Replica: Bun venit, Alexa! by olteanu rodica (1148 mesaje), la 16-04-2009 Nu trebuie sa ne vorbesti cu
dumneavoastra, aici toate suntem prietene.
Iti doresc mult spor la lucru si ai sa vezi ca nu este nici un secret; dragostea si pasiunea pentru goblen vor face ca si lucrul tau sa fie la fel de frumos.
Te pup si iti doresc un Paste Fericit.
Replica: Alexa, by Stefanescu Elena (2777 mesaje), la 16-04-2009 sterge repede apelativul "dumneavoastra", aici toate avem aceeasi varsta si avem o pasiune comuna "goblenul". Te pup si un pupic pe obrajorul stang al lui Antonio.
Replica: Maria, Rodi, by Stefanescu Elena (2777 mesaje), la 16-04-2009 ati luat pauza, dar dupa mica vacanta veti avea mai mult spor.
Replica: Maria, Rodi, by Stefanescu Elena (2777 mesaje), la 18-04-2009 Elena va spune Paste fericit! Sa va bucurati cu cei dragi de Invierea Domnului.
Replica: Ma by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 22-04-2009 alatur si eu in serialul
Veghea ingerasilor. Astazi postez primul episod cu ce am reusit sa cos.
Sa aveti spor si aripioare cu motoras la ac.
Replica: Alexa, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 22-04-2009 aripioare la ac! In timp ce se incarca poza, am crezut ca este gata inramat!
Replica: Alexa, by tanasa clementina (1371 mesaje), la 22-04-2009 vad ca deja ai un tablou cu
Veghea.
Replica: Aripioare la ac, Alexa. by Onuta O (1344 mesaje), la 22-04-2009
Replica: Clementina, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 22-04-2009 nu este un tablou este fotografia de control. Am indoit-o eu ca sa vedeti.
Multumesc mult si sa aveti si voi aripioare la ac.
Replica: Alexa, by Maria Nistor (5037 mesaje), la 22-04-2009 imi face placere ca ni te-ai alaturat. Sa ai spor din plin!
Replica: Alexa, by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 22-04-2009 felicitari pentru frumosul goblen ales. Te-ai alaturat celor mai maiestre maini.
Iti doresc sa ai mult spor si vei fi, cu siguranta, in cea mai competitiva companie.
Replica: Spor la lucru, by Mona J (793 mesaje), la 22-04-2009 Alexa! Am vazut ca ai fost nerabdatoare sa incepi. Te cred si eu, cu asa frumusete de goblen...
Asteptam episodul viitor.
Replica: Alexa, by Stefanescu Elena (2777 mesaje), la 22-04-2009 ma bucur ca te-ai alaturat fetelor. Mult spor iti doresc.
Replica: Alexa, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 22-04-2009 Minerva a exprimat cel mai bine ce am vrut eu sa-ti spun, asa ca, nu-mi ramane decat sa-ti urez praf magic la ac.
Am observat ca Admin a corectat
Alexandra cu
Alexa. Probabil pentru a nu exista confuzie cu Alexandra, Gargarita-Agila.
Replica: Sa va arat by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 23-04-2009 ce am reusit sa mai fac ieri. O saptamana nu mai cos nimic pentru ca ma internez in spital cu Antonio pentru operatia de la ochisorul drept, dar cred ca o sa iau
Strengarul cu mine pentru ca este un model mai mic, - daca am timp sa fac cateva impunsaturi.
Va pupam si va doresc aripioare la ac
Replica: Si by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 23-04-2009 o fotografie cu dosul. Nu este chiar asa frumos, dar inca perseverez. Totusi am o nelamurire: in momentul cand am un rand pe verticala cum sa il cos ca sa iasa ca celelalte? Mie imi iese cu spatiu pe spate.
Replica: Alexa, by olteanu rodica (1148 mesaje), la 23-04-2009 ma bucur ca esti alaturi de mine si Maria sa lucram acest model minunat.
Iti doresc mult spor si sanatate lui Antonio.
Replica: Alexandra, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 23-04-2009 daca reusesti sa citesti topicul
Aproape de cer -
goblen lucrat de Roxana ai sa gasesti multe informatii.
Sa fie totul bine cu Antonio si sa revii cu vesti bune.
Replica: Maria, by Stefanescu Elena (2777 mesaje), la 23-04-2009 Ai revenit in Italia? Ori inca pe plai romanesc?
Replica: Inca, acasa, Gargarita din Nori. by Maria Nistor (5037 mesaje), la 23-04-2009 Alexa, sper sa se rezolve repede si bine problema lui Antonio, iar tu sa revii aici cat de curand cu noi.
Te referi la faptul de a lucra cu nuante diferite pe acelasi rand? Daca da, atunci cand continui cu alta nuanta, incearca sa tragi firul pe sub nuanta alaturata cand te intorci cu randul, si o sa vezi ca dispare golul. Daca nu am fost clara in explicatie, intreaba-ma.
Replica: Alexa, by Silvia Har (696 mesaje), la 24-04-2009 nu folosesti constant punctul corect. Atunci cand realizezi un punct de goblen corect, dupa ce l-ai lucrat, fata difera de spate lucrului doar prin inclinatia inversa a punctului. Tu ai pe spate unele puncte ce se vad in linie si asta inseamna ca nu ai realizat punctul corect.
Spor la specializare!
Replica: Si de la mine un sfat: by Oana Sandulesei (314 mesaje), la 25-04-2009 nu te opri cu lucrul la marginea plansei. Incearca sa urmaresti punctele si pe plansa urmatoare, fiindca daca nu procedezi asa, este posibil ca din loc in loc pe goblen sa-ti apara niste "linii" corespunzand locurilor unde se combina plansele. Este foarte posibil ca pe plansa de sus sa mai ai doar un punct de lucrat cu o anumita culoare, iar pentru mine chestia aceasta este frustranta in momenul in care cos - adica, sa mai bag inca o data ata pe sub fire pentru un singur punct. Plus ca este posibil ca la modelele cu multe culori, sa ai o densitate mai mare de ate intr-o singura zona, si atunci calitatea lucrului are de suferit.
De asemenea, ai grija ca panza sa fie "tensionata" pe perioada cat lucrezi, fiindca altfel, lucrul are iarasi de suferit.
Sper sa nu te superi, stim ca esti incepatoare, si tocmai de asta ne permitem sa te indrumam. Mai ales ca toate avem de invatat cate ceva de pe acest forum, chiar si cele cu mai multa experienta.
In rest, lucrezi un model foarte frumos si iti urez mult spor, si, sa nu te dai batuta.
Replica: Va multumesc, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 25-04-2009 tuturor gargaritelor pentru sfaturile date.
Silvia, exact acesta era problema mea si nu stiam de ce apar acele linii, dar am incercat pe un coltisor de panza si am observat unde greseam, - deci inca o data, va multumesc.
Oana, sa stii ca nu ma supar pentru ca eu am apelat la sfaturile voastre, mai ales ca este primul goblen cu diagrama pe care il lucrez si mai ales ca acest goblen inseamna ceva in sufletul meu (reprezinta ingerasul care l-a salvat pe Tonytza). Mie chiar imi prind foarte bine sfaturile voastre pentru ca imi place sa fac lucru de calitate
Replica: Va multumesc, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 25-04-2009 tuturor gargaritelor pentru sfaturile date.
Silvia, exact acesta era problema mea si nu stiam de ce apar acele linii, dar am incercat pe un coltisor de panza si am observat unde greseam, - deci inca o data, va multumesc.
Oana, sa stii ca nu ma supar pentru ca eu am apelat la sfaturile voastre, mai ales ca este primul goblen cu diagrama pe care il lucrez si mai ales ca acest goblen inseamna ceva in sufletul meu (reprezinta ingerasul care l-a salvat pe Tonytza). Mie chiar imi prind foarte bine sfaturile voastre pentru ca imi place sa fac lucru de calitate (nu degeaba am lucrat 11ani in design vestimentar).
Rodica, si eu ma bucur ca m-am alaturat tie si Mariei in acest minunat serial pentru ca am nevoie sa invat cat mai multe de la voi.
Va pup si ne auzim saptamana viitoare pentru ca voi lua o pauza cat voi sta in spital cu Tony.
Replica: Alexa, felicitari! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 25-04-2009 Ai inceput un model frumos tare si destul de dificil, dar esti in companie buna.
Multa sanatate lui Tony si te astept cu vesti bune.
Maria, Rodicutz, ce mai face ingerul vostru pazitor?
Replica: Alexa, by tanasa clementina (1371 mesaje), la 25-04-2009 ai o companie pe cinste, doua maestre neintrecute in aceasta arta.
Sanatate multa lui Antonio, sper ca totul sa fie bine.
Te asteptam cu vesti bune.
Replica: Veghea ingerilor, by olteanu rodica (1148 mesaje), la 01-05-2009 continuare.
Replica: Rodica, by tanasa clementina (1371 mesaje), la 02-05-2009 ai avut spor. Se pare, ca mult nu mai este si te apropi de jumatatea goblenului. Eu iti doresc ac cu aripioare.
Replica: Multumesc, Clementina. by olteanu rodica (1148 mesaje), la 02-05-2009 Incerc sa ma adun si sa-mi mangai dorul cu goblenul. Incet, incet, incep sa-mi intru in mana.
O zi buna si spor la lucru.
Replica: Rodica, by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 02-05-2009 tot la acest goblen esti? Eu mi-aduc aminte ca te-am ajutat sa-l termini!
Replica: Ha, ha, Minerva, by olteanu rodica (1148 mesaje), la 02-05-2009 m-ai amuzat teribil!
Replica: Rodica, by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 02-05-2009 cunosti reclama:
subalternul care-l face pe sef sa rada, face treaba sa mearga.
Replica: Rodica, by Maria Nistor (5037 mesaje), la 02-05-2009 vad ca ai revenit cu noi episoade. Mult spor!
Minerva, daca tot este gata, eu nu am mai lucrat.
Replica: Da, Maria! by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 02-05-2009 Si in acest mod, pana la urmatorul cutremur, reusim sa terminam toate goblenurile pe care ni le dorim.
Replica: Rodicuto, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 03-05-2009 cred ca de acum ai sa ai mai mult spor. Aripioare la ac!
Replica: Woau, Rodi, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 05-05-2009 ce spor ai avut! Eu nu am lucrat mai deloc saptamana trecuta pentru ca am fost cu operatia si cu plecatul in Anglia, dar acum ca s-au mai linistit apele, ma pot apuca iar de lucru.
Sfaturile primite de la voi mi-au prins foarte bine si acum iese si la mine la fel, cum fata, asa si dosul. Exersez si perseverez sa iasa treaba buna.
Aripioare cu motoras la ac, va urez!
Replica: Alexa, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 05-05-2009 ai avut spor. Sa fie la fel in continuare si ai sa vezi ca te perfectionezi cu fiecare goblen lucrat.
Sper sa ne aduci in continuare numai vesti bune despre tine si Tony. Pupici.
Replica: Alexa, by Stefanescu Elena (2777 mesaje), la 05-05-2009 mult spor si la ingerasul lui Tony. Iti dau un mic sfat: incearca sa nu mai lucrezi strict pe diagrama, - risti sa se vada la sfarsitul lucrului pe toata suprafata lui, linii care iti indica cum au fost taiate diagramele. Sper ca nu te-am suparat.
Multi pupici pentru tine si pentru Tony.
Replica: O! by Onuta O (1344 mesaje), la 05-05-2009 Ai avansat si la
Veghea, Alexa! Bravo si motoras la ac!
Replica: Elena, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 05-05-2009 nu mai suparat. Mi-au mai zis si alte gargarite de problema cu diagrama. Vezi? Deja am inceput sa repar. Astazi am lucrat putin la crengutele acelea cu maron si am mers cu mai multe diagrame.
Tony va pupa pe toate gargaritele si a zis ca abia asteapta sa te intalneasca, sa se joace cu Pitic al tau.
Replica: Alexa, by Stefanescu Elena (2777 mesaje), la 05-05-2009 Tony, sa fie pregatit sa alerge ca Pitic are o viteza de iepuras. Deja da din codita.
Replica: Alexa, by tanasa clementina (1371 mesaje), la 05-05-2009 felicitari. A inceput sa se contureze destul de bine. Mult spor iti doresc.
Replica: Sa, by olteanu rodica (1148 mesaje), la 06-05-2009 mai indepartam monotonia care parca s-a asternut dupa sarbatori. Vin cu un nou episod la
Veghea ingerilor.
Replica: Rodi, by Stefanescu Elena (2777 mesaje), la 06-05-2009 cred ca tu ai un motoras turbo la ac si ochi de vultur (a se intelege vedere buna, ca este un goblen destul de greut).
Te pupa prichindica si astept un nou episod.
Replica: Multumesc, by olteanu rodica (1148 mesaje), la 06-05-2009 Elena, scris corect.
Replica: Este superb! by Mona J (793 mesaje), la 06-05-2009 Adevarata opera de arta!
Replica: Rodica, by tanasa clementina (1371 mesaje), la 06-05-2009 este minunat. Deja ne-am obisnuit cu viteza cu care lucrezi.
Mult spor si pe mai departe.
Replica: Superb. by Djurenco Olesea (6 mesaje), la 06-05-2009 Foarte frumos goblen! Il voi coase si eu numaidecit, dar nu acum...
Replica: Multumesc, by olteanu rodica (1148 mesaje), la 06-05-2009 multumesc tuturor.
Ei, Clementina, viteza asta ma costa noptile, dar nu ma plang. Stiti toate ca aceasta este boala grea, dar o ducem cu multa placere. Cat mi-as dori eu sa se imbolnaveasca de boala asta cat mai multe.
Mult spor va doresc si eu, tuturor.
Replica: Maria, Rodica si Alexa, by Djurenco Olesea (6 mesaje), la 06-05-2009 am o intrebare (poate nu chiar la tema), - cam cat timp acordati pe zi goblenatului la aceasta lucrare? Vreau sa cos o lucrare cam de asa dimensiuni si as vrea sa stiu de cat timp am nevoie. Rezultatele voastre ma uimesc. Spor mai departe si cum spuneti voi
aripioare la ac!. Restul discutiei,
v. Olesea - gargarita noua in gradina noastra!Replica: Creste o by Malin Antonia (81 mesaje), la 06-05-2009 poveste frumoasa de pe mainile voastre. Spor si aripi acului vostru!
Replica: Si un nou episod. by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 07-05-2009 Incep, usor, sa apara piciorusele.
Replica: Si by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 07-05-2009 asa cum am invatat de la voi am lucrat pe mai multe planse si nu m-am mai oprit cu ata la sfarsitul diagramei, ci, am continuat. Va multumesc inca o data ca mi-ati dat sfaturi pentru ca sa fac un lucru bun.
Pupici dulci si acusoare cu motoras la aripioare.
Replica: Alexa, by olteanu rodica (1148 mesaje), la 08-05-2009 meritul este al tau pentru ca esti o eleva ascultatoare. Stii cum este, - degeaba ti se dau sfaturi daca nu le urmezi. Vei face un lucru minunat care in primul rand trebuie sa-ti placa tie si mai apoi altora.
Pupici si aripioare de inger acului tau.
Replica: Este superb. by Maria Nistor (5037 mesaje), la 08-05-2009 Rodica, este de nedescris placerea de a privi acest model. Sa ai spr din plin!
Alexa, mult spor si tie.
Replica: Rodica si Alexa, by Manaila Carmen (150 mesaje), la 08-05-2009 spor la ac! Aveti cu ce va mandri pentru ca simt cum creste sub ochii mei, lucrul vostru.
Maria, tot in Romania?
Replica: Maria, by olteanu rodica (1148 mesaje), la 08-05-2009 tu ce mai faci? Ai mai lucrat?
Minerva, unde esti sa ne arati goblenul finalizat?
Replica: Veghea by Manaila Carmen (150 mesaje), la 09-05-2009 a devenit un fel de
Edeniada, se pare. Majoritatea o lucrati. Mai este si Mariana ce a expus si ea in topicul cu
Golgota.
Va felicit pentru fiecare pas, sub
Veghea ingerului.
Replica: Aripioare la ac, Gargarite dragi! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 09-05-2009 Sa ne incantati cu noi episoade, ca tare frumos mai este modelul acesta.
Maria, pe unde zbori? Ai facut o pauza de goblenat?
