Fata cu flori - goblen lucrat de Tina by Lucia Marina (220 mesaje), la 20-07-2009
Replica: Buna by OANCA CONSTANTINA (1 mesaje), la 20-07-2009 ziua,
Sunt Constantina si sunt o incepatoare in ale goblenului. Lucrez la primul meu goblen,
Fata cu flori si sunt foarte incantata de el. Am vazut multe sfaturi utile pe acest forum si sper sa invat cat mai multe de la voi. Imi pare rau ca nu am mai mult timp pentru a lucra la goblen, dar atunci cand o fac, o fac cu mare placere.
Replica: Bine ai venit Constantina, by Perhinschi Anca (203 mesaje), la 20-07-2009 in gradina gargaritelor!

Bine ai venit, Constantina, in gradina noastra!
Ce lucrezi acum?
Replica: Constantina, by Rosculet Adnana (276 mesaje), la 20-07-2009 bine ai sosit pe forum si sper sa ramai langa noi si sa lucrezi
Fata cu flori, intr-un serial. Ce zici?

Replica: Bun venit, Constantina! by Mona J (805 mesaje), la 20-07-2009 Pe cand ne arati si noua
Fata cu flori ? Poate faci un serial (eu sunt foarte incantata cand apare un nou goblen in lucru).
Te asteptam cu fotografii.
Replica: Buna ziua, by OANCA CONSTANTINA (21 mesaje), la 21-07-2009 fetelor si multumesc de urarea de bun venit. Mi-ar placea sa tinem legatura si sa am mai mult timp sa lucrez mai multe goblenuri.
Poate, maine, am sa i-au goblenul cu mine la serviciu si am sa-l scanez, acasa nu am inca net si scanner.
Lucrez la
Fata cu flori, dar dosul lucrului nu este chiar ca si fata. Insa, pe fata lucrului se vede destul de bine, zic eu, pentru o incepatoare.
Replica: A mai lucrat cineva, by OANCA CONSTANTINA (21 mesaje), la 21-07-2009 Fata cu flori? Sunt foarte curioasa cum este gata lucrata, - cred ca este superba. Abia astept sa o termin. Am lucrat numai primele doua planse de jos.
Replica: Un bine ai venit si din partea mea, Constantina! by Onuta O (1355 mesaje), la 21-07-2009 Si o floricica, pentru tine.
Cat despre spatele goblenului, nu-ti face griji, cu timpul va iesi bine; sa vezi spatele primului meu model, iti pui
mainile-n cap, la cum arata.

Replica: Constantina, by Ileana Miroiu (818 mesaje), la 22-07-2009 bine ai venit in gradina noastra!
Fata cu flori - caut-o la
Femeia legenda, in colectiile fetelor. Nu nu a lucrat-o nimeni in serial, dar poate o incepi tu. Asa ai avea posibilitatea sa participi si la concurs.
Ac cu aripioare!
Replica: Buna fetelor, by OANCA CONSTANTINA (21 mesaje), la 24-07-2009 Sper ca am reusit sa va atasez si goblenul meu in lucru,
Fata cu flori. Nu am lucrat cine stie ce la el, dar eu sunt tare mandra de el.

Replica: Ce ziceti? by OANCA CONSTANTINA (21 mesaje), la 24-07-2009 Astept parerea voastra in ceea ce priveste lucrul, avand in vedere ca este primul. Culorile nu au iesit exact ca in realitate, de la scaner cred, dar are niste culori tare frumoase mai ales buchetul de flori.
Ileana, cand ai spus ca
nu l-a lucrat serial, te-ai referit la scanarea lui pe timpul lucrului, pana la terminare? Si la ce concurs te refereai?
O zi buna va doresc.
Replica: M-am uitat by OANCA CONSTANTINA (21 mesaje), la 24-07-2009 un pic peste noile modele de la Rogoblen, si imi plac extrem de mult
Aripile copilariei si
Vara margaretelor, dar de
Micuta Clemence. Ce spuneti? Genul acesta imi place foarte mult. Ma bucur nespus de mult ca v-am descoperit desi nu sunt intr-o stare prea buna deoarece am o problema familiala, dar sper ca Dumnezeu va fi alaturi de mine si de cei dragi mie.
V-am pupat, ca sunt la serviciu si am mult de lucru.
Replica: Bine ai venit, by Raluca Popa (923 mesaje), la 24-07-2009 in gradina noastra, Constantina! Informatii referitoare la urmatorul concurs gasesti la sectiunea Concursuri.
Mie mi se pare ca lucrezi destul de corect. Citind forumul, vei gasi multe informatii despre cum se lucreaza corect goblen. Daca pe viitor te vei opri la
Micuta Clemence, putem lucra impreuna acest model. Iti doresc sa se rezolve problema familiala cat mai repede.
Replica: Constantina, by Manaila Carmen (150 mesaje), la 24-07-2009 bine ai venit in gradina noastra si spor la
Fata ta cu flori (care este o frumusete!), dar si bafta la concurs!

Replica: Bine ai venit, Constantina alaturi de noi! by tanasa clementina (1372 mesaje), la 26-07-2009 Mult spor iti doresc la goblenat. Sanatate in rezolvarea problemelor familiale.
Replica: Constantina, by Zabava Cristina (197 mesaje), la 26-07-2009 cum sa nu fi lucrat cine stie ce la el!? Mie mi se pare ca ai lucrat destul de mult si foarte frumos pe deasupra.
Spor la lucru in continuare.
Replica: Ceva by Tudorancea Rodica (262 mesaje), la 27-07-2009 nou, in acest weekend?
Replica: Buna fetelor, by OANCA CONSTANTINA (21 mesaje), la 27-07-2009 Multumesc din suflet pentru aprecieri. Da, am mai lucrat si in acesta sambata, dar foarte putin, am sa va arat maine. Nici nu stiti cat de mult ma bucura prezenta voastra aici pe forum, ma simt ca si cand v-as cunoaste de o viata.
Fratele meu asteapta sa fie din nou operat si este destul de complicat fiind vorba de ficat si nu este prima. Dar, ma rog la Dumnezeu sa fie alaturi de el, si sa treaca cu bine de operatie.
Va pup si va multumesc ca existati. O viata implinita si frumoasa.
Replica: Buna, dragele mele gargarite. by OANCA CONSTANTINA (21 mesaje), la 28-07-2009 Scuze pentru ca nu am postat
Fata cu flori, astazi. A trebuit sa plec foarte devreme de acasa si nu am avut timp sa-l iau, dar o voi face maine.
Am vazut ca unele dintre voi cand lucrati, asezati ghergheful peste panza si nu invers, este mai usor de lucrat asa?
Replica: Buna, fetelor, by OANCA CONSTANTINA (21 mesaje), la 29-07-2009 V-am promis ca am sa va arat si voua ce am mai lucrat, nu este foarte mult, dar atat am putut sa lucrez si o fac cu foarte multa placere.
Va atasez un nou episod din
Fata cu flori. Sper sa va placa. Daca aveti obiectii in ceea ce priveste modul meu de lucru, va rog sa-mi spuneti.
Sa aveti o zi cat mai usoara.
Cu respect, Constantina (Tina).

Replica: Am uitat by OANCA CONSTANTINA (21 mesaje), la 29-07-2009 sa va arat si imaginea de control. Scuze.

Replica: Tina, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 29-07-2009 incantata de cunostinta. Vad ca lucrezi un model foarte frumos, iar ce a fost mai dificil este lucrat.

Replica: Multumesc, Maria. by OANCA CONSTANTINA (21 mesaje), la 29-07-2009 Si eu ma bucur sa ma aflu alaturi de voi, iar in ce priveste goblenul, este adevarat ca cel mai greu a fost la buchetul de flori. Sper sa am timp sa il termin, nu foarte tarziu.
O zi buna.
Replica: Tina, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 29-07-2009 incantata de cunostinta!
Frumos model lucrezi. Aripioare la ac ca sa ai mult, mult spor.
Replica: Buna, dragele mele gargarite. by OANCA CONSTANTINA (21 mesaje), la 25-08-2009 Imi cer scuze pentru absenta, dar am fost foarte prinsa cu problemele in ultimul timp, insa sa stiti ca am mai intrat pe fuga sa vad ce s-a mai lucrat si sunt incintata. Bravo, aveti tot respectul meu!
In ceea ce priveste goblenul meu
Fata cu flori a mai crescut si el putin (nu foarte mult, dar tot este ceva). Maine va postez fotografia ca, astazi, am plecat foarte devreme de acasa, am fost la Sfantul Anton si nu am avut timp sa-l iau cu mine. Dar maine o voi face.
M-ati fascinat cu acele modele de gargarite, sunt nemaipomenite si sper ca pe viitor sa pot achizitiona si eu o parte din ele.
V-am pupat si va doresc o zi usoara si multa, multa sanatate, tuturor.
Replica: Buna, fetelor. by OANCA CONSTANTINA (21 mesaje), la 26-08-2009 Scuze de intarziere.
Postez si eu un nou episod din
Fata cu flori. Nu este cine stie ce, dar mie imi place. Sper, data viitoare sa fie mai mult lucrat.
Va pup si o zi buna.

Replica: Buchetul de flori, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 26-08-2009 este superb. Abia astept sa admir si domnisoara.
Mult spor sau mai sau, mai bin,e zis, aripioare la ac!
Replica: Un by Neacsu Alina (151 mesaje), la 31-08-2009 model deosebit. Sper ca in curand sa il achizitionez si eu. Motoras la ac sa ai!
Astept cu nerabdare un nou episod.
Replica: Tina, by Mona J (805 mesaje), la 15-09-2009 nu ne mai arati un episod cu
Fata ta?
Replica: Chiar Tina, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 15-09-2009 unde s-a ascuns Fata ta cu flori?
Replica: Buna fetelor, by OANCA CONSTANTINA (21 mesaje), la 18-09-2009 Sa stiti ca nu am abandonat
Fata cu flori, numai ca nu am avut timp sa mai lucrez in ultimul timp la ea.
Fratele meu a fost operat si nu se simte tocmai bine, am avut o multime de probleme, dar tot am mai intrat sa vad ce mai faceti. Am devenit dependenta de acest forum si ma infioara, cand vad cata unitate este in cadrul lui. Citind unele comentarii ale unor fete mi se umplu ochii de lacrimi, este mare lucru sa vezi ca ii pasa cuiva de tine, uneori nici celui de langa tine nu-i pasa. Sper sa ma mai linistesc putin si sa mai pot lucra la
Fata cu flori. Imi doresc tare mult sa o termin.
V-am pupat si mult spor la lucru tuturor gargaritelor.
Replica: Multa sanatate, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 18-09-2009 fratelui tau si te asteptam.
Replica: Tina, by Dosinescu Cristina (305 mesaje), la 18-09-2009 multa sanatate fratelui tau si sa sti ca oricand ai nevoie de cineva sa te asculte, suntem aici.
Replica: Tina, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 19-09-2009 iti doresc multa putere sa-i fii alaturi fratelui tau, la greu.
Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si pe toti cei dragi!
Replica: Multa sanatate by tanasa clementina (1372 mesaje), la 20-09-2009 fratelui tau si te mai asteptam in compania noastra.