Acum este 20 Apr 2026, 10:16

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cine coase cu mine dragalasa sirena?
MesajScris: 26 Oct 2009, 13:14 
Neconectat

Nume forum:1
Cine coase cu mine dragalasa sirena? by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 13-08-2008

Nu este provocare, nu este concurs, este o simpla intrebare adresata celor care iubesc acest model. Gargarite, albinute, gargarei, - nu conteaza. Intrebarea este adresata celor pe care nu le deranjeaza faptul ca au doua sau trei modele in lucru (nu pledez pentru asta, dar nu doresc sa fie un factor de stres). Este un model mare, superb si chiar daca modelul a aparut in 12, cred ca vara sirenei va incepe dupa Sfanta Marie. Sirena mea si ingerii sunt pe drum, dar pana aici parca postasul vine pe jos...

Replica: Da-mi by Maria Nistor (5039 mesaje), la 13-08-2008

timp de gandire si cine stie...
Ma simt un pic in afara discutiei pentru ca am doar un singur model inceput.
Cred ca este cazul sa ma pun in rand cu Gargaritele.

Replica: Ce ar by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 13-08-2008

mai conta inca un model inceput. Ma tenteaza si pe mine foarte mult. Ce facem Maria, lasam printesa sa mai astepte si facem echipa cu Letitia la vara sirenei?

Replica: Maria, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 19-08-2008

n-am inteles despre ce timp este vorba: sa te gandesti daca o comanzi sau nu sau daca o incepi sau nu. Lamureste-ma, te rog, pentru ca, in sfarsit, a ajuns si la mine. Inca o data un mare multumesc, Gargarite de la TTT.

Replica: Sa by Maria Nistor (5039 mesaje), la 19-08-2008

incep cu inceputul. Intai sa fac comanda, dupa care ma gandeam sa o incep in paralel cu Printesa desertului. Tu cand ii dai startul? Am vazut ca ai si ingerii.

Replica: Da, imi plac mult si ingerii, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 20-08-2008

dar am o problema cu Ingerul primaverii. Mi se pare prea mult albastru inchis la culoare. Ai vreo idee? La sirena trebuie sa-i caut intai cadru, nu mi-am comandat pentru ca anti-goblenistii mei au reclamat ca-s prea multe "crepetzele" (asa li se spune in Ardeal la lemnele subtiri si uscate cu care se face focul).
Are cineva vreo idee in acest sens?

Replica: Letitia, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 20-08-2008

Eu am invatat un lucru la Rogoblen: sa nu ma preocup niciodata in privinta nuantelor. Am observat, ca sunt combinate in asa fel incat la urma, cand este gata, este minunat. Nuante inchise combinate cu altele deschise dau un anumit contrast.
Tu faceai referire la model sau la rama?

Replica: Este frumos, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 20-08-2008

dar eu as vrea sa aiba nuante putin mai calde.

Replica: Letitia,, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 20-08-2008

daca ar auzi nea Costica cum vorbesc antigoblenistii tai de ramele lui...
Poti incerca ca nuanta cea mai inchisa sa o elimini si sa lucrezi cu urmatoarea pentru ce este cel mai inchis, urmand sa cauti ulterior sa faci rost de o nunta mai deschisa decat ultima deschisa din goblen.
Maria, ai dreptate. Trebuie asigurat un anume contrast pentru ca ingerul sa fie lumina centrala a tabloului. Asta pentru ca goblenul este micut.

Replica: Bica, eu nu cred ca Nea Costica este suparacios. by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 20-08-2008

Antigoblenistii mei spun asta si despre rame nu numai despre cadre si ar spune orice numai sa ma faca renunt la goblen. Dar, deocamdata, n-au nici o sansa. Si mie rama lui Nea Costica chiar imi place, o sa-mi grupez goblenele pe dimensiuni si cred ca asa toata lumea va fi multumita.
Multumesc pentru ideea referitoare la cromatica.

Replica: Letitia, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 17-09-2008

dragalasa sirena, cum se contureaza? Nu ne dai nici un detaliu?

Replica: Incet, fascinant, magic si by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 18-09-2008

in soapta pentru a nu fi trezita din visare. Este unul dintre modelele pentru care a meritat sa fiu sacaitoare.

Replica: Letitia, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 18-09-2008

pe noi nu ne bucuri cu o imagine? Eu l-am luat, dar pana o sa ajunga la mine, o sa dureze cateva saptamani.

Replica: Nu stiu daca reusesc sa conving by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 18-09-2008

pe un posesor de aparat foto diigital sa-i faca o fotografie, dar promit sa incerc zilele astea.

Replica: Sper sa convingi by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 18-09-2008

posesorii de aparat foto, Letitia. Chiar sunt foarte curioasa cum se contureaza frumoasa Sirena. Sa ai mult spor la lucru si ac cu aripioare.

Replica: Incet, by Laura Brasoveanu (942 mesaje), la 18-09-2008

pas-pas, ca sa nu o trezim din visare si pentru ca nu vrem sa dispara in apele de langa scari, iti urez sa convingi pe cineva sa te ajute.
Ma retrag in varful picioarelor!
Iar tie iti zambesc, Letitia, suflet poet.

Replica: Nu pleaca, Laura, by Ilinca Moruzeanu (107 mesaje), la 18-09-2008

ca aceasta este lumea la care viseaza.

Replica: Te referi la lumea Gargaritelor, nu? by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 18-09-2008

Replica: Letitia, by Ilinca Moruzeanu (107 mesaje), la 19-09-2008

numai la lumea Gargaritelor!

Replica: Stiu ca asteptati fotografii, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 27-09-2008

cu modelul meu in lucru. Unul dintre ele, ei bine, nu mi-a mers. Si am luat o hotarare: o sa-mi iau un digital. Cum in afara de o durere de cap, iar nu m-am ales cu mare lucru, pe net sunt o multime si nu stiu cum sa-l aleg. As vrea unul bun, cu o rezolutie buna, cu memorie mare, cu facilitati, cu autonomie mare si cu un pret rezonabil. Aveti vreo idee?

Replica: Letitia, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 27-09-2008

in ce priveste memoria, au toate scheda de memorie pe care o cumperi separat. Toate au o baza de mica capacitate. O marca buna este Canon, - nu stiu daca este bine de dat numele (in caz contrar se poate sterge). Chiar daca nu are un numar mare de pixeli rezultatul este asigurat. Poate le gasesti la promotie de preferat cele Power Shot care au anumite reglari manuale. Autonomia o dau bateriile reincarcabile, rezistente in timp si mai economice pana la urma. O sa primesti informati si de la celelalte Gargarite pentru a iti face o idee. Succes in alegere!

Replica: Letitia, by Cristina Sandu (144 mesaje), la 28-09-2008

eu am Fuji. Nu este super, dar imi fac treaba cu el. Are rezolutie mega pixeli 6 si un zoom optic de 3. Ultimul cam mic, spun gurile rele.
Cardul, l-am luat separat, dar nu costa mult acum.
Fiindca are si o functie auto, il fixez mai intotdeauna pe aceasta functie si imi fac treaba.

Replica: Letitia, by Lucia Marina (220 mesaje), la 28-09-2008

da o cautare pe google: foto digitale cum aleg si vezi ca iti apar diverse forumuri. Acolo iti faci o idee buna despre ceea ce iti doresti.
Succes!

Replica: Letitia, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 03-10-2008

nu vrei sa ne arati cat ai lucrat?

Replica: Ca sa nu fiti suparate ca inca by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 03-10-2008

nu am o imagine de "santier" cu mica sirena, v-am adus... un poster.

Replica: Cum sa fim suparate by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 03-10-2008

pe tine cu asa un... poster? Il vom admira cu placere pana vine si Sirena.

Oricum curiozitatea de a vedea cum se contureaza Sirena este foarte mare. Tocmai am adaugat-o si eu la lada de zestre.

Replica: Letitia, by Stefania Crudu (183 mesaje), la 07-10-2008

urmareste promotiile la marile magazine, la aparatele foto. Poate avem noroc sa o vedem pe Sirena.

Replica: Numai Letitia, by Flori M (373 mesaje), la 08-10-2008

a comandat broderie Richelieu?

Replica: Letitia, by Silvia Agache (137 mesaje), la 11-10-2008

nu ai gasit nimic care sa iti convina? Tare as vrea sa vad Sirena...
Succes la cautat aparat foto!
Pupici.

Replica: Letitia, by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 27-10-2008

facem amandoua acest model. In ce stadiu este Sirena ta? A mea va trebui sa astepte saptamana aceasta, ca sa pot termina florala, apoi sper sa mearga mai repede. Poate postezi si tu niste fotografii cu ce ai lucrat.
Spor!

Replica: Letitia, by Serban Birtalan (348 mesaje), la 27-10-2008

un Nikon sau Pentax este o optiune fericita.

Replica: Imi permit by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 27-10-2008

sa iti dau si un sfat in ceea ce priveste cautarea unui aparat foto. Mi-am luat de curand si eu unul, marca Casio, si sunt extrem de multumita, - fotografiile ies atat de clare, chiar si in miscare. Imi dau seama mai ales cand pun o fotografie pe lupa, pe calculator si ramane clara chiar si la dimensiuni mari.

Replica: Letitia, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 06-11-2008

de Sirena ta nu ne mai spui nimic?

Replica: As fi vrut by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 06-11-2008

sa va pot arata. Am nevoie de timp sa invat sa folosesc camera. Dar trebuie sa-ti spun ca sunt la fel de fascinata de acest model ca prima data. Chipul sirenei s-a ivit dintre patratelele panzei, chiar daca nu in totalitate. Chiar daca nu merge foarte repede si este o placere sa cos mica sirena, nu pot evita sa ma gandesc ce se intampla cu Vara margaretelor.

Replica: Letitia, by PENCU GEORGETA (129 mesaje), la 07-11-2008

buna dimineata.
Nu intra in panica ca toate se invata la randul lor. Nu mai fi suparata ca nu ai postat fotografia cu sirena cea frumoasa. Ce sa iti mai spun? Eu stau cu aparatul in casa si nu mai ajung sa cumpar baterii ca alerg ca bezmetica acasa. Parca si acasa as avea condica. Incet, cu rabdare ca stii tu cum se zice: Cu rabdarea treci marea. Iti doresc sa inveti repede cum se "manuieste" si spor mult la goblenul drag tie.

Cu drag si un mic pupic,
Georgeta

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: