Acum este 15 Apr 2026, 19:28

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ikebana cu crini Ikebana cu floarea soarelui-autor Cristina
MesajScris: 30 Sep 2009, 11:35 
Neconectat

Nume forum:1
Ikebana cu crini si Ikebana cu floarea soarelui - lucrate de Cristina by Dosinescu Cristina (272 mesaje), la 01-09-2009

Si pentru ca Rodica ne-a invatat ca din mainile noastre pot iesi mici bijuterii, am decis sa incep si eu aceste doua ikebane cu atele ramase de la alte goblene. Sper sa reusesc sa imbin culorile armonios si la final sa fiu mandra de ele.

Pentru inceput fotgrafiile de control.

Replica: Ikebana cu crini - primul episod by Dosinescu Cristina (272 mesaje), la 01-09-2009

Si iata si primul episod.

Replica: Ikebana cu floarea soarelui - episodul 1 by Dosinescu Cristina (272 mesaje), la 01-09-2009

Imi cer scuze pentru calitatea imaginii. La urmatorul episod am sa incerc sa fac o fotografie mai buna.

P.S. Panza este panza Rogoblen care are un caroiaj foarte deschis la culoare si cum eu sunt incepatoare in ale goblenului nu ma pot orienta foarte bine fara caroiaj si de aceea am decis sa accentuez caroiajul cu un creion. Sper doar ca acesta sa se curete prin spalare.

Replica: Cristina, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 01-09-2009

mult spor la ikebane. Ikebanele Rodicai au fost molipsitoare. Abia astept sa vad cum vor iesi ale tale.

Replica: Cristina, by Lenus P (674 mesaje), la 01-09-2009

Ssi tu ai schimbat atele la ikebane? Le-am vazut de curand intr-o mercerie si m-am uitat de curiozitate la ate si ambele aveau un fond galben deschis.

Abia astept sa vad ce iese.
Mult spor!

P.S. Mie una imi place ca fiecare foloseste ate diferite, asa rezultatul va fi de fiecare data, surprinzator .

Replica: Da, Lenus. by Dosinescu Cristina (272 mesaje), la 01-09-2009

Am schimbat atele pentru ca la intalnirea noastra, Rodica mi-a lansat tacit o provocare si am decis sa vad ce iese. Imi place ideea sa am un model numai al meu, cu nuantele alese de mine.

Multumesc pentru incurajari.

Replica: Cu placere, Cristina. by Lenus P (674 mesaje), la 01-09-2009

Pe mine una, Ikebanele cu trandafiri si cu crini ale Rodicai m-au imbolnavit si de-o fi vreodata sa le lucrez tot in nuante de portocaliu as vrea sa le fac si eu.

Acusor cu motoras!

Replica: Ikebana cu crini-episodul nr. 2 by Dosinescu Cristina (272 mesaje), la 02-09-2009

Incet,incet prinde contur.

Replica: Ikebana cu floarea soarelui - episodul 2 by Dosinescu Cristina (272 mesaje), la 02-09-2009

Eu sunt foarte incantata.

Replica: Si eu, by Flori M (373 mesaje), la 03-09-2009

Cristina.
Citat:
Eu sunt foarte incantata.

Replica: Cristina, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 04-09-2009

imi place si verdele crud si movul gingas. Spor la cusut!

Replica: Cristina, by Silvia Har (696 mesaje), la 06-09-2009

am inteles eu bine? Le-ai schimbat fondul?
Ac sprinten, in continuare.

Replica: Cristina, by Zabava Cristina (197 mesaje), la 09-09-2009

motoras la ac sa ai!
Un inceput foarte frumos.

Replica: Ikebana cu crini - episodul 3 by Dosinescu Cristina (272 mesaje), la 10-09-2009

Incet, incet, dar sigur.

Replica: Ikebana cu floarea soarelui - episodul 3 by Dosinescu Cristina (272 mesaje), la 10-09-2009

Replica: Bravo! by olteanu rodica (1147 mesaje), la 10-09-2009

Acum, tu ai reusit sa ma uimesti. Imi place extraordinar de mult sporul tau. Tine-o tot asa!
Pupici.

Replica: Rodica, by Dosinescu Cristina (272 mesaje), la 10-09-2009

incerc sa profit de timpul liber, atat cat este. Cand voi fi mai ocupata am sa vin cu episoade mai rare, dar promisiunea de a le termina este promisiune, chiar daca va dura mai mult.

Replica: Cristina, by Stefanescu Elena (2777 mesaje), la 13-09-2009

nici nu-ti poti inchipui cat de mult imi plac ikebanele tale cu acele culori la fond. Mult spor la goblenat!

Replica: Ingenioasa alegere pentru fonduri. Felicitari! by Neacsu Alina (145 mesaje), la 14-09-2009

Replica: Ikebana cu crini by Dosinescu Cristina (272 mesaje), la 15-09-2009

Episodul 4

Gargaritelor, am misiunea de a o motiva pe Rodica pentru lipsa ei de astazi, dar are ceva probleme cu calculatorul si m-a rugat pe mine sa va transmit ca desi lipseste, ea lucreaza in continuare.

Replica: Cristina, by Lenus P (674 mesaje), la 15-09-2009

vad ca te-ai apucat de lucrat la fond. Tu cum te impaci cu fondurile ca mie una, nu-mi plac deloc.

Chiar ma intrebam ce-i cu Rodi de nu a aparut pe-aici, cu noi episoade. Bine ca este bine.

Pupici.

Replica: Lenus, by Dosinescu Cristina (272 mesaje), la 15-09-2009

nici eu nu ma prea impacam cu fondurile, dar acum le iau ca pe o relaxare. Din acest motiv am inceput mai multe modele, imi plac lucrurile diversificate si lucrul in paralel la mai multe modele este chiar placut, caci sunt atat de multe culori frumoase!

Replica: Ikebana cu crin, by Dosinescu Cristina (272 mesaje), la 16-09-2009

Episodul 5

Replica: Ikebana cu crini - episodul 6 by Dosinescu Cristina (272 mesaje), la 16-09-2009

Mai vin cu un episod inainte de somnic.

Noapte buna!

Replica: Noapte buna si tie Cristina. by Lenus P (674 mesaje), la 16-09-2009

Replica: Cristina, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 17-09-2009

frumosi crinii tai. Mult spor la cusut!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum