|
Acum este 07 Sep 2024, 18:39
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
Autor |
Mesaj |
Butnariu Veronica
|
Subiectul mesajului: Re: Mozaic african - goblen lucrat de Iioana Scris: 20 Apr 2019, 15:56 |
|
Membru din: 08 Mar 2012, 19:32 Mesaje: 5976 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
Iioana iti urez concediu placut, spor la treaba si Sărbători fericite. Toate modelele enumerate de tine sunt frumoase. Eu le-as lucra pe rând: 1. Rugaciunea inimii; 2. Vara nalbelor si 3. Parfum de femeie. Pup dulce.
_________________ Vero - Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate Gargarita anului 2019
|
|
Sus |
|
|
Crăciun Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Mozaic african - goblen lucrat de Iioana Scris: 20 Apr 2019, 18:23 |
|
Membru din: 05 Iul 2012, 16:47 Mesaje: 1590 Locatie: iasi,romania Nume forum:1
|
Iioana, felicitari pentru frumosul final! Toate modelele sunt frumoase si poti incepe cu ce iti este mai aproape de inima. Mult spor!
_________________ Gargarita-Floare-de-Colt
|
|
Sus |
|
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Mozaic african - goblen lucrat de Iioana Scris: 22 Apr 2019, 06:50 |
|
Membru din: 21 Feb 2007, 10:37 Mesaje: 12491 Locatie: Calarasi Nume forum:1
|
Felicitari draga Iioana. Abia astept sa vad ce goblen vei incepe. Pup dulce.
_________________ Ovidia - Gargarita-Metafora-Florilor
|
|
Sus |
|
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Mozaic african - goblen lucrat de Iioana Scris: 22 Apr 2019, 08:51 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
Iioana, te felicit pentru finalizarea modelului. Astept cu nerabdare sa vad ce model te decizi sa incepi. Te imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
Sus |
|
|
RASA MARIA
|
Subiectul mesajului: Re: Mozaic african - goblen lucrat de Iioana Scris: 22 Apr 2019, 11:57 |
|
|
Felicitari, Iioana! Ai reusit intr-un timp extrem de scurt sa ne arati o asa frumusete.
Te imbratisez cu drag.
_________________ Marieta - Gargarita-Ikebana-Gingasa
|
|
Sus |
|
|
Patulea Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Mozaic african - goblen lucrat de Iioana Scris: 23 Apr 2019, 16:05 |
|
|
Mulțumesc mult gărgărițe minunate. Andra, mulțumesc mult. Toate îmi plac și mie, dar momentan nu știu cu ce voi continua.
Multumesc Vero ca mi-a dat o idee.
Ovidia si Adelina va mulțumesc. După sărbători țineți aproape ca urmează sa dau un nou restart.
Marieta mulțumesc. Sper ca timpul sa fie de partea mea în continuare.
Va pup și va îmbrățișez.
_________________ Iioana - Gargarita-Mister-Feminin
|
|
Sus |
|
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|