Ikebana cu lalele - goblen lucrat de Alexandra by VEVERITA ALEXANDRA (172 mesaje), la 15-03-2009 Imi pare rau ca vi-l prezint aproape gata, dar nu m-am putut abtine si am cusut la el pana am terminat (fara fond).
O duminica placuta!
Replica: Agila, by Doi na (553 mesaje), la 15-03-2009 noastra Gargarita esti nemaipomenita. Nici nu ai avut timp sa il postezi si este deja gata. Te felicit pentru rapiditate, pentru ca lucrezi frumos, dar si pentru ce goblen deosebit ai.
Replica: Esti super rapida! by Racovita Adriana (3963 mesaje), la 15-03-2009
Felicitari si pentru rapiditate si pentru modelul frumos!
Replica: Alexandra, by Stefanescu Elena (2591 mesaje), la 15-03-2009 ai un spor fantastic. Pupici de la mare.
Replica: Este, by CONDRUT VALENTINA ROBERTINA (156 mesaje), la 15-03-2009 foarte frumos, modelul tau. Culorile sunt nemaipomenite. Eu n-am lucrat flori, dar imi place sa le admir, aici, pe forum.
Multumesc ca existati gargaritelor.
Spor la lucru in continuare.
Replica: Alexandra, by enache mihaela (38 mesaje), la 15-03-2009 este foarte frumoasa Ikebana. La fel ca si Robertina, nici eu nu am lucrat flori si nici nu cred ca mi-ar place. Intradevar sunt foarte frumoase si imi place sa ma bucur de ele aici pe forum. Felicitari!
Replica: Wow, Alexandra! by Frunza Nicoleta (3223 mesaje), la 15-03-2009 Chiar ca ai un spor fantastic. Felicitari pentru florile minunate si spor la fond!
Replica: Alexandra, by Rosculet Adnana (233 mesaje), la 15-03-2009 este deosebit de frumos si ai ales si un moment fain ca sa il postezi. Cine nu are nevoie de flori, acum, in aceasta iarna tarzie?
Replica: Alexandra, by Stefanescu Elena (2591 mesaje), la 17-03-2009 azi, maine gasim si lalele la Colectie.
Vreau sa am si eu asa un spor; acum cand sunt fara goblen as coase "si cu ochii".
Replica: Gargarita, by Mocanu Didina (143 mesaje), la 27-03-2009 Agila, ai terminat fondul deja?
Replica: Spatele by VEVERITA ALEXANDRA (172 mesaje), la 30-03-2009 Goblenul l-am terminat sambata. Fata o gasiti la colectie.
Va imbratisez!

Replica: Alexandra, by Stefanescu Elena (2591 mesaje), la 30-03-2009 felicitari! Ce urmeaza acum? Iti trimit un buchet de lalele albe.
Replica: Elena, by VEVERITA ALEXANDRA (172 mesaje), la 30-03-2009 multumesc de felicitari si de buchetul acela frumos de lalele. Apropos: lalelele sunt printre florile mele preferate.
Urmeaza
Vise tandre. Acum urma sa creez topicul.
Mestecenii, dar ii mai las putin. O sa le revina si lor randul.
Replica: Harnicuta ca de obicei! by Racovita Adriana (3963 mesaje), la 30-03-2009
Replica: Alexandra, by Venera Chiriac (112 mesaje), la 30-03-2009 te felicit ca ai trecut si pe hopul cu fondul. Frumoasa piesa duci la colectie!
M-a impresionat spatele goblenului tau. Lucrezi foarte ingrijit. Am observat ca fetele nici nu si-au data seama ca ai expus spatele goblenului!
Pupici.