Acum este 26 Mai 2026, 11:21

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ingerul primaverii - goblen lucrat de Tereza
MesajScris: 29 Iun 2009, 19:27 
Neconectat

Ingerul primaverii - goblen lucrat de Tereza by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-08-2008

Imaginea de control.

Replica: Atele by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-08-2008

Replica: Primele puncte. by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-08-2008

si restul mai tarziu, ca ma da fata la o parte din fata calculatorul (si mie nu-mi vine sa ma dezlipesc de aici). Pe curand cu imaginile.

Replica: Bine ai revenit! by Maria Nistor (4914 mesaje), la 25-08-2008

Felicitari pentru alegerea modelului in lucru! Ti-am dus dorul.

Replica: Tereza, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 25-08-2008

sa fie cu spor! Eu tocmai lansam provocarea cand am zarit topicul tau! Eu am stabilit cu Adriana ca incepem pe 1 septembrie si asa-mi sfaraie manuta sa-l incep. Maine trag tare sa termin Strada cafenelelor.

Replica: Frumos model ti-ai ales. by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 25-08-2008

Le-o iei inainte fetelor cu provocarea. Ma bucur ca vom reveni la intalnirile noastre zilnice.

Replica: Tereza, by Racovita Adriana (3932 mesaje), la 25-08-2008

bine ai revenit! Sigur il termini inainte ca sa incepem noi provocarea.

Replica: Atentie, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-08-2008

fetelor, nu este un model tocmai simplu. Va veti da seama lucrandu-l. Si mare atentie la semne, caci sunt semne asemanatoare, care se diferentiaza prin inclinatie. Eu m-am ars, a trebuit sa desfac ce facusem, de aceea va spun si voua.
Sa continui cu fotografiile pe care le-am facut pentru voi.

Replica: Alta by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-08-2008

Replica: Eu by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-08-2008

am inceput cu fondul, caci stiti ce plictisitor este sa-l faci la sfarsit.

Replica: Cand by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-08-2008

m-am plictisit de atata albastru...

Replica: Tereza, by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 25-08-2008

dar vad ca nu te dezminti. Ai un spor fantastic. Chiar imi era dor de serialele tale.

Replica: S, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-08-2008

mie mi-a fost dor de voi, Nicoleta.

Replica: Am by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-08-2008

lasat deoparte albastrul si am luat alta culoare.

Replica: Si by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-08-2008

Replica: Si by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-08-2008

incet-incet se vede un cap.

Replica: Detaliu by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-08-2008

Replica: Cam by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-08-2008

acestea sunt imaginile. Sunt asa multe culori, nu stiu cu ce sa continui. Dar diagrama ati vazut cum arata? Este foarte buna.

Replica: Tereza, by Racovita Adriana (3932 mesaje), la 25-08-2008

cumva l-ai terminat?? Am vazut ca nu este asa de usor cum pare la prima vedere, cat despre diagrama am studiat-o atent. Multumim de sfaturi si ajutor.

Replica: Nu by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-08-2008

am terminat, pana aici am ajuns.

Replica: Am postat in acelasi timp! by Racovita Adriana (3932 mesaje), la 25-08-2008

Diagrama la scara mai mare m-a facut fericita.
Tu esti cea din fotografie?

Replica: Ai inaintat by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 25-08-2008

foarte mult Tereza. Iar modelul este superb. Cat timp ti-a luat sa cosi pana acum? Cred ca este cel mai mare model pe care l-ai inceput. Si este si destul de dificil din cate observ.

Replica: L-am by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-08-2008

inceput acum o saptamana. Da, este cel mai mare din cate am lucrat pana acum. Dificil este si la flori si la par, caci are multe nuante. Dar finalul conteaza, cum imi spunea mie, cineva. Va iesi ceva superb.
Pe acesta si Printesa desertului mi le-a facut fiica mea cadou, iar eu mi-am luat din magazin (adevarat, ceva mai scump) Colt de salon. Vanzatorul (cred ca era proprietarul), il avea lucrat si expus in magazin. Este o splendoare. Mi-a spus ca a lucrat la el 8 luni. Cineva i-a oferit pe el 1000 de euro, dar nu a vrut sa-l vanda.

Replica: Da, Tereza, by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 25-08-2008

pana la urma rezultatul final este cel ce conteaza cel mai mult. Faptul ca ai creat cu mainile tale o minune.

Deci ai si tu Printesa desertului? Poate intri si tu in provocarea noastra.

Replica: Ai lucrat by Racovita Adriana (3932 mesaje), la 25-08-2008

chiar bine intr-o saptamana! Sper sa am si eu sporul pe care il ai tu.

