metamorfoze. Sunt teribil de strambe, nu cred ca se mai pot rezolva. Ma gandesc ca daca am sa le cos pe celelalte doua care lipsesc, acestea vor iesi mai drepte, iar cand am sa le inramez pe toate patru, se va observa diferenta destul de mult. Poate am sa le cos pe toate din nou. Pana una alta, am sa incerc sa le spal si sa le intind umede, sa vedem ce se intampla.

O zi buna tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Feb 2012, 23:18 
Neconectat

Ups! Am verificat ce am spus si maine trebuie sa ma "prezint" cu goblenul terminat. Sper sa ma tin de cuvant. Va pup, fetelor. Fug la cusut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Feb 2012, 23:38 
Neconectat

Eu sunt sigura ca vei reusi sa te tii de cuvant.
Spor la lucru si abia astept sa il admir maine.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Feb 2012, 18:29 
Neconectat

In fine reusesc sa aduc omul meu de zapada terminat. Pot sa spun ca l-am terminat in ziua in care am spus, dar foarte tarziu si cum nu intru pe internet duminica, aduc acum imaginea finala. Sper sa va placa.

O zi minunata si calduroasa tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Feb 2012, 18:34 
Neconectat

Danuta, draga mea, felicitari! Ma bucur ca ai reusit sa il adaugi la Colectie asa repede.

Te pup cu drag si iti multumesc pentru nominalizare.
Imbratisari calde de aici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Feb 2012, 18:36 
Neconectat

Draga Iunia, crede-ma ca te-am votat cu cea mai mare placere. Iti multumesc. Sa stii ca sunt multumita de timpul in care l-am lucrat cu toate ca nu suporta comparatie cu timpul vostru, dar pentru marca personala a insemnat un progres.
Te pup si iti doresc numai bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Feb 2012, 18:37 
Neconectat

Felicitari draga Danuta. Baietii tai ce reactie au avut cand l-au vazut terminat?
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Feb 2012, 18:39 
Neconectat

Felicitari, frumoasa mea Barbie. Este de-a dreptul superb. Cred ca puiutii tai sunt fascinati. Cand vii in tara? Mi-ar placea foarte mult sa ne intalnim.
Pupici dulci.
Sunt curioasa ce urmeaza.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 112 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: