|
Acum este 28 Iul 2026, 07:37
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Antoneac Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 19 Sep 2010, 15:54 |
|
Membru din: 29 Ian 2007, 16:59 Mesaje: 1208 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Clementina, am ramas surprinsa in momentul cand am vazut cat ai inaintat la acest minunat goblen. Sunt sigura ca-l vei termina cat de curand. Te imbratisez cu mult drag.
_________________ Carmen - Gargarita-Gazda-Buna
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 19 Sep 2010, 19:06 |
|
|
|
Karmen, Ralu, Deea, Alia, Mihaela, Ioana, Carmen, va multumesc mult pentru vizita. Aprecierile voastre conteaza foarte mult pentru mine. Va imbratisez cu mult drag si va urez tuturor aripioare la acusoare.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 19 Sep 2010, 19:13 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Clementina, imi place foarte mult ce ai pictat pe panza. Pupici si mult spor sa ai.
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 19 Sep 2010, 19:14 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5573 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Clementina, mult a fost putin mai este. In curind o sa-l vedem la colectie. Iti doresc mult spor in continuare si aripioare harnicute la ac. Pupici.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 19 Sep 2010, 19:20 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Clementina, te felicit pentru un asa minunat model. Spor in continuare si sunt sigura ca va fi cat de curand la colectie.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 19 Sep 2010, 19:41 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Clementina, felicitari din suflet pentru goblenul pe care-l cosi. Iese minunat! Spun asta pentru ca si mama mea il coase acum - mai are vesmantul lui Isus si cerul - si este cu adevarat o incantare pentru ochi. Mult spor sa ai si sa-l vedem cat mai repede la colectie.
Pupici pe raze de luna,
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 20 Sep 2010, 07:02 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Cît de frumos este, Clementina! Să ştii că te invidiez pentru sporul pe care l-ai avut, dar mă şi impulsionezi să fur mai mult timp pentru Rugăciunea mea. Spor să ai în cotinuare, căci acuşica este gata.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 20 Sep 2010, 09:16 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Ce vad pe panza este minunat. Parca este pictat, nu cusut. Aripioare la ac!
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 20 Sep 2010, 20:54 |
|
|
|
Clementina, imi place tare mult episodul pe care l-ai prezentat. Sunt sigura ca il vei termina curand. Aripioare la ac!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 23 Sep 2010, 12:31 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
M-ai surprins placut cu noul episod. Sper sa fi terminat treburile mai importante sa poti lucra atat cat iti doresti. Aripioare fermecate acusorului tau si multa sanatate. Pupici.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|