Iar Colt de salon este intradevar o splendoare.

Replica: Inca by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-08-2008

nu am apucat sa citesc tot, nu stiu ce provocare ati pus la cale.

Replica: Ai sa te pui la, by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 25-08-2008

curent incet cu ce s-a mai intamplat. Gasesti la Modele cu diagrama despre provocare. Vrem sa incepem modelul pe 1 septembrie.

Replica: La data de 01 septembrie, by Racovita Adriana (3932 mesaje), la 25-08-2008

se da startul la lucrul a doua modele: Printesa desertului si Ingerul primaverii!

La Inger voi coase eu si cu Minerva, nu stiu daca s-a mai "inscris" cineva), iar la Printesa sunt mai multe candidate, Nico si Maria fiind doar doua din ele.

Replica: Oopsss!, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 26-08-2008

Noi nici nu-ncepem si tu-l termini, Tereza! Cred ca astazi n-am sa prea am spor cu gandul la Inger.

P.S. Tereza, tu esti cumva din Targoviste sau ceva... limitrof?

Replica: Nu by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 26-08-2008

sunt din Tirgoviste, ci de mult mai departe, de langa Titu.
Mai am mult pana termin ingerul, Minerva, de aceea nu ma pot inscrie la Printesa desertului.

Replica: Tereza by Raluca Popa (837 mesaje), la 26-08-2008

si eu ma bucur ca ai revenit. Iti urez sa ai la fel de mult spor la Inger ca si pana acum.

Replica: Sunt by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 26-08-2008

curioasa cum va veti descurca la par, ca pe mine m-a zapacit; dar ii dau de cap, mai am vreo 3-4 nuante si este gata parul. Priviti un detaliu la par.

Replica: Este destul de complicat, by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 26-08-2008

dar ii dai tu de capat. Pe mine nu ma mai sperie nimic dupa ce am lucrat liliacul.

Replica: Tereza, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 26-08-2008

eu am locuit in Gaiesti cu ceva timp in urma si mergeam la Titu foarte des, iar sotul meu se deplaseaza periodic. Nu este prea departe de Targoviste si... tot dambovitzeanca esti. Mult spor la ingeras! Eu il incep luni.

Replica: Bine ai revenit, Tereza. by Petroi Ana-Maria (1218 mesaje), la 26-08-2008

Este foarte frumos ingerasul, tu taci si faci.
Felicitari.

Replica: Cuvinte by Bica Nistor (1216 mesaje), la 26-08-2008

mi-ar trebui multe si nu ar incapea intr-un sac ca sa iti spun cat ma bucur ca ai revenit, ca ai adus la colectie doua goblenuri terminate si ca lucrezi cu viteza luminii, ingerica!

Replica: Bica are dreptate, Tereza. by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 26-08-2008

Lucrezi cu viteza luminii. Mi-ar placea sa privesc cum lucrezi, sa pot invata si eu.

Replica: Cred ca by Silvia Har (609 mesaje), la 27-08-2008

trebuie sa faci un filmuletz cu mainile tale in timp ce lucreaza si sa il postezi aici.
Ai par incurcat, dar rezultatul este pe masura. Spor la goblenat, Viteza-Luminii!

Replica: Este divin, by Condrasov Gabriela (217 mesaje), la 27-08-2008

superb, gingas, cum vrei tu sa ii spui, eu stiu doar ca m-am indragostit de ingerasul tau.

Nu te supara, de unde ai luat tu ace magice sa iau si eu, ca m-ai uimit cu viteza ta de a lucra goblen.

Se contureaza excelent; nu iti face probleme de par o sa iti fie mai usor cand o sa inceapa sa se contureze si vezi ca nu mai ai de cusut decat cu o culoare (asa am patit eu cu florile de la Idila lebedelor).

Acum iti urez spor la goblenat.

P.S. Sa nu iti faci probleme, - de multe ori mai zic si tampenii (in gluma!).

Replica: Astazi, by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 27-08-2008

nu stai deloc cu noi, Tereza? Nu ne-ai povestit deloc ce ai mai facut de cand nu ne-am mai "vazut". Cum merge Ingerul?

Replica: Dragelor, am probleme cu calculatorul. by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 27-08-2008

Am luat niste troieni si mi-au sters tot absolut. Inca nu este in regula, dar sper sa pot comunica cu voi.
Parul am reusit sa-l termin; nu este chiar foarte greu, dar trebuie multa atentie. Deocamdata nu pot sa va arat pozele, dar cum rezolv problema, le voi posta.

Replica: Nu ai antivirus pe calculator, Tereza? by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 27-08-2008

Eu am avut aceeasi problema si pana la urma am rezolvat-o cu un program antivirus gratuit de pe net. Nu stiu daca ii pot da numele, dar daca vrei imi trimiti adresa ta de mail (ne poate ajuta cred Monica) si iti trimit numele si cum il poti instala.

Replica: Am by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 27-08-2008

mai multi antivirusi si cu toate astea mi-a omorat calculatorul. A sters absolut tot si a trebuit reinstalat. A fost un troian afurisit pe un CD de drivere de la Zapp.

Replica: Vezi by Stanoiu Constantin (255 mesaje), la 27-08-2008

ce mult te iubesc baietii de la Zapp? Ti-au facut si cadouri!

Replica: Da. by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 27-08-2008

Replica: Ajutor! Nu pot scrie mai jos la continut. by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 27-08-2008

Replica: Oare de ce, Tereza? by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 27-08-2008

Incearca chiar daca nu apare cursorul. Da click in caseta de continut si incearca sa scrii. Uneori dispare cursorul din motive nestiute, dar totusi se poate scrie. Daca nici asa nu merge nu stiu ce se poate face. Poate iti dau baietii sfaturi ca sunt mai priceputi.

Replica: Tu by Agache Amalia (65 mesaje), la 27-08-2008

intotdeauna ne delectezi cu lucru repede si cu seriale interesante. Sa ai spor.

Replica: Nici, by Flori M (318 mesaje), la 27-08-2008

la mine nu apare cursorul, dar eu pun mouse-ul in caseta si dau click cu el si spoi scriu.
Sa ai spor la goblenat.

Replica: Afurisita, by Baloiu Victoria (58 mesaje), la 27-08-2008

este tehnica asta cu computerul! Nici eu nu ma descurc, dar am noroc ca are cine ma descurca.
Pana cum se anunta promitator, ingerul tau.

Replica: Ingerica, by Olivia Parvu (87 mesaje), la 27-08-2008

ta este o frumusete. Abia astept sa rezolvi problema cu computerul ca sa mai vedem imagini.

Replica: Am reusit cu imaginile, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 27-08-2008

nu si cu partea de continut.

Replica: Gata parul si fata by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 27-08-2008

Replica: Urmeaza mana by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 27-08-2008

Replica: Superba ingerica! by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 27-08-2008

Ca de obicei ma uimesti cu sporul tau. Pana la urma i-ai dat de capat parului. A meritat efortul. Sigur vei rezolva si cu mesajele.

Replica: Numai ghininoane am de cand cu internetul. by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 27-08-2008

Replica: Le rezolvi by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 27-08-2008

tu pana la urma, ca nu se poate. Varianta acesta de internet este doar provizorie?

Replica: Parul by Anitescu Constanta (71 mesaje), la 27-08-2008

la care te-ai chinuit atat, a iesit tare frumos - iti vine sa il mangai. Este o frumusete aparte. Nu degeaba esti tu Gargarita Viteza-Luminii. Uimesti pe oricine, Tereza!

Iti urez sa te lase ghinioanele in pace.

Replica: Este pentru un an by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 27-08-2008

Replica: Of, Tereza! by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 27-08-2008

Cand il vad, in vine sa-l incep si eu! Este superb!

Replica: Este by Gina Necula (132 mesaje), la 28-08-2008

minunata ingerica, Tereza!

Fetelor ma scuzati ca nu mai am timp. Sunt la servici si trebuie sa dau o situatie. Va fericesc pe cele ce puteti scrie pe forum de la servici. Poate intru diseara de acasa.
Pupici mari si mici!

Replica: Ma uimesti by Condrasov Gabriela (217 mesaje), la 28-08-2008

cu rapiditatea ta. Mii de felicitari din partea mea. Am ramas gura-cascata (ca la dentist!).

P.S. Ai vazut ca ai scapat de punctele mici de la par si fata? Felicitari! Reusesti sa ne surprinzi de fiecare data.

Replica: Ingerica by Bica Nistor (1216 mesaje), la 28-08-2008

ta pare aievea. Tereza, o fi ingerul tau pazitor?

Replica: Stie by Anca Lungoci (360 mesaje), la 28-08-2008

ea Tereza, ce stie, Bica.

Replica: Este by Venera Chiriac (112 mesaje), la 28-08-2008

ingeresc de frumos! Abia astept sa il vad in ansamblu, gata. Succes, Tereza!

