Acum este 23 Apr 2026, 10:42

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Semn de carte
MesajScris: 01 Sep 2009, 11:12 
Neconectat

Nume forum:1
Semn de carte by Frunza Nicoleta (3258 mesaje), la 30-05-2008

Gargaritelor Rogoblen, chiar ca ne rasfatati!
Ce semne de carte frumoase ati putut sa creati pentru noi! Felicitari!

Acum singura parte mai dificila este sa alegem unul din aceste semne de carte

Replica: Semn de carte. by Frunza Nicoleta (3258 mesaje), la 30-05-2008

Primul cred ca va fi unul cu gargarite.

Replica: Mi-a by Lacramioara Popescu (284 mesaje), la 30-05-2008

stat inima cand le-am vazut, Nico. Nu pot sa le iei pe toate si tocmai imi calculasem cu cateva minute inainte bugetul pe luna ce urmeaza. Si eu tot la gargarite m-am gandit.
De vreo doua ore stau pe forum si citesc prin topice incercand sa mai scot niste idei pentru sectiunea goblen. Acum o sa creem si punct in cruce, neaparat. De cand nu ai mai lucrat cu punct in cruce, Nico? Mai tii minte?

Replica: Nu by Maria Zanfir (573 mesaje), la 30-05-2008

ma asteptam sa vad si modele din Polonia si modele in cruce si semne de carte. Va felicit si eu.
Mie imi place macul.

Replica: Semnele by Adelina Felicia Agachi (85 mesaje), la 30-05-2008

de carte sunt numai cu diagrama color. Am vrut sa dau imprimat si mi-a dat 0. Asta inseamna ca nu exista o alta varianta. Mie imi plac zorelele.

Replica: Si by Adelina Felicia Agachi (85 mesaje), la 30-05-2008

adaug imaginea.

Replica: Am by Doruletz Mic (1024 mesaje), la 30-05-2008

vazut in revistele straine banda Aida si tot timpul m-am gandit cat mi-ar placea sa lucrez si eu asa ceva. Inca un lucru care ma incanta la suratele noastre, gargarite de la Rogoblen.

Replica: Semne de carte by Maria Nistor (4999 mesaje), la 30-05-2008

Nicoleta, am adus si restul semnelor de carte. Ce sa spun? Sunt foarte frumoase. Riscul este sa le privesti si uiti de citit.

Replica: Semn de carte by Adriana Nicuta (4323 mesaje), la 31-05-2008

Fetelor, ati putut sa va hotarati asupra unuia singur? Eu inca sunt nehotarata. Vreau cu gargarite, dar puisorul este asa scumpel, dar si florile sunt dragute... Este foarte grea alegerea.

Replica: Superbe! by Tender Rose (248 mesaje), la 31-05-2008

Vorba Mariei, uiti sa citesti!

Replica: Tare by Silvia Har (634 mesaje), la 31-05-2008

mai sunt frumoase! Eu, cred ca stiu cine le va lucra in familia mea. O sa va trimit mostre in vacanta de vara.

Replica: Le lucreaza, by Flori M (328 mesaje), la 31-05-2008

fetitele tale, Silvia?

Replica: Nu by Maria Nistor (4999 mesaje), la 06-06-2008

are nimeni in lucru, semnele de carte?

Replica: Gargaria Oana, by Admin TTT (3967 mesaje), la 10-06-2008

de la Rogoblen a lucrat un semn de carte pentru voi.

Replica: Si by Admin TTT (3967 mesaje), la 10-06-2008

detaliu.

Multumesc, by Maria Nistor (4999 mesaje), la 10-06-2008

Gargarita Oana,
Este foarte frumos lucrat.

Replica: Apropo, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 10-06-2008

de semn de carte: am primit premiul si semnul de carte. Mii de multumiri! Semul de carte este superb. L-a admirat toata lumea, inclusiv musafirii.

Replica: Multumim, by Frunza Nicoleta (3258 mesaje), la 10-06-2008

Gargarita Oana. Este foarte frumos. Deja am cateva idei referitor la ce se poate face cu aceste semne de carte.

Replica: Este by Roxana Deli (186 mesaje), la 10-06-2008

frumos, Garga Oana de la Rogoblen!
Tereza nu fotografiezi semnul si pentru noi? Sunt curioasa.

Replica: Zorele by Valery Antemie (768 mesaje), la 15-06-2008

Replica: Imi cer scuze, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 15-06-2008

fetelor. Abia acum mi-am dat seama ca nu vi l-am aratat. Este super frumos.

Replica: O by Maria Nistor (4999 mesaje), la 16-06-2008

sa ajunga si al meu sambata. Este foarte frumos.

Replica: Semnul by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 16-06-2008

meu a suferit un accident. Intr-un moment de neatentie din partea mea l-a luat Mihaita si i-a desprins gargarita. Acum asteapta cuminte sa-l repar (semnul, nu Mihaita).

Replica: Cred by Bica Nistor (1375 mesaje), la 16-06-2008

ca trebuie putin lipici gen Poxipol sau altceva asemanator si ai rezolvat-o.
Ia-l si pe Mihaita langa tine cand vei repara semnul si explica-i ce faci. Arata-i apoi ce frumos este cu gargarita lipita. Chiar poti sa il faci sa tina degetelul pe Gargarita ca sa se lipeasca. Nici nu stii cat conteaza pentru un copil genul acesta de comunicare.

Replica: Salut! by catinean mariana (104 mesaje), la 18-06-2008

Eu sunt mai noua printre voi, pe care va vad deja cam experte in domeniu. Nu am petrecut prea mult timp pe forum, si ieri tocmai mi-am comandat toate modelele de semne de carte, fara sa stiu ca exista si un forum unde se discuta despre asta. Uimirea mea este ca abia acum, dupa ce am citit cele scrise de voi mai sus, am aflat ca semnele se cos in x. Cum vine asta? Eu n-am cusut niciodata asa. Poate cineva sa-mi dea detalii? Este complicat? Sau, o sa ma lamuresc singura cand voi primi coletul?
Va multumesc si va doresc tuturor o zi buna si succes la cusut!

Replica: Semn de carte. by Frunza Nicoleta (3258 mesaje), la 18-06-2008

Bine ai venit Mariana!

Nu este complicat sa cosi in cruce. In mod sigur vei avea instructiuni in coletul pe care il vei primi, dar vezi ca in acest topic este un semn de carte cusut de una din gargaritele de la Rogoblen si poate iti dai seama din imagini cum e cusut.

Spor la lucru si sper sa ne arati si noua cum arata semnele de carte cusute.

Replica: Bine ai by Camelia Jura (193 mesaje), la 18-06-2008

venit, Mariana pe forum! Fii fara grija ca nu toate suntem experte. Doar cateva sunt Gargarite cu G mare. Tereza care expune zilnic ceea ce lucreaza (acum lucreaza Trio Pansele) era pana mai ieri doar incepatoare. Si daca te uiti la colectia ei, nu-ti vine sa crezi.
Cred ca ai facut comanda direct de la Modele noi, altfel nu imi explic ca nu ai vazut ca acestea sunt in categoria Punct in cruce. Sunt convinsa ca te vei descurca pentru ca punctul in cruce este deosebit de usor. In instructiunile de lucru ce insotesc kitul, gasesti si explicatii si imagine, asa ca va fi floare la ureche sa lucrezi semnele de carte.
In colectia Cosminei (Milos) o sa gasesti lucrat un semn de carte si chiar incheiat frumos.
Nu te teneaza sa iti deschizi un topic si sa ne arati ce lucrezi, asa cum face Tereza (in topicul mentionat) si Maria in 3.28 Maica Domnului, facatoare de minuni?
Fetele ce au activitate pe forum sunt recompensate in fiecare luna cu premii.
Iti urez succes si in semn de bun venit iti postez o floare.

Replica: Nico, by Camelia Jura (193 mesaje), la 18-06-2008

cred ca am scris amandoua in acelasi timp pentru ca atunci cand am inceput sa scriu era numai ceea ce scrisese Mariana.
Te pup.

Replica: Semn de carte. by Frunza Nicoleta (3258 mesaje), la 18-06-2008

Asa este, Camelia. Cred ca am scris odata amandoua. Ma bucur ca nu sunt singura care este pe forum la ora aceasta.

Replica: Buna. by catinean mariana (104 mesaje), la 18-06-2008

Va multumesc celor care mi-ati dat atentie si multumesc si pentru sfaturi. Intr-adevar, din Modele noi am comandat semnele de carte. Abia astept sa primesc coletul, sa vad cum arata.
Sa deschid eu topic cu ceea ce lucrez? Pai, eu lucrez cam asa: o zi da, 3 luni, nu!
Sunt angajata si nu prea am timp pentru cusut goblenuri, dar imi plac foarte mult. Am cateva modele lucrate, si acum am inca vreo trei incepute. Toate sunt de la Rogoblen si am lucrat doar dupa modele cu diagrama. Va invidiez pe cele care aveti toata ziua la dispozitie pentru asa ceva!
Succes tuturor si ne mai auzim.
Va pup.

Replica: Si by Flori M (328 mesaje), la 18-06-2008

care-i problema? Laura lucreaza la fel si nu isi mai face probleme. De ce ti-ai face tu? Dar, nu te vad eu ca te lasa inima (sau virusul lucrului de mana!) sa nu mai faci macar trei puncte pe zi, asa cum fac copiii de la gradinita Gretei. Uneori, cand imi aduc aminte de Greta, iau goblenul in mana si-mi spun ca o sa fac doar vreo trei puncte. Ma trezesc ca este tarziu noaptea si ca ar fost cazul sa dorm de mult... Da, asa inaintezi.
Astept parerea ta cand iti soseste coletul.
P.S. Bine ai venit pe forum!

Replica: Multumesc, by catinean mariana (104 mesaje), la 18-06-2008

pentru incurajare, Flori M. Poate ca ar fi cazul sa-ti urmez sfatul, sa-mi propun macar 1 cm pe zi sa fac, ca n-as muri, sunt sigura!
O sa incerc. Revin cu rezultate. Sper!

Replica: Azi-noapte,, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 20-06-2008

pe la ora 1, inainte sa ma ia somnul, ma gandeam la semnele de carte. Si mi-a venit o idee. Voi incerca sa fac modelul unuia dintre ele pe etamina, cusut la 2 puncte, si astfel sa fie ceva mai marisor. Apoi sa indoi marginile in interior si devine un peretar. Numai ca nu am diagrama. Dar cand ma voi apuca de el, am sa va arat. Ma poate ajuta cineva cu diagrama?

Replica: Am by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 21-06-2008

intr-o revista mai multe motive cu fluturi, gargarite, flori. O sa iau de acolo si voi face cum v-am zis. Asta, dupa ce voi termina panselutele. Sa vedem ce va iesi.

Replica: Si by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 21-06-2008

pentru ca am o mare colectie de reviste, am cautat si am gasit chiar o diagrama.

De by Ileana Miroiu (813 mesaje), la 21-06-2008

ce nu incerci sa vorbesti cu fetele de la Rogoblen? Poate o standardizeaza. Stii ce inseamna sa umbli dupa ate? Eu am incercat si am descoperit ca nu chiar usor... financiar.
Oricum te-ai hotari, eu iti urez succes!

Replica: Am by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 21-06-2008

o sacose de ate. Si am si panza. Dar daca pe gargaritele de la Rogoblen le intereseaza, nici o problema, colaboram.

Replica: Sunt superbe, by catinean mariana (104 mesaje), la 23-06-2008

modelele cu semne de carte. Eu le-am cumparat pe toate. Le-am primit, si abia astept sa ma apuc de ele. O sa va arat si voua ce-am lucrat.
Spor si voua si o zi buna.

Replica: Cam intarziat raspunsul meu, by catinean mariana (104 mesaje), la 01-07-2008

dar am fost tare ocupata in ultimele zile, si nu prea am avut timp de cusut. Atasez ceea ce am reusit sa fac deja dintr-un semn de carte. Si sper ca il voi termina curand.
Nu stiu care din voi vroia o diagrama. Nu stiu nici daca-i corect fata de Rogoblen, dar daca ei n-au nimic impotriva, va pot ajuta, pentru ca am cumparat toate semnele de carte. Daca vreti, puteti lua legatura cu mine pe adresa: camirineta@yahoo.com

Replica: Felicitari! by Maria Nistor (4999 mesaje), la 01-07-2008

Este foarte frumos si sper sa ai spor si sa le vedem pe toate lucrate.

Replica: Tare frumos mai iese. by Frunza Nicoleta (3258 mesaje), la 01-07-2008

Pana acum am trait cu impresia ca semnele de carte sunt imprimate. Abia acum m-am lamurit.

Replica: Am mai cusut ceva la el, by catinean mariana (104 mesaje), la 08-07-2008

dar, din pacate, nu l-am fotografiat inca.

Replica: Nu-i bai, by Roxana Deli (186 mesaje), la 08-07-2008

ca te asteptam!

Replica: Semne de carte by Maria Nistor (4999 mesaje), la 05-10-2008

Replica: Nu-l by Lacramioara Popescu (284 mesaje), la 06-10-2008

facem si noi, gargarite de TTT?

Replica: Ce frumos by Adriana Nicuta (4323 mesaje), la 06-10-2008

este Maria!

Replica: Ce frumos by Calinescu Ramona Nicoleta (915 mesaje), la 06-10-2008

este acest semn, Maria! Cu tenta orientala!

Replica: Cat by Zabava Cristina (151 mesaje), la 16-07-2009

de frumoase pot sa fie!
Si mie tot macii si gargaritele mi-au placut, apoi pe locul al treilea al preferintelor au fost zorelele albastre.
De cand nu am mai vazut eu zorele! Si in gradina tin minte ca aveam, dar s-a plantat gazon proaspat si li s-a pierdut samanta. Trist.
Eu am comandat semnul de carte cu maci (duetul) si ma intreb, marginea de la panza tot asa frumoasa va fi?!

Replica: Cristina, by Roxana Deli (186 mesaje), la 16-07-2009

toate semnele de carte sunt pe banda Aida. Vezi la panza, la Accesorii, pe site.

Replica: Panza si finisaj. by Zabava Cristina (151 mesaje), la 16-07-2009

Multumesc frumos, Roxana!
Tare imi mai place panza Si am vazut ca sunt atatea culori.

Iar Maria, tare-mi mai place cum ai facut marginuta la semnul de carte. O sa incerc si eu sa fac la fel la al meu.

Nu credeti ca o sa-mi trebuiasca gherghef la modelul asta, nu?

Replica: Cristina, by Ramona Marculescu (198 mesaje), la 16-07-2009

ai raspunsul in celalalt topic.
Noapte buna.

Replica: Cristina, by Mihaela Stanica (120 mesaje), la 18-07-2009

te asteptam cu semnul tau de carte.

Replica: Mihaela, by Zabava Cristina (151 mesaje), la 19-07-2009

am lucrat la el vineri (am primit coletul vineri la pranz) si sambata. Mai am tonul foarte deschis de lucrat si il postez.
Am o intrebare in schimb, imi deschid un thread cu titlul colectie, sau il postez aici in attach?
Am vazut cum Mariana si-a postat semnul de carte cu zorele aici si din cauza asta intreb.

Replica: Cristina, by Maria Zanfir (573 mesaje), la 20-07-2009

iti faci topic separat.

Replica: Maria, by Zabava Cristina (151 mesaje), la 20-07-2009

multumesc frumos.
Cred ca am sa-mi deschid colectia si am sa-l postez acolo.
Si deja am mai comandat un goblen aseara, Dragoste impartasita, la care am sa incep un serial.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: