|
Acum este 17 Iun 2026, 19:49
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 20 Dec 2013, 21:10 |
|
Membru din: 01 Iun 2011, 15:26 Mesaje: 5624 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Wow, ce episoade frumoase ai postat. Felicitari.
_________________ Elza - Gargarita-Roua-Diminetii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 21 Dec 2013, 13:09 |
|
|
|
Oksanna, iti multumesc pentru cirese, sunt delicioase. Dar nici frumoasa domnita nu e mai prejos. Aripioare la ac!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vicol Oxana
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 21 Dec 2013, 20:58 |
|
Membru din: 21 Ian 2013, 21:14 Mesaje: 4001 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Helen, Elza si Nico, va multumesc frumos si voua va doresc mult succes in tot ce faceti.
_________________ Oksanna - Gargarita-Pasarea-Paradisului
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cristina Cristescu
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 21 Dec 2013, 21:21 |
|
|
|
La citi puricei vad pe pinza, cred ca acest model nu este tocmai usor de cusut insa la cit este de frumos sigur te indeamna sa nu-l mai lasi din mina. Iau pe fuga o ciresica si astept cuminte urmatorul episod. Spor la cusut, Oksanna.
_________________ Tina - Gargarita-Delicatetea-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vicol Oxana
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 21 Dec 2013, 21:47 |
|
|
|
Multumesc, Tina! Am incercat sa fac cat mai multe ciresele caci va trebui acum de sarbatori sa fac o pauza si sa nu ramana cineva fara. Evident ca imi doresc sa o termin cat mai repede probabil asa cum isi doreste fiecare dintre noi. Te imbratisez cu drag.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 22 Dec 2013, 00:46 |
|
|
|
Oksanna, imi place foarte mult coronita plina de cirese aromate. Nu pot rezista. Iau si eu o cireasa si ma asez langa celelalte gargarite pana la episodul urmator. Iti doresc mult spor in continuare si te imbratisez cu mult drag.
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vicol Oxana
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 22 Dec 2013, 01:40 |
|
|
|
Rodi, eu chiar imi imaginam cum ar fi sa ne intalnim undeva intr-o gradina invaluita de mirosul florilor de camp iar noi stand la o poveste si savurand fructele coapte si carnoase. Nu ar fi frumos? Iti multumesc si iti dau intalnire la episodul urmator.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 22 Dec 2013, 09:52 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Draga Oksanna, mai sunt cirese? Daca nu, astept cumintica pana la urmatorul episod. Iti doresc sa ai spor la cusut dar si la pregatirile de sarbatori. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vicol Oxana
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 22 Dec 2013, 14:32 |
|
|
|
Abriela, chiar daca sunt mai multi doritori totusi si ciresele nu sunt putine. Sunt si pentru tine. Multumesc si tie la fel.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 27 Dec 2013, 02:01 |
|
|
|
Oksanna ai adus episoade foarte frumoase. Mult spor in continuare. Te pup.
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|