Replica: Am by Doruletz Mic (995 mesaje), la 28-08-2008

fost plecata si, iata ce surpriza la intoarcere! Felicitari, Tereza pentru ingerasul cu magnolii pe care il cosi in ritmu-ti atat de cunoscut. Cine stie? O fi chiar ingerasul tau, asa cum spun fetele.
Ma bucur mult ca ai revenit.

Replica: Tereza, by Oana Stancu (355 mesaje), la 28-08-2008

ingerul meu pazitor vine sa-i spuna ingerului tau, noapte buna.
Noapte buna, gargaritelor!

Replica: Ingerica by Mihaela Stanica (94 mesaje), la 29-08-2008

mai frumoasa nu am vazut pana acum. Sunt convinsa ca te ajuta la goblen spiritul ei.
Spor in continuare!

Replica: Tereza, by Cristina Sandu (144 mesaje), la 29-08-2008

iar ai probleme cu computerul? Eu m-am obisnuit cu unul-doua-trei episoade zilnic de la tine si acum, nimic?

Replica: Felicitari, by angela draganoiu (423 mesaje), la 29-08-2008

Tereza. Este foarte frumos.

Replica: Asa este, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 29-08-2008

am mai avut ceva probleme cu calculatorul. Sper ca s-a rezolvat acum si vom putea continua sa comunicam.
Sa va spun un secret: ingerica mea seamana cu fetita mea.

Replica: De cum am vazut prima data, by Raluca Popa (837 mesaje), la 29-08-2008

aceste doua modele, am crezut ca este vorba de baietei-ingeri. Voi, majoritatea, le-ati vazut fetite. Indiferent cum ar fi, ambele modele sunt superbe, iar sub mana Terezei, nu incape vorba, Ingerica va fi transformat in opera de arta. Abia astept o noua imagine.

Replica: Ai avut un spor nebun!, by Racovita Adriana (3933 mesaje), la 29-08-2008

Ce viteza ai la cusut! Ma uimesti de fiecare data. Abia astept sa cos si eu la el.

Eu tot baietei i-am vazut.

Replica: Eu am crezut by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 29-08-2008

ca Ingerul iernii este baietel si cel al primaverii, fetita. Dar, vorba voastra, nu conteaza, oricum sunt superbi.

Tereza, sper sa fi rezolvat problemele ca sa fii mai mult timp cu noi. Ingerica ta nu s-a mai conturat?

Replica: Tereza, by tanasa clementina (1027 mesaje), la 29-08-2008

esti fenomenala! L-ai inceput pe data de 25 si daca vad eu bine, mult nu iti mai trebuie si il termini. Ai motor la ac! Te felicit si sa ai spor.

Replica: Nu by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 29-08-2008

l-am inceput pe 25. Atunci am intrat pe forum. Modelul era inceput cam cu o saptamana inainte de 25. Prea mult nu am mai lucrat la el.

Replica: Cat poate fi de frumos! by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 29-08-2008

Cred ca este o incantare sa-l lucrezi. Sa ai mult spor in continuare la el, Tereza.

Replica: Da, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 29-08-2008

este foarte frumos, iar acum ca am scapat de par, este o placere. Fondul este cam mult si ma voi plictisi, dar cand va fi gata, voi avea o splendoare de goblen.

Replica: Tereza, by Ilinca Moruzeanu (107 mesaje), la 29-08-2008

daca ai stii de cate ori intru pe forum sa vad daca a mai aparut un nou episod...
Este superb! Ce zici? Este ingerica pazitoare?

Replica: E asa de frumos! by Racovita Adriana (3933 mesaje), la 29-08-2008

Este o placere sa il privesti. Sa il si lucrezi, sa vezi cum se contureaza, este si mai frumos! Abia astept chiar daca la mine o sa dureze ceva mai mult pana va fi gata.

Sa ai spor!

Replica: Ai by Anca Lungoci (360 mesaje), la 29-08-2008

niste culori tare reusite, Tereza. Iar pe ingerica ta, imi vine sa o sarut.

Replica: Si, by Bica Nistor (1216 mesaje), la 29-08-2008

tema si cromatic sunt extraordinar de frumoase, Tereza. Abia astept sa il vad terminat.
Noapte buna!

Replica: Nico, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 29-08-2008

chiar asha si este: ingerul primaverii este fetita si al iernii este baietel!

Tereza, felicitari! Ai cusut foarte repede si foarte frumos. Abia astept sa-l incep pe-al meu.

Replica: Oare, by Bica Nistor (1216 mesaje), la 29-08-2008

ingerii au sex, Minerva? Am o varsta - nu ma gandesc decat semantic sau strict legat de cultura noastra...

Tereza, imi vine sa-ti iau acasa ingerica!

Replica: Inaintez by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 29-08-2008

greu, caci seara nu prea mai vad sa lucrez, - lumina bate prost, iar nuantele sunt deschise. Nici ochelarii nu ma ajuta in situatia asta. Asa ca voi lucra la lumina zilei, cat timp am nuantele deschise.
Noapte buna si voua.

Replica: Tereza, by Agache Amalia (65 mesaje), la 30-08-2008

azi nu ai lucrat? Este foarte frumos acest inger. Sa fie cu spor mult.

Replica: Tereza, by Maria Zanfir (533 mesaje), la 31-08-2008

ieri nu ai lucrat?

Replica: Bica, by Tender Rose (248 mesaje), la 31-08-2008

sigur au sex. Nu vezi cum o alinta Tereza pe ingerica ei?

Replica: Am by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 31-08-2008

lucrat putin la rochita. Nu stiu de ce, dar in ultimele doua zile nu prea am avut puterea sa lucrez ca de obicei.
Ingerica mea e chiar fetita mea. Seamana atat la par, cat si la fata.

Replica: Este super. by Maria Nistor (4914 mesaje), la 31-08-2008

Cred ca il lucrezi cu mult drag daca vezi chipul fetitei tale.
Mult spor in continuare!

Replica: E foarte frumos! by Racovita Adriana (3933 mesaje), la 31-08-2008

Sa ai spor mult! Este un model destul de dificil, dar tu ai avut spor la fel ca intotdeauna.

Replica: Tereza, by Tender Rose (248 mesaje), la 31-08-2008

a ta este o super-frumoasa. S-a conturat bine.
Cred ca acest inger este mai complex decat celalalte goblenuri pe care le-ai lucrat si de aceea inaintezi mai greu.

Replica: De acum nu, by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 31-08-2008

mai este asa greu, Tereza. Doar ca sunt culori deschise si cred ca sunt obositoare pentru ochi, mai ales cand folosesti lumina artificala. S-a conturat frumos rochita si chiar si aripioarele. Sa-ti traiasca ingerica (si cea din goblen si cea de acasa).

Replica: Sunt by Veronica Ene (179 mesaje), la 31-08-2008

zile cand nu iti merge nimic, nici macar goblenul. Iar, Nico are dreptate. Culorile deschise la culoare sunt obositoare. Sa revii la sporul tau normal, Tereza!

Replica: Tereza, atat ne-am minunat de by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 31-08-2008

viteza ta de lucru ca te-am deochiat. Stii cum se spune, - pune o fundita rosie ingericai tale.

Replica: Tereza, by Maria Nistor (4914 mesaje), la 01-09-2008

ai intuit secretul. Eu folosesc acul de la TTT pentru lucru, iar firul in spate cand trebuie sa-l trec folosesc un ac subtirel. Am incercat sa folosesc acul TTT, dar strica, adica nici nu-l prea poti trece. Si binenteles cu capatul fac acelasi lucru. Am incercat sa folosesc doar acul subtirel la cusut si nici asa nu e bine pentru ca strica firul il subtiaza si chiar destrama. La inceput pierzi din viteza de lucru, dar odata intrat in reflex aceasta schimbare nu mai faci diferenta. Spun acest lucru deoarece eu am lucrat doar jumatate din cat lucram cu aceste schimbari, dar zic ca merita.
Iti urez spor din plin!

Replica: Si eu folosesc by Racovita Adriana (3933 mesaje), la 01-09-2008

un alt ac decat cel din kit. Este mai micut si m-am obisnuit si sa cos cu el. Cei drept eu lucrez cu un singur fir (la fel ca la cusut, in general) pe care "il dau in doua" ca sa spun asa.
Sa aveti spor, toate!

Replica: S-a,by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 01-09-2008

mai conturat un pic.

Replica: Chiar ai avut spor. by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 01-09-2008

Si daca ai inceput asa de luni este bine. Sa o tii asa toata saptamana. Chiar daca am mai spus lucrul acesta, il mai spun odata ca e adevarat: Ingerica ta este superba.

Replica: S-a by Bica Nistor (1216 mesaje), la 01-09-2008

conturat chiar bine, Tereza. Esti cu atat mai mult de admirat pentru viteza cu care l-ai lucrat, cu cat acest ingeras nu este deloc usor. Mai ai doar putin pana cosi ultimul punct. Sunt alaturi de tine.

Adriana, dai ata in doua si bagi cele doua capete prin ac si astfel cand incepi, treci prin ochiul format de bucla atei unde se indoaie? Inseamna ca ai un goblen foarte curat pe spate.

Replica: Imi by Lamaita Ghilaciu (136 mesaje), la 01-09-2008

place atat de mult incat ti-as lua-o o noapte acasa la mine ca sa ma protejeze si pe mine, dar stiu ca este Carmen a ta, asa ca nu indraznesc. Carmen se recunoaste in acest tablou?
Se lucreaza greu, Tereza?

Replica: N-as by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 01-09-2008

putea spune ca se lucreaza chiar foarte greu, depinde cum urmaresti diagrama. De exemplu, vecina mea, Lidia, urmareste diagrama cu degetul, diagrama fiind pe genunchi. Eu una nu pot sa fac asa. Cel mai usor mi se pare sa tin randul pe diagrama cu o linie. Asa stiu exact unde sunt si lucrez si mai repede.

Despre care Carmen este vorba? Despre mine?

Mai am de lucrat cu patru nuante de gri, doua cu albastru si cu alb.

Replica: Apropo, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 01-09-2008

Monica este in concediu?

Replica: Acum m-am prins, by Anca Lungoci (360 mesaje), la 01-09-2008

ce este cu lupa aceea rigla de la Accesorii. Uite la ce foloseste! Noroc ca ai scris tu, Tereza, ca altfel nu imi pica fisa.
Nu am avut timp sa discut cu nimeni referitor la aceasta lupa, dar faptul ca tu ai adus vorba de rigla asezata pe diagrama... Eu, lucrand mai mult dupa culoare, cum lucreaza acum Andreea, nu sunt nevoita sa imi pun semn.

Nu stiu nimic de Monica. A scris in topicul Ralucai acum cateva zile, cand a corectat ceva. De ce intrebi?

Banuiesc ca Lamaita o fi asimilat-o pe fetita ta cu numele tau, Tereza. Sau ai scris undeva cum o cheama pe fetita ta?
Citat:
Ingerica mea e chiar fetita mea. Seamana atat la par, cat si la fata.

Te felicit pentru cat ai lucrat pana acum si iti urez spor, in continuare.

Replica: Da, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 01-09-2008

asa cred ca s-a intamplat cu numele. Fetita mea e Stiliani. Teodora-Stiliani.

Eu nu am lupa aceea, folosesc o linie obisnuita.

Inca putin. Am mai terminat o culoare, dar inca mai sunt destule.

Replica: Tereza, by Doi na (553 mesaje), la 02-09-2008

la ochelarii mei cu doua dioptrii mai mici decat imi trebuie mie - eu cred ca mai ai doar foarte putin. Probabil ca gresesc. Ti-am spus vreodata sa iti traiasca cele trei fetite?
Sa ai parte numai de bucurii de la ele.

Replica: Multumesc, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 02-09-2008

sa traiasca la toata lumea!

Replica: Tu ai by Bratu Marta Renata (62 mesaje), la 02-09-2008

mai multe fetite acum. Daca stau sa le numar, pe langa ingerica mai este fetita cu palarie galbena si fata la malul marii. Pe bunica si pe baroana le trecem la categoria bunicute.

Replica: Cine by Mocanu Didina (143 mesaje), la 02-09-2008

a avut ideea cu numele acesta atat de frumos pentru fetita ta, Tereza?
Ingerica este ingeresc de frumoasa.

Replica: Sa iti by Zircu Vali (182 mesaje), la 02-09-2008

traiasca toate fetele si sa tot lucrezi asa goblenuri frumoase.

Replica: Mai by Bica Nistor (1216 mesaje), la 02-09-2008

ai putin, Tereza. Tie ti se pare mult pentru ca este un goblen mai greu, nu-i asa?

Replica: Im, by Tender Rose (248 mesaje), la 02-09-2008

cam face cu ochiul ingerica ta, Tereza. Este minunata. Este dificil de lucrat acest goblen?

Replica: Frumos mai este! by Racovita Adriana (3935 mesaje), la 02-09-2008

Nu ma satur sa il admir. Din pacate, eu nu am reusit sa incep lucrul la el. Am de recuperat multe la birou si voi ajunge destul de tarziu acasa. Asa ca incerc sa imi gasesc o lampa ca sa pot lucra noaptea. Am cautat si ieri, dar nu am gasit ceea ce vreau. Mai caut si astazi, dar din cauza ca plec tarziu de la serviciu multe magazine de specialitate sunt inchise. Poate astazi am mai mult noroc.

Sa ai spor si azi, Tereza!

Replica: Pentru by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 02-09-2008

ca azi nu ai ezitat sa ma imbratisez in cel mai normal mod cu putinta, am venit aici sa iti spun ca esti un melaj ciudat in nume: ai numele meu (Laura - nufar), ai numele poeziei (Carmen) si numele unei maici pe care eu o indragesc pentru ca ea a crezut miracole, Maica Tereza. Esti o minune de femeie: trei fete, o casa pe care vrei sa o ridici, patru mii de metri de gradina, goblen in serial, in ton cu epoca, prin internet. Esti un om minunat si cred ca este nevoie sa iti spuna cineva acest lucru.
Ingerica ta sa va ocroteasca de cate ori va fi nevoie.

Replica: Laura, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 02-09-2008

multumesc. De fapt nu am cuvinte. Stii sa te exprimi in asa fel, incat nu pot decat sa te ador, sa te admir... esti o femeie puternica si conteaza foarte mult sa gandesti pozitiv, asa cum o faci tu.

Ingerasul meu are o rochie cam ca parul, ma refer la cat de greu se lucreaza. Cred ca am reusit totusi sa scap cu fata curata. Mai am de facut cu doua nuante de gri si doua de alb. Cred. Dar m-a ametit. Celor ce vor sa o inceapa, le urez multa bafta!

Replica: Si by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 02-09-2008

un detaliu.

Replica: Tereza, by Maria Nistor (4914 mesaje), la 03-09-2008

este putin spus, frumos. Sa inteleg ca de saptamana viitoare esti la provocare?

Replica: Parca este tot mai frumos! by Racovita Adriana (3935 mesaje), la 03-09-2008

Cu fiecare atisoara cusuta se face si mai frumos. Sa ai spor ca sa il termini saptamana aceasta.

Replica: Chiar Tereza, by Raluca Popa (837 mesaje), la 03-09-2008

ce urmeaza? Observ ca mult nu mai ai. Intri si tu in competitia la Printesa?

Replica: Nu by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 03-09-2008

intru in competitie. Am obosit la acest model. Chiar imi afecteaza ochii, asa ca as vrea sa ma odihnesc putin sau sa fac ceva mai usor.

Inca doua nuante (si verificarea, daca am scapat ceva puncte).

Replica: Sigur by Racovita Adriana (3935 mesaje), la 03-09-2008

te-ai gandit ce goblen sa incepi. Ingerica este minunata!

Replica: As by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 03-09-2008

incerca sa-mi fac singura un model, sa vad ce iese.

Replica: Tereza, by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 03-09-2008

pana nu incerci, nu te convingi. Eu am incercat in perioada cand stateam acasa, inainte de a ma interna in clinica, dar m-am lasat pagubasa. Te las pe tine sa descoperi de ce si cat te-ar costa un model facut de tine. Cred insa ca nu ar fi fair-play sa discutam despre asta aici.
Ingerul este minunat. A meritat fiecare punct pe care l-ai lucrat. Te cred ca simti nevoia sa iti odihnesti ochii cu ceva mai usor. Eu cred ca trebuie sa ne odihnim ori de cate ori simtim nevoia.

Replica: Stiu by Veronica Ene (179 mesaje), la 03-09-2008

ca acum sunt programe de facut asa ceva, Daca ai talent la desen poate ca merge. Eu am incercat sa scot unul pe hartie milimetrica, dar cum mi-am prins urechile, am renuntat.
Tereza, acesta este primul goblen complex lucrat de tine si mi se pare normal sa te simti obosita.
Ai suficienta lumina cand lucrezi? Daca ti se pare ca nu ai, schimba becul cu unul mai puternic. Ochii trebuie protejati.

Replica: Imi place ca esti asa ambitioasa, Tereza. by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 03-09-2008

Eu nu as avea curajul asta. Si orcum nu am nici talent la desen, nici nu mi-ar fi trecut prin gand sa incerc asa ceva daca nu ai fi scris pe forum. Cu atatea modele frumoase pe care le am de cusut nu as mai avea timp de asa ceva. Mai nou m-ar tenta si broderia, dar astept mai multe detalii.

Sa ai mult spor la ingerica ta frumoasa. Avand in vedere ca este cel mai mare model pe care l-ai lucrat pana acum cred ca iti vine greu, dar sa vezi ce satisfactie vei avea la final.

Replica: Nu m-as descurca! by Racovita Adriana (3936 mesaje), la 04-09-2008

Sa imi fac singura diagrama?! Vai de mine! Sunt mai comoda din fire asa ca prefer sa il iau gata facut, am si de unde alege. Dar te felicit pentru curaj si abia astept sa iti vad modelul.

Replica: Stiti by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 04-09-2008

cum e, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la targ. Degeaba am diagrama in calculator, ca nu mai imi merge imprimanta. I-am dat Lidiei o diagrama facuta si ea a lucrat modelul. Nu stiu daca sa va arat ce a iesit, poate ca nu am voie. Daca Monica imi permite, am sa o postez.

Replica: Cred by Ramona Marculescu (145 mesaje), la 04-09-2008

ca nu ar fi prea frumos sa facem asta, Tereza, desi sunt... curioasa cat cuprinde.
Probabil, Lidia a folosit atele ramase de la alte goblenuri de la Rogoblen. Ce te vei face cand va fi nevoie sa le cumperi? Parerea mea si vorba Adrianei: la cat de comoda sunt si la ce lada de zestre am...
Si apoi s-ar putea sa ma cantonez si pe niste broderie din aceasta noua. Sa vad cum iese asa ceva facut de mana mea si la acest capitol.

Replica: Inaintez by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 04-09-2008

tare greu, dar pana la urma voi rasufla usurata.

Replica: Tereza, by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 05-09-2008
va fi cel mai frumos goblen din colectia, ta.

Replica: Este mai greu, by Racovita Adriana (3936 mesaje), la 05-09-2008

dar merita tot efortul. Vorba Laurei: este cel mai frumos!

Am inceput si eu la el, ce-i drept, am cusut doar intr-o seara, si sunt tot la prima nuanta de albastru...

Replica: Curaj, Tereza! by Maria Nistor (4914 mesaje), la 05-09-2008

Esti pe ultima suta de metri.

Replica: Inca putin si este gata. by Raluca Popa (837 mesaje), la 05-09-2008

Doar n-o sa te ineci acum, la mal, Tereza! Este o frumusete de ingerica. Ma intreb daca Minerva l-o fi inceput. Adriana, sa ai si tu mult spor.

Replica: Si by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 05-09-2008

rochia mea prinde forma...

Replica: Tereza, by Maria Nistor (4914 mesaje), la 05-09-2008

este foarte frumos. Felicitari!

Replica: Este minunat, ingersul! by Petroi Ana-Maria (1218 mesaje), la 05-09-2008

Sa ai spor in continuare, Tereza!

Replica: E aproape gata by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 05-09-2008

frumusetea ta de ingerica. Mult spor in continuare. De acum cred ca nu mai este asa de greu.

Replica: Un picut by Racovita Adriana (3936 mesaje), la 05-09-2008

si este gata!

Replica: Tereza, by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 05-09-2008

cu acest goblen ai trecut proba de foc si ai intrat in randul gargaritelor cu G mare. Te felicit.

Replica: Ultimul by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 06-09-2008

episod. Azi va trebui sa fie gata.

Replica: Spor din plin! by Maria Nistor (4914 mesaje), la 06-09-2008

Il astept la colectie. Chiar nu incepi Printesa desertului?

Replica: Abia astept by Racovita Adriana (3936 mesaje), la 06-09-2008

sa il vad la colectie.
Te rog frumos, daca poti, sa postezi pozele putin mai mari ca sa vedem mai bine.

Replica: Tereza, jos palaria, by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 06-09-2008

in fata ta. M-am uitat cand ai inceput Ingerica si m-am minunat de viteza ta de lucru.

Ai avut motoras la ac, intr-adevar. Sa-l stapanesti sanatoasa si sa ni-l arati si inramat.

Replica: Ingerasul by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 06-09-2008

este postat la colectie. Lung a fost drumul acesta, placut, dar foarte obositor. Mi-a terminat ochii. Nuantele de gri si alb m-au obosit ingrozitor. Cred ca va dura un pic pana imi revin. Ma bucur ca l-am terminat la timp, caci maine imi vine fata cea mare din Germania si voi putea sa stau cu ea linistita.

Nu stiu inca cu ce voi continua. Ramane de vazut. Spor la goblenat, dragi prietene!

Replica: Tereza, by Maria Nistor (4914 mesaje), la 06-09-2008

pentru a sarbatori noua ta bijuterie!

Replica: Felicitari,Tereza! by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 06-09-2008

Da, l-am inceput si eu si-mi este tare drag.

Replica: A iesit un ingeras minunat. by Petroi Ana-Maria (1218 mesaje), la 07-09-2008

Felicitari!

Replica: Am urmarit by Calinescu Ramona Nicoleta (900 mesaje), la 08-09-2008

toate fazele goblenatului tau! Felicitari pentru ingeras!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: