|
Acum este 05 Iun 2026, 17:48
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
rautu loredana
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 16 Feb 2011, 15:44 |
|
Membru din: 13 Mar 2010, 19:42 Mesaje: 581 Locatie: botosani,com sulita Nume forum:1
|
|
Multumesc de sfaturi, Maria. Ce postament ingenios ai creat! Vazusem pe undeva pe un site un postament, dar era ghergheful incadrat in postament, in ideea ca era deasupra postamentului ghergheful. Mi se parea mie ca ar fi greu de cusut, dar inventia ta este tocmai pe gustul meu. Sper sa iti usureze munca, sa ai spor la cusut. Sa stii ca o sa iti urmaresc serialele indeaproape.
_________________ Lora - Prietenia este floarea unei clipe si fructul timpului.
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 16 Feb 2011, 18:09 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9123 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Mult spor, Maria! Asa cum am mai zis, as vrea si eu sa lucrez acest model, deci o sa fiu cu ochii pe tine. Pupici si o calda imbratisare.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 16 Feb 2011, 18:33 |
|
|
|
Lora, ma bucur daca am putut sa-ti fiu de folos. Daca inventia este buna ramane de vazut cum se comporta in timpul lucrului. Lenuta, sper sa-l vad in lucru si la tine. Mult spor si voua. Cu drag,
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 16 Feb 2011, 19:20 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Maria, mult spor iti doresc. Imi place mult si suportul de care te ajuti sa cosi. Felicitari pentru inventivitate. Te imbratisez cu drag.
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 16 Feb 2011, 22:55 |
|
|
|
Maria, sper ca ti-ai pregatit acusoarele cu motoras. Te voi urmari cu mare drag.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Boboc Marie
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 16 Feb 2011, 23:37 |
|
Membru din: 08 Sep 2010, 23:36 Mesaje: 455 Locatie: Bruxelles, Belgia Nume forum:1
|
|
Iti doresc mult, mult spor si voi urmari si eu acest goblen-record. Te imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Magia-Povestilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 17 Feb 2011, 17:30 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Maria, ochisori buni si mult timp liber pentru a lucra cat mai mult si cu spor la aceasta sfanta Cina. Te voi urmari cu mult drag si admiratie. Este un model la care cred ca nu este gargarita sa nu ravneasca. Pupici.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 18 Feb 2011, 04:11 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Ma infricoseaza, dar ma si fascineaza in acelasi timp marimea acestui goblen. Asa cum spune Lora, deja un goblen de vreo 20 x 30 cm mi se pare mare cand il am in mana, nici nu vreau sa ma gandesc cat de mare se vede in persoana acest goblen.
Nu se afecteaza calitatea panzei cu acest tip de rulaj? Cam asa ceva ai recomanda si pentru a lucra Tapiserie egipteana? Ghergheful de la Cina l-ai cumparat de la TTT sau tu l-ai confectionat?
Ai inceput deja sa incalzesti motoarele, draga mea! Mult spor, o sa te urmaresc cu drag.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 18 Feb 2011, 08:42 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Wow, cât de mare este pânza. Îţi doresc spor la lucru şi cu siguranţă că o să fie o încântare să îl vedem.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Matei Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 18 Feb 2011, 08:49 |
|
Membru din: 07 Apr 2010, 14:23 Mesaje: 185 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Maria, te felicit pentru curajul de care dai dovada. Pe mine ma sperie doar cand vad panza, dar sa ma apuc de cusut. Aripioare la ac.
_________________ Numai mana unui prieten poate smulge spinul din inima.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|