|
Acum este 17 Mai 2025, 15:13
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
Autor |
Mesaj |
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Strengarul si Rugaciune - goblene lucrate de Alexa Scris: 23 Noi 2009, 14:33 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
Felicitari, Alexa. A iesit minunat. Astept inramarea.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
Sus |
|
 |
Anitescu Constanta
|
Subiectul mesajului: Re: Strengarul si Rugaciune - goblene lucrate de Alexa Scris: 23 Noi 2009, 19:25 |
|
|
Alexa, delicat si gingas. Felicitari pentru finalizare!
_________________ Constanta - Gargarita-de-Verona
|
|
Sus |
|
 |
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Strengarul si Rugaciune - goblene lucrate de Alexa Scris: 23 Noi 2009, 21:08 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
Alexa, este asa de delicat si dulce ingerasul tau. Abia astept sa-i vad "hainuta"!
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
Sus |
|
 |
Zabava Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Strengarul si Rugaciune - goblene lucrate de Alexa Scris: 26 Dec 2009, 13:04 |
|
Membru din: 02 Noi 2008, 14:22 Mesaje: 267 Locatie: Neamt Nume forum:1
|
Alexa, tare frumusel a mai iesit ingerasul tau. Felicitari!
As avea si eu o intrebare, vazand un episod de pe aceeasi pagina cu pionezele. Asa am incercat si eu sa fac la ghergheful meu, deoarece este mai mare panza, si cand am incercat sa bag pionezele am observat ca sunt mai groase decat ochiul panzei. Fiind destul de apretata cred ca mi s-a rupt in acel loc. Tie nu ti s-a intamplat asa? Cum ai facut?
_________________ Cristinel - Gargarita-Tenismena
|
|
Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|