Acum este 16 Apr 2026, 23:10

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Moara pe apa - goblen lucrat de Dreea
MesajScris: 28 Mai 2009, 14:22 
Neconectat

Nume forum:1
Imaginea de control. by andreea tofan

O particica, by andreea tofan (112 mesaje), la 24-08-2008

din Moara pe apa.

Replica: Imi place, by Bica Nistor (1175 mesaje), la 24-08-2008

mult de tine, Andreea. Esti expeditiva. Nici nu am reusit sa trec in alt topic bine, ca ai si postat. Este o particica promitatoare. Spor la goblenat.

Replica: Tocmai vroiam sa, by Tudorancea Rodica (216 mesaje), la 24-08-2008

inchid forumul cand am vazut raspunsul tau. Esti fantastic de rapida. Sa inteleg ca particica inseamna debutul unui serial? In acest caz, succes la serial si spor la goblenat!

Replica: Te salut si eu, by Tender Rose (248 mesaje), la 24-08-2008

si iti urez sa ai spor la Moara pe apa. Cand l-ai inceput?

Replica: Mult spor si din parte mea, Andreea, by Frunza Nicoleta (3087 mesaje), la 24-08-2008

Sper sa vedem un serial si abia astept sa le vedem si pe celelalte chiar daca nu sunt inramate.

Este un model frumos si mi se pare destul de dificil. Mi se pare sau lucrezi fiecare diagrama separat? Din cate observ deja e o diagrama lucrata.

Replica: Bine ai venit!, by Maria Nistor (4771 mesaje), la 24-08-2008

Ai un model foarte frumos in lucru. Iti urez sa ai mult spor la goblenat.

Da, stiu, by Ileana Miroiu (765 mesaje), la 25-08-2008

ca nu te incurci! Ai un model dificil si cam maricel si ai ceva de lucru la el. O sugestie: nu lucra strict dupa diagrama pentru ca risti sa ti se vada delimitarea.
Bine ai venit in gradinita noastra si spor la goblenat!

Replica: Andreea, by Oana Sandulesei (216 mesaje), la 25-08-2008

incearca sa continui putin cu lucrul si pe diagrama urmatoare, pentru ca asa cum au zis si fetele, o sa-ti apara niste zone foarte bine delimitate in locurile in care diagramele se termina. Cel putin asa procedez eu.

Replica: Andreea, by CONDRUT VALENTINA ROBERTINA (155 mesaje), la 25-08-2008

spor la Moara pe apa.

Replica: Diseara, by andreea tofan (112 mesaje), la 25-08-2008

am sa incerc sa mai adaug imagini.

Replica: Te, by Camelia Jura (189 mesaje), la 25-08-2008

asteptam, Andreea.

Moara pe apa, by andreea tofan (112 mesaje), la 25-08-2008

continuare. Am de lucru

Replica: O alta imagine, by andreea tofan (112 mesaje), la 25-08-2008

Tot de la Moara pe apa. Cred ca se vede mai bine.

Replica: Andreea, by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 25-08-2008

un singur motiv pentru care nu se merita sa lucrezi diagramele pe rand: daca ai o culore pe diagrama in lucru si ea se continua cu un singur punct pe una din diagramele alaturate (si asta se intampla frecvent), nu-tzi vine sa-zti smulgi parul cand trebuie sa pui din nou ata pe ac ca sa-l lucrezi?

Asa este, Minerva, by Gina Necula (132 mesaje), la 25-08-2008

dar cat par iti smulgi cand iti vezi goblenul, felii-felii? Am vazut la inramat asa ceva si mi-a displacut. Si, mi-am zis ca nu o sa mai fiu lenesa si indolenta si o sa pun ata in ac numai ca sa fac trecerile frumoase dintre o diagrama si alta.

Andreea ai numai o diagrama lucrata, asa ca iti va fi usor sa faci sa dispara senzatia de feliere pe diagrame a goblenului, mergand cu ata si in diagrama urmatoare.
Ai niste culori minunate. Spor la goblenat.
Pupici

Replica: Bine ai venit!, by Racovita Adriana (3811 mesaje), la 25-08-2008

M-ai uimit si tu cu goblenul pe care il lucrezi! E frumos foc, dar mare. Ce mica este o diagrama fata restul panzei. Sa ai spor la el si timp. La mine este problema cu timpul.

Replica: Multumesc, by andreea tofan (112 mesaje), la 25-08-2008

tuturor pentru sfaturi. Eu asa le-am lucrat pe toate, cu o diagrama rand pe rand. Asa m-am obisnuit. Parerea mea, - decat sa ma intind cu toate paginile mai bine fac una, o termin si trec la alta. Maine mai pun fotografii sa vedeti unde am ajuns. Eu cel putin abia astept sa il termin. L-am ales mai mare sa vad cum este, ca pana acum am lucrat micute. Si as vrea sa vad cam cum se vede pe perete unul. Cred ca suupperr.

Replica: Sigur va fi super. by Frunza Nicoleta (3087 mesaje), la 25-08-2008

La modele mari chiar ca este greu sa lucrezi cu toate diagramele. Fetele spuneau ca atunci cand ajungi la capatul unei diagrame sa vezi daca nuanta cu care lucrezi nu se continua si in urmatoarea cu cateva puncte. Si asa termini o diagrama, dar treci putin si in cealalta si asa ai continuitate.

Replica: Andreea, by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 26-08-2008

este pacat sa continui sa lucrezi asa. Ai sa vezi avantajele numai dupa ce incerci macar o data. Oricum meriti felicitari din plin! Esti o mare harnicuta pentru varsta ta.

Replica: Nu mai lucrez, by andreea tofan (112 mesaje), la 26-08-2008

pe fiecare diagrama in parte. Si cred ca ati avut dreptate M-am chinuit un pic pana am pus cap la cap toate paginile, dar o sa fie bine.

Replica: S-a conturat, by Frunza Nicoleta (3087 mesaje), la 26-08-2008

frumos Moara. Ma bucur ca sfaturile noastre ti-au fost de ajutor.

Replica: Acum cos, by andreea tofan (112 mesaje), la 26-08-2008

numai cu negru ca sa termin culoarea, apoi trec la alta culoare si tot asa.
Pa, pa si mai vorbim.

Replica: Ai luat o decizie buna, by Raluca Popa (830 mesaje), la 26-08-2008

sa urmezi sfaturile gargaritelor! Felicitari, Andreea, inaintezi destul de repede!

Replica: OK, Andreea!, by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 26-08-2008

Ai luat hotararea inteleapta si ai sa vezi cat timp si ata recuperezi, ca sa nu mai vorbim de aspect. Vad ca ai spor, nu gluma!

Replica: Andreea, by Bica Nistor (1175 mesaje), la 26-08-2008

se pare ca reprezinti artileria grea a gargaritelor pentru ca sporul tau la Moara, nu se poate explica altfel. Sa ai acelasi spor in continuare.

Replica: Lucrez, by andreea tofan (112 mesaje), la 26-08-2008

cu mare drag la Moara pe apa. Sa stiti ca merge mai bine asa cum mi-ati zis si ca am terminat cu negrul. Parca e ca un schelete.

Replica: Si nu ne mai arati si noua? by Frunza Nicoleta (3087 mesaje), la 26-08-2008

Replica: OK, by andreea tofan (112 mesaje), la 26-08-2008
daca vreti sa vedeti. Pun imediat o fotografie.

Replica: Poza, by andreea tofan (112 mesaje), la 26-08-2008

Replica: Wow, by Frunza Nicoleta (3087 mesaje), la 26-08-2008

Ai avut motoras la ac? Sa functioneze motorasul si in continuare. Deja parca s-a mai umplut panza.

Replica: Andreea, by Doi na (532 mesaje), la 26-08-2008

am o intrebare indiscreta: cu cate maini al lucrat la Moara?

Replica: Hi, hi,, by andreea tofan (112 mesaje), la 26-08-2008

cu manuta aia dreapta care are si 5 degetele mici. Bineee, acum am mai folosit-o si pe cea stanga ca sa nu se supere.

Replica: Sincer, by Silvia Har (590 mesaje), la 27-08-2008

eu cred ca trebuie sa faceti niste filmulete cu mainile voastre ce lucreaza goblen atat de repede. Banuiesc ca aveti o tehnica care mie imi scapa.
Andreea sa ai grija de manutele tale pretioase!

Replica: Hee!, by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 27-08-2008

Alta viata, Andreea! Felicitari, ai lucrat chiar ca o moara!

Replica: Mama mia!, by Olivia Parvu (87 mesaje), la 27-08-2008

Asta da, viteza! O concurezi pe Tereza, deja! Sa ai acelasi spor nebun!

Replica: Oh by andreea tofan (112 mesaje), la 27-08-2008

Olivia, da sper sa am aceeasi viteza pentru ca si eu vreau sa il termin ca acusi incepe scoala si nu cred ca voi mai avea asa de mult timp.

Replica: Ne tii in suspans, by Frunza Nicoleta (3087 mesaje), la 27-08-2008
Nu ne mai arati ce ai lucrat?
Asa este, cand va incepe scoala se va reduce timpul alocat goblenului, dar sigur vom gasi macar o ora pe zi si pentru el. Iti spun din proprie experienta ca serialele te stimuleaza foarte mult.

Replica: Andreea, by Anitescu Constanta (71 mesaje), la 27-08-2008

ai obosit? Sau si tu ai probleme cu computerul?

Replica: Gata cu verdele, by andreea tofan (112 mesaje), la 27-08-2008

Replica: Ai, by Maria Nistor (4771 mesaje), la 27-08-2008

avut spor din plin. Vad ca ai schimbat stilul de goblenat. Felicitari! Goblenul tau o sa aiba de castigat. Sa ai acelasi spor si maine.

Replica: Imi pare rau, by andreea tofan (112 mesaje), la 27-08-2008

ca nu se vede foarte bine ce am lucrat. Culoarea verde. Este din cauza aparatului, adica am facut fotografie cu telefonul, - este unul performant, dar nu am stiut eu sa am grija de el. Sa va povestesc: Intr o zi am vazut eu ca nu prea ii mai merge sina ca la inceput si i-am bagat ulei la piese la el in spate si desteapta de mine i-am bagat si prin spatele ecranului ca na! - sa mearga mai bine! Si cand este cald afara (cum este acum) si il am in buzunarul de la pantaloni, se strange tot uleiul intr un colt si cand il scot se insira pe tot ecranul. Ce sa fac daca ma bag unde nu mi fierbe oala? Sigur i-a afectat si camera. Am si aparat foto, dar la el nu pot face poze cu 800 x 600. Cea mai mica rezolutie este 1000 x 700 parca. Poate cand o sa il termin o sa fac o poza cu aparatul si am sa o tai eu cu un program ceva.

Replica: Andreea, by Raluca Popa (830 mesaje), la 28-08-2008

cauta cu Google programul Picasa. Il downloadezi pe calculatorul tau si cu ajutorul lui aduci la dimensiunea de 800x600 pozele, indiferent la ce numar de pixeli le faci. Este foarte usor de lucrat cu Picasa. Asa vei putea posta aici imagini facute cu camera, si sigur se va vedea mai bine goblenul tau. S-a mai discutat intr-un topic despre Picasa, Cum configurez o imagine dupa o fotografie, la Modele imprimate si inramate. Si eu am avut problema asta, insa am scos-o la capat.

Observ ca lucrezi destul de repede, sa ai spor din plin in continuare.

Replica: Multumesc, by Giumala Laura (11 mesaje), la 28-08-2008

Imi place mult sa cos goblenuri. Nu stiam de ce coasea prietena mea, dar am zis sa incerc si eu si, cu ajutorul ei, am invatat si eu si imi place. Multumesc mult, Gabi.
Pup.

Replica: Pentru Andreea, by Giumala Laura (11 mesaje), la 28-08-2008

Felicitari, Andreea!

Replica: Andreea, by Frunza Nicoleta (3087 mesaje), la 28-08-2008

mai poti incerca cu Paint. Am explicat cum se face tot la sectiunea Modele cu diagrama in topicul Cum configurez fotografia pentru postare. Pare dificil la inceput, dar dupa ce incerci ai sa vezi ca nu e complicat. Sper sa reusesti printr-o metoda caci fotografiile se vad mult mai bine facute cu aparatul.

Replica: Eu, by Camelia Jura (189 mesaje), la 28-08-2008

vad verdele, Andreea. Dar este pacat sa nu faci poze cu aparatul de fotografiat. Sa stii ca Picasa este chiar o placere sa lucrezi cu el. Sa ai acelasi spor in fiecare zi.

Replica: Continuare, by andreea tofan (112 mesaje), la 28-08-2008

la Moara pe apa. Cred ca se vede mai bine

Replica: Vad ca nu, by Frunza Nicoleta (3087 mesaje), la 28-08-2008

te incurci si ai spor la cusut. Imi place foarte mult cum se contureaza. Astept cu nerabdare continuarea.

P.S. Intr-adevar se vede mult mai bine.

Replica: Da, Andreea, by Oana Stancu (351 mesaje), la 28-08-2008

se vede bine si este nemaipomenit de frumoasa in aceasta faza. Se pare ca tu lucrezi si in somn. Acelasi spor, mereu!

Replica: E super frumos, by Maria Nistor (4771 mesaje), la 29-08-2008

Astept urmatorul episod. Cu asa spor si pofta de goblen pe care o ai nu o sa asteptam mult sa-l vedem gata.

Replica: Nu, by Cristina Sandu (144 mesaje), la 29-08-2008

ai idee cat imi place dupa ce ai pus si verdele!

Replica: Ai, by Mihaela Stanica (89 mesaje), la 29-08-2008

niste culori minunate. Sa nu ti se opreasca sporul la goblen, niciodata!

Replica: Azi fiind, by Ileana Miroiu (765 mesaje), la 29-08-2008

sarbatoare, banuiesc ca faci pauza, iar eu cred ca tu chiar meriti o pauza, desi tare mi-as dori sa vad cum inainteaza moara ta.

Replica: M-ai lasat ca la dentist!, by Racovita Adriana (3811 mesaje), la 29-08-2008

Nu imi vine sa cred cat ai putut coase! Sa o tii tot asa!
Ai mai avut timp sa dormi si tu un pic?!

Replica: Da, by andreea tofan (112 mesaje), la 29-08-2008

am timp si de dormit, mai si mananc in timpul zilei. Azi nu lucrez. Stiu.

Replica: Sper ca nu te-ai suparat, by Racovita Adriana (3811 mesaje), la 29-08-2008

pe mine? Daca as coase si eu ca cat tine ..eu nu as mai vea timp de somn!

Replica: Il am si eu, by tanasa clementina (930 mesaje), la 29-08-2008

de lucrat, bineinteles, dar nu stiu cind ii va veni randul. Oricum este un model frumos si vad ca tu ai spor nu gluma.

Replica: Ei, by andreea tofan (112 mesaje), la 29-08-2008

cum sa ma supar? Mie nu mi se pare ca am lucrat cine stie ce. Am terminat culoare neagra si pe cea verde si de asta vi se pare ca este mult. Oricum mai am mult si cred ca cerul o sa-l las la urma, o sa am de umplut la el o gramada. Daca ar mai fi si cateva pasarele prin cerul ala, sa nu mai fie asa pete mari de culoare. Daaaaa, oricum imi place si asa.

Esti, by Ramona Marculescu (125 mesaje), la 29-08-2008

modesta, Andreea. Eu nu as fi avut sporul tau chiar daca lucram non-stop. Imi oboseste coloana, ma doare sezutul, ma mananca picioarele, imi vine pofta de o tigara si apoi de mai multe...

Replica: Si pe mine ma mai doare spatele, by andreea tofan (112 mesaje), la 29-08-2008

dar mai iau o pauza. Chiar vroiam sa va intreb voi in ce pozitii coaseti? Vi se intampla sa va doara spatele?
P.S. Ce goblen frumos ar fi asta! Nu?

Replica: Chiar, by Adela Aura Vlad (376 mesaje), la 30-08-2008

ar fi frumos. De ce nu trimiti la Rogoblen varianta mare la fotografie? Poate ne face un goblen cu el?
Iese o frumusete goblenul tau, Andreea. Felicitari pentru sporul care il ai!

Replica: Chiar ca e frumos. by Frunza Nicoleta (3087 mesaje), la 30-08-2008

Si are caluti asa cum imi place mie. Chiar, nu am cusut niciun goblen ca caluti. Trebuie sa remediez situatia asta.

Replica: Nici eu nu am nici unul cu caluti. by andreea tofan (112 mesaje), la 30-08-2008

Si la imaginea cu calutii aceia, e cea mai mare. Asa este ea. Dar am auzit ca exista programe de marire a pozei fara sa arate prost dupa aceea.

Replica: Asta, by Adela Aura Vlad (376 mesaje), la 30-08-2008

doar in filme, Andreea. Orice imagine isi pierde rezolutia cand se mareste. Iti spune lucrul acesta o persoana care si-a marit dioptriile de trei ori la ochelari de cand lucreaza numai grafica.

Replica: Foarte, by Agache Amalia (65 mesaje), la 30-08-2008

greu modelul tau, Andreea. Sa fie cu spor.

Replica: Eee, by andreea tofan (112 mesaje), la 30-08-2008

ma descurc eu. Odata si-odata tot o sa-l termin. Cred ca o sa arate super.

Replica: Sa mai lucrez si eu la al meu, by andreea tofan (112 mesaje), la 01-09-2008

ca vad ca toata lumea lucreaza. Mai ales cele de la Provocare cu Printesa desertului. Diseara mai postez si eu o imagine asa, ca sa vedeti unde am ramas. Spor la lucru, tuturor.

Replica: Continuare, by andreea tofan (112 mesaje), la 01-09-2008

Replica: S-ar parea ca si tu, by Frunza Nicoleta (3087 mesaje), la 01-09-2008

ai motoras la ac. Este din ce in ce mai frumoasa moara ta.

Replica: Multumesc, Nicoleta, by andreea tofan (112 mesaje), la 01-09-2008

Replica: Andreea, by Bica Nistor (1175 mesaje), la 01-09-2008

ai reusit sa ma uimesti tare. Am ramas siderata cand am vazut ce spor ai. Felicitari! Si tu lucrezi cu ambele maini precum Raluca? Ai inaintat foarte repede si faptul ca lucrezi pe culori da un aer deosebit goblenului tau. Te face sa il simti si sa iti doresti sa il vezi cat mai repede lucrat.

Replica: Andreea, by bolog-ilici claudia (30 mesaje), la 01-09-2008

e superb. Spor la lucru in continuare.

Replica: Andreea, by Lamaita Ghilaciu (136 mesaje), la 01-09-2008

este o bucurie sa iti privesc lucrul pe masura ce avansezi. Vorba Bicai: o fi de la faptul ca lucrezi pe culori. Te felicit pentru rapiditatea cu care lucrezi.

Replica: Nu, by Bratu Marta Renata (62 mesaje), la 02-09-2008

mi-am inchipuit ca poate fi atat de frumos, Andreea. Ai o mare satisfactie cand il vezi atat de placut la culori. Spor sa ai al fel.

Replica: Ce frumos se contureaza!, by Racovita Adriana (3811 mesaje), la 02-09-2008

Sa ai aripi la degetele ca sa termini minunatia!

Replica: Lucrez, by andreea tofan (112 mesaje), la 02-09-2008

numai cu mana dreapta si cu stanga tin goblenul. Nu pot lucra cu amandoua maini, nu imi pot folosi mana stanga, nu stiu daca as putea vreodata.

Replica: Am, by Petroi Ana-Maria (1209 mesaje), la 02-09-2008

observat ca multe dintre voi nu lucreaza pe culori ci pe diagrame. Spuneti-mi si mie, va rog, nu este mai greu asa, sa schimbi tot timpul ata, nu se fac noduri mai multe pe spate?
Poate stiti voi vreun secret care usureaza munca?

Replica: Ana, by Stefanescu Elena (2505 mesaje), la 02-09-2008

si eu lucrez dupa diagrama. Urmaresc cu o culoare si daca trebuie sa trec cu ata intr-o alta diagrama merg in continuare, nu se fac noduri pe spate. Mergi cu ata in continuare. Am zis sa incerc si eu sa cos pe culori, dar acum la Angelica mea urmez sa lucrez cu o culoare cat mai mult dupa diagrama. Pun diagramele unele langa altele si lucrez.
Spor iti doresc si aripi la ac.

Replica: De cand, by Raluca Popa (830 mesaje), la 02-09-2008

n-am mai trecut pe aici, ai lucrat considerabil. S-a conturat foarte frumos Moara ta. Banuiesc ca profiti cat mai ai vacanta. Iti doresc sa ai acelasi spor ca si pana acum.

Replica: Andreea, by Popescu Crina (160 mesaje), la 03-09-2008

Felicitari.

Ce mult imi place cum se contureaza Moara pe apa. Chiar este frumos. Sa ai spor in continuaee si abia astept continuarea.

Replica: Multumesc, by andreea tofan (112 mesaje), la 03-09-2008

tuturor. Am sa mai pun poze cand am sa mai lucrez.

Replica: Andreea, by Veronica Ene (179 mesaje), la 03-09-2008

imi place atat de mult moara ta, incat o sa propun fetelor sa ne intalnim in fiecare dimineata langa pescarul tau si sa ne luam cafeaua chiar aici. Te asteptam si pe tine?

Replica: In, by andreea tofan (112 mesaje), la 04-09-2008

seara asta o sa mai postez o imagine si in rest, nu mai stiu. Eu o sa trebuiasca sa plec vineri in Germania si nu stiu daca o sa am net. O sa va mai tin la curent cu goblenul.

Replica: Andreea, by Racovita Adriana (3811 mesaje), la 04-09-2008

drum bun si vacanta placuta (daca e vacanta) si te asteptam cu nerabdare langa pescarul tau!

Replica: Inca o poza , asa cum v-am promis, by andreea tofan (112 mesaje), la 04-09-2008

Da, ma duc intr-o vacanta si daca o sa mi placa acolo cred ca o sa raman definitiv. Am inteles ca o sa am net acolo, dar acum merge putin cam greu.Chiar daca nu o sa pot trimite pozele eu am sa continui sa fac poze asa pas cu pas si cand am sa am ocazia am sa le postez. Mai aveam putin si terminam cu maroul, dar nu mai am timp. Gataaaaa, imi fac bagajul. Va pup pe toate si spor la goblenat.

Replica: Cred ca meritati o poza mai clara. by andreea tofan (112 mesaje), la 04-09-2008

Replica: Andreea, by Ramona Marculescu (125 mesaje), la 04-09-2008

eu tocmai vroiam sa-i spun Veronicai ca sunt de acord sa ne luam cafeaua langa moara ta si tu... dezertezi!
Te inteleg. Viata nu-i simpla si nu-i usoara. Are intotdeauna carari pe care nici nu te astepti sa pasesti. Iti urez sa ai carari deschise unde te vei duce si sa ai timp sa lucrezi goblen.

Replica: Imi pare rau, by andreea tofan (112 mesaje), la 04-09-2008

nu pot fi aici cu voi la cafelutza. Dar, sa stiti ca o puteti lua la moara mea si poate prindeti si un peste.
Da, asa e cu viata asta.

Replica: Sa-ti fie cu noroc calatoria, Andreea!, by Frunza Nicoleta (3087 mesaje), la 04-09-2008

Si lucrurile sa se aseze asa cum e mai bine si cum iti doresti.

Moara ta e o frumusete. De pescuit nu pescuiesc, dar voi sta cu placere la malul apei.

Replica: Vedeti ce mica e vacutza aia de pe pod?, by andreea tofan (112 mesaje), la 04-09-2008

Asa ce-mi place!

Replica: Andreea, by Maria Nistor (4771 mesaje), la 04-09-2008

goblenul tau e foarte frumos. Cu siguranta si din Germania o sa fi cu noi. Calatorie placuta si visele tale sa devina realitate. Este o schimbare importanta, sa fie intr-un ceas bun! Vacuta pe pod, fara avizul tau, nu cred ca o observam.

Replica: Andreea, by Stefanescu Elena (2505 mesaje), la 04-09-2008

Drum bun, sa iti merga bine acolo in Germania, stiu cum este sa pleci departe de casa. Sa ai parte numai de bine si succese. Spor la goblenat in continuare si cand poti sa ne arati poze si de acolo si cu goblenul.
Succes in noul drum ales de tine.

Replica: Am sa pun imagini cu cea mai mare placere, by andreea tofan (112 mesaje), la 04-09-2008

Replica: Cu vacuta, by Racovita Adriana (3811 mesaje), la 05-09-2008

aia mica m-ai dat gata! Nici nu o observasem! Sa ai un drum bun si sa ti se implineasca toate visele! Noi te asteptam la moara!

Replica: Andreea, by COZEA RODICA-MARIA (573 mesaje), la 06-09-2008

calatorie placuta si sa ai noroc sa se aseze lucrurile acolo unde mergi, asa cum iti doresti tu. Modelul tau este foarte frumos si imi place si cum il lucrezi. Felicitari.

Replica: Sper ca este bine, by Frunza Nicoleta (3087 mesaje), la 11-09-2008

si poate ne da curand un semn. Ma obisnuisem sa ma odihnesc in fiecare zi langa moara ei.

Replica: Si mie, by Lucia Marina (212 mesaje), la 11-09-2008

imi este dor de tine, Andreea.

Replica: Andreea, by Stefanescu Elena (2505 mesaje), la 12-09-2008

esti bine? Sper ca te bucuri de privelistile altei tari. Astept vesti de la tine.

Replica: Salutareee! by andreea tofan (112 mesaje), la 13-09-2008

Ce mai face lumea?
Eu am avut forte putin timp de lucrat, dar 10-20 minute pe zi, tot mai lucrez. Cand o sa pot, voi mai posta poze cu goblenul.
Pa.

Replica: Salutari, Andreea,, by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 13-09-2008

Eu acum aflu ca tu esti plecata in Germania. Am fost o scurta perioada in Statiunea Olanesti si-am ramas in urma cu noutatile.
Iti doresc sa-ti mearga din plin acolo unde esti si te rog sa nu ne uitzi. Cand ai timp sa ne mai povestesti despre tine. Sunt tare curioasa ce face vacutza acolo, pe pod.
Te pupic si mult succes!

Replica: Mi-e dor, by Rosculet Adnana (222 mesaje), la 14-09-2008

de tine, Andreea.

Replica: Ce mai faci, Andreea?, by Zircu Vali (172 mesaje), la 15-09-2008

Replica: Salutari de la mine, Andreea!, by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 15-09-2008

Replica: Te pupici, by Ramona Marculescu (125 mesaje), la 16-09-2008
Andreea!

Replica: Eu, by andreea tofan (112 mesaje), la 17-09-2008

mai lucrez, asa cand am timp. La moara am mai umplut cu ceva maro, dar de pus poza, nu stiu cand, pentru ca merge foarte prost netul, dar am sa incerc. Aici imi este foarte bine si gata! Raman aici. Bafta la toate si sa lucrati cat mai mult.

Replica: Bafta si tie, by Doruletz Mic (985 mesaje), la 17-09-2008

pe noul drum pe care ti l-ai ales, Andreea. Si, iti doresc un net mai bun.

Replica: Bafta si tie!, by Racovita Adriana (3812 mesaje), la 17-09-2008

Si sa ai spor la cusut! Si sa ai noroc si la internet.

Replica: Mult noroc, by Frunza Nicoleta (3087 mesaje), la 17-09-2008

pe drumul pe care l-ai ales! Sper sa rezolvi repede si cu internetul.

Replica: Andreea, by Tender Rose (248 mesaje), la 17-09-2008

sa-ti fie bine! Nu uita de moara. Poate ne dam intalnire, acolo cand este gata.

Replica: O imagine, by andreea tofan (112 mesaje), la 17-09-2008

Replica: O alta imagine, by andreea tofan (112 mesaje), la 17-09-2008

Replica: Se contureaza din ce in ce mai bine., by Frunza Nicoleta (3087 mesaje), la 17-09-2008

Cred ca in curand ne vom da intalnire la moara, cum spune Rose. Mult spor la lucru!

Replica: Ha!, by Tender Rose (248 mesaje), la 17-09-2008

Adica un sunet scurt, scos din gat este tot ce am putut exclama cand am vazut cat ai lucrat, Andreea. Te vaieti de timp, dar ai noroc de niste degete ce alearga pe goblen. Sa-ti spun cat este de frumoasa, moara ta? Este superba! Vin si eu la tine ca aici este un frig...

Replica: Ma bucur ca, by Raluca Popa (830 mesaje), la 17-09-2008

ai revenit, Andreea. Imi place tare mult Moara ta, s-a conturat foarte frumos. Iti urez sa te acomodezi cat mai repede si sa ai spor!

Replica: Ai cusut, by Racovita Adriana (3812 mesaje), la 21-09-2008

destul de mult. Ai spor nu gluma!
Ma bucur de asta foarte mult! Mi-ai incantat ochii!
Si vacuta parca e mai "colorata"!

Replica: Bun loc, by Ileana Miroiu (765 mesaje), la 22-09-2008

pentru o cafea la moara ta, ce s-a conturat fain. Caldut, cer senin. La noi este friiig.
Si, fiindca este luni, iti urez o saptamana buna la goblenat.

Replica: Andreea, by Cornelia Suteu (272 mesaje), la 24-09-2008

nu mai aduci putina vara prin Moara ta, pe aici?

Replica: Andreea, by Silvia Agache (137 mesaje), la 11-10-2008

te furat peisajul din Germania, stiu, dar... ai uitat de moara cea frumoasa?
Pupici!

Replica: Andreea, by Racovita Adriana (3812 mesaje), la 13-01-2009

sper ca esti bine si nu ne-ai uitat!

Replica: Andreea, by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 17-01-2009

se pare ca nemtii te-au furat de langa noi! Imi este dor de tine.

Replica: Andreea, by Tudorancea Rodica (216 mesaje), la 02-03-2009

un martisor pentru tine si sper sa mai auzim vesti.

Nico, am scris in acelasi timp, dar mesajul tau a aparut primul. Iti urez o seara placuta.

Replica: Si la mine este frig., by andreea tofan (112 mesaje), la 17-09-2008

Cateodata mai si ploua. E si friguletz, dar rezist eu!

Replica: Sa, by Anca Lungoci (355 mesaje), la 06-09-2008

ti se implineasca visele, Andreea.

Replica: Mie mi-e dor de Andreea!, by Raluca Popa (830 mesaje), la 11-09-2008

Oare i-o fi bine acolo, in Germania?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Moara pe apa - goblen lucrat de Andreea Tofan
MesajScris: 15 Oct 2009, 14:18 
Neconectat

Oare ce mai face Andreea noastra? Este un an de cand nu a mai dat nici un semn. Oare a terminat Moara?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Moara pe apa - goblen lucrat de Andreea Tofan
MesajScris: 15 Oct 2009, 19:53 
Neconectat

Nico, si eu m-am intrebat de multe ori ce mai face.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: