Implinire goblen lucrat de Alexa by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 01-09-2009 Cum acest model reprezinta ceva aparte in sufletul meu, am venit cu un prim episod. Sper sa va placa, eu deja simt mireasma trandafirului. Inca o data, tin sa multumesc intregii echipe TTT, ca mi-au oferit acest minunat cadou.
Va pup dulce, dulce.
Replica: Sa ai aripioare la ac, by Adriana Nicuta (4585 mesaje), la 02-09-2009 la frumusetea aceasta. Este special!
Replica: Adriana, by Flori M (373 mesaje), la 03-09-2009 subscriu la ce ai spus tu.
Alexa, te voi sustine, indeaproape.
Sa iti treaca manuta repede!
Replica: Of! by Neacsu Alina (134 mesaje), la 03-09-2009 Sa te faci bine cat mai repede posibil. Abia astept noi episoade.
Replica: Primul by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 04-09-2009
episod pentru concurs.
Replica: Si al by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 04-09-2009 doilea episod.
Fetelor, va multumesc. Durerea m-a mai lasat, dar nu pot face ceva ce necesita efort cu mana. Cu toate acestea, aseara am mai lucrat putin.
Scuze ca le-am postat asa, unul dupa altul, dar ieri nu am avut baterii la aparat.
Va pup si va doresc aripioare de ingeras la acusor.
Replica: Cu by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 04-09-2009 fiecare impunsatura facuta simt tot felul de sentimente. Sper ca a ajuns si la voi mireasma trandafirasului.
Replica: Este un goblen by Mona J (787 mesaje), la 04-09-2009 deosebit, care iti atinge sufletul, asa ca te cred ca nu ai vrea sa il lasi din mana, chiar daca ai avut dureri.
Eu iti doresc sa ai tot timpul din lume sa poti sa cosi in voie la toate goblenurile incepute. Multi pupici si sanatate pentru Tony.
Replica: Alexa, by tanasa clementina (1370 mesaje), la 04-09-2009 un goblen ce, iti spun sincer, mi-l doresc si eu. Astept si te urmaresc cu noi episoade. Spor sa ai!
Replica: Un by Neacsu Alina (134 mesaje), la 04-09-2009 goblen tare tare dragut. Sa ai spor din plin!
Replica: Alexa, by Adriana Nicuta (4585 mesaje), la 04-09-2009 am vrut sa il incep si eu, dar m-am razgandit. Il voi urmari la tine. Mult spor!
Replica: Alexa, by Silvia Har (692 mesaje), la 06-09-2009
imi place atat de mult goblenul acesta incat mi se pare ca il lucrezi incet si-mi vine sa-ti dau o mana de ajutor.
Stiu ca lucrezi pe mai multe fronturi, stiu ca mai ai si casa, si pe Toni, si controalele si toate singura. Eu iti doresc in primul rand sanatate lui Toni, sa ti se vindece si tie manuta, dar si ac sprinten, in continuare.
Replica: Si by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 07-09-2009 primul episod pe saptamana asta.
Fetelor, va multumesc pentru toata grija ce mi-o purtati.
Cred ca si urmare a rugaciunilor si lumanarelelor vostre am reusit sa iesim invingatori.
Va pup dulce, dulce.
1.
Replica: Si eu te pup. by Adriana Nicuta (4585 mesaje), la 09-09-2009 Si ma bucur ca toate au inceput sa se aseze si la tine.
Replica: Alexa, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 09-09-2009 cred ca te caracterizeaza acest goblen. Ac sprinten si la cat mai multe episoade.
Pupici si pentru Toni.
Replica: Si by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 12-09-2009 cum am constatat ca eu nu am postat imaginea de control, am s-o atasez acum.
Replica: Si by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 12-09-2009 atisoarele care sunt superbe. Am niste nuante de albastru de ma "innebunesc".
Replica: Si by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 12-09-2009 un nou episod.
Asa este, Nico, ma caracterizeaza foarte mult acest goblenas.
Pupici si aripioare de ingeras la acusoare va doresc.
Replica: Incantator, by tanasa clementina (1370 mesaje), la 13-09-2009 putin spus, despre acest minunat goblen. Intradevar, o variatiune de culori ce te incanta si iti da elan.
Replica: Alexa, by Zabava Cristina (187 mesaje), la 13-09-2009 deja au inceput sa infloreasca florile!
Spor la lucru in continuare, iti urez.
Replica: Alexa, by Stefanescu Elena (2775 mesaje), la 13-09-2009 iti doresc ca aceasta
Implinire ce o lucrezi, sa iti implineasca cele mai mici dorinte, puiutul tau sa fie sanatos, tu si tatal lui Toni, sa aveti putere si sanatate.
O lumanarica arde si pentru voi.
Pupici pe ochisori lui Tonitza.
Replica: Alexa, by olteanu rodica (1138 mesaje), la 21-09-2009 nimic nou? Te astept cu noi episoade.
Mult spor si sanatate, tie si lui Toni!