Pupici.
Replica: Si by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 10-05-2009 un nou episod
Replica: Si by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 10-05-2009 spatele
Replica: Wow! by Onuta O (1344 mesaje), la 10-05-2009 Ai avut ceva spor, Alexa.
Aripioare la ac in continuare.
P.S. M-ai uimit cu spatele goblenului.
Replica: Am avut ocazia by Perhinschi Anca (358 mesaje), la 10-05-2009 sa-l vad la cineva si m-a impresionat mult de tot, dar mai mult sporul pe care il aveti la acest super mega model. Trio gargarite sunteti suuuper, spor in continuare.
Replica: Alexa, by Stefanescu Elena (2777 mesaje), la 10-05-2009 sSe cunoaste ca s-a asternut linistea si bucuria te inconjoara peste tot pentru ca ai un spor fantastic la acest frumos ingeras. Va doresc mereu sa aveti parte de bucurii si caldura in suflete, Tony sa se bucure de culorile acestui frumos goblen si in fiecare seara sa se roage la el, sa aiba grija in continuare de el si de voi. Mult spor la goblenat.
Replica: Va, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 11-05-2009 multumesc din suflet, tuturor gargaritelor. Intr-adevar, Elena, mi s-a luat o povara grea de pe inima. Acum viata pentru noi are un alt sens. Destul ne-am chinuit 7 ani! Sporul de lucru mi-l da Tonytza care nu mai are rabdare sa il termin, sa i-l pun deasupra patucului lui. Tontytza va pupa pe toate si va transmite aripioare cu turbo reactie la ace! Pentru mine acest goblen inseamna mult si asa, va puteti da seama cat suflet pun in el si fiecare din voi stiti asta, - cat suflet se pune atunci cand lucrezi.
Va pupic si va doresc spor la lucru si aripioare de inger la acusoare.
Replica: Gargaritelor, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 12-05-2009 spor la Ingeras!
Alexandra un pupic pentru Antonio.
Replica: Veghea ingerilor. by olteanu rodica (1148 mesaje), la 12-05-2009 Urmatorul pas.
Replica: Rodi, ai avansat destul de mult, by Onuta O (1344 mesaje), la 12-05-2009 avand in vedere ca este ceva mai dificil.
Aripioare la ac in continuare!
Replica: Este foarte by Mona J (805 mesaje), la 12-05-2009 frumos. Si cat este de mare! Acusi apar si copilasii, la cat de repede cosi (cred ca ai secretul tau!).
Replica: Rodicutz, nu te dezminti. by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 12-05-2009 Vad ca acusorul tau a prins iar viteza. Mult spor in continuare si te astept cu noi episoade. Ceea ce asterni tu pe panza este minunat.
Alexa si tu ai un spor fantastic. Te cred ca acum fiind linistita si bucuroasa ca Tony este bine, ai spor si la cusut. Aripioare de inger la ac in continuare si un pupic pentru Tony.
Replica: Urmatorul by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 14-05-2009 episod.
Replica: Alexandra, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 14-05-2009 aripioare la ac! Se contureaza frumos!
Replica: Alexa, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 14-05-2009 imi place. Lucrezi frumos si ingrijit. Se vede ca-ti place ce faci. Mult spor in continuare.
Replica: Rodi, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 16-05-2009 multumesc mult. De fapt, la toate va multumesc pentru ca voi ati fost mentorii mei, datorita voua iese ce iese. Enorm de mult imi place ceea ce fac.
Va pupam dulce si va dorim aripioare de inger la acusoare.
Replica: Am by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 16-05-2009 venit cu un nou episod.
Replica: Imi place by Mona J (805 mesaje), la 16-05-2009 foarte mult goblenul acesta, asa ca de abia astept episoadele voastre si va multumesc pentru asta.
Trio gargarite, ac cu aripioare sa aveti!
Replica: Maria, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 17-05-2009 nu ne mai incanti si pe noi cu un episod?
Rodi, imi place cum apare ingerasul de sus incet. incet.
Aripioare de ingeri la acusoare va doresc.
Replica: Alexa, by tanasa clementina (1372 mesaje), la 17-05-2009 nu te dai batuta vrei sa o ajungi pe Maria si Rodica. Mult spor va doresc la toate.
Replica: Si by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 20-05-2009 un episod mai micut, dar sper sa va incante privirile. Acusoare cu aripioare de ingeras va doresc.
Replica: Alexa, by Onuta O (1355 mesaje), la 20-05-2009 am vazut si
Strengarul, si-mi place ce iese. Aripioare la ac iti doresc in continuare.
Replica: Veghea ingerilor. by Maria Nistor (5039 mesaje), la 20-05-2009 Am revenit cu un nou episod!
Replica: Wow, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 20-05-2009 Maria, ce superb arata! A meritat asteptarea acestui episod. Iti doresc acusor cu aripioare de ingeras.
Replica: Minunat, Maria. by olteanu rodica (1159 mesaje), la 21-05-2009 Nici ca ma asteptam la altceva din partea ta.
Mult spor in continuare.
Replica: Maria, este frumos! by Onuta O (1355 mesaje), la 21-05-2009 A meritat asteptarea. Aripioare la ac in continuare iti doresc.
Replica: Maria, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 21-05-2009 sa ai spor la goblenat!
Replica: Maria, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 21-05-2009 imi era dor de episoadele tale. M-a incantat ceea ce am vazut. Aripioare la ac in continuare.
Replica: Gargaritelor, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 21-05-2009 si mie imi era dor de voi. Sper sa ne intalnim cat mai des in zbor!
Replica: Rodica, Alexa, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 23-05-2009 nici un episod? Eu vin cu un mic detaliu.
Replica: Din ce in ce mai frumos! by tanasa clementina (1372 mesaje), la 23-05-2009 Maria, este o splendoare. Iti urez mult spor.
Replica: Gata Maria, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 23-05-2009 am venit cu un nou episod. Acum incerc sa umplu partea de jos.
Replica: Alexa, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 23-05-2009 o sa ramai incantata de culorile apei. Mult spor si te astept cu urmatorul episod.
Rodica, vrei sa il pui la colectie fara sa ne arati alte episoade?
Replica: Chiar daca by Perhinschi Anca (363 mesaje), la 24-05-2009 vremea frumoasa ne scoate mai mult pe afara si indata incep si vacantele, ma bucur pentru tine draga Maria ca ti-ai facut timp si pentru goblenat. Complimente si spor in continuare.
Replica: Anca, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 24-05-2009 cum sa nu-mi fac timp pentru asa ceva? Am avut cativa ani in care lucram un model intr-un an, dar pauza de pranz era in folosul goblenului, stii tu, firul zilnic. Deocamdata criza aduce si cate ceva bun, - imi lasa timp pentru goblenat.
Replica: Faptul ca stau la tara by Perhinschi Anca (363 mesaje), la 24-05-2009 si tot timpul este de facut ceva pe afara, imi lasa putin spatiu pentru goblenat, dar atat cat este, -
stii tu firul zilnic.
Aceasta este pentru tine, si pentru toate gargaritele.
Replica: Gargarite harnicute ce sunteti! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 24-05-2009 Alexa, aripioare de inger la acusor. Se contureaza foarte frumos.
Maria, vad ca ai trecut de jumatate. Culorile sunt o nebunie, iar modul tau de lucru ma incanta. Mult spor iti doresc.
Rodicutz, nimic, nimic? Vrei sa ne surprinzi?
Replica: Multumesc, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 25-05-2009 Anca pentru floarea ta inflorita atat de frumos si pentru ca ai adus-o aici pentru noi.
Nicoleta, cuvintele tale imi dau elan, multumesc. Sa stii ca acum ma apropii de jumatate (am inca jumatate de descoperit) si sunt nerabdatoare.
Replica: Nu, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 25-05-2009 fetelor, nu am in plan sa va surprind, doar ca nu ma simt prea bine. Cred ca vremea este de vina. Poate mai tarziu sa am alta stare, sa fotografiez ce am lucrat si sa va arat.
Imi place mult, Maria partea care ai lucrat-o. Si la tine. Alexa iese frumos.
Mult spor acusoarelor voastre.
Replica: Veghea ingerilor. by olteanu rodica (1159 mesaje), la 25-05-2009
Replica: Wow, by Onuta O (1355 mesaje), la 25-05-2009 Rodica, dar ai avut spor. Este din ce in ce mai frumos. Aripioare la ac in continuare iti doresc.
Replica: Rodica, by tanasa clementina (1372 mesaje), la 25-05-2009 hai ca ai reusit sa ma uimesti si de aceasta data. Felicitari! Acul fermecat cred ca este la tine.
Maria, Alexa - mult spor va doresc si voua.
Replica: Este by Mona J (805 mesaje), la 25-05-2009 un goblen deosebit si asta cred ca va da aripi. Multumim pentru episoadele voastre si aripioare la ac.
Replica: Rodica, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 25-05-2009 ma lasi fara cuvinte. Mult spor!
Replica: Rodicutz, ce frumos arata! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 26-05-2009 Si ai un spor de invidiat. Sper ca te simti mai bine. O calda imbratisare de la Gargarita Paunita.
Aripioare la ac, fetelor si sa veniti repede cu noi episoade.
Replica: Rodicuto, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 26-05-2009 ai avut spor, nu gluma!
Sa aveti spor gargaritelor la goblenat.
Replica: Veghea ingerilor by Maria Nistor (5039 mesaje), la 27-05-2009 Va aduc inca un mic episod
Replica: Detaliu by Maria Nistor (5039 mesaje), la 27-05-2009 Imi place enorm acest colt al goblenului.
Replica: Detaliu by Maria Nistor (5039 mesaje), la 27-05-2009
Replica: Maria, by tanasa clementina (1372 mesaje), la 27-05-2009 ai avut spor, dupa cum se vede. Intradevar este un goblen deosebit de frumos si se pare ca il lucrezi cu mult drag.
Replica: Maria, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 27-05-2009 sunt niste puncte ce par ca lucesc pe goblenul tau. Ce sunt?
Replica: Veghea, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 27-05-2009 in intregime.
Bica, am adaugat un pic de fir metalizat la nuanta de galben doar la inger.
Replica: Asa, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 27-05-2009 mi s-a parut si mie, Maria, dar am zis sa nu gresesc. Cred ca va capata un aer diferit cu putina ata ce pare metalizata. Sunt tare curioasa sa vad continuarea.
Replica: Foarte by olteanu rodica (1159 mesaje), la 27-05-2009 ingenioasa ideea ta, Maria. Ma bucura mult stilul tau de lucru, iti creezi singura un goblen unic in acest fel.
Mult spor sa ai si in continuare.
Replica: M-am by Onuta O (1355 mesaje), la 27-05-2009 indragostit si de acest model.
Aripioare la ac in continuare, gargaritelor.
Replica: Ce by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 28-05-2009 pot sa mai spun decat ca are ceva special, ceva mirific, acel praf de stele iti da impresia ca este real. Eu am stagnat. Sunt cateva zile in care nu am fost in stare sa tin acul in mana din cauza caderilor de calciu, dar sper ca de vineri sa reiau si eu lucrul usor, usor.
Va pup dulce si va doresc aripioare la acusoare.
Replica: Este superb! by Mona J (805 mesaje), la 28-05-2009 Maria te-ai autodepasit cu minunatia asta! Mie mi se pare asa de greu si de mare si nu am curaj sa il comand desi mi-l doresc. Este un model perfect. Aripioare la ac sa aveti toate trei!
Replica: Maria, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 28-05-2009 este unic goblenasul tau. Buna idee cu ata metalizata.
Mult spor la goblenat, gargaritelor!
Replica: Minunata idee. by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 28-05-2009 Si asa obtii un goblen unic. Maria, m-a lasat fara cuvinte episodul tau.
Aripioare la ac, Gargaritelor si sa vedem ingerul pazitor cat mai repede la colectie.
Replica: Am by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 30-05-2009 mai adus si eu un nou episod din acest minunat serial. Va pup si va doresc acusoare cu turbo motoras.
Replica: Alexa, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 31-05-2009 merge foarte bine, ai spor. Vad ca prins mare drag pentru acest model.
O duminica placuta si mult spor in continuare.
Replica: Asa, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 31-05-2009 este Rodica, mai ales ca acest goblen are o semnificatie aparte pentru mine. Pun foarte mult suflet in momentul in care lucrez. Eu va pup dulce si va doresc o zi plina de odihna si bucurie sufleteasca.
Replica: Alexa, by tanasa clementina (1372 mesaje), la 31-05-2009 mult spor iti doresc. Vad ca ai o mare pasiune pentru acest minunat goblen.
Replica: Alexa, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 31-05-2009 te tii bine de amandoua. Spor mult sau, mai bine zis, aripioare la ac!
Replica: Revin, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 02-06-2009 si eu cu un nou episod. Incet, incet merg spre final pentru ca ma asteapta
Paradisul regasit.
Replica: Sa ai spor, Rodica! by Lenus P (692 mesaje), la 02-06-2009 Tare frumos este "Veghea" ta.
Si eu am in ladita de zestre
Paradisul regasit, dar o sa mai treaca timp pana ii vine randul. Am incepute
Eden si
Magie. Nu stiu daca o sa mai am curaj sa incep un model mare pentru ca la
Eden nu prea am spor, dar mai cos cate o atisoara la el, cand ma plictisesc de
Magie.
Abia astept sa vad
Paradisul regasit in serial.
Aripioare la ac.
Replica: Rodica, by Mona J (805 mesaje), la 02-06-2009 vroiam sa te intreb, ce fel de gherghef folosesti pentru ca nu imi dau seama. Vreau si eu acum sa incep un model mai marisor si nu ma pot decide ce gherghef sa pun ca sa-mi fie cat mai comod.
Replica: Mona, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 02-06-2009 este gherghef rotund, dar il scot cand fac fotografii. Mie imi place sa lucrez asa, este mult mai usor.
Replica: Cred by Mona J (805 mesaje), la 02-06-2009 ca o sa-mi cumpar si eu gherghef rotund. Imi era frica sa nu ramana urme, dar vad ca la tine nu se observa nimic. Multumesc pentru raspunsul rapid.
Replica: Rodica, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 02-06-2009 si tu si Maria ma lasati cu gura cascata de cate ori postati. Rodi, ma gandeam si eu sa pun pe gherghef pentru ca ma doare mereu mana cand cos, datorita faptului ca eu cos stand in pat, ca sa stau cu coloana dreapta si nu pot sa sprijin rama si imi amorteste mereu mana. Chiar sotul meu mi-a zis sa cos cu gherghef, dar mie imi era teama ca nu pot sa pastrez linia dreapta (adica eu pe panza am numerotat pe margine si asa urmaresc diagrama). Asa ca, te rog, da-mi si mie un sfat cum sa pun pe gherghef ca sa iasa bine.
Va pup dulce si ne auzim mai tarziu.
Replica: Rodicutz esti fantastica. by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 02-06-2009 Ingerul este aproape gata si este superb. Eu ma gandesc de pe acum la cum il vei inrama.
Aripioare de inger la ace, va doresc.
Replica: Gargaritelor, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 02-06-2009 voi sunteti super garga. Felicitarile mele, aveti un spor... Asa sa aveti si in continuare. O seara linistita.
Replica: Rodico, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 03-06-2009 cate maini ai?! Spor si la acesta!
Replica: Am, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 03-06-2009 mai adus un episod. Acum l-am asezat pe gherghef si merg mai bine ca nu imi mai amorteste mana de la rama. Mie imi era tare teama ca nu ma descurc sa lucrez cu ghergheful, dar vad ca merge foarte bine.
Va pupic si va doresc spor la lucru.
Replica: Alexa, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 03-06-2009 acum ca ai ghergheful rotund sigur vei lucra mai usor si mai cu spor. Imi place foarte mult cum arata.
Ai avut curaj ca incepatoare sa incepi un model asa mare. Iti doresc sa ai motoras la ac si sa inaintezi cat mai repede. Eu una am impresia ca stau pe loc la modelele mari, asa ca toate pe care le-am inceput zac in dulap asteptandu-si randul. Dar sigur le voi termina intr-o zi.
Replica: Alexa, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 03-06-2009 mult spor! Acum ca ai schimbat ghergheful, vreau doar sa-ti dau un sfat. Nu lasa goblenul prins in gherghef cat nu lucrezi la el (in timpul nopti sau cand trec cateva ore). Asa se inlatura riscul de a ramane urmele imprimate.
Rodica, te astept la colectie!
Replica: Alexa, by Onuta O (1355 mesaje), la 03-06-2009 ma pui pe ganduri, sa-mi iau si eu gherghef rotund, dar totusi, astept sa-mi spui daca nu raman urme.
Aripioare la ac in continuare, gargaritelor!
Replica: Onuta, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 04-06-2009 nu stiu ce sa zic. Eu am pus ghergheful ieri si azi la sfatul Mariei l-am dat jos si erau ceva urme, dar cred ca daca il scoteam aseara poate nu se mai vedea. Cred ca cel mai bine cerem sfatul Rodicai ca ea lucreaza cu gherghef rotund si observ ca la ea nu se vad urme. In tot cazul am sa tin cont de sfatul Mariei si am sa dau ghergheful jos de cate ori va face pauza.
Va pup si va doresc spor la lucru.
Replica: Este by olteanu rodica (1159 mesaje), la 04-06-2009 foarte simplu. Eu il calc un pic pe spate si gata, nu mai apare nici un semn.
Replica: Da, by Oana Stancu (356 mesaje), la 04-06-2009 dar cand calci goblenul, ata nu mai ramane la fel pe fata. Se preseaza si parca nu mai seamana cu firul acela uniform si placut pe care l-am cusut. Mie, sincer, mi-a fost mereu frica de ghergheful mai mic.
Spor la ingerii vostri!
Replica: Gargaritelor, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 08-06-2009 ce mai fac ingerii vostri?
Replica: Eu lucrez, by Oana Sandulesei (315 mesaje), la 08-06-2009 cu gherghef rotund de obicei, si desi dupa ce termin lucrul, raman intr-adevar urme pe ate, in timp "isi dau drumul" si nu se mai observa nici o diferenta.
Replica: Veghea ingerilor. by olteanu rodica (1159 mesaje), la 09-06-2009
Replica: Wow, by Onuta O (1355 mesaje), la 09-06-2009 Rodi, cate perechi de aripi ai avut?
Imi place mult ce iese, iar culorile sunt fantastice.
Sa ai spor in continuare!
Replica: Cat despre gherghef, by Onuta O (1355 mesaje), la 09-06-2009 gargaritelor, am "probat" aseara unul si mi-au ramas urme. Ori, o fi din vina gherghefului ce este mai vechi decat istoria. De abia statea panza pe el.
Va pup si va doresc aripioare la ac!
Replica: Se pare ca tu, by Ella B (786 mesaje), la 09-06-2009 Rodica vei avea primul inger veghetor in casa ta.
Onutza, nu ai putea sa lucrezi pe o rama mai mica (de la alt goblen) si sa rasucesti panza pe care nu lucrezi?
Va urez la toate spor si la cat mai multe puncte!
Replica: Wow, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 09-06-2009 Rodica, este super! Astept sa ajunga la colectie.
Ghergheful rotund merge si reglat, cat de strans, sa tina poate un pic mai detensionat, nu lasa urma asa marcata.
Replica: Eu, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 09-06-2009 nu imi fac nici un fel de problema ca lasa sau nu semne. Am vazut ca s-a creat prea multa valva, ca daca il calci nu stiu ce se intampla si altele. Nu ma complic pentru ca la inramare cei care fac acest lucru se pricep si totul este perfect.
Maria, tu ce mai zici, il postam impreuna la colectie?
O zi buna si spor la lucru.
Replica: Rodicuto, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 10-06-2009 acusica este gata.
Gargaritelor, cat mai mult spor!
Replica: Da, by Oana Stancu (356 mesaje), la 10-06-2009 Rodicule, dar la calcat nu iese bine. Ii ia acel farmec al punctului de goblen si pare aplatizat. Sa stii ca cel mai bine ar fi sa il agati (la sfarsit) deasupra unei oale ce abureste, iar dupa ce s-a impregnat de abur sa il lasi la uscat. Ai sa vezi diferenta. Cei de la inramari nu sunt super-oameni ce pot reda finetea a ceea ce ai lucrat.
Sper sa nu te supere observatia mea, dar imi pare rau ca un model atat de mare si frumos sa nu ramana si cu punctul de goblen egal tensionat.
Va urez, tuturor, doar spor la ace si timp de goblenat.
Replica: Oana, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 11-06-2009 draga mea, este opinia ta, dar lasa-ma sa nu fiu de acord. Lucrez de atatia ani si, crede-ma, nu mi-as distruge singura munca. Toate stiti ca nu este lucru usor ce facem noi, dar facem asta dintr-o mare pasiune. Eu, dimpotriva, vad ca dupa ce le calc, sunt si mai frumoase. Nu am observat sa se schimbe frumusetea lucrului sau sa se aplatizeze punctul de goblen. Sincer, nu inteleg de ce esti asa vehementa pe aceasta tema. Eu mi-am spus parerea ca un sfat pe care l-a cerut la un moment dat Alexa si nu tin neaparat sa-l urmeze. Fiecare face cum crede, dar de aici pana a ajunge sa facem din asta un mar al discordiei, crede-ma, nu te inteleg de ce tii neaparat ca tu ai dreptate?
Eu mai bine stau deoparte, nu-mi plac genul asta de discutii cu toate ca de multe ori discutiile contradictorii pot fi constructive.
Numai bine, tuturor.
Replica: Rodica, by Oana Stancu (356 mesaje), la 11-06-2009 iarta-ma, daca ai inteles ca vreau sa fac un mar al discordiei din experienta mea. Mi se pare important (si nu am vrut sa fiu vehementa) sa spun si celorlalte fete, ca sa nu se mai intample. Mie mi s-a intamplat la
Caii acest lucru pentru ca l-am calcat. De cate ori mi-am aratat colectia cuiva, a observat si mi-a displacut. Daca ar fi un goblen mai usor, l-as coase din nou.
Sa stii ca si eu tot o parere am exprimat si nu am intentionez sa creez valva.
Citat:
Am vazut ca s-a creat prea multa valva, ca daca il calci nu stiu ce se intampla si altele. Nu ma complic pentru ca la inramare cei care fac acest lucru se pricep si totul este perfect.
Sincer, nu inteleg de ce esti asa vehementa pe aceasta tema. Eu mi-am spus parerea ca un sfat pe care l-a cerut la un moment dat Alexa si nu tin neaparat sa-l urmeze. Fiecare face cum crede, dar de aici pana a ajunge sa facem din asta un mar al discordiei, crede-ma, nu te inteleg de ce tii neaparat ca tu ai dreptate?
Nu, nu imi doresc sa am dreptate. Dar vroiam sa explic ce mi s-a intamplat mie si care a fost perceptia celorlalti vizavi de lucrul meu.
Citat:
Eu mai bine stau deoparte, nu-mi plac genul asta de discutii cu toate ca de multe ori discutiile contradictorii pot fi constructive.
Si eu tot la constructiv ma gandeam. Regret ca ai interpretat experienta mea ca pe un atac personal. Nu aceasta mi-a fost intentia si ceea ce am scris inainte, confirma acest lucru.
Ma retrag din discutie, fara ranchiuna sau resentimente, ca nu cumva sa mai intelegi ceva eronat din ceea ce scriu eu
Va urez, tuturor, doar spor la ace si timp de goblenat.
Replica: Veghea ingerilor by Maria Nistor (5039 mesaje), la 11-06-2009 Pot sa-mi dau si eu cu parerea?
O dau oricum. Stiu ca sunt persoane care sunt impotriva calcarii goblenului. Important este si cum vine calcat. Nu vreau sa fiu inteleasa gresit si aici va spun cum fac eu si va garantez ca ramane perfect, dimpotriva se aseaza uniform tot modelul. Il calc, obligatoriu doar pe spate cu panza deasupra si fierul cu vaporizator, iar pe masa pun patura ca sa fie moale (sau masa de calcat care este si ea cu o anumita elasticitate) si va garantez ca ramane perfect chiar si spalat.
Oana, daca a ramas rau dupa ce l-ai calcat, dar nu pot sa cred ca a fost calcat asa cum am zis eu si sa se strice, spala-l si o sa vezi cum isi revine.
Replica: Rodi, by Popescu Alexandra (493 mesaje), la 11-06-2009 iti multumesc pentru sfaturi. Imi pare rau ca s-a creat aceasta valva. In urma a ceea ce m-ai sfatuit, am lasat ghergheful putin mai netensionat si dupa ce am dat ghergheful jos, nu aveam decat niste urme mici deci, in timp isi revine. Maria, asa este, - daca pui cand calci o bucata de material si dai abur ramane superb. Am incercat eu si iese super. Imi pare rau ca nu pot sa postez acum ce am mai lucrat, dar am niste probleme cu laptopul si nu imi mai merge bluetooth-ul. Eu o sa cam lipsesc o perioada, dar voi reveni cu fotografii noi. Trebuie sa ne mutam in alt oras si nu stiu daca vom avea acces asa repede la internet.
Va pup si va urez spor la lucru.
Replica: Veghea ingerilor by Maria Nistor (5039 mesaje), la 13-06-2009 Asa arata ingerul meu.
Replica: Maria, ai avansat. by Onuta O (1355 mesaje), la 14-06-2009 Iti doresc aripioare la ac in continuare!
Replica: Maria, by Adela Aura Vlad (420 mesaje), la 14-06-2009 este atat de frumos ingerul tau si am impresia ca iti seamana. Ai un suflet frumos. Am observat ca, intotdeauna, cu cuvinte frumoase, fara patima si partinire, incerci sa detensionezi situatiile critice de pe acest forum. Esti un om deosebit si stiu ca nu sunt singura care a remarcat acest lucru. Ma bucur ca ma numar printre prietenele tale virtuale si imi doresc ca Domnul sa iti aduca numai dupa sufletul tau frumos.
Rodica, fie ca ingerul sa vegheze asupra ta si a celor pe care ii iubesti.
Alexa, sa te asezi repede la noua ta casa si sa termini ingerul pentru Tony, ingerul tau.
Pupici pentru toate, cu impartialitate.
Replica: Maria, by Zircu Vali (193 mesaje), la 14-06-2009 copy+paste la ce a spus Adela.
Elena, sa te asezi cu bine la noua ta casa.
Rodica, ti l-am vazut la colectie. Felicitari!
Replica: Ce sa zic?, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 14-06-2009 Este o placere si pentru mine sa am prietene ca voi.
Va multumesc.
Replica: Este absolut minunat, by Condrasov Gabriela (306 mesaje), la 14-06-2009 Maria. Sper ca intr-o buna zi sa se intample o minune si sa am si eu viteza ta. Ac cu aripioare in continuare!
).
Rodica, si eu ma bucur ca m-am alaturat tie si Mariei in acest minunat serial pentru ca am nevoie sa invat cat mai multe de la voi.
Va pup si ne auzim saptamana viitoare pentru ca voi lua o pauza cat voi sta in spital cu Tony.