Acum este 16 Apr 2026, 01:07

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Aripi de fluture - goblen lucrat de Rada
MesajScris: 10 Sep 2009, 10:52 
Neconectat

Nume forum:1
Aripi de fluture - goblen lucrat de Rada by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 09-01-2009

Am inceput ieri Aripi de fluture. Diseara am sa va arat ce am lucrat.
O zi frumoasa tuturor gargaritelor!

Replica: Fotografia de control, mai de aproape. by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 09-01-2009

Este goblenul perfect pentru sufletul meu de indragostita, dupa cum spuneam si data trecuta cand am facut acest topic (in ziua cand a disparut ce se scrisese pe forum, m-am hotarat sa il fac din nou abia atunci cand voi incepe sa cos).

Replica: Este super. by Ionita Victorita (693 mesaje), la 09-01-2009

Abia astept serialul.

Replica: Rada, by Stefanescu Elena (2705 mesaje), la 09-01-2009

abia astept sa vad cum se contureaza. Spor mult iti doresc sa ai.

Replica: Oh, by Lucia Marina (220 mesaje), la 09-01-2009

Doamne, cat este de frumos goblenul acesta! Abia astept, Rada!
Pupici ca sa te simti bine si sa ai spor la goblenat.

Replica: Rada, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 09-01-2009

acest goblen parca a fost creat special pentru tine. Stii ca-mi place numele tau, ti-am mai spus si sper ca n-ai uitat. Ma bucur ca avem afinitati comune: goblen, arta fotografica si-or mai fi si altele...
Am sa urmaresc serialul tau cu mult interes pentru ca-mi place, este deosebit.
Timp si spor din plin!

Replica: Rada, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 09-01-2009

este un model deosebit. Abia astept sa il admir in serialul tau. Sa ai mult spor la el!

Replica: Pentru ca asteptarea voastra sa nu fie prea lunga, by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 09-01-2009

atasez fotografiile cu primul episod din fluturele meu, sau din indragostitii mei.
Multumesc tuturor pentru incurajari.
Va rog sa imi tineti pumnii si pentru altceva. Luni este ultima etapa a unor interviuri pentru angajare. Sper ca totul sa mearga bine, imi doresc din tot sufletul.
Pupici.

Replica: Si putin mai de aproape by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 09-01-2009

Replica: Dar ce spor ai, Rada! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 09-01-2009

Si imi place la nebunie cum se contureaza. Aripioare la ac iti doresc.

Replica: Multumesc, Nico. by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 09-01-2009

Profit si eu de zilele libere care imi mai raman ca, apoi, cine stie cat voi mai apuca eu sa cos. De as putea sa imi gasesc un loc de munca unde sa trebuiasca sa fac goblen, ce bine ar fi!

Replica: Ar fi Perfect! by VEVERITA ALEXANDRA (235 mesaje), la 09-01-2009

Ar fi ca un vis care devine realitate pentru toate gargaritele tind eu sa cred. Acela de a lucra undeva, unde trebuie sa faci goblen.

Mult succes luni iti doresc si chiar cand o sa lucrezi sa ai tot timpul pe care il doresti sa faci goblen.

Va atasez o imagine cu Gargarita Record.

Replica: Incantata by Stefanescu Elena (2705 mesaje), la 09-01-2009

de cunostiinta Gargarita noua, Gargarita-Record.
Pupici

Replica: Rada, by Silvia Har (682 mesaje), la 09-01-2009

sa dea Domnul sa fii mereu indragostita ca sa ne aduci, tot goblenuri din acestea la fileu.
Spor si la goblen si in dragoste!

Replica: Rada, by olteanu rodica (997 mesaje), la 09-01-2009

mult succes in tot ce faci si ce-ti doresti.Te pupa o mama de fete care stie prin ce treci. Sa reusesti acolo unde sa-ti fie cel mai bine si satisfactiile sa fie pe masura.

Mult succes tuturor gargaritelor studioase.

Replica: Rada, by Maria Nistor (5003 mesaje), la 09-01-2009

este o splendoare modelul ales de tine. O sa te vizitez sa vad cum evolueaza fluturasi tai indragostiti. Mult noroc in privinta locului de munca.

Replica: Este by Doruletz Mic (1028 mesaje), la 09-01-2009

o placere sa privesc cat de repede avansezi. Este un model deosebit de delicat si sugestiv.
Bineinteles ca o sa iti tin pumnii, Rada si o sa ma gandesc la tine sa ai noroc sa castigi interviul.
Gargarita-Record, ma bucur sa te cunosc.
Pentru ca este tarziu, ma retrag, iar voua va spun Noapte buna.

