Acum este 29 Iul 2026, 22:14

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Aproape de cer - goblen lucrat de Roxana
MesajScris: 24 Sep 2009, 22:34 
Neconectat

Nume forum:1
Aproape de cer - goblen lucrat de Roxana by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 13-09-2008
Ma numesc Radu Roxana, am 25 de ani si o fetita de un an. Sunt incepatoare. Am ales sa lucrez acest goblen pentru ca fetita mea, Sara seamana foarte bine cu cea din imagine.

Replica: Cateva puncte in plus by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 13-09-2008

Replica: Spate goblen by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 13-09-2008

Replica: Fetita mea, Sara by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 13-09-2008

Replica: Detaliu by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 13-09-2008

Replica: Bine ai revenit printre noi, Roxana! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 13-09-2008 Ai o scumpete de fata. Sa iti traiasca!

Frumos tare modelul ales de tine si ma bucur ca te-ai hotarat sa ni-l arati pe masura ce il lucrezi. Nu poti sa postezi fotografiile putin mai mari? Astept cu nerabdare urmatoarele episoade. Sper sa fii cat mai des cu noi.

Replica: S-ar parea, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 13-09-2008
ca am postat in acelasi timp. Acum pot sa-l admir in toata splendoarea lui.

Replica: Spatele goblenului by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 13-09-2008

Replica: Sara by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 13-09-2008

Replica: Aproape de cer by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 13-09-2008

Replica: Incantata de cunostinta! by Maria Nistor (5008 mesaje), la 13-09-2008
Ce fetite frumoase ai! Sa-ti traiasca bijuteria de fetita si sa o legeni cat de curand in leagan.

Replica: Roxana, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 13-09-2008
sa-ti traiasca fetita, sa se faca mare si frumoasa, la fel de frumoasa cum este si goblenul pe care il lucrezi. Mult spor iti doresc in continuare si astept si alte episoade.

Replica: Felicitari by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 13-09-2008
pentru mandretea de fetita.

Si sa ai spor la cusut. Este frumos tare modelul tau si marisor.

Replica: Aproape de cer by Raluca Popa (896 mesaje), la 13-09-2008
imi este tare drag, Roxana, de cand a aparut. Iar fetita ta este o minune. Sa te bucuri din plin de ea! A implinit deja anisorul? Si eu am o fetita, chiar luna aceasta vom sarbatori prima aniversare. Mult spor la goblen, cu toate ca stiu ca este greu cu oprintesa.

Replica: Roxana, by Laura Brasoveanu (938 mesaje), la 14-09-2008
sa iti traiasca frumusetea numita Sara! Sa fie sanatoasa, iar viata sa ii aduca noroc din plin.

Am lucrat si eu goblenul la care lucrezi acum si cu fiecare punct m-am simtit mai aproape de cer. Este ceea ce iti doresc si tie.
Lucrezi deosebit de frumos si pe spate. Pot sa spun ca m-ai intrecut si te felicit.

In plus, ai un aparat de fotografiat ce reda culorile mult mai frumos decat al meu. Te superi daca te rog sa imi spui ce marca ai?

Replica: Multumesc pentru aprecieri. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 14-09-2008
Va sunt recunoscatoare pentru incurajari.
Aparatul meu este marca Fujifilm, este un model mai nou, si poate de aceea, sunt redate culorile mai frumos domana Laura. V-am admirat de multe ori goblenul lucrat si am incercat initial sa lucrez cum ati lucrat si dvs., adica mai intai conturul frunzelor si copacul, dar am inceput sa ma plictisesc si fiind primul goblen ma gandeam ca poate nu iese mai ales ca cineva mi-a spus ca nu are cum sa iasa, si de aceea am inceput sa conturez fetita. Imi plac lucrurile de calitate si pentru ca nu am pe nimeni sa ma invete am invatat foarte multe de pe forum in special de la dvs., doamna Laura. Vroiam sa va mai cer sfaturi in legatura cu spatele goblenului, pentru ca mie imi apar niste goluri la un moment dat si nu prea stiu unde gresesc. M-am gandit ca fiind primul goblen am "dreptul " sa gresesc. Am invatat de pe forum tehnica de lucru, dar cred ca imi scapa ceva, poate cineva sa ma ajute? Va multumesc anticipat.

Replica: Roxana, by Rosculet Adnana (276 mesaje), la 14-09-2008
intra repede si sterge apelativul doamna din postarea ta (ai in dreptul postarii tale un semn: coala cu hartie si creion; apasa pe el si se deschide postarea si corecteaza/sterge) ca se nu se va recunoaste persoana careia i te adresezi. Si cred ca nici una dintre noi nu s-ar recunoaste. Toate suntem gargarite, egale in rang, varsta si disponibiltate pentru zbor pe forum, dar mai ales pe goblenurile noastre.
Ceea ce a iesit este superb, iar aparatul tau te ajuta fantastic. Nu este nevoie sa copii pe cineva atunci cand lucrezi goblen. Important este sa lucrezi asa cum se simti ca iti este mai usor.
Lucrezi minunat si pe spate.
Poti sa explici ce este cu golul pe spate? Sau poate faci o fotografie care sa ma ajute sa inteleg despre ce este vorba. Mai trec pe aici, special pentru tine.
Un pupic cald pe obraz.

Replica: Ai lucrat by Enache Mihaela-Ema (368 mesaje), la 14-09-2008
absolut fenomenal. Multe felicitari pentru cum ai lucrat acest goblen. Spatele goblenului a iesit perfect din punctul meu de vedere. Sa-ti traiasca fetita!

Replica: Roxana, by Laura Brasoveanu (938 mesaje), la 14-09-2008
mi-e somn de pic din picioare, dar nu ma las pana nu iti raspund.
Adnana a sperat ca ai sa-mi faci placerea de a ma socoti prietena ta apropiata careia ii spui pe nume fara sa adaugi vreun plural de reverenta si de asta te-a indemnat sa faci sa dispara apelativul doamna. Da, mi-as dori sa crezi ca am varsta ta. Nici nu stii cat de bucuroasa as fi.

O imagine m-ar ajuta mult ca sa inteleg la ce te referi. Asa ca nu ezita sa postezi una cu un detaliu suplimentar. Sentimentul meu, dupa ce am salvat imaginea postata deja in acest topic, cu spatele (si am marit-o), - este ca la un moment dat nu lucrezi toate punctele in diagonala si pe spate. Unele ies drepte, nu? Astept sa ma lamuresti.

In ciuda balamucului din casa mea, promit ca maine revin la topicul tau sa iti raspund.
Pana atunci, nu uita ca iti zambesc si iti urez sa ai o noapte buna. Un sarut cald pe manuta stanga a Sarei.

Replica: Mai multe detalii. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 15-09-2008
Va multumesc pentru ca va faceti timp si pentru incepatori. Atasez detaliu dupa diagrama si am incercuit cu rosu, sa va explic de fapt cum lucrez eu. Dupa ce am terminat de lucrat cu o culoare, ascund firul de ata dupa culoarea cu care am lucrat si astfel chiar daca este lucrat pe diagonala si pe spate nu se mai vede firul lucrat pentru ca se trage. Sper sa intelegeti.

Replica: Detaliu spate by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 15-09-2008
Atasez detaliu spate. Este parul fetitei ca sa va faceti o imagine de ansamblu, si am incercuit cu rosu spatiile care apar ca fiind nelucrate, chiar daca pe fata toate firele sunt lucrate.
Va multumesc.

Replica: Sara, by Petroi Ana-Maria (1257 mesaje), la 15-09-2008
este o dulceata de copil.
Si modelul tau este foarte frumos.
Sa ai spor!

Replica: Fetelor, by Laura Brasoveanu (938 mesaje), la 15-09-2008
ajutor! Nu stiu cum de la goblenul Roxanei apar golurile din imaginea postata de ea pe spate. Voua vi s-a intamplat? Mie nu mi s-a intamplat si nu inteleg cum pot sa o ajut. Haidem sa descifram impreuna ce se intampla aici. Va roog!
Striga si tu, Roxana, poate ne aude vreo gargarita!

Replica: Eu by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 15-09-2008
cred ca a impuns gresit, invers de cum ar fi trebuit.

Replica: La colt de rai by Maria Nistor (5008 mesaje), la 15-09-2008
am adus o imagine cu spatele goblenului si este destul de marisoara, adica se vede destul de bine. Daca Roxana este in zbor pe aici si ne spune si ea mai amanuntit, poate reusim sa intelegem. Asa poate invat si eu. Dar, mi se pare mie, sau cosi din mai multe directii, iarba am vazut ca ai inceput sa o cosi din lateral ca atunci cand pleci de jos si asta nu prea este bine.

Replica: Roxana, by Bica Nistor (1388 mesaje), la 15-09-2008
as vrea sa imi dau seama cum apar gaurelele, dar nu stiu de ce. S-ar putea ca Maria sa aiba dreptate. Tu faci punctele pe diagonala, dar in mai multe directii. De aici, s-ar putea sa apara senzatia ca unele puncte nu sunt lucrate pe spate.
Toate punctele trebuie lucrate in aceeasi directie.

Replica: Sunt de aceeasi parere by Raluca Popa (896 mesaje), la 15-09-2008
cu Bica. Oricum, lucrezi tare frumos pe spate pentru o incepatoare, Roxana. Felicitarile mele!

Replica: Am by Maria Nistor (5008 mesaje), la 15-09-2008
modificat un pic imaginea Roxanei si aici se observa un pic mai bine.

Replica: Asta by Tudorancea Rodica (262 mesaje), la 15-09-2008
vroiam sa remarc si eu, Raluca. Sa fi fost goblenurile mele de inceput la fel de frumoase ca ale tale, pe spate, Roxana, ce mandra as fi fost. Si eu am inceput cu unele mici si simple.

Replica: Multumesc. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 16-09-2008
Va multumesc pentru ca incercati sa ma ajutati. Ceea ce vreau eu este un goblen care sa arate pe spate ca si pe fata, pentru ca am inteles ca acesta este un goblen adevarat.
Am citit foarte mult pe forum sa gasesc informatii in timp ce lucram si am aflat asa:
- "de la stanga la dreapta punctul de goblen se lucreaza de sus in jos"
- "de la dreapta la stanga punctul de goblen se lucreaza de jos in sus"
- "nu se paseste"
- "nu se fac noduri"
Problema este ca nu am pe nimeni sa imi arate si nu am stiut ca trebuie sa lucrezi intr-o anumita directie. Unde am iarba, adica imaginea postata de dvs., doamna Maria, este lucrat pe verticala, am crezut ca nu este nicio problema. Cred ca mai este o problema pentru ca atunci cand termin de lucrat de jos in sus, de exemplu pe verticala si incep un rand pe orizontala nu stiu exact cum trebuie sa fac punctul acela. Efectiv nu stiu, eu lucrez cu o ata peste tot si apoi iau alta ata si tot asa. Cand lucrez de jos in sus, lucrez punctul de goblen de sus in jos, si invers, cand lucrez de sus in jos, lucrez punctul de goblen de jos in sus. Am tot cautat la inceput pe forum un topic intitulat tehnica de lucru si nu am gasit, vroiam sa va intreb daca nu ati putea dvs., una dintre gargaritele mai experimentate sa inceapa un astfel de topic si apoi fiecare sa aduca noi si noi informatii astfel incat noi incepatoarele sa putem sa lucram cat mai corect inca de la inceput.
Va multumesc anticipat.

Replica: Draga Roxana, by Maria Nistor (5008 mesaje), la 16-09-2008
aici nu vorbim cu dvs., suntem de la egal la egal, amical. Avem si o varsta apropiata, iar atunci cand stim ca este o diferenta mai mare, ne facem ca nu stim. Gargaritele au toate aceasi culoare.
In ceea ce priveste tehnica este un pic mai dificil; este greu de a explica exact ceea ce tu vrei sa stii.
Trebuie sa lucrezi doar pe orizontala tinand goblenul pe inaltime.
Poti sa vii de sus in jos si invers, nici intr-un caz sa-l intorci pe lateral.
Intra la Femeia trandafir - model in lucru al Nicoletei si o sa vezi ca ea are scrise niste numere acolo inaltime-latime.
Unde ai lucrat iarba, este gresit.
Uita-te si analizeaza spatele altui goblen afisat aici pe forum, Colt de Rai, pe care il lucrez eu. Este un model mic si imaginea este destul de clara.
Salveaza imaginea pe PC tau, mareste-o si vezi care este diferenta intre unul si altul.
O sa vina si celelalte Gargarite cu explicatii si o sa afli mai multe de cate ori vrei, pana la urma.

Replica: Incerc sa imi creez un stil de lucru. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 16-09-2008
Am citit ce scrie si la Femeia trandafir, Maria, si intr-adevar fiecare are un stil de lucru propriu. Unde este iarba nu am intors goblenul pe lateral ci, pur si simplu, am lucrat pe verticala, adica nu am stiut, am vazut eu ca iese diferit pe spate, dar am citit la un moment dat pe forum ca daca trebuie sa lucrezi pe verticala, atunci se lucreza invers decat directia de lucru, adica de jos in sus, se coase punctul de goblen de jos in sus si invers. Si eu ar trebui sa descos unde este iarba?
Ma gandeam ca este greu sa isi explice fiecare tehnica de lucru, dar eu fiind incepatoare nu am pe nimeni sa ma invete si cred ca mai sunt persoane ca mine si ma gandeam sa adunam la un loc toate informatiile si toate micile trucuri.
Eu sunt economista de profesie si de felul meu sunt foarte constiincioasa si am vazut la cineva goblen si ma gandeam sa incerc, dar ma stresez destul de rau fiindca nu imi iese perfect pe spate.
Va multumesc mult mult pentru toate informatiile, ceea ce pentru voi poate fi neinsemnat, pentru noi incepatoarele este foarte important.

Replica: Roxana, by Bica Nistor (1388 mesaje), la 16-09-2008
atata timp cat pe fata goblenului, ceea ce ai lucrat se vede bine, nu desfaci nimic. Decat sa desfaci un patratel, mai bine lucrezi trei. Experienta mea si nu numai a mea. Nu te stresa foarte mult pentru modul cum apare acum spatele.
Iti promit ca daca maine nu ramane Mariuca la mine, iti fac demonstratie pe panza ce inseamna sa lucrezi de la stanga la dreapta, de la dreapta la stanga, de sus in jos si de jos in sus. Numai ca te anunt ca eu cel mai mult as vrea sa stau cu Mariuca.
Iti urez succes la lucru si te rog nu te stresa pentru ca ai un model foarte greu si este suficient stres acesta.

P.S. Am exact aceeasi varsta cu fiecare gargarita de pe acest forum (deci si cu tine) si ma cheama Bica.

Replica: Nu te mahni, by Andreea Tomita (74 mesaje), la 16-09-2008
Roxana, ca nu esti unicat. Tu, macar ai multe scuze pentru ca lucrezi la un goblen greu, dar eu...
Cum de te-ai gandit sa te apuci de acest goblen?
Sa iti traiasca frumusetea mica, numita Sara si sper sa ti se implineasca visele si sa ii aduci si un fratior langa ea.

Replica: Roxana, by Maria Nistor (5008 mesaje), la 16-09-2008
nu trebuie sa fie un stres goblenatul. Daca am spus ce nu este bine, nu inseamna ca trebuie sa desfaci, - este doar un detaliu in a te face sa intelegi nemultumirea ta. In plus, goblenul vine de fiecare data inramat cu fata.
Bica asta vroiai sa spui? Am facut cateva puncte pe panza normala.
Cand faci punctul de la dreapta spre stanga:

Replica: Stanga-dreapta by Maria Nistor (5008 mesaje), la 16-09-2008

Replica: Multumesc, tuturor. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 16-09-2008
M-ati intrebat cum de mi-am ales modelul? Pai am vazut la cineva goblen, mai precis la cumnata mea, dar ea nu stie sa lucreze profesional, adica ea a lucrat numai imprimat si nu iese spatele precum fata. De placut mi-au placut, dar cum ochiul meu critic a vazut ca parca nu arata asa bine pe panza imprimata - am zis ca eu trebuie sa lucrez dupa diagrama. A, apropos, - eu sunt o fire activa, dar Sara mea nu vrea sa doarma decat daca stau eu langa ea cand doarme si am butonat TV, am citit si ma tot plictiseam si de aceea m-am gandit la goblen. Caut pe google goblen si asa v-am gasit. Am cautat modele, peste modele si l-am gasit pe acesta, mi-a placut foarte mult si nu prea stiam cum este exact cu numarul de culori, - l-am comandat cu diagrama si gata.
Mi-a trecut mie o idee prin cap ca s-ar putea sa fie multe culori, dar m-am gandit ca la cat de mult am invat eu pana acum, nu am cum sa nu-i dau de cap si sunt sigura ca alaturi de voi o sa-i dau de cap. Mie imi place atunci cand fac ceva, sa fie facut bine, stiu ca par exagerata poate, dar imi place cand iese perfect. Imi place atat de mult, chiar daca lucrez incet atunci cand iese bine, adica sa se imbine culorile si sa fie ele aliniate armonios si pe fata si pe spate. Va multumesc din suflet pentru ca va rupeti din timpul vostru pretios sa imi explicati, inseamna foarte mult pentru mine. Urmatorul goblen stiti care o sa fie?

Replica: Multumesc, Maria! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 16-09-2008

Replica: Wow, by Maria Nistor (5008 mesaje), la 16-09-2008
un alt model de toata frumusetea. Iti urez sa ai spor din plin la goblenat si sa ajungi la perfectiunea dorita de tine.

Replica: Ce ambitioasa esti, Roxana! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 16-09-2008
Ai inceput cu un model mare si superb si vad ca vrei sa continui cu un model la fel de frumos. Ai o tenacitate de invidiat, iar faptul ca vrei sa iasa totul perfect nu este decat spre lauda ta.

Mult spor in continuare si da-i un pupic Sarei din partea mea.

Replica: Cateva puncte in plus. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 17-09-2008
Am mai lucrat putin putin, dar se vede frumos

Replica: Detaliu by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 17-09-2008

Replica: A fost odata, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 17-09-2008
cam acum doi ani o nunta ca in povesti. Pe 23 septembrie implinim doia ani de la casatorie si va atasez o fotografie cu mine, atunci.

Replica: La multi ani, Roxana! by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 17-09-2008
Si casa de piatra!
Esti o frumoasa! Poti sa deschizi un topic cu nunta mea si sa ne arati si noua imagini din aceasta nunta ca-n povesti.

Replica: Iar tu, by Maria Zanfir (581 mesaje), la 17-09-2008
frumoasa din poveste!

Replica: La multi ani! Roxana! by Petroi Ana-Maria (1257 mesaje), la 17-09-2008
Casa de piatra si sa fii fericita!

Replica: Roxana, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 17-09-2008
esti ca o printesa!
Sa fii fericita toata viata asa cum esti si in fotografie.

Esti o perfectionista si mi-ar place sa fiu si eu la fel. Si curajoasa, tinand cont cu ce goblen ai inceput si cu cel care ii va urma, caci am vazut ca te-ai indragostit de Eden.
Sa ai motoras puternic!

Replica: Pe cat de by Tender Rose (252 mesaje), la 17-09-2008
frumos este goblenul, pe atat de frumoasa si proaspata esti tu. Sa ramai asa!
La goblen iti urez rabdare si timp ca sa il lucrezi asa cum vrei tu, perfect!.

Replica: Multumesc. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 18-09-2008
Va multumesc mult pentru felicitari si pentru incurajari, sper sa ma motoras la ac si sa termin cat mai repede.

Replica: Roxana, by Cozea Rodica-Maria (680 mesaje), la 18-09-2008
este foarte frumos modelul pe care il lucrezi, iar tu esti ca o zana. Felicitari pentru aniversarea care urmeaza si sa traiti multi ani fericiti. Pupici multi la cea mica ca este o scumpete.

Sa ai aripi la ac!

Replica: Roxana, by Ilinca Moruzeanu (107 mesaje), la 18-09-2008
mi se pare ca Laura te-a definit foarte bine cand te-a numit Cosanzeana. La fel de frumos este si goblenul tau, dar cea mai frumoasa dintre toate ramane Sara.
Spor la goblenat!

Replica: Felicitari, Roxana! by Calinescu Ramona Nicoleta (934 mesaje), la 19-09-2008
Pentru tot: pentru tine ca esti superb de frumoasa, pentru dulceata de fetita si pentru modul de a o creste, pentru goblenatul in timp ce doarme fetita, si, nu in ultimul rand, pentru splendoarea de goblen lucrat. Te felicit si La multi ani! pentru 23 septembrie.
P.S. Eu fac un anisor de la nunta pe 13 octombrie.

Replica: Felicitari, Ramona! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-09-2008
Ma gandeam si chiar o sa fac un topic cu nunta mea. Nu vrei sa faci si tu? Poate le mai dam idei viitoarelor mirese.

Replica: Roxana, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 19-09-2008
si tu si Sara sunteti foarte frumoase. Eu vroiam doar sa intreb, pe cand inca un episod cu goblenul tau frumos?
Pupici dulci si calzi si spor la goblenat.

Replica: Hai, Ramona, by Cristina Sandu (144 mesaje), la 19-09-2008
adu si tu fotografii de la nunta ta. Te rog!
Roxana, am fost la nunta ta si am descoperit ca ai fost o mireasa de nota 10 cu felicitari. Sa iti traiasca Sara si sa iti creasca si fetita din leagan.

Replica: Multumesc Cristina, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 20-09-2008
fiindca ai fost la nunta mea.

Elena, cred ca o sa postez diseara un nou episod din goblen fiindca am ganduri mari astazi. Eu am mai lucrat, dar vroiam sa se vada mai mult.
Stie cineva sa ma invete si pe mine cum sa postez intr-o imagine doua imagini, adica sa postez fata spate?
Va pupici dulce.

Replica: Imi pare rau. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 20-09-2008
S-a descarcat bateria de la aparat. Postez alta data.

Replica: Roxana, by Bica Nistor (1388 mesaje), la 21-09-2008
li se inampla si altora. Eu am ramas fara aparat din neglijenta mea si acum sunt nevoita sa apelez la prieteni. Ei, ce sa-i faci? Nu pentru asta sunt prietenii?
Este minunat goblenul tau si sunt nerabdatoare sa vad urmarea. Spor mult la goblenat!

Replica: Te by Maria Nistor (5008 mesaje), la 21-09-2008
asteptam cu bateriile incarcate sa vedem cum s-a conturat frumosul tau.

Replica: Buna dimineata, by Ileana Miroiu (816 mesaje), la 22-09-2008
Roxana. Am venit sa iti vad frumusetea din leagan. Si, fiindca este luni, iti urez o saptamana buna la goblenat.

Replica: Inca un pic se contureaza by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 22-09-2008
Aproape de cer.

Replica: Detaliu goblen by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 22-09-2008

Replica: Oh, by Bica Nistor (1388 mesaje), la 22-09-2008
ce frumos este! Nu se vede pe fata unde ai pe spate goluri, asa ca nu-ti face griji. Sa ai o saptamana plina de spor si la goblen.

Replica: Detaliu spate by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 22-09-2008

Replica: Multumesc tuturor by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 22-09-2008
pentru incurajari! Nu stiu cat spor o sa am la lucru saptamana aceasta fiindca ghemotocul meu a racit. Ieri, taticul ei scump si drag a luat-o la plimbare fara gecuta pe ea si fara caciulita fiindca nu s-a dus departe, dar pentru ca ea are parul des, cred ca a luat-o incalzita si este racita destul de rau. Toata noaptea a fost cam maraita.
Am postat si spatele goblenului ca sa vedeti ca tot am golurile acelea. Am zis ca poate o sa postez o parte din diagrama color sa imi spuneti si mie cum ati lucra voi. Stiu ca este destul de greu. Ce ziceti, ar merge asa?
Eu am incercat sa lucrez cat de corect se poate, am trecut ata pe sub celelalte ate, daca am avut un punct sau doua, - undeva gresesc.
Va transmitem pupici.

Replica: Am by Lucia Marina (220 mesaje), la 22-09-2008
adus o imagine, Roxana. Cum as lucra eu. De sus in jos, coborand, trebuie sa ai grija sa faci punctul identic (diagonala pe spate, diagonala pe fata).
Sanatate celei mici!

Replica: Roxana, by Cozea Rodica-Maria (680 mesaje), la 22-09-2008
lucrezi minunat. Esti foarte pretentioasa cu tine si asta ma face sa te admir. Dorinta ta de a lucra perfect este laudabila.

Imi pare rau ca s-a imbolnavit Sara si de aceea ii doresc insanatosire grabnica.

Replica: Multumesc, Lucia. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 22-09-2008
O explicatie in genul asta cautam. Numai ca si eu lucrez aproximativ la fel. Mai studiez inca o data explicatiile pe care mi le-ati dat.

Replica: Este de admirat by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 22-09-2008
dorinta ta de perfectiune, Roxana. Ai sa vezi ca pana la urma vei reusi.
Mult spor la lucru!

Da-i un pupic Sarei si sper sa se faca repede cat mai bine.

Replica: Roxana, by Bica Nistor (1388 mesaje), la 22-09-2008
si atunci cand cobori, si atunci cand urci, si atunci cand mergi cu acul la dreapta, si atunci cand mergi cu acul la stanga, nu uita ca si pe spate trebuie sa ai o linie in diagonala. Liniile, indiferent de semnul pe care l-ai lucrat, vor avea, toate aceeasi inclinatie.
Sanatate, frumoasei tale!

Replica: Roxana, by Laura Brasoveanu (938 mesaje), la 22-09-2008
iata, mai jos o mostra pentru tine. Un detaliu din Luceafarul vecinei mele. Este singurul exemplu ce l-am gasit la repezeala, in computerul meu.

Sarei, ii sarut amandoua manutele si rog eu pe ingerasul meu sa vina la ea si sa ii ia raceala repede.

Replica: Multumesc pentru sfaturi. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 22-09-2008
Va multumesc tuturor.
Este clar trebuie sa-mi schimb stilul de lucru. Laura ma imbolnavesti de tot, pai este absolut perfect lucrul vecinei tale. Nu o trimiti pana la mine sa ma invete si pe mine cum te-a invatat pe tine? Trebuie sa-mi iasa, asta este clar.
Ideea este ca sa invat sa lucrez pana il termin, astfel incat al doilea goblen sa iasa bine.

Replica: Am mai descoperit o greseala by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 23-09-2008
Tot cautand topicurile de demult de pe forum am mai gasit un raspuns.
Replica: Eu, by Milos Cosmina Elena (236 mesaje), la 01-05-2008
Cind ma duc de la stinga la dreapta, scot acul sus si impung jos. De la dreapta spre stinga, scot acul jos si impung sus. In acest mod si spatele iese frumos.
Exact cum este modelul de coasere de la instructiunile TTT, fig.1.
Asta era una dintre greseli. Va multumesc mult pentru ca ma ajutati.

Bica, si eu sunt constienta ca trebuie sa fie o diagonala si pe spate, dar mai sunt cazuri cand trebuie sa fac pasi si parca nu mai iese chiar diagonala sau daca trebuie sa cos un singur punct si trec ata pe sub fire. Am mai gasit ca ar putea merge sa lucrez cu mai multe ate si sa le las in asteptare. O sa incerc mai multe variante sa vedem care este cea mai buna.
Oricum, sincere multumiri din partea unei gargarite incepatoare.

Replica: Daca by tanasa clementina (293 mesaje), la 23-09-2008
intr-un centimetru patrat sunt mai multe puncte, nu are cum sa iti iasa spatele precum fata. Este normal sa treci pe sub ata sau, eventual, sa pasim, dar nu pe distante mari.
Pentru Sara insanatosire grabnica, iar tie spor la goblenat.

Replica: Clementina, by Cornelia Suteu (272 mesaje), la 24-09-2008
a pus punctul pe i, iar eu pot sa adaug ca totul depinde si de dexteritatea cu care ascunzi firele de trecere pe sub punctele lucrate. Spor la goblenat si insanatosire grabnica, Sarei.

Replica: Multumesc pentru sfaturi. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 24-09-2008
A inceput sa-mi iasa foarte aproape de perfectiune. Pana acum incercam sa nu fac pasi si ocoleam si acum am inceput sa fac pasi mici si lucrez peste ata si iese mult mai bine si nici nu mai am goluri. Clementina, sunt de acord cu tine ca nu are cum sa iasa chiar perfect, dar tu ai vazut ce imagine a postat Laura, - cam asa vreau sa ajung sa lucrez si eu. Pe contabila mea o cheama tot Clementina si te asociez cu o tipa foarte meticuloasa, foarte curata, foarte ordonata.
Pupici din partea noastra.

Replica: Intradevar, by tanasa clementina (293 mesaje), la 25-09-2008
ceea ce a postat Laura este un goblen frumos lucrat (spate), dar in momentul cand ai de lucrat la flori sau copaci, apar mai multe nuante pe un centimetru patrat si atunci suntem nevoite sa pasim, dar in asa fel incat sa nu se observe: trecem ata pe dedesubt si nu pe distante mari.

Replica: La by Floare de colt (144 mesaje), la 25-09-2008
cat de pedanta este Roxana, banuiesc ca o sa vedem la urmatorul ei goblen si minunea caeasta: sa nu recunoastem dosul de spate. Ce mai face Sara?

Replica: Sara este tot racita. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 26-09-2008
Ieri, am fost foarte aglomerata. Am zis ca daca ma duc la mama cateva zile o sa fiu mai relaxata, dar a trebuit sa ma intorc in Ploiesti. Sara a ramas la mama, ne-am intors seara amandoi inapoi la mama. A fost o zi aglomerata, dar am reusit un lucru mare, am ajuns si pe la cosmetica, am zis ca merit si eu un pic de timp pentru mine.
Si eu sper sa ajung la performanta sa lucrez spatele atat de bine incat sa nu se deosebeasca de fata.

Replica: Ma bucur, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 26-09-2008
Roxana ca ti-ai facut timp si pentru tine mergand la cosmetica. Si eu o incurajez pe mama sa mearga. Ea spune ca nu are timp, bani si lasa totul pentru mine si pentru sora mea mai mare ca mine cu un an. Si ca sa fiu sigura ca merge la cosmetica, ma duc cu ea.
Pup dulce, printesa pe manuta sa se faca bine si tie spor la goblenat. Cu timpul vei vedea ca te vei perfectiona.
Pupici dulci.

Replica: Mami by Silvia Agache (137 mesaje), la 26-09-2008
a mea nu mai vrea la cosmetica din aceleasi motive ca mami a ta. Cat o iubesc pe mami a mea si cat as vrea sa ramana mereu tanara.
Si eu incerc sa am grija de mine, macar o data pe luna.
Succes la frumusetea de goblen si sa iti traiasca Sara cea frumoasa.
Pupici.

Replica: Fetelor am noutati pentru voi. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 27-09-2008 Acum sunt la mama si nu pot sa va arat nimic fiindca nu am aparatul la mine. A venit o prietena de-a mamei din Sfantul Gheorghe si mi-a aratat cum se lucreaza goblen asa cum a invatat de la o batranica de 83 ani. Ideea este ca pe spate trebuie sa folosim jumatate din ata care se foloseste pe fata.
Se desface panza din gherghef si se lasa putin mai lejera, se prinde pe gherghef, dar mai lejera ca sa poti sa cosi direct prin ochiuri, adica sa nu mai fi nevoit sa lasi acul pe dos si sa-l scoti pe fata. Si se coase drept. Adica iese inclinat pe fata. Si dupa ce se termina ata se imbina culorile, adica efectiv coase ata care ramane.
Sper sa am timp luni sa va arat pe o panza.
Pupici.

Replica: Astept by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 27-09-2008
cu nerabdare, Roxana. Intotdeauna putem invata lucruri bune de la cei in varsta.

Replica: Si eu sunt curioasa, Roxana. by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 27-09-2008
Cred ca este modul de cosere pe care-l foloseam cand era copil si coseam pe etamina. La goblen trebuie sa iasa punctul inclinat si pe spate ca sa se acopere bine panza, iar de bagat acul direct prin ochiuri cred ca este cam greu cu panza apretata.
Astept luni sa vad cum arata. Tot timpul avem ceva de invatat.

Replica: Sunt foarte curioasa by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 27-09-2008
si abia astept sa ne arati. Mi-am facut eu o idee, dar mai bine sa vad si pe urma imi dau cu parerea.

Replica: Nu imi place! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 29-09-2008
Am incercat sa cos asa cum v-am explicat, dar nu iese frumos pe spate.
Mi-a spus asa:
1. pe spate goblenul trebuie sa contina jumatate din ata de pe fata.
2. Se lucreaza direct fara a mai trece acul pe dedesubt, dar se poate lucra numai drept asa fiindca este panza foarte apretata.
3. Dupa ce s-a terminat ata, se taie si cealalta ata se coase de cea ramasa, adica se trece acul prin ata ramasa si se imbina culorile
4. Nu se coase decat opus punctului in care s-a cusut, adica daca am cusut un rand de la stanga la dreapta, celalalt trebuie cusut tot de la stanga la dreapta ca sa nu se scamoseze lucrul.
5. Va adaug o imagine ca sa vedeti, dar sincer mie nu imi place cum iese, pe spate iese aceeasi imagine, dar dreapta.

Replica: Cam intortocheata explicatia. by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 29-09-2008
Daca vrei si ai placerea iti las id de messenger si iti arat pe camera web cam cum lucrez eu. Id: bii_b00 (sunt zerouri).
Pupici dulci.

Replica: Este intortocheata rau. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 29-09-2008
Eu cand am auzit, am realizat ca este total diferit de ceea ce fac eu, dar cum am invatat de pe forum mie mi se pare OK, adica imi iese bine.

Replica: Roxana, by Roxana Deli (186 mesaje), la 29-09-2008
acesta este un mod incorect de lucru al punctului de goblen. Faci economie de ata, este adevarar, dar nu iese plin la textura.
Spor la frumusetea ta!
Ce mai face Sara?

Replica: Asa by Ileana Miroiu (816 mesaje), la 29-09-2008
lucram eu Roxana, la inceput, pana am inteles cum este corect.
Sa ai spor la goblen ca pana acum si nu uita sa ne mai postezi cate o fotografie cu buclata ta, mica.

Replica: Nu by Tudorancea Rodica (262 mesaje), la 30-09-2008
s-ar vedea bine nici pe fata, daca ai lucra asa, Roxana.

Replica: Multumesc pentru sfaturi. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 30-09-2008
Intr-adevar m-am gandit si eu ca nu are cum sa iasa bine pe fata.

Replica: Nu trebuie by Enache Mihaela-Ema (368 mesaje), la 30-09-2008
sa te descurajezi. Sunt sigura ca in timp si cu rabdare vei reusi sa lucrezi goblenul perfect pe care ti-l doresti. Lucrezi pe spate la fel de bine ca mine. Eu am 10 ani de cand lucrez goblen, dar de-abia la ultimele doua modele stilul de lucru mi s-a imbunatatit tot datorita ambitiei. As fi fost tare mindra daca primul meu goblen ar fi iesit atit de frumos ca al tau. Indraznesc sa te numesc gargarita perfectiune.

Replica: Inteleg. by Condrasov Gabriela (292 mesaje), la 30-09-2008
Si la mine iesea la fel pana cand am invatat de la gargarite cum se coase, de fapt, in asa fel incat pe spate sa iasa tot punct inclinat.

Uite asa: cand cosi de la stanga la dreapta, cosi punctul de jos in sus, iar cand te intorci si trebuie sa cosi de la dreapta spre stanga, cosi punctul de sus in jos.

Mie asa mi-au spus gargartele si pot spune ca ultimele goblenuri (eu cos gresit de 10 ani) din ultimul timp, ies corect. Nu este adevarat ca pe spate trebuie sa ai mai putina ata, pe cartele ai ata suficienta, cat pentru doua goblenuri, identice.

Te pup si sa ai spor.

Sper ca iti va fi de ajutor ceea ce ti-am spus.

Replica: De fapt, by Condrasov Gabriela (292 mesaje), la 01-10-2008
cred ca o sa iti spun sigur cand ajung acasa, sa ma apuc de cusut si iti spun sigur cum se coase exact, cred ca nu este bine ceea ce am scris, nu stiu de ce.

Dar oricum trebuie sa stai linistita. Este adevarat ca trebuie sa iasa frumos si pe spate, dar cu timpul, cosand goblen dupa goblen o sa iasa din ce in ce mai bine.

Te pup si iti urez spor la goblenat.

Replica: Am mai cusut cateva puncte. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 01-10-2008
Nu prea am avut timp de goblen, fiindca am si incercat noua tehnica, - asta ca sa vad ca nu iese, am desfacut goblenul si l-am refixat si a durat ceva. Va arat ce am mai lucrat si fata si spate.

Replica: Spate goblen by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 01-10-2008
Pe spate se poate observa cum l-am inceput. Am lucrat de la mine putere cum am stiut, apoi am incercat tot felul de tehnici; la rochita si in final a inceput sa iasa. Am descoperit tot felul de detalii ca sa iasa bine si pe spate.

Replica: Detaliu spate by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 01-10-2008
Aici este rasplatita munca tuturor gargaritelor care m-au ajutat cu sfaturi si care s-au "chinuit" cu mine. Va multumesc mult.

Replica: Felicitari! by Maria Nistor (5008 mesaje), la 01-10-2008
Vad ca sa imbunatatit tehnica ta. Spor din plin la goblenat!

Replica: Felicitari! by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 01-10-2008
Se vede ca ti-ai imbunatatit tehnica de lucru.
Sa ai motoras la ac!

Replica: Roxana, by Doruletz Mic (1031 mesaje), la 01-10-2008
Ema spune: Indraznesc sa te numesc gargarita perfectiune.
iar Laura spune: Gargarita Cosanzeana[/u]
Observ ca esti o gargarita cu doua nume. Care iti place mai mult?

Lucrezi foarte frumos si iti urez sa reusesti sa te perfectionezi, dupa cat iti doresti.

Replica: Roxana, by Petroi Ana-Maria (1257 mesaje), la 01-10-2008
ma bucur ca ai inceput sa lucrezi corect si incepi sa te perfectionezi.
Sa ai mult spor in continuare.

Replica: Multumesc pentru aprecieri. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 02-10-2008
Ma bucur atat de mult ca a inceput sa iasa mai frumos, ma straduiesc cat pot eu de mult sa descopar noi detalii pentru a-mi imbunatati tehnica de lucru. Problema este ca nu prea am timp. Cu un prichindel, este greu si, pe deasupra, fac si un curs de germana prin corespondenta si pana acum la toate testele am luat calificativul foarte bine si vreau in continuare sa am calificative bune. Oricum si zece minute daca am timp liber, mai adaug cateva puncte.
Doruletz, in ceea ce priveste denumirea mea pe forum, eu ma consider gargarita princhindel fiindca am un ghemotoc mic si fiindca sunt incepatoare. Celelalte denumiri ma flateaza, dar ma si ridica la un rang superior, asa ca gargarita prichindel.
Va transmitem calde salutari.

Replica: Roxana, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 02-10-2008
sa ai spor la goblenat si iti doresc ca de acum incolo sa iasa goblenul asa cum trebuie.

Replica: Gabriela, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 02-10-2008
ai spus:
Citat:
cand cosi de la stanga la dreapta, cosi punctul de jos in sus, iar cand te intorci si trebuie sa cosi de la dreapta spre stanga, cosi punctul de sus in jos.
Eu cos asa: de la stanga la dreapta, impung mai intai sus, de la dreapta la stanga, impung jos. Este gresit asa. Cred ca nici eu nu cunosc corect tehnica. Dar invat de la voi.

Replica: Incepe sa iasa din ce in ce mai bine. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 03-10-2008 Am mai descoperit astazi ceva va atasez o imagine realizata in Paint, cum m-am priceput si eu. Cand cos de la stanga la dreapta ramana firul jos si daca vreau sa ma intorc in sus de la dreapta la stanga s-ar pasi peste punctul de goblen, asa ca trec firul prin ultimul punct lucrat si asa se vede frumos pe spate.
Daca mai stiti trucuri, astept sa mi le impartasiti.

Replica: Asa este Roxana, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 03-10-2008
cum ai aratat in imagine.

Gabriela, cred ca s-a incurcat si le-a spus exact pe dos.

Ai sa vezi ca de la un goblen la altul vei gasi noi trucuri si metode pentru a iesi un lucru de calitate.

Replica: Asa este, Nico. by Condrasov Gabriela (292 mesaje), la 04-10-2008
M-am incurcat in cuvinte, pentru ca nu aveam goblenul la mine si deci nu coseam in momentul acela, si oricum cred ca, ba nu, nu cred, ci sigur, Roxana este o fata frumoasa si desteapta si a inteles.
Dovada: a inceput sa coasa din ce in ce mai bine.
Bravo, Gargarita Perfectiune. Scuze daca te-am incurcat, am facut tot ce am putut.
Va trimit acum o sarutare mare mare de tot, - ca sa va pup pe toate.

Replica: Asa este, Gabriela. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 04-10-2008
Mi-am dat seama de ceea ce ai vrut sa-mi explici. Astept sfaturi daca mai aveti.
Am primit sarutarea ta, Gabriela.

Replica: O noua explicatie. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 04-10-2008
Am scris la un moment dat:
Citat:
am citit la un moment dat pe forum ca daca trebuie sa lucrezi pe verticala atunci se lucreza invers decat directia de lucru, adica de jos in sus se coase punctul de goblen de jos in sus si invers.
Rectific informatia, nu se lucreaza de jos in sus pe verticala, fiindca ar trebui de fiecare data sa trecem firul de ata pe sub ochiul lucrat. Vezi explicatia anterioara.

Replica: Roxana, by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 04-10-2008
m-ai bulversat. Incep sa-mi pun intrebarea daca ceea ce fac eu este corect.

Felicitari, esti o perfectionista si apreciez persoanele care nu se multimesc cu putin; cineva imi spunea ca pentru ea n-are importanta cum iese dosul, oricum nu se vede, dar asta seamana cu a face curat si a ascunde gunoiul sub covor ca deh, tot nu se vede!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Aproape de cer - goblen lucrat de Roxana
MesajScris: 24 Sep 2009, 22:36 
Neconectat

Replica: Minerva, dupa cate stiu eu, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 04-10-2008
goblenul adevarat este cel care este lucrat si pe spate corect si pe deasupra eu am observat ca acolo unde am lucrat cat de cat corect pe spate, se vede mai frumos si pe fata.
Deviza mea: daca tot m-am apucat de un lucru, macar sa il fac cum trebuie, adica perfect, bineinteles, daca este posibil.

Replica: Sunt by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 04-10-2008
de aceiasi parere cu tine, Roxana.

Replica: Bravo, Roxana! by Oana Stancu (356 mesaje), la 04-10-2008

Replica: Am mai lucrat inca putin by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 06-10-2008

Replica: Detaliu spate by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 06-10-2008
Vroiam sa va intreb daca voi atunci cand lucrati, folositi mai multe ace sau daca lasati ate in asteptare? Ce tip de ace folositi?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Replica: A iesit foarte frumos pe spate. by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 06-10-2008
Eu, una, nu folosesc mai multe ace, caci nu las ate in asteptare. Incep cu o culoare si, daca pot, termin tot ce estecu ea. Acul meu este mic si subtirel, nu este cel primit in kit.

Replica: Roxana, by Maria Nistor (5008 mesaje), la 06-10-2008
ai reusit sa te perfectionezi impresionant de mult. Felicitari!
Eu folosesc doua ace: cel din kit cu care lucrez si unul subtirel pentru ascuns capetele.
Spor din plin!

Replica: Este foarte bine by Condrasov Gabriela (292 mesaje), la 06-10-2008
lucrat pe spate, la fel iese si la mine.

Eu nu lucrez cu mai multe ace, doar cu cel din kit. Daca goblenul este mai mic, cos cu o culoare pana la final, dupa care iau alta culoare la rand si tot asa, in schimb daca goblenul este mare il cos pe diagrame.

Te pup si sa ai spor in continuare.

Replica: Felicitari, by Lacramioara Popescu (285 mesaje), la 06-10-2008
Roxana pentru modul cum ai lucrat. Si eu tot cu acul din set lucrez.

Gabriela, la goblenele mari, daca lucrezi pe diagrame, nu ti se vede taiat/feliat goblenul dupa acestea?

Replica: Felicitari, Roxana! by Calinescu Ramona Nicoleta (934 mesaje), la 06-10-2008
Cat de frumos este lucrat pe fata, tot atat de frumos este si pe spate. Toate aprecierile mele!
Sincer, mie nu stiu daca o sa-mi iasa tot asa la Alba ca Zapada. Am sa postez si eu cand o sa se mai contureze putintel. Referitor la ac eu, il folosesc pe cel din set pentru ca are urechiusa mai mare si se coase mai usurel.

Replica: Va multumesc pentru sfaturi! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 06-10-2008
Lacramioara, vroiam sa-ti spun ca nu se vede feliat/taiat daca lucrezi dupa diagrama. Si eu m-am speriat initial cand am vazut ca a postat Admin "cum nu trebuie lucrat un goblen" si eu am crezut ca o sa se vada urat, dar nu se vede. Oricum, eu capsez diagramele pe marginea alba ca astfel imi este mie mai usor.
Oricum goblenul meu este foarte complicat.

Maria, sa inteleg ca tu lucrezi cu acul de goblen, apoi muti ata intr-un ac mic si ascunzi capetele? Nu iti ia mult timp?
Va mai cer un sfat. Nu stiu cum sa fac unde am 2-3 puncte cu alta culoare intr-o alta nuanta. Daca trec initial cu prima culoare peste 2-3 ochiuri se vede prea bine cand lucrez ochiurile de alta nuanta. Asa ma gandeam ca daca lucrez 2 ochiuri, nu am unde sa mai ascund firul de ata si din cauza asta ma gandeam sa lucrez cu ate in asteptare.

Replica: Felicitari, Roxana! by 0lteanu Emilia (587 mesaje), la 06-10-2008
Devii experta pe zi ce trece. Chiar m-ai uimit cat de frumos ti-a iesit pe spate.

Eu n-am lucrat cu ate in asteptare, dar atunci cand ai de lucru doar 2-3 puncte, incearca sa treci ata ramasa pe sub cealalta culoare si ai sa vezi ca nu se cunoaste. Sau cand sunt 2-3 puncte de culoare deschisa langa o nuanta foarte inchisa, le lucrez intai pe cele de culoare deschisa deoarece am observat ca atunci cand trec cu alb de exemplu pe langa negru, parca albul devine gri.

Oricum, in timp vei avea maniera ta proprie de lucru si va fi sigur una foarte buna, dupa cum ai progresat.

Replica: Deja by tanasa clementina (293 mesaje), la 07-10-2008
ai devenit profesionista. Mai rar persoane care sa intrebe detalii despre lucru. Exista persoane pline de orgolii si nu accepta sfaturi.

Replica: Emilia, am descoperit ca ai dreptate, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 07-10-2008
in legatura cu diferenta de culori. Adica daca trebuie sa trec culori deschise prin culori inchise. Multumesc pentru informatie.

Clementina, eu nu aveam pe cine sa intreb asa ca "v-am sacait " pe voi cu intrebarile. De aceea am si inceput sa scriu pe forum, fiindca vroiam sa invat sa lucrez. Si totusi nu imi iese in anumite locuri cum doresc eu. Sigur este ceva ce imi scapa mie.

Replica: Nu te mai consuma by Condrasov Gabriela (292 mesaje), la 07-10-2008
din cauza aceasta. Noi aici suntem ca o mare mare familie si automat ne ajutam intre noi, ai facut chiar foarte bine ca ai inceput sa scrii pe forum.

Cat despre perfectiunea goblenului si aici iti recomand sa stai linistita. Eu abia acum am aflat cum se coase, cat de cat corect, nu sunt nici eu experta.

In plus, aici am aflat ca daca goblenul este unul mai migalos nu se poate sa iasa perfect pe spate.

Te pup si sa ai spor in continuare.

Replica: Este by Stefania Crudu (183 mesaje), la 07-10-2008
minunat goblenul acesta si are noroc ca a incaput pe mainile unei perfectioniste ca tine. Succes la goblenat, in continuare, Roxana.

Replica: Va multumesc pentru incurajari! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 08-10-2008

Replica: Iar tu, by Ileana Miroiu (816 mesaje), la 08-10-2008
Roxana, sa ai o zi buna si spor la goblenat.

Replica: Va arat ce am mai lucrat. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 09-10-2008
Bine, ca ieri nu prea am avut timp de lucru. Am avut foarte mult de lucru la calculator si a venit mama sa stea cu Sara.
Vroiam fetelor sa va spun ca sunt putin suparata fiindca am fost ieri la un control si se pare ca este mai greu sa mai fac un bebe. Dar sa speram ca minunea o sa se intample si Sara o sa aiba un fratior.
Pupici dulci.

Replica: Spatele. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 09-10-2008
Gabriela, sa stii ca ai dreptate in locurile unde este foarte migalos oricat as incerca nu iese perfect. Cel putin la frunzis este foarte greu, asa ca nu cred ca o sa iasa bine. Se si vede pe spate, unde este partea mai complicata.
Astept sfaturi, daca mai aveti.

Replica: Eu by Silvia Har (682 mesaje), la 09-10-2008
nu iau seama la dorinta ta de perfectionism, iau seama la ceea ce vad: este superb, Roxana!

Replica: Si mie by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 09-10-2008
imi place ce vad. Sa ai spor!

Replica: Felicitari, Roxana! by Petroi Ana-Maria (1257 mesaje), la 09-10-2008
Ai inceput sa lucrezi foarte frumos. Sa ai spor!

Replica: Iese superb, Roxana. by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 09-10-2008
Arata foarte bine si pe fata si pe spate. Sa ai mult spor in continuare.

Sunt sigura ca minunea se va intampla si Sara va avea un fratior. Trebuie sa crezi asta. Iti trimit un gand bun si o imbratisare.

Replica: Multumim mult pentru aprecieri! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 09-10-2008

Replica: Roxana, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 09-10-2008
sa ai mult spor la goblenat, iar Sarei, sper sa-i faceti fratiorul dorit.

Replica: Roxana by 0lteanu Emilia (587 mesaje), la 09-10-2008
ai toata admiratia mea, - daca esti perfectionista in toate, cum esti la goblen, bravo tie!

Replica: Roxana, by Raluca Popa (896 mesaje), la 09-10-2008
si eu te admir si te felicit in primul rand pentru cat de frumos lucrezi si, in al doilea rand, pentru dorinta de a avea al doilea copil. Mie, cred ca imi ajunge unul.

Replica: Roxana, by Bica Nistor (1388 mesaje), la 09-10-2008
ce vrei tu, din toata inima, aia implineste Domnul. Am o vecina ce a nascut, avand in dotare, numai un ovar si uterul trunchiat. Cand a ramas gravida, era convinsa ca a intrat prematur la menopauza. Si iata ca ce si-a dorit o viata, astazi tine in brate. Asa ca nu te mahni, ce-i al tau este pus deoparte, atata timp cat nu iti uiti telul.
Hai, gobleneaza cu gandul la baietel! Gandeste-te ca el, intr-o zi o sa mangaie goblenul lucrat de tine acum, cu manutele lui.
O seara frumoasa si vise bune.

Raluca, nu se stie niciodata!

Replica: Multumesc pentru gandurile frumoase. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 10-10-2008
Bica, asa este, - stiu ca se poate intampla o minune. Ce ma deranjeaza este faptul ca foarte probabil am luat o bacterie din spital cand am nascut-o pe Sara si aceasta da sterilitate, asa mi-a spus doctorita. Mai incercam un tratament si daca nu merge trecem la un tratament mai complicat. Eu imi doresc mult un baietel, sa semene si cu mine.

Raluca, sa stii ca asa ziceam si eu la inceput si apoi sotul se tot ruga de mine ca el mai vrea copii. Initial, sotul vroia 6, dar i-am zis ca sa mai taie serios din lista si cred ca ne oprim la 2, cum o vrea Dumnezeu. Logica mea: noi candva o sa plecam si Sara o sa ramana singura pe lume daca nu o sa aiba o sora sau un frate. Verisori chiar daca are, nu te apreciaza si nu este aceeasi legatura ca legatura dintre sora si frate sau dintre surori. Si in plus si dezvoltarea emotionala a copilului este mai buna atunci cand are un frate sau o sora.

Emilia, sa stii ca am tendita sa fiu perfectionista, din pacate. Pentru ca la un moment dat ma pierd in detalii. In casa imi place sa fie curatenie, sa fie toate lucrurile in cutiute, in tot felul de suporturi, dar la locurile lor. Sa stii ca acest lucru te oboseste, dar asa sunt. Incerc insa sa ma temperez.

Pupici tuturor.

Replica: Roxana, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 10-10-2008
esti la fel ca mama mea. Ii place sa fie totul "perfect" chiar daca asta inseamna sa stea cu aspiratorul sau carpa de sters mereu in mana. Acum pot sa spun ca parca s-a mai linistit. Partea frumoasa este ca si eu ii seman ei. La fel ca si tine, fiecare lucru trebuie sa fie in locul lui sau in cutiuta lui (am o colectie de cutiute) caci daca am nevoie de el sa il gasesc si pe intuneric. Fiecare cu "naravul" lui...

Sa stii ca ce iti doresti, Domnul intotdeauna iti daruieste.

Replica: Felicitari, by Condrasov Gabriela (292 mesaje), la 10-10-2008
draga mea! Nici nu stii ca de mult m-a uns pe suflet dorinta ta de a avea un al doilea copil. Ai foarte mare dreptate in privinta educatiei Sarei, alaturi de un fratior sau surioara, - chiar mi-au dat lacrimile.

Asta, fiindca peste tot pe unde am fost ni s-a spus (si mie si sotului) sa mai asteptam pana sa avem copii, iar acum cand aud pe cineva cat de tare isi doreste un al doilea copil, mi se umple sufletul de emotie.

Felicitari pentru tendinta ta spre perfectiune.

Stii ceva: eu de fiecare data cand sunt intr-un impas, de orice natura spun doar atat "Acolo sus Cineva ma iubeste mai mult decat oricine si are grija de mine" si ma linistesc.

P.S. Goblenul iese din ce in ce mai bine.

Spor la goblenat!

Replica: Spune si tu ca mine, by Condrasov Gabriela (292 mesaje), la 10-10-2008
si o sa vezi ca nu o sa iti mai pierzi speranta atat de repede.

Replica: Multumesc Gabriela pentru cuvintele frumoase. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 10-10-2008
Speranta nu mi-am pierdut-o doar ca la Sara totul s-a petrecut exact cum mi-am dorit si cand mi-am dorit.
Multumesc mult pentru incurajari.

Replica: Am mai lucrat cateva puncte, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 11-10-2008
dar vreau sa lucrez mai mult sa se vada mai bine. Pana atunci ma gandesc la cum o sa arate la final.
Pupici tuturor si o zi buna la goblenat.

Replica: Da, Roxana, by tanasa clementina (293 mesaje), la 11-10-2008
intr-un final asa va arata goblenul tau. Poate acea zi nu este asa de departe. Multa sanatate printesei tale si sa ai spor!

Replica: In primul rand, by Silvia Agache (137 mesaje), la 11-10-2008
sanatate Sarei, in al doilea rand sa ai un sfarsit de saptamana frumos si, nu in ultimul rand, mult succes la lucru. Este absolut superb, goblenul tau, Roxana.
Pupici.

Replica: Multumesc pentru urari. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 12-10-2008
Intr-adevar este un model frumos si din ce lucrez mai mult la el, in special unde sunt zonele mai complicate, este superb.
O sa postez maine cat am inaintat.
Pupici din partea noastra.

Replica: Roxana, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 12-10-2008
cum se mai simte Sara? Pitic mi-a spus ca daca este nevoie, vine si sta langa ea sa o incalzeasca asa cum imi face si mie cand nu ma simt bine. Tie, iti doresc o duminica frumoasa si o saptamana cu mult spor la goblenat, iar micuta Sara sa se simta mai bine.

Replica: Multumesc mult, Elena. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 13-10-2008
Sara se simte bine. Daca vrea Pitic, poate sa vina sa se joace cu Sara.

Va mai prezint ce am mai lucrat, nu foarte mult.

Pupici tuturor.

Replica: Detaliu spate by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 13-10-2008

Replica: Pe spate by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 13-10-2008
este din ce in ce mai... perfect! Doar esti o perfectionista.

Sa ai spor saptamana aceasta!

Ma bucur ca Sara este mai bine.
Un pupicel pe manuta.

Replica: Multumesc mult, Adriana. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 13-10-2008
Si mie mi se parea ca iese mai bine, dar bininteles ca eu sunt subiectiva. Ma bucura mult vorbele tale.

Pupici dulci.

Replica: Perfect! by Popescu Ioana (478 mesaje), la 13-10-2008
La mine nu o sa vedeti postari cu spatele goblenului, sunt din ce in ce mai sigura de asta. Cata ambitie, Roxana! Esti nemaipomenita. Felicitari!

Replica: Superb! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 13-10-2008
Iar spatele este de acuma perfect. Felicitari, Roxana!

Replica: Roxana, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 13-10-2008
Wow, spatele arata fara cuvinte. Foarte frumos!
Spor la goblenat in continuare si o seara placuta.

Replica: Multumesc pentru aprecieri. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 14-10-2008
Si mie imi pare bine ca a inceput sa iasa mai bine si pe spate, sper ca sa iasa in continuare la fel de bine, daca nu, chiar mai bine.

Pupici tuturor.

Replica: Am inceput sa lucrez parul by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 15-10-2008

Replica: In curand o sa apara si fundita by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 15-10-2008

Replica: Spatele goblenului by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 15-10-2008

Replica: Roxana, by Cornelia Suteu (272 mesaje), la 15-10-2008
seamana din ce in ce mai mult cu o pictura.
Spor la goblenat in continuare la aceasta frumusete.

Replica: Felicitari, Roxana! by Maria Nistor (5008 mesaje), la 15-10-2008
Este foarte frumos ce s-a conturat. Spatele este perfect.
Sa ai spor din plin! Bineinteles, astept urmatorul episod.

Replica: Felicitari, Roxana! by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 16-10-2008
A iesit perfect spatele. Spor din plin si fir intins!

Replica: Multumesc. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 16-10-2008
Si eu sper ca sa am spor.
Astazi sper sa apara fundita mult asteptata.

Pupici.

Replica: Sa by Popescu Crina (160 mesaje), la 16-10-2008
ai spor si astazi, Roxana.

Replica: Sa ai spor din plin! by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 16-10-2008
Si eu astept fundita micutei.
Pupici de la mare.

Replica: Te by Adelina Felicia Agachi (85 mesaje), la 16-10-2008
pup, Roxana. Vin si eu mai taziu, tot dupa fundita.

Cum este vremea la mare, Elena?

Replica: Fetita mea va zambeste si va "arata" by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 17-10-2008
ca a aparut fundita, intr-un final.

Replica: Tot by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 17-10-2008
mai Aproape de cer!

Replica: Detaliu by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 17-10-2008

Replica: Spatele goblenului, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 17-10-2008
nu mai este la fel de reusit fiindca am avut numai zone complicate si oricat am incercat nu prea a iesit; esenta este ca eu m-am straduit si bineinteles ca din greseli invatam. Din pacate, acest goblen atat de frumos este "goblenul de sacrificiu".

Pupici.

Replica: Roxana, by Adela Aura Vlad (420 mesaje), la 17-10-2008
cea mai frumoasa realizare ramane de departe... Sara. Dar nu ma pot abtine sa iti spun si faptul ca esti aproape de cer...

Replica: Intr-adevar, Adela, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 18-10-2008
cea mai mare realizare este Sara. Este un copil extraordinar.

Pupici.

Replica: Asa cum by Bica Nistor (1388 mesaje), la 18-10-2008
spune si Adela si certifici si tu, de departe, cea mai mare realizare este Sara, dar fundita fetitei din leagan este o bucurie si pentru mine.

Replica: Roxana, by tanasa clementina (293 mesaje), la 18-10-2008
pupici pentru frumoasa printesa si spor la goblenat.

Replica: Multumim pentru cuvintele by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 19-10-2008

frumoase.
Pupici.

Replica: Roxana, by 0lteanu Emilia (587 mesaje), la 19-10-2008
Sara ta imi lumineaza ziua. Are niste ochi superbi, asa cum pot fi numai ochii unei fetite superbe. Si ai dreptate: seamana cu fetita din tablou.

Sa aveti parte numai de zile luminoase.

Replica: Fundita by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 19-10-2008
se vede tare bine. A crescut fetita intre timp!
Sara este superba. Un pupic pe obrajor, ca nu ma pot abtine.

Replica: Roxana, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 19-10-2008
Sara este o bijuterie, este o scumpica, parca o vad pe ea acolo in leagan. Va pupic pe amandoua si va zambesc.
O duminica frumoasa si o saptamana cu spor la goblenat.

Replica: Multumesc, Elena pentru urari. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 21-10-2008
Si mie mi se pare ca o vad pe Sara in leagan.
Am mai lucrat putin, dar sper sa se contureze mai bine sa am ce sa arat.
Pupici.

Replica: Roxana, by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 21-10-2008
Sara este o minunatie de copil; sa-ti traiasca si sa te-mplineasca, sa aveti parte numai de bucurie impreuna.
Aproape de cer este metamorfoza voastra, - intradevar parca este Sara in leagan.

Mult spor in continuare!

Replica: Roxana, by Petroi Ana-Maria (1257 mesaje), la 21-10-2008
ai o fetita minunata care seamana foarte bine cu fata din modelul tau. Sa iti traiasca copilasul si ii pup obrajorii.

Replica: Roxana, by Oana Stancu (356 mesaje), la 21-10-2008
iti doresc sa te bucuri de ambele fetite.
O seara buna.

Replica: Mai adaug cateva imagini. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 22-10-2008
Se vede unde am mai adaugat cateva puncte?

Pupici.

Replica: Detaliu by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 22-10-2008

Replica: Frumoasa fundita! by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 22-10-2008
Si cerul are o culoare superba.
Mult spor, Roxana!
Ce face printesa?
Pupici pentru voi.

Replica: Trei by Bica Nistor (1388 mesaje), la 22-10-2008
puncte daca ai adaugat, Roxana, tot se cunoaste. Spor la goblenat Sara 2!

Replica: Punct cu punct, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 23-10-2008
se face goblenul, asa ca fiecare ac impuns este foarte important. Spor la el si pupicei Sarei.

Replica: Important by tanasa clementina (293 mesaje), la 23-10-2008
este ca lucrezi zi de zi cate un pic.
Sa ai mult spor!

Replica: Asa este, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 23-10-2008
in fiecare zi cate un pic si sunt tot mai aproape de cer.

Pupici.

Replica: Este frumos printre nori. by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 23-10-2008

Mult spor sa ai!

Replica: Felicitari, Roxana! by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 23-10-2008
Este superb! Nici nu am cuvinte sa ma exprim.
Te admir, sincer, ca reusesti sa acorzi atat de multa atentie goblenului cand ai si o printesa care se invarte toata ziulica printre picioarele tale.
Pupici pentru Sara de la Mihaita al meu si pentru mamica mult spor.

Replica: Intr-adevar, Ioana, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 23-10-2008
este foarte greu sa lucrez cu un ghemotoc pe langa mine, dar foarte mult lucrez cand doarme ea; am obisnuit-o sa doarma pe picioare de cand am inceput sa lucrez goblen si asa am si eu mai mult timp. Tinand cont ca ea are doua reprize de somn, am ceva timp.

Si mai am timp sa lucrez cateodata seara dupa ce adoarme ea, dar uneori sunt si eu obosita; ori dimineata daca doarme ea mai mult. Imi place atat de mult sa lucrez. Eu am temperament coleric, adica imi place mereu sa fac ceva, asa ca goblenul era exact ce aveam nevoie pentru "timpi morti", cum consider eu anumite perioade.

Pupici si din partea noastra pentru Mihaita si mult spor la goblenat.

Replica: Roxana, by Calinescu Ramona Nicoleta (934 mesaje), la 23-10-2008
din ce in ce, te apropii mai mult de cer. Felicitari pentru rapiditate. Acusi il vedem terminat.

Replica: Tot mai aproape... by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 24-10-2008
Am prelucrat putin imaginea astfel incat sa se vada mai bine nuantele de la cer. As sta numai sa lucrez, mai ales acum cand prinde contur din ce in ce mai bine.

Pupici.

Replica: Detaliu by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 24-10-2008

Replica: Roxana, by tanasa clementina (293 mesaje), la 24-10-2008
intregul goblen este o minunatie, asemeni fetitei tale.
Sa ai aripioare la ac!

Replica: Roxana, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 24-10-2008
vreau sa ma dau si eu in leagan. Este atat de frumos, impodobit cu flori.

Replica: In imagine se vede mai bine cat am inaintat. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 24-10-2008

Replica: Este by Bica Nistor (1388 mesaje), la 24-10-2008
un goblen atat de minunat, incat nu ma mai satur sa il privesc.

Replica: Chiar daca by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 24-10-2008
nu scriu in fiecare zi, sa stii ca urmaresc serialul tau, Roxana. Este un model asa de frumos incat, asa cum spunea si Bica, nu ma mai satur sa il privesc. Sa ai mult spor!

Replica: Am mai by tanasa clementina (293 mesaje), la 25-10-2008
trecut un pic sa vad micuta printesa. Ac cu aripioare, Roxana!

Replica: Roxana, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 25-10-2008
sa ai cat mai multe aripioare la ac, sa zboare usor peste goblen. Zi frumoasa!

Replica: Multumesc pentru urari. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 25-10-2008
Si eu imi doresc ca sa am aripioare, numai ca inaintez destul de greu.

Imi place atat de mult cum se contureaza ca nu l-as mai lasa din mana, insa am atatea de facut ca nu prea am timp de goblen si este si rama destul de mare si incomoda.

Pupici.

Replica: Roxana, by 0lteanu Emilia (587 mesaje), la 25-10-2008
esti o harnicuta, iar goblenul tau o frumusete.

Si ai grija, - daca ti-ai obisnuit printesa sa doarma pe picioare, vei legana pana la 4-5 anisori. Eu asa am patit, dar pe vremea aceea mi-am impletit o gramada de lucruri cu fata mea, pe picioare.

Replica: Ai inaintat frumos, Roxana. by Calinescu Ramona Nicoleta (934 mesaje), la 25-10-2008
Cred ca Sara viseaza ingerasi si se viseaza in leaganul pe care i-l goblenezi cand o adormi pe picioruse.
Spor la leganat si goblenat in continuare! Este bine ca poti realiza doua lucruri in acelasi timp: leganat si goblenatul leaganului.

Replica: Sa ai by tanasa clementina (293 mesaje), la 26-10-2008
aripioare la ac si timp suficient pentru goblenat.
Pupici pentru printesa mica.

Replica: Asa este in ceea ce priveste leganatul. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 26-10-2008

Sunt constienta ca o sa am de leganat. Inainte, era obisnuita sa adoarma langa mine. Numai ca dura cateodata si o ora pana adormea si de-abia dupa ce adormea ma apucam de goblenat; asa adoarme mai repede, am timp mai mult de lucru si oricum si inainte trebuia sa stau langa ea fiindca se trezea imediat.

Spor la goblenat tuturor si pupici.

Replica: Pupici pentru printesa. by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 26-10-2008
Nu ai mai lucrat nimic la leganut?

Replica: Elena, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 27-10-2008
am mai lucrat putin, dar nu am avut timp sa postez.
Pupici.

Replica: Felicitari, Roxana! by Petroi Ana-Maria (1257 mesaje), la 27-10-2008
Ai inaintat foarte frumos cu cerul. Are niste culori superbe. Sa ai cat mai mult spor.

Pupici, printesei tale.

Replica: Astazi, daca am timp, poate reusesc sa postez. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 28-10-2008
Mi-am schimbat calculatorul cu unul mult mai performant si se vede mult mai bine si merge mult mai repede. Mi-a instalat si un program pentru prelucrat fotografii asa ca, daca am timp, poate reusesc sa va fac si o mica supriza.

Pupici si spor la goblenat.

Replica: Astept by tanasa clementina (293 mesaje), la 28-10-2008
surpriza, Roxana. Sa stapanesti timp indelungat noul computer.
Pentru Sara, numai pupici si multa sanatate.

Replica: Sa by Anisoara Nichita (236 mesaje), la 28-10-2008
stapanesti cu drag computerul si felicitari pentru achizitie.
Abia astept surpriza promisa.

Replica: Imi pare rau, dar supriza o sa mai dureze, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 29-10-2008
fiindca vroiam sa prelucrez o poza si nu reusesc. Cred ca o sa-mi ia ceva timp pana o sa invat sa lucrez in programul pentru imagini.
Pana atunci va arat ce am mai lucrat.

Replica: Detaliu by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 29-10-2008

Replica: Roxana, by olteanu rodica (1032 mesaje), la 29-10-2008
foarte frumos lucrat.

Mii de pupici, Sarei.

Replica: Foarte frumos. by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 29-10-2008
Ce frumoase sunt cele doua pasarele de pe creanga. Mult spor in continuare.

Replica: Se vede by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 29-10-2008
bine cat ai mai inaintat. Tine-o tot asa!

Un pupic pentru Sara.

Replica: Multumesc pentru urari. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 30-10-2008
Vorba Rodicai, parca imi dati elan.
Ieri, pur si simplu nu am putut sa lucrez; imi este foarte greu sa lucrez in pat, tinand cont de faptul ca am ajuns in partea de sus si parca nu mai am chef. Asa ca mai intru pe forum, mai vad ce mai scrieti, mai imi iau putin avant si tot asa.
Pupici si multumesc pentru incurajari.

Replica: Roxana, by Maria Nistor (5008 mesaje), la 30-10-2008
este tot mai frumos. Sa ai spor din plin si te astept cu noi episoade.

Replica: Am mai lucrat aseara inca putin, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 31-10-2008 am inceput sa mai prind curaj. Astept insa sa se contureze mai mult, a mai aparut o manuta si au mai aparut si trei trandafiri, dar cred ca luni o sa postez fiindca in weekend s-ar putea sa plec.

Pupici.

Replica: Roxana, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 31-10-2008
sa te relaxezi in week end si sa prinzi foarte proaspete!
Abia astept sa admir manutele.

Replica: Roxana, by Calinescu Ramona Nicoleta (934 mesaje), la 31-10-2008
incet-incet se acopera si spatiile goale. Si pentru ca weekendul acesta se anunta unul insorit, iti doresc relaxare totala ca sa prinzi forte noi pentru un bun inceput de saptamana.

Replica: Roxana, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 31-10-2008
iti doresc un weekend cat mai relaxant si te astept cu forte proaspete.

Printesa ce face? Pupici si pentru tine si pentru ea.

Replica: Roxana, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 04-11-2008
ce mai face Sara ta din leagan?

Replica: Sara mea din leagan, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 04-11-2008
nu merge asa bine, va arat ce am mai lucrat.

Pupici.

Replica: Detaliu by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 04-11-2008

Replica: Vai, cat este de frumos cerul! by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 04-11-2008
Culoarea cerului cu fundita merg ca o manusa.
Mult spor iti doresc.
O seara frumoasa!

Replica: Roxana, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 05-11-2008
am venit sa iti admir leaganul. Cred ca daca m-as da "uta" in el, as uita de toate.
Sa ai spor la goblenat.
Pupici.

Replica: Si eu cred, Adriana ca ai uita de toate. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 05-11-2008
Eu ma duc cu cea mica la leagane si fiindca este mica o tin eu in brate cand ne dam in leagan si parca uiti de toate, - este asa frumos.

Pupici.

Replica: Roxana, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 07-11-2008
ce mai faci? Nu ai mai goblenat nimic?

Replica: Roxana, by Calinescu Ramona Nicoleta (934 mesaje), la 07-11-2008
culorile sunt atat de calde si frumoase. Este un model mai complex, dar atat de frumos si frumusetea lui parca iti inspira liniste.

Replica: Multumesc mult pentru aprecieri. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 08-11-2008
Am mai goblenat eu putin, dar acum ma lupt cu un program nou de contabilitate pentru ca eu muncesc mult la calculator de acasa.

In plus, saptamana viitoare o sa lucrez ca translator pentru o echipa de americani si nu stiu cat timp o sa am de goblenat; eu sper sa treaca mai repede perioada aceasta mai agitata, sa mai am si eu timp de goblenat.

Intr-o dimineata, m-am trezit la 6 ca sa fiu eu sigura ca pot sa cos si eu macar cateva puncte si am reusit sa lucrez 2 ore, ceea ce pentru mine este mult. La 8 s-a trezit Sara.
Pupici.

Replica: Roxana, by Popescu Ioana (478 mesaje), la 08-11-2008
cosi o bijuterie. Pupici lui Sara, cred ca pentru ea il cosi.

Replica: Pupici si de la mine by Stefania Crudu (183 mesaje), la 08-11-2008
pentru Sara ta, dar si pentru papusa ce se apropie de cer.

Replica: Pentru ca avem cale libera pe forum, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 25-11-2008
va spun ca imi pare bine ca am revenit printre voi. Sa va arat ce mi-am comandat dupa net. Este o rama cu mai multe functii si are 3 dimensiuni pentru rama suport, o sa vedeti in imagine. Eu sper sa mearga mai repede goblenatul pe o astfel de rama.

Replica: Se fixeaza sub picior atunci cand se lucreaza, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 25-11-2008
adica poti sa stai pe canapea, in pat. Nu prea se vede in aceasta imagine cum este talpa care se fixeaza sub picior.

Replica: Va adaug si cateva fotografii de la goblen. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 25-11-2008
Am mai lucrat, cred ca vreo patru zile la el. Pe langa faptul ca nu prea am timp, am depistat si niste probleme de sanatate si din cauza aceasta am slabit si ma simt mereu obosita.

Replica: Detaliu by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 25-11-2008

Replica: Roxana, by olteanu rodica (1032 mesaje), la 25-11-2008
lucrezi foarte frumos. Imi pare rau ca ai probleme, dar sunt sigura ca le vei depasi.
Iti doresc multa, multa sanatate.
Mii de pupici.

Replica: Roxana, by Popescu Ioana (478 mesaje), la 25-11-2008
daca ai investit in rama aceea, inseamna ca ai de gand sa cosi la greu. Asa sa fie!
Sanatate multa si spor la cusut in continuare. Nici eu n-am mai cusut, s-a instalat oboseala cronica. Nu-ti face griji, vin ele si zile mai bune.
Te pup.

Replica: Roxana, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 25-11-2008
Mult sanatate iti doresc. Cam cat a costat rama? Mult spor la goblenat.
Aaa, se vede frumos fetita acolo, sus in cer.

Replica: Roxana, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 25-11-2008
iti doresc multa, multa sanatate si te astept cu vesti bune.
Goblenul vad ca a mai crescut si este minunat.
Te imbratisez si ii pup manutele Sarei.

Replica: Multumesc tuturor pentru urari si, eu sper, sa fie mai bine. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 25-11-2008
Rodica si eu sper sa le depasesc, si cat mai repede cu putinta.

Ioana, eu as avea de gand sa cos, dar eu de felul meu sunt mai pripita, adica imi place sa cumpar ceva daca vad, sotul meu mi-a zis ca-mi face "moftul", desi el este foarte curios sa vada cat ma tine.

Elena, rama a costat 69$, si 34,95$ taxe de transport din America. Nu a ajuns inca, dar din ce am vazut, fata de ramele cu picior si cu lupa si alte chestii, mie asta mi-a placut cel mai mult. Astept sa ajunga sa pot sa va dau mai multe detalii ca ei ziceau pe site ca are si magnet pentru ace si forfecute mici, multe alte lucruri de detaliu.

Despre problemele mele de sanatate pot sa va spun ca am slabit destul de mult. Si asa am depistat ca am luat un microb din maternitate, ceea ce mi-a declansat o infectie urinara destul de urata. Adica stari de greata, ameteli, lipsa poftei de mancare, am slabit destul de mult, am febra, oboseala. Si pe langa astea se pare ca este afectat si ficatul. Astept rezultatele de la analize si sper ca dupa tratament sa fie mai bine, fiindca vreau bebe. Nu ma deranjeaza simptomele cat ma deranjeaza faptul ca nu pot sa am bebe, inca.

Pupici dulci si multumesc pentru urarile de sanatate.

Replica: Roxana, by Bica Nistor (1388 mesaje), la 25-11-2008
sa depasesti repede problemele de sanatate ca vreau sa impartasim cu tine bucuria de a avea inca un bebe.
Goblenul este superb! De la Eden nu am mai vazut o scena atat de gingasa cu copil.

Replica: Multumesc Bica! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 26-11-2008

Replica: Roxana, by olteanu rodica (1032 mesaje), la 26-11-2008
te pup dulce si pe tine si pe micuta Sara. Tu stii ca Dumnezeu ii incearca pe cei ce ii iubeste. O sa treci cu bine peste toate.
Adresa mea de email
Am inteles ca vrei sa-mi transmiti ceva.

Multa sanatate si spor la lucru!

Replica: Ti-am trimis deja, fiindca ti-am copiat adresa, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 26-11-2008 de e-mail de la modele lucrate, era aceeiasi, - deci cred ca a ajuns deja.
Multumesc mult pentru ca sunteti si simtiti alaturi de mine.

Replica: Multumesc, by olteanu rodica (1032 mesaje), la 26-11-2008
a ajuns deja.
Pupici.

Replica: Roxana, by tanasa clementina (1328 mesaje), la 26-11-2008
pupici pentru Sara, sanatate multa pentru tine. Sper sa depasesti cu bine aceasta perioada si sa ne incanti cu frumusetea de goblen. Aripioare la ac!

Replica: Roxana, by Ionita Victorita (693 mesaje), la 26-11-2008
iti doresc multa sanatate si vreau sa aflu vestea cu bebe atunci cand o vrea bunul Dumnezeu si o sa fii pregatita. Pupici pe manuta Sarei si pentru tine o imbratisare.

Replica: Roxana, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 27-11-2008
multa, multa sanatate. Sper sa depasesti cu bine si cat mai repede aceasta perioada.
Goblenul este superb Ai avut spor.
Te sarut si te imbratisez. Si pe Sara.

Replica: Roxana, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 01-12-2008
sper ca esti mai bine.
Pupici pentru tine si pentru frumusica ta.
La multi ani! pentru ziua noastra, a romanilor.

Replica: Da, Elena, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 01-12-2008
ma simt mai bine. Nu sunt extraordinar, dar sper ca sa am mai multa forta, sa pot sa mai lucrez la goblen fiindca mi-este dor de lucru.

Pupici si urez tuturor la multi ani!

Replica: Roxana, by Patruleasa Jeni (185 mesaje), la 04-01-2009
perfectionista noastra, ce mai faci? Ce mai face printesa ta, Sara? Cat de aproape de cer, esti? Eu iti doresc mii de aripioare la ac.
Pupici.

Replica: Multumesc, Jeni. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 05-01-2009
Chiar am nevoie de aripioare la ac fiindca nu prea mai am chef.

Imi era atat de rau, fiindca am fost insarcinata si la un moment dat sarcina s-a oprit din evolutie si dupa un timp am pierdut sarcina si de-abia atunci mi-am dat seama de fapt ce se intampla cu mine. A fost o perioada neplacuta, dar a trecut.
Sara este racita acum, dar vad ca astazi este mai bine.
Pe suportul meu se lucreaza foarte bine fiindca pot sa lucrez cu amandoua mainile si mai ales pot sa lucrez cand o adorm pe Sara. Se fixeaza sub picior si este super.
Uite, hai ca va arat:

Replica: Goblenul, cat am mai reusit sa lucrez. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 05-01-2009

Replica: Detaliu by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 05-01-2009

Replica: Detaliu by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 05-01-2009

Replica: Roxana, by Ionita Victorita (693 mesaje), la 05-01-2009
imi pare nespus de rau pentru cele intamplate si iti doresc sa se implineasca cea ce iti doresti. Cat despre goblen, o minunatie. Rama este deosebita si cred ca si foarte la indemana. M-ai lasat fara cuvinte. Felicitari!
Pupici, zambete si imbratisari pentru tine si pentru Sara.

Replica: Roxana, by tanasa clementina (1328 mesaje), la 05-01-2009
imi pare sincer rau pentru cele intimplate, nici nu mai stiu ce sa spun, decat sanatate Sarei si tie. Goblenul este aproape gata.
Iti urez ac cu aripioare.

Replica: Roxana, by Tudorancea Rodica (262 mesaje), la 05-01-2009
cica, atunci cand se intampla asa, este de fapt nevoia unui suflet de a se incarna numai pentru putin. Sufletul respectiv mai avea doar putin de trait pe pamant, dar, dintr-un motiv sau altul el nu a reusit sa-si termine termenul. Si, de aceea, unele suflete se intorc si isi aleg femei puternice si cu inima buna, cat sa le fie gazda, un pic. Adica sa ii tina in burtica, putin cat sa le vina sorocul sa mearga, inapoi printre ingeri.
Am mai citit ca ei aleg numai fiintele care ii pot iubi pentru ca, dincolo nu pleaca decat cu iubirea pe care o primesc.
M-am gandit sa iti scriu cele de mai sus pentru ca as vrea sa te simti bine, desi ti s-a intamplat....

Este minunat ghergheful tau. Cum lucrezi cu el? Il asezi pe o masa?
De goblen, nu mai spun nimic. Fac naveta intre topicul tau si topicul Victoritei ca sa ma incarc de acea priveliste minunata.
Te pup si pe tine si manuta Sarei ca sa va faceti bine cat mai repede.

Replica: Roxana, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 05-01-2009
imi pare tare tare rau de cele intamplate. Sper ca Doamne-Doamne sa iti dea putere si un bebe din nou.
Sanatate multa!

Replica: Roxana, by Floare de colt (144 mesaje), la 05-01-2009
este greu sa definesti frumusetea care iti face inima sa se topeasca.

Replica: Roxana, by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 06-01-2009
imi pare tare rau pentu cele intamplate, dar sunt convinsa ca Sara va avea un fratior sau o surioara.

Felicitari! Aproape de cer este aproape sa ajunga in colectie si l-ai cusut Perfect.
Suportul este interesant, neaparat trebuie sa-mi procur si eu unul.
Tu de unde l-ai cumparat si cat a costat?

Pupici.
La multi ani!

Replica: Roxana, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 06-01-2009
sa te ajute Dumnezeu sa ai alt bebe. Imi pare tare rau pentru ce ai patit, dar sa nu iti pierzi speranta ca vei avea un alt ingeras.
Te imbratisez si sa fii sanatoasa.

Replica: Despre rama. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 06-01-2009
Va spun ca imi pare bine ca am revenit printre voi.
Mi-am comandat dupa net rama. Este o rama cu mai multe functii si are 3 dimensiuni pentru rama suport, o sa vedeti in imagine. Daca va uitati la imagine se vede ca piciorul sau gatul este putin inclinat.
Talpa se fixeaza sub picioare, eu fiindca sunt dreptatace, se poate vedea ca diagrama se vede din partea stanga si ca talpa se fixeaza sub piciorul stang mai mult. Cred ca pot sa lucrezi si la masa, dar nu am incercat fiindca eu lucrez mai mult cand o adorm pe Sara.
Rama a costat 69$, si 34,95$ taxe de transport din America si mi-a ajuns cam intr-o luna. Am comandat-o dupa internet cu un card de credit Visa si a fost simplu.
Intr-o pagina anterioara din topic am expus si celelalte accesorii. Are si magnet fixat pe rama pentru acele mici sau forfecute, asa ca atunci cand schimb acul ca sa trec ata pe dedesubt imi este mai usor si un avantaj este ca se lucreaza mai repede fiindca se lucreaza cu amandoua mainile. Este mai greu pana te obisnuiesti, mai ales ca trebuie sa si numeri. Mie imi place mult. Pe Youtube am gasit cand am cautat "frame for gobelin tapestry" adica rama pentru goblen, unde puteti sa vedeti efectiv cum se lucreaza.

Pupici, tuturor si multumesc mult pentru cuvintele frumoase. Sunt sigura ca Sara o sa aiba un fratior sau o surioara, dar trebuie sa mai asteptam ca sa fim siguri ca totul o sa fie in regula.

Replica: Roxana, by Popescu Ioana (478 mesaje), la 06-01-2009
imi pare bine de revenire si-mi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Dar nu-i asa ca ceea ce ti-a scris Rodica, ti-a adus alinare?

Rodica Tudorancea, de ce nu ne scrii mai des? M-ai tulburat in mod placut.

Replica: Multumesc by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 06-01-2009
pentru informatii, Roxana. Am vazut-o, mi-a placut, dar sotul meu spune ca, cu cat te dotezi mai mult, cu atat produci mai putin. Pretexte! Vad eu cum ma descurc, sa iau una...
Multumesc si pupici.

Replica: Minerva, by Popescu Ioana (478 mesaje), la 06-01-2009
panarama mare, sotul tau!

Replica: Ai dreptate, Ioana! by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 06-01-2009
Este cam tarziu sa-l schimb pe unul pe care sa-l uit mai repede. Ha, ha!

Replica: Ioana, by Tudorancea Rodica (262 mesaje), la 07-01-2009
cred ca pe Monica ar trebui sa o rugati sa scrie mai des, nu pe mine.
Cand i s-a intamplat nurorii mele prima data, ceea ce i s-a intamplat Roxanei, i-am scris si Monicai. A avut timp si pentru mine si mi-a scris ce am scris eu pentru Roxana. A fost o alinare si pentru mine si pentru nora mea.
A fost ceva scris din inima. Se simtea ca nu este ceva copiat. Mi-a placut cel mai mult:
dincolo nu pleaca decat cu iubirea pe care o primesc.

Replica: Roxana, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 07-01-2009
imi pare rau ca a trebuit sa treci prin aceasta incercare.
Iti doresc multa sanatate si tie si Sarei. Va imbratisez cu drag.
Despre goblen ce sa mai spun? Este o splendoare. Abia astept sa-l vad la colectie.

Replica: Multumesc mult pentru cuvintele de alinare. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 08-01-2009
Sper cat de curand sa-mi revin ca sa am posibilitate sa lucrez mai mult, dar se pare ca organismul se resimte dupa asa un efort, tinand cont de faptul ca eu am si slabit foarte mult.

Pupici dulci si inca o data va multumesc.

Replica: Nu by Camelia Jura (193 mesaje), la 08-01-2009
este simplu, Roxana. In primul rand, in fiecare femeie ce trece printr-o astfel de exeperienta, ramane o trauma psihica, pe care, pana la urma o resimte si organismul. Iti doresc cu tot sufletul, refacere rapida.

Replica: Roxana, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 13-01-2009
te imbratisez si sa stii ca imi este dor de tine. Pupici si Sarei.

Replica: Roxana, by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 17-01-2009
sper ca timpul sa te fi remontat si psihic si fizic si acum sa ajungi la cer mai usor.

Bafta de timp, Roxana si pupici Sarei.

Replica: Roxi, by Macovei Natalia (116 mesaje), la 22-01-2009
ce mai faci? Nu atingi inca cerul, cu degetul?

Replica: Roxana, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 10-02-2009
sper ca esti bine, si sa stii ca ne este dor de tine.
Pupici si tie si Sarei.

Replica: Roxana, by Ileana Miroiu (816 mesaje), la 10-02-2009
ma gandesc la tine si la Sara.
Pupici pentru amandoua.
Ce mai faci?

Replica: Roxana si Sara, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 01-03-2009
sa aveti o primavara plina de soare!

Replica: Roxana, by Adelina Felicia Agachi (85 mesaje), la 09-03-2009
nu ai atins cerul? Ce face frumoasa ta, Sara?

Replica: Roxana, by olteanu rodica (1032 mesaje), la 09-03-2009
unde esti? Te pup de mii de ori si pe tine si pe micuta Sara. Sa stii ca ne lipsesti, tuturor.

Replica: Superb model by Malin Antonia (80 mesaje), la 12-03-2009
Cand ne mai arati cat ai mai avansat?

Replica: Roxana, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 13-03-2009
unde esti? Esti bine?
Pupici tie si Sarei.
Te astept cu vesti.

Replica: Roxana, by Mocanu Didina (154 mesaje), la 27-03-2009
ce mai faci? Ai uitat de frumusetea ta de goblen?
Spor la acusor!

Replica: Roxana, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 18-04-2009
Paste fericit! Lumina din aceasta noapte sa vegheze zilnic asupra ta si asupra celor dragi tie.
Multa sanatate!
Sa ne auzim cu bine.

Replica: Este vorba de altcineva? by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 23-04-2009

Aproape de cer - goblen lucrat de Roxana by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 13-09-2008
Citat:
Ma numesc Radu Roxana, am 25 de ani si o fetita de un an. Sunt incepatoare. Am ales sa lucrez acest goblen pentru ca fetita mea, Sara seamana foarte bine cu cea din imagine
Am vazut Staicu Luminita in loc de Roxana. Nu stiu daca schimbarea este mai veche, dar eu abia acum am vazut.

Roxana, sper ca esti bine. Un pupic, Sarei.

Replica: Pentru voi, by Calinescu Ramona Nicoleta (934 mesaje), la 23-04-2009
dragi gargarite, Roxana si Luminita, un stimul frumos, - aceasta imagine la fel ca si modelul ales de voi.
Va pup si astept noi seriale cu mare drag.

Replica: Roxana, by Adela Aura Vlad (420 mesaje), la 10-05-2009
acum te cheama Luminita?
Ce mai faci? Ce mai face printesa ta?

Replica: Ai by Popescu Alexandra (465 mesaje), la 11-05-2009
atins cerul cu mana? In ce faza se afla minunatia ta? L-ai terminat?
Un pupic pentru tine si unul mai dulce pentru micuta Sara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Aproape de cer - goblen lucrat de Roxana
MesajScris: 01 Ian 2014, 21:14 
Neconectat

Si pentru ca suntem la capitolul amintiri, aduc in atentia gargaritelor incepatoare acest topic, eu chiar l-am scos la imprimanta la inceputurile mele in gradina, pentru ca am invatat multe secrete la capitolul "spate cat mai perfect", de goblen, bineinteles.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2014, 21:55 
Neconectat

Ralu, multumim. Eu de cate ori mai mult timp liber, mai ales de sarbatori, rasfoiesc si topicuri vechi. Astazi este istorie, dar mie imi place. Cineva spunea ca doar intelegand trecutul iti poti trai prezentul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2014, 22:17 
Neconectat

Ralu, multumim.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Ian 2014, 15:45 
Neconectat

[quote="Vicol Oxana"] Eu de cate ori am mai mult timp liber, mai ales de sarbatori, rasfoiesc si topicuri vechi. /quote] La fel fac si eu.
Citind acest topic, mi-am dat seama ca Roxana, cu sau fara voia ei, a parasit gradina noastra. Si multe altele care ii raspundeau la mesaje. Este trist, totusi. Sa speram ca poate candva or sa ne dea un mic semn ca sunt bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Ian 2014, 15:53 
Neconectat

Ralu cu ajutorul vostru descoperim adevarata lume/gradina Rogoblen.
Multumesc pentru asta.
Cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Ian 2014, 22:22 
Neconectat

De cand am citit acest topic sunt mai atenta la ce imi iese si in spatele goblenului. Tind spre perfectiune, chiar daca mai am mult pana acolo.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Ian 2014, 14:30 
Neconectat

Ralu, topicul acesta este minunat. Invatam atat de multe lucruri. In general sunt atenta cu spatele lucrului, insa acum am descoperit si mai multe trucuri. Si este buna idea ta cu printatul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Ian 2014, 18:12 
Neconectat

Citind acest topic imi aduc aminte cum am lucrat primul model. Vai ce era pe spatele lui.
Pacat ca nu aveam pe atunci calculator, cred ca as fi devorat randurile scrise mai sus.
Si eu am citit mereu topicuri din arhiva.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: