|
Replica: Cupluri by Milos Cosmina Elena (573 mesaje), la
Replica: Cupluri by Milos Cosmina Elena (573 mesaje), la 14-06-2008
Replica: Cupluri by Milos Cosmina Elena (573 mesaje), la 14-06-2008
Replica: Acesta by Zoica Maniu (230 mesaje), la 14-06-2008
este semnul de carte pe care l-ai ales la Redactorul lunii, Cosmina? Cu ce fel de punct l-ai lucrat? Cum se lucreaza pe panza Aida? Te-am mitraliat cu intrebarile, dar sunt foarte curioasa.
Replica: Banda by Lacramioara Popescu (261 mesaje), la 14-06-2008
are o margine cusuta odata cu panza, Cosmina? Mai ai putin la maci si apoi vin fluturasii. Sa ai spor!
Replica: Da, by Milos Cosmina Elena (573 mesaje), la 14-06-2008
este semnul pe care l-a ales fiica mea. L-am lucrat in punct-cruce, in 3 fire. Se lucreaza bine, desi ochiurile sint mai mici fata de etamina clasica, cu care am fost obisnuita. Pinza are marginea tesuta special. Replica: Multumesc, Cosmina by Zoica Maniu (230 mesaje), la 15-06-2008
pentru raspunsuri. Iti doresc sa il termini repede. Nu ar pasiona-o pe Gargarita ta mica sa il lucreze?
Replica: Iese by Venera Chiriac (112 mesaje), la 15-06-2008
fain tare, Cosmina! Nu l-ai terminat? Sunt nerabdatoare.
Replica: Este by Bica Nistor (1194 mesaje), la 15-06-2008
o banda atat de finuta, iar modelul atat de frumos incat imi vin in inima regrete ca nu exista asa ceva cand eram la catedra. Sunt curioasa cum o sa il inchei la capate. Succes la lucru! Vacanta placuta, Gargarietei cele mici!
Replica: Am by Milos Cosmina Elena (573 mesaje), la 17-06-2008
avansat putin. Sper sa termin pana diseara. Multumesc. Gargarita-cea-Mica
Replica: Felicitari, by Bica Nistor (1194 mesaje), la 17-06-2008
manutelor tale mici ce au lucrat asa frumusete. Te saruta o bunica, Bica
Replica: Cupluri by Milos Cosmina Elena (573 mesaje), la 17-06-2008
Urmeaza finisarea.
Replica: Scuze by Milos Cosmina Elena (573 mesaje), la 17-06-2008
pentru confuzie. Nu eu am facut goblenul, ci mama.
Replica: Cupluri-semn de carte, by Milos Cosmina Elena (573 mesaje), la 17-06-2008
la final.
Replica: Ei, by Bica Nistor (1194 mesaje), la 17-06-2008
atunci meriti felicitari pentru alegere, in primul rand si, in al doilea rand pentru ca o ajuti pe mama pe forum. Cosmina este neasteptat de frumos si mi-a placut si modul cum l-ai incheiat.
Replica: Este foarte frumos. by Frunza Nicoleta (3171 mesaje), la 17-06-2008
Replica: Gargarita-mica, by Patruleasa Jeni (182 mesaje), la 17-06-2008
nu te tenteaza sa lucrezi si tu? Felicitari, Cosmina! A iesit o gingasie.
Replica: Este by Flori M (313 mesaje), la 18-06-2008
frumos tare! Cum ai reusit sa ii pui coltisori si jos?
Replica: Felicitari Cosmina, by Frunza Nicoleta (3171 mesaje), la 18-06-2008
tare frumos a mai iesit. Si imi place foarte mult cum te-ai gandit sa faci la capete. Dar Sissi si Laleaua ce fac?
Da, Bica si eu tot pentru scoala ma gandeam ca ar fi bune.
Replica: Nici by Niculescu Greta (49 mesaje), la 18-06-2008
nu ma asteptam sa iasa atat de frumos. Esti o priceputa, Cosmina. Modul cum ai realizat inchiderea ca si ata pe care ai folosit-o imi plac foarte mult.
Replica: Mi-am by Ionascu Alexandra (154 mesaje), la 19-06-2008
comandat si eu semnul tau pentru ca mi-a placut cum a iesit.
Replica: Am by Lamaita Ghilaciu (136 mesaje), la 19-06-2008
gasit cadoul gen simbol pe care il duci cuiva la o zi aniversara, de pilda. Mi-ai dat o idee atunci cand l-am vazut cum l-ai lucrat. A iesit tare finut. Nu crezi ca este o idee buna?
Replica: Cosmina, by Malinescu Anda (68 mesaje), la 21-06-2008
imi place si canaful! Cum l-ai facut?
Replica: Mii de scuze, by Milos Cosmina Elena (573 mesaje), la 22-06-2008
dar nu am mai intrat pe forum in ultimele zile, iar in urmatoarea perioada cred ca va fi la fel, din cauza lipsei de timp. Dar macar saptaminal tot o sa intru, chiar daca la ore tarzii (acum e ora 00.18).
Bica, asa cum ai ghicit, am un ajutor de nadejde in ceea ce priveste forumul, ajutor care acum este in vacanta, la tara, la bunici. Incepand de la 2 ani, in fiecare vara, 2 saptamini merge la maica-mea. Ii place mult, deoarece e altceva decat la bloc. Acolo este alt aer, are mai multa libertate, mai o minge, mai o bicicleta...
Jeni, deocamdata i se pare greu.
Nicoleta, deocamdata celelalte asteapta. Am inceput sa renovam baia si bucataria, asa ca, cine stie?!
Flori, Greta, Anda, gargaritele de la TTT ne dau citeva idei pe pagina de prezentare. Eu le-am combinat cu ce stiam eu.
Replica: Ma by Veronica Ene (179 mesaje), la 22-06-2008
bucur pentru tine ca ai mai bifat ceva la colectia ta. Si mai esti si prima care il expune. Felicitari, Iti doresc sa iti fie usor la renovare - numai cine nu a trecut prin asa ceva nu stie. Nu as vrea sa fiu in pielea ta. Macar ti-ai luat concediu?
Un pupic pentru gargarita ta cea mica.
Replica: Frumos si semnul de carte, by Tender Rose (248 mesaje), la 06-07-2008
Cosmina. Mai ales ca are flori. Eu m-am gandit sa lucrez semnele de carte cu flori si sa le tai perfect si apoi sa le plastifiz. Oare cum ar iesi?
_________________ Cosmina - Gargarita-cu-Gargarita-mica
|
|