Replica: Rada, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 10-01-2009

bafta multa te rog sa primesti si din partea mea. Si-ti mai spun ceva: nu-ti dori un servici unde sa goblenezi, ca ai risca sa ramai fara aceasta pasiune care-ti bucura sufletul.
Tot ce este impus nu mai este placere si-ai auzit cumva un servici unde sa nu ti se impuna ceva?

Incantata de cunostinta, Gargarita Record!

Replica: Rada, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 11-01-2009

mult spor la frumusetea de goblen! Iti pumnii luni si sa te ajute Doamne Doamne sa reusesti.
Pupici.

Replica: Si eu iti tin pumnii lun. by 0lteanu Emilia (587 mesaje), la 11-01-2009

Sunt mama de doua fete si am asteptat si eu cu sufetul la gura, de multe ori, sa-mi spuna ce-au facut pe la examene sau interviuri. Asa ca, Doamne ajuta, luni va fi super bine.
La goblen, aripioare la ac.

Replica: Rada si eu by tanasa clementina (1307 mesaje), la 11-01-2009

iti urez mult succes pentru interviu, de luni. Eu nu am decat o fata; a facut 2 ani de stomatologie in tara apoi s-a casatorit si a plecat cu sotul in Franta. El este roman din acelasi oras. Au trecut anii, nu avea carte de sejour, nu putea sa faca nimic, legile aici sunt foarte severe fata de alte tari; a primit actele, a aparut cea mica si tot asa. Are acum aproape doi ani de cand lucreaza, interviuri peste interviuri, dar poate nu stii, dar francezi sunt foarte nationalisti. Oricat de bine ai stii franceza, accentul, tot accent ramane. Acum este multumita, - lucreaza intr-un magazin de firma.
Goblenul este foarte frumos. Sa ai bafta in toate!

Replica: Multumesc pentru gandurile bune. by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 12-01-2009

Astazi este ziua cea mare. Dupa ora 12 ma va suna cineva din Spania pentru a-mi verfica spaniola. In principiu nu ar trebui sa fie foarte greu, insa nu am de unde sa stiu ce ma va intreba. Mi-e putin groaza, plus ca am si emotii in situatii din acestea. In functie de raspunsul celor din Spania, ma vor angaja sau nu, - momentele astea decisive sunt stresante. Cei de la firma din Cluj m-au verificat si ei, am dat test scris din spaniola, oral, mi-au pus si intrebari in engleza, in portugheza, a fost totul ok. Sper numai ca azi sa nu ma incurc la ceva. Cred ca ma apuc imediat de goblen, sa ma mai relaxez, altfel mi-e gandul numai la telefon.
Va pup si va doresc o zi minunata.

Replica: Stai by Marian Topala (540 mesaje), la 12-01-2009

fara grija! Tu esti mai buna decat spaniolii! Noroc!

Replica: Iti, by Ileana Miroiu (816 mesaje), la 12-01-2009

tin pumnii, Rada.

Replica: Un by Doruletz Mic (1028 mesaje), la 12-01-2009

gand de la mine pentru tine, fix la ora 12: vei fi cea mai buna!

Replica: Bafta! by Serban Birtalan (348 mesaje), la 12-01-2009

Replica: Inca by Bica Nistor (1380 mesaje), la 12-01-2009

nu m-am facut zina, nici macar spiridus sau elf, insa cineva mi-a spus ca nu mai este mult pina acolo. Asa ca, in aceasta presupusa calitate, iti pregatesc o reusita totala, Rada!

Replica: O pereche, by Popescu Ioana (478 mesaje), la 12-01-2009

de pumni stansi, in plus, de la mine!

Replica: Sunt alaturi de tine, Rada! by tanasa clementina (1307 mesaje), la 12-01-2009

Bafta!

Replica: Nici nu stiti by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 12-01-2009

cat de bine imi face sa stiu ca sunteti alaturi de mine.

Replica: Rada, by Ileana Miroiu (816 mesaje), la 12-01-2009

mai sunt numai 20 de minute pana la 12, dar sunt cu ochii pe ceas ca sa strang pumnii la timp.
Bafta si noroc!

Replica: Rada, by Silvia Har (682 mesaje), la 12-01-2009

sunt cu tine, chiar daca sunt la servici.
Sa fie in ceas bun.

Replica: Pentru by Roxana Deli (186 mesaje), la 12-01-2009

ca imi esti tare draga, o sa iti tin si eu pumnii stransi ca sa vina norocul la tine. Incepand de la 12, azi si mereu!

Replica: Draga mea, by Anisoara Nichita (236 mesaje), la 12-01-2009

doar succes!
Te pup.

Replica: Si by Anca Lungoci (376 mesaje), la 12-01-2009

eu sunt cu gandul la tine si iti tin pumnii. Sa ai tot succesul de care ai nevoie.
Fara emotii ca suntem langa tine!

Replica: Rada, by Georgeta Petrea-Manta (152 mesaje), la 12-01-2009

Doamne ajuta pentru tine.

Replica: Rada, by Doi na (598 mesaje), la 12-01-2009

sa te ocroteasca aripile fluturasilor si sa ai bafta!
Pup.

Replica: Nu ma suna fix la 12, , by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 12-01-2009

M-au intrebat cand sunt disponibila luni, si am zis ca ma pot suna oricand dupa 12. Astazi voi sta acasa, ca sa pot vorbi in liniste. Oricum, cu cat ma suna mai repede, cu atat mai bine, sa scap de emotiile astea. Mai citesc pana atunci de pe internet texte in spaniola, despre orice, mai retin tot felul de expresii si imi sunt de ajutor.
Din suflet va multumesc pentru incurajari, chiar ati contribuit la castigarea de incredere in mine! Va tin la curent, dupa ce primesc telefonul va povestesc cum a fost, Doamne, sa treaca cu bine... chiar vreau sa merg la servici.
Va pup.

Replica: Si by Adela Aura Vlad (420 mesaje), la 12-01-2009

eu sunt alaturi de tine, dar nu am avut cum sa iti scriu pana acum. Avem mult de lucru, azi, ca lunea.
Si eu am sustinut un examen on-line (engleza) si nu mi-a fost usor, inainte. Eu am convenit de la 10 a.m. si au intrat in legatura cu mine pe la 6 seara. Te inteleg. Si te sustin! Ai incredere in tine. Spune: Sunt cea mai buna! Sunt cea mai buna! Sunt cea mai buna! Sunt cea mai buna!

Replica: M-au sunat mai inainte. by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 12-01-2009

Am vorbit cu o directoare din Barcelona; a tinut doar 6 minute convorbirea, - cam scurta. Nu prea pot sa imi dau seama daca a fost bine sau nu, de vorbit am vorbit, de emotie cred ca am facut si cateva greseli. Mi-a spus sa vorbesc putin despre mine, apoi m-a pus sa imi imaginez ca ea este un client caruia trebuia sa ii trimit un produs si trebuia sa il anunt ca produsul nu va ajunge la timp, ceva de genul asta. Maine cred ca aflu rezultatul, pana atunci cred ca nu o sa imi gasesc locul.
Pupici.

Replica: Rada, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 12-01-2009

am sentimentul ca trebuie sa te felicit. Eu cred ca totul este OK!

Replica: Rada, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 12-01-2009

stiu cum e sa stai "ca pe ace" asteptand un rezultat. Goblenul te va linisti.

Replica: Rada, by Calinescu Ramona Nicoleta (916 mesaje), la 12-01-2009

eu nu am reusit sa mai intru pe forum in ultimul timp, dar acum am citit povestea ta si te incurajez, iti pumnii in asteptarea raspunsului sperand ca acesta va fi afirmativ. Asteptam vesti de la tine si cred ca aripile fluturasului ti-au purtat noroc.

Replica: Si eu iti tin pumnii, Rada! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 12-01-2009

Sper sa obtii rezultatul pe care il doresti.

Replica: Zambesc, Rada by Zoica Maniu (230 mesaje), la 12-01-2009

pentru ca ma gandesc cat de fericita vei fi maine cand vei afla rezultatul.
Noapte buna.

Replica: Rada, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 13-01-2009

te astep cu vesti!

Replica: Raspunsul inca nu l-am primit, by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 13-01-2009

stau cu telefonul langa mine, si cu stresul bineinteles... Ieri, pe la ora 5 eram in oras, urma sa ma intalnesc cu o prietena. In timp ce asteptam, imi suna telefonul si vad prefixul 35, cel de Spania este 34, asa ca nu mi-am dat seama despre ce tara este vorba. Am raspuns, si o femeie m-a intrebat in engleza daca sunt Rada, apoi mi-a spus ca este din Portugalia si vrea sa imi verifice limba portugheza. Nu fusesem anuntata si de acest telefon, dar nu a fost nicio problema, cel putin nu mai eram stresata. Discutia a durat vreo 15 minute si a fost foarte bine, era o persoana foarte calda, mi se intampla uneori sa vorbesc pentru prima data cu cineva, dar sa simt in acelasi timp o apropiere neobisnuita, ne-am inteles foarte bine la telefon, mi-a spus ca vorbesc foarte bine limba, s-a mirat cand i-am spus ca nu am studiat niciodata portugheza, ci am invatat-o de la televizor. Minute in sir m-a tot felicitat si mi-a urat succes in obtinerea postului. Eu, nici nu mai stiam ce sa zic, eram fericita bineinteles, si cu un zambet larg pe fata! Repetam in continuu "Muito brigada", adica "Multumesc mult". Abia mi-am revenit dupa discutia aceea, nu mai erau emotiile de stres, erau emotii de bucurie. Acum sa vad care este rezultatul si la discutia in spaniola, cu toate ca spaniola o cunosc mult mai bine, discutia a mers un pic mai prost, in sensul ca vorbeam cu o doamna directoare, imi tot alegeam cuvintele sa nu spun ceva gresit, eram si un pic agitata... nu m-am blocat, nu m-am incurcat, dar cred ca se simtea ca aveam emotii. Sper sa aflu azi raspunsul, ma macina nerabdarea.

La goblen am mai lucrat cate un pic zilele astea, cat de curand va arat si voua.
Pupici, si va multumesc inca o data pentru incurajari si pentru sprijin.

Replica: Sunt sigura by Raluca Popa (896 mesaje), la 13-01-2009

ca vei avea parte de vesti bune, Rada.

Ti-ai ales un model tare delicat, te caracterizeaza atat de bine! Mult spor in continuare!

Replica: Asteptam si noi, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 13-01-2009

vestea alaturi de tine. Cu pumnii stransi, bineinteles!

Replica: Am credinta by olteanu rodica (997 mesaje), la 13-01-2009

ca totul o sa fie bine. Bafta, Rada!

Replica: Rada, by Anisoara Nichita (236 mesaje), la 13-01-2009

este culmea cat ne strica emotiile. Eu, acum (la varsta mea) nu mai am emotii pentru ca m-am obisnuit cu ideea ca si celalalt cu care vorbesc este tot un om. Nu stiu cum este, daca este mai bun, mai rau, mai destept, mai putin informat. Este tot om si atat.
Dar cand aveam varsta ta, eram atat de emotiva, incat era necesar sa merg la baie din cinci in cinci minute.
Si eu sunt convinsa ca o sa vina un raspuns bun pentru tine.
Spor la goblenat!

Replica: Goblenat placut, Rada! by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 13-01-2009

Este singurul mod prin care te vei deconecta.
Pupici.

Replica: Rada, by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 14-01-2009

iti tin pumnii si am convingerea ca totul va fi bine.
Pupici si spor la goblenat. Este un model foarte frumos.

Replica: Un nou episod, by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 14-01-2009

Replica: Legat de interviu, by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 14-01-2009

nu am nicio noutate, cel tarziu miercuri, adica astazi, mi-au spus ca ma vor anunta. Sper sa nu mai dureze mult.
O zi frumoasa va doresc.

Replica: Mult spor, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 14-01-2009

in continuare! Este foarte frumos!

Te asteptam cu vesti bune.

Replica: Rada, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 14-01-2009

pana primesti raspunsul, care este cu siguranta cel dorit, spune-mi de unde procuri pionezele, eu caut de-am innebunit, noroc c-am mai gasit pe la sora mea o cutiuta din vremurile apuse.

Replica: Minerva, by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 14-01-2009

pionezele sunt din Germania, dintr-un supermarket. Ultima data cand am fost acolo, cand urma sa vin acasa, mi-am luat goblenul de pe rama ca sa il pot aseza mai bine in bagaj. Plecarea s-a amanat cu o saptamana, asa ca am mers sa imi iau pioneze ca sa mai pot lucra. Ma gandesc totusi ca trebuie sa fie si pe la noi ceva asemanator.
Te pup.

Replica: Rada, multa bafta! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 14-01-2009

Si aripioare la ac, caci tare imi place cum iese.

Replica: Multumesc, Rada! by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 15-01-2009

Eu n-am gasit si am tot cautat, dar bine ca mi-ai spus; am o prietena in Germania si m-a amenintat ca in aceasta vara ne vedem.

Replica: Este by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 17-01-2009

o splendoare de model, Rada. Tot ce iti doresc este sa ai bafta de timp.
Pioneze din acestea, la noi se gasesc in toate marketurile mai mari. Exista un sector cu ace, ate, bolduri.

Replica: Amalia, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 17-01-2009

la noi unde? Eu am cautat nu numai in marketuri ci si in acele dughene unde gasesti de toate. In una am avut surpriza sa gasesc o fosta colega de serviciu care la rugamintea mea a cautat in depozitul de unde-si face aprovizionarea si da, a gasit ceva asemanator care la prima aplicare se stramba sau se rupe cuiul.
Sunt convinsa ca trebuie sa existe si la noi; in orasul meu n-am gasit...

Replica: Minerva, by Admin TTT (3970 mesaje), la 17-01-2009

cumpar eu o cutie si ti-o trimit odata cu rama. Le avem la vanzare, la firma, dar nu sunt introduse pe site la Accesorii.

Replica: Rada, by stoicescu steluta (306 mesaje), la 18-01-2009

iti doresc mult succes in obtinerea postului. Sunt sigura ca vei reusi. Si mult spor la cusut. Lucrezi la un model minunat.

Replica: Super! by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 18-01-2009

Multumesc mult, Monica si mii de pupici.

Replica: Am primit astazi raspunsul! by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 21-01-2009

Sunt atat de fericita! Raspunsul a fost pozitiv, de luni merg la servici! Nu va pot descrie cat m-am bucurat cand am aflat, sperantele mele se imputinasera vazand ca nu mai primesc nicio veste. Doua luni au trecut de cand m-au sunat prima data, de atunci tot teste si interviuri. Cel putin a meritat efortul. Asta i-am si spus persoanei care m-a sunat sa ma anunte ca am primit postul, si-a cerut scuze pentru intarziere, iar eu i-am raspuns ca, avand in vedere finalul, a meritat asteptarea..

La goblen am mai lucrat destul de mult zilele astea (daca nu era goblenul, stresul provocat de asteptarea telefonului era maxim), maine cred ca postez si fotografii. Astept sa termin cu nuanta de albastru cu care lucrez acum, iar apoi va arat.

O zi frumoasa va doresc. Pentru mine cu siguranta este, la cat am asteptat-o.
Pupici, si multumesc ca ati fost alaturi de mine, prin cuvintele si gandurile voastre.

Replica: Rada, by Stefanescu Elena (2705 mesaje), la 21-01-2009

felicitari! Ma bucur nespus de mult pentru tine. Mult, mult, mult succes!
Pupici.

Replica: Felicitari, Rada! by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 21-01-2009

O veste buna pe ziua de azi.

Replica: Rada, by Popescu Ioana (478 mesaje), la 21-01-2009

sa ai parte de o experienta placuta in ceea ce incepi de luni. Succes!

Replica: Felicitari, Rada!. by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 21-01-2009

Si mult succes in activitatea pe care o incepi luni.

Replica: Doamne, by Macovei Natalia (116 mesaje), la 22-01-2009

Rada, cat de fericita trebuie sa fii ca ai servici. Te felicit!
Aripile tale sunt... imi este greu sa gasesc superlative, la cate au spus fetele pana cum, inaintea mea.
Abia astept sa mai vad un episod. Sa fie cu spor!

Replica: Un nou episod. by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 23-01-2009

A inceput sa se contureze si feminitatea din goblenul meu. Imi place tare mult sa cos la el, dar de luni, se va cam plictisi fluturele meu.
Programul va fi de la 9 la 18, cu o ora de pauza, abia in weekend voi mai putea coase cate ceva. Macar am servici, iar peste o luna merg in Spania la specializare, pentru vreo 2 luni. Abia astept, sunt atat de incantata. Ieri mi-am cunoscut cativa dintre colegi, care m-au facut sa ma simt ca acasa, acolo. Sunt deja peste 100 de angajati, toti tineri. A fost distractiv sa aud cum in acelasi timp cineva vorbeste la telefon in franceza, altul in italiana, ce sa mai spun ca sunt care vorbesc si chineza. Sper sa ma descurc pentru ca voi avea multe de invatat, o gramada de cursuri.
Va pup si va doresc o zi minunata.

Replica: Am inceput sa vorbesc de servici, by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 23-01-2009

si iar am uitat sa postez imaginea.

Replica: Nu stiu de ce, by Stefania Crudu (183 mesaje), la 23-01-2009

Rada, dar aveam presentimentul acestei impliniri ale tale si pe acest plan. In fond, oamenilor deosebiti, li se intampla intotdeauna lucruri desoebite.
O sa-mi lipseasca serialul tau cu Aripile, dar si dupa week end va fi OK.
Ma bucur sincer pentru tine,
Stef

Replica: Rada, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 23-01-2009

ma bucur alaturi de tine. Iti simt zambetul!

Replica: Felicitari! by Maria Nistor (5003 mesaje), la 23-01-2009

Iti urez sa fi mereu entuziasta de serviciul tau.

Te asteptam si cu noi episoade la goblen. E super!

Replica: Felicitari, Rada! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 24-01-2009

Pentru noul servici, dar si pentru minunatia de goblen pe care o cosi.

Replica: Felicitari Rada, by Calinescu Ramona Nicoleta (916 mesaje), la 24-01-2009

ma bucur ca ai reusit sa ocupi acest post, iti doresc multe reusite si multa putere de munca si spor in continuare pentru frumusetea de goblen.

Replica: Rada, by Ileana Miroiu (816 mesaje), la 26-01-2009

succes in prima ta zi de lucru!

Replica: Rada, by tanasa clementina (1307 mesaje), la 26-01-2009

mult succes in prima ta zi de munca, realizari si impliniri.
Mult spor iti doresc si la goblen. Este minunat.

Replica: Multumesc, fetelor! by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 26-01-2009

Prima zi de lucru a fost putin obositoare, dar mi-a placut. Deocamdata fac o gramada de cursuri, nu este stresant, dar sunt foarte multe informatii pe care le aflu si care nu sunt foarte usor de asimilat. Dar am timp sa ma obisnuiesc.
Sambata va fi ziua mea de goblen, acum fluturele meu se odihneste.
Va pup, si spor la goblenat tuturor gargaritelor.

Replica: Rada, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 27-01-2009

ma bucur si te felicit pentru reusita ta. Iti doresc multa putere si avant aripilor tale pentru a-ti implini tot ce-ai visat; esti un om minunat si meriti din plin sa fii fericita.
Zile minunate la serviciu si goblenat placut!

Replica: Sa-ti by Venera Chiriac (112 mesaje), la 27-01-2009

fie din ce in ce mai placut la servici, Rada.
Spor sambata la Aripi!
Pupici.

Replica: Sa ai doar zile by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 27-01-2009

frumoase la serviciu! Abia astept fluturasul.

Replica: Rada, by Zircu Vali (193 mesaje), la 28-01-2009

ne-ai obisnuit prost si acum trebuie sa asteptam sambata. Nu-i nimic, ma bucur pentru reusita ta si iti doresc acomodare usoara la servici.
Pupici.

Replica: Te felicit, by tanasa clementina (1307 mesaje), la 01-02-2009

Rada pentru reusita ta si faptul ca iti place ceea ce faci. Sa fi fericita si implinita.
Spor si la fluturasi!

Replica: Rada, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 08-02-2009

sa stii ca-ti simt lipsa de pe forum. Ce mai faci, cum iti merge la noul tau loc de munca?
Te sarut si te astept cu mare drag.

Replica: Minerva, by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 08-02-2009

uite exact acum am intrat pe forum. Chiar nu am prea avut timp sa mai intru in ultima vreme, de citit am mai citit ce ati mai scris voi. La servici este totul bine, imi place foarte mult. Deocamdata facem doar cursuri de tot felul. Avem multe de invatat inainte sa ne apucam de treaba. In martie voi pleca in Spania, voi sta acolo doua luni sau un pic mai mult. Abia dupa ce ma intorc acasa voi incepe propriu-zis lucrul, in Spania voi invata de fapt ce va trebui sa fac in Romania. Abia astept sa plec, nu am mai fost in Spania. Voi sta intr-un orasel de langa Barcelona, cu inca o colega. Partea cea mai frumoasa este ca voi sta aproape de mare. S-ar putea sa ajung cateva zile si in Portugalia. Saptamana ce vine aflu sigur. Voi lua si fluturele cu mine, acolo poate voi mai avea timp si de cusut, mai ales ca ziua va fi mai lunga. Am apucat sambata aceasta sa mai lucrez putin la el, dar nu este mare diferenta, asa ca nu am postat deocamdata fotografia.
Te pup pe tine si pe celelalte gargarite, spor la cusut, tuturor. Urmaresc serialele voastre, incerc sa mai scriu si eu, macar prin weekend.

Replica: Rada, by Maria Nistor (5003 mesaje), la 08-02-2009

pe langa serialul goblenistic sper ca o sa aduci si imagini cu locurile vizitate de tine.
Spor si succes la toate!

Replica: Rada, by Ionascu Alexandra (154 mesaje), la 08-02-2009

ma bucur ca vei vedea Spania. Si ma mai bucur ca iei si aripile cu tine.
Pupici.

Replica: Abia astept, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 09-02-2009

sa mai vad Aripile! Succes in tot ce iti propui!

Replica: Super! by Popescu Crina (160 mesaje), la 09-02-2009

Am si eu acest goblen. Inca nu am lucrat la el si sunt curioasa cum iese.
Spor la cusut si abia astept sa-l vad la final.

Replica: Rada, by Macovei Natalia (116 mesaje), la 09-02-2009

a venit soarele pe strada ta si toate se astern inaintea ta ca-ntr-un basm. Ma bucur pentru tine. Ma mai bucur ca iei si goblenul cu tine.
Sa-ti fie cu spor lucrul.

Replica: Rada, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 11-02-2009

si eu ma bucur pentru tine; ti-ai realizat un vis si cred ca te simti implinita, iar plecarea in Spania va fi ocazia sa te reinventezi, sa traiesti alte experiente de viata.
Imi amintesc cum povestea cineva, cu un har deosebit, vizita unei tari cu un fenomen ce caracteriza zona: vedeam localnicii care treceau nepasatori pe langa ceea ce pe mine ma uimea dar asta, pentru ca ei o vedeau in fiecare zi, iar eu o vedeam pentru prima oara. Am ramas mut in fata lui si-n trairea mea parca simteam si mirosul mancarurilor pe care strabunii le pregatisera in acel loc.
Iti doresc mult succes si poate-ti amintesi din cand in cand, si de noi.

Replica: Ce frumoase sunt cuvintele pe care le-ai scris Minerva! by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 11-02-2009

Intradevar, este fascinant sa vizitezi locuri noi; eu am fost asa de incantata cand am fost in Germania, faceam fotografii la orice vedeam, cu toate ca nu era neaparat ceva specataculos sau care sa nu existe si la noi. Iubitul meu a fost doi ani in Germania la o specializare, cam ce se intampla acum cu mine. Am suferit foarte mult cand a plecat, dar am mers la el cat am putut de des, a venit si el acasa in concedii, si in final nu au trecut mai mult de doua luni fara sa ne vedem. Imi tineam bursa de la facultate sa imi platesc biletul de autocar, bani din meditatii, si mergeam la el. A fost si suferinta, dar au fost si atatea momente frumoase cand eram acolo cu el. Avea masina de firma si benzina platita tot de ei, asa ca ne-am putut plimba cat am vrut cu cheltuieli minime, am facut o gramada de fotografii si m-am ales cu experiente de neuitat.

Ieri, am aflat ca voi merge si doua saptamani in Portugalia, si tot undeva aproape de mare, pe langa Lisabona, - nu-mi venea sa cred, parca este totul prea frumos. Eu sunt acum mai incantata de ce voi putea vizita, dar la servici va fi destul de greu, trebuie sa invat un intreg proces de la cateva persoane din Spania si din Portugalia, apoi sa vin acasa si sa continui eu treaba ce o faceau ele acolo (si ele lucreaza chiar si de 20 de ani pe posturile acelea). Voi incerca sa ma concentrez sa tin minte cat mai mult, sa invat cat pot; si alti colegi au trecut prin asta, dar in alte tari, si la inceput le-a fost mai greu, apoi cu timpul te obisnuiesti.

Minerva, cum sa uit de voi? Doar ne leaga pasiunea pentru goblen, si nu numai. Chiar ma gandesc sa imi iau un laptop ca sa pot intra pe net de acolo de unde voi locui, sa vorbesc cu familia, cu prietenul meu, si sa intru si pe forum, bineinteles. Doar cui o sa mai arat eu noi episoade din fluturele meu? Am sa-l iau cu mine, si cu siguranta o sa reusesc sa mai cos cate ceva la el.

Pupici.

Replica: Rada, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 12-02-2009

ma bucur tare mult pentru tine, iti doresc numai fericire si-nplinire, iar cand vei ajunge la mare, in Portugalia, respira adanc si adu-ti aminte si de mine.
Pupici si te astept cu drag.

Replica: Rada, by Stefanescu Elena (2705 mesaje), la 12-02-2009

ma bucur pentru tine. Te asteptam cu multe fotografii. Sa te bucuri de mare in Portugalia.
Si mult spor la fluturasi.

Replica: Rada, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 12-02-2009

sa faci si acum la fel de multe fotografii si sa ne arati si noua. Sa vedem si noi locuri noi prin ochii tai.
Aripioare la fluturas si multa bafta! Stiu ca te vei descurca!
Te-am pupat.

Replica: Rada, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 01-03-2009

o primavara frumoasa!

Replica: Rada, by Oana Stancu (356 mesaje), la 11-03-2009

mi-e dor de tine.

Replica: Rada, by Mocanu Didina (154 mesaje), la 27-03-2009

imi este dor de tine.

Replica: Rada, by Stefanescu Elena (2705 mesaje), la 27-03-2009

Un cos cu fluturi pentru tine. Imi este dor de tine. Cum este serviciul?

Replica: Daca by FLOREA CAMELIA (89 mesaje), la 28-03-2009

ai stii de cand vreau sa-l lucrez! Dar am deja doua modele incepute si vreau sa le termin.
Iti doresc spor la lucru!

Replica: Rada, by Stefanescu Elena (2705 mesaje), la 18-04-2009

Oriunde ai fi in lume, iti doresc sa ai parte de un Paste fericit si te astep cu noi vesti.

Replica: Ce mai fac indragostitii tai? by Olariu Ioana (1258 mesaje), la 26-04-2009

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Aripi de fluture - goblen lucrat de Rada
MesajScris: 20 Iul 2010, 15:58 
Neconectat

Salutare tuturor gargaritelor!

Dupa o absenta lunga (cam un an si jumatate) revin pe forum. Imi doream lucrul acesta de foarte multa vreme, abia acum m-am decis sa fac acest pas. Am incetat sa mai scriu in momentul in care am inceput sa lucrez, a fost o perioada extrem de incarcata, cursuri, traininguri in strainatate, a durat destul de mult acomodarea. Pe forum am continuat sa intru, imi place sa citesc tot ce scrieti, sa admir imaginile pe care le postati cu goblenurile pe care le lucrati, imi era tare dor sa scriu si eu din nou. Sper sa ma primiti din nou in gradina voastra.. Am ramas la fel de pasionata de goblen si timpul liber pe care il am il dedic in mare parte cusutului. Deocamdata postez finalul la Aripi de fluture, goblen pe care l-am si inramat.

Intre timp am inceput sa cos un alt model, Fantezie cu umbrela, si am ajuns aproape de final. Voi deschide un nou topic pentru a va arata si voua cateva imagini.

Va pup pe toate! Mi-a fost foarte dor de voi

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iul 2010, 16:03 
Neconectat

Rada, bine ai revenit! Ti-am simtit lipsa. Aripile de fluture sunt o splendoare, iar inramarea e pe masura.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iul 2010, 16:06 
Neconectat

Rada, bine ai revenit! Imi place asa de mult cum ai inramat Aripi de fluture!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iul 2010, 16:13 
Neconectat

Bine ai revenit, Rada. Aripi de fluture a iesit foarte frumos.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iul 2010, 16:24 
Neconectat

Multumesc din suflet pentru primirea calduroasa!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iul 2010, 16:28 
Neconectat

Bine ai revenit, Rada.
A iesit foarte frumos acest minunat goblen.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iul 2010, 16:30 
Neconectat

Minunat, iar inramarea este delicata, imi place mult tare.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iul 2010, 16:45 
Neconectat

Rada, este foarte frumos goblenul tau Aripi de fluture iar inramarea este reusita.
Ma bucur ca ai revenit pe forum, la tine am vazut prima data modelul Florala marina si mi-a placut tare mult, mi l-am achizitionat si eu.
Mult spor la cusut.
Te pup

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iul 2010, 16:49 
Neconectat

Rada, ai reusit sa sa-i faci o inramare goblenului atat de stilata.
Felicitari!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 12 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: