Acum este 15 Oct 2024, 14:43

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Simfonie de primavara, semnat Nico, Gargarita-Pauntita
MesajScris: 15 Iul 2009, 08:47 
Neconectat

Nume forum:1
Simfonie de primavara, semnat Nico, Gargarita-Pauntita by Admin TTT (3907 mesaje), la 25-06-2008

Pentru ca ziua in care incepi sa lucrezi un goblen este o zi speciala, am transbordat modelul la care lucreaza Nicoleta, aici.

Colectia mea, Nicoleta Frunza, by Frunza Nicoleta, la 17-05-2008
Din pacate Pasarea - mama stagneaza, in schimb am mai inceput un model mic pe care il tin la parintii mei si mai lucrez cand ma mai duc in vizita pentru 1-2 zile, de obicei la sfarsit de saptamana.

Replica: Replici by Admin TTT (3907 mesaje), la 25-06-2008

Replica: Trebuie by Maria Nistor la 17-05-2008

sa ghicesc ce model este? Chiar nu stiu ce model e. Iti urez sa ai spor.

Replica: Eu by Cornelia Suteu la 17-05-2008

as paria ca-i Simfonie de primavara.

Replica: Colectia mea, Nicoleta Frunza by Frunza Nicoleta, la 17-05-2008

Multumesc, Maria. Nu am vrut sa va fac sa ghiciti ce model este, doar ca am uitat eu sa scriu. Ai dreptate Cornelia, este Simfonie de primavara. Am hotarat sa lucrez toate cele 4 modele ovale (doua sunt terminate), am inceput Simfonia si urmeaza Capela. Cred ca ar forma un colt placut asezate toate patru pe un de perete.

Replica: Simfonia de primavara, by Admin TTT (3907 mesaje), la 25-06-2008

Colectia mea, Nicoleta Frunza, by Frunza Nicoleta, la 22-06-2008
Pana sa ajunga aparatul foto la mine acasa, am ajuns eu pentru cateva zile la parintii mei asa ca am lucrat putin la Simfonia de primavara.

Replica: Simfonie, by Admin TTT (3907 mesaje), la 25-06-2008

Colectia mea, Nicoleta Frunza, by Frunza Nicoleta, la 24-06-2008
Inca un pas la Simfonie. Am sa postez tot aici pentru ca la el lucrez mai rar cand ma duc la ai mei. Pentru celelalte voi face un topic separat asa cum fac Tereza si Maria cu toate ca nu pot tine pasul cu ele.

Replica: Nu faci doua seriale?,by Admin TTT (3907 mesaje), la 25-06-2008

Nu faci doua seriale? by Silvia Har, la 24-06-2008
Unul cu Simfonie si unul cu Ikebana? Si ti le aduci aici cand sunt lucrate. Ce zici? Are la verde Simfonia... Eu sunt dependenta de culoarea verde.

Replica: Colectia mea, Nicoleta Frunza, by Admin TTT (3907 mesaje), la 25-06-2008

Am inceput deja sa postez aici ce am lucrat la Simfonie si oricum la ea lucrez foarte rar. Ar fi un serial cam plictisitor.

Replica: Este by Admin TTT (3907 mesaje), la 25-06-2008

Este by Maria Nistor, la 24-06-2008
foarte frumoasa Simfonia. Silvia are dreptate: sa faci doua seriale. Noi asteptam. Avem rabdare. O sa fie mai palpitant. Iti urez sa ai spor.

Replica: Colectia mea, Nicoleta Frunza, by Admin TTT (3907 mesaje), la 25-06-2008

Atunci am s-o rog pe Admina daca poate si are timp sa mute imaginile cu Simfonia intr-un topic separat, la colectie sa ramana doar modelele terminate.

P.S. Nico, misiune indeplinita. Sa imi scrii ce vrei sa mai sterg din Colectie, acum.

Replica: Simfonie de primavara, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 25-06-2008

Iti multumesc din suflet, Monica pentru ca m-ai ajutat. Daca nu te deranjeaza, cred ca si postarile cu ce am inceput la Pasarea Mama ar trebuie mutate astfel colectia sa ramana doar cu modelele terminate.

Replica: Imediat ce mai by Admin TTT (3907 mesaje), la 25-06-2008

am putin timp liber o sa fac ordine, asa cum mi-ai scris.
Acum sunt la Agentia Iris si iata cine ne ajuta printre valurile de organza, tul si satin!

Replica: Cu by Maria Nistor (4944 mesaje), la 25-06-2008

asa ajutor sunt sigura ca o sa terminati repede treaba si poate faceti un pic de ordine si in colectie la mine.
Va multumesc.

Replica: Simfonie de primavara by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 25-06-2008

Este super dragalas. Sunt sigura ca veti termina repede treaba cu el alaturi. Nu eSTE nici o graba, iti multumesc pentru ajutor.

Replica: Stiu ca by Veronica Ene (179 mesaje), la 28-06-2008

astazi lucrezi la el, asa ca iti urez succes la lucru, aici!

Replica: Simfonie de primavara by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 28-06-2008

Multumesc pentru incurajari, cred ca ele sunt motorasul de care avea nevoie acul meu. Tereza avea dreptate.

Inca un pas.

Replica: Ai by Gina Necula (132 mesaje), la 28-06-2008

avut spor, nu gluma, Nico! Iese o splendoare. Se cunoaste ca esti in vacanta. Esti mai relaxata si cosi mult.
Pupici

Replica: Imi by Lucia Marina (214 mesaje), la 28-06-2008

place ca nu schimbi la cer cu bleu. Am vazut undeva, expus la vanzare, Simfonia cu cer bleu. Vine ca nuca in perete. Probabil cea care a lucrat-o a crezut ca este vreo greseala de a modificat nunatele. Recunosc si eu ca ai avut spor.
O seara placuta langa mamica ta.

Replica: Lucrezi by Manaila Carmen (107 mesaje), la 28-06-2008

la trei goblene? Stiu ca ai inceput si Pasarea-mama.
Felicitari, Gargarita-Paunita.

Replica: Super-vesela,by Ionascu Alexandra (154 mesaje), la 28-06-2008

este simfonia ta. Mai lucrezi in seara aceasta?

Replica: Nico, by Marilena Iamandi (36 mesaje), la 28-06-2008

frumos ii va sta langa Castel la mare!

Replica: Iese by Maria Nistor (4944 mesaje), la 28-06-2008

un model de nota 10! Este chiar racoritor daca il privesti.

Replica: Proaspat! by Floare de colt (144 mesaje), la 28-06-2008

Replica: Nico, by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 28-06-2008

stiu goblenul, l-am vazut lucrat in nuantele acestea. Ceea ce abia astept este momentul in care il vei inrama. Nu pot sa uit cat de frumos ai incadrat, Castel la mare in pass si rama.
Sa ai spor si la el si la liliacul tau frumos, surpriza, stim noi pentru cine - nu scriem ca esti acasa la ea, nu? Sa iti traiasca!

Replica: Ai spor, Nico, by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 28-06-2008

nu gluma! Imi place tare mult cum iese, abia astept sa-l vad gata.

Replica: Ma bucur ca va place. by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 28-06-2008

Carmen in momentul asta lucrez la doua: Simfonia cand stau la parintii mei si celalalt (stiti voi care) cand sunt acasa. Pasarea mama mai sta in asteptare, la fel ca si Madame de Pompadour care sta inceputa de mai bine de doi ani, dar daca mai am spor cum am avut saptamana asta poate le termin pana incepe scoala. Daca veti continua sa ma incurajati ca pana acum sigur termin. Mai asteapta aproape 20 de modele sa le vina randul.

Replica: Delicat by Ramona Marculescu (163 mesaje), la 29-06-2008

ca tine, Nico!

Replica: Doar by Bica Nistor (1261 mesaje), la 29-06-2008

doua-trei vizite la mama si-l si vedem la colectie. Mie imi place mult sa cos cu nuantele de verde.
Succes, Nico!

Replica: Simfonie de primavara by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 01-07-2008

Inca un mic pas.

Replica: Este by Maria Nistor (4944 mesaje), la 01-07-2008

un model tare frumos. Sa ai spor in continuare si sa te linistesti o data ce apar rezultatele.

Replica: Cat imi doresc sa mai am rabdare, by Hainal-Roman Oana (107 mesaje), la 01-07-2008

probabil ati observat ca nu mai apar pe forum atat de des ca inainte. Chiar si Primavara zace intr-o punga pe un scaun. Pe masura ce trece timpul si se apropie nunta, simt ca as da orice sa mai prelungesc putin zilele si sa am mai mult timp la dispozitie.

Ma uitam la Simfonia ta, Nicoleta, si imi imaginam ca il cos si eu, desi cred ca abia dupa nunta, in concediu, la tara, voi avea ragazul si rabdarea sa mai cos.

Cu drag,
Gargarita-Floare-Calatoare

Replica: Oana, by Adela Aura Vlad (391 mesaje), la 01-07-2008

nunta este prioritatea numarul 1. Nu te mahni ca nu ai timp de goblen. Vei avea tot timpul dupa ce termini cu nunta. Si acum, doar asta conteaza.
Nico, felicitari. Este evident cat ai lucrat si trebuie sa recunosc ca ai avut spor.

Replica: Sus, by Doi na (563 mesaje), la 01-07-2008

cu cate culori mai ai de lucrat, Nico?

Replica: Simfonie de primavara by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 01-07-2008

Oana, nunta este cel mai important moment din viata ta si sunt sigura ca va fi o zi speciala. Vei avea timp de goblenat dupa aceea. Te cred ca ai vrea sa ai mai mult timp pana la nunta, dar sa vezi ca toate problemele se rezolva, iar in acea zi nu va mai conta decat fericirea voastra.

Doina, mai am doua nuante sus (daca pot spune asa). Este verdele acela foarte deschis cu care deja am inceput sa lucrez si alb. In partea de jos si la copacel mai am trei nuante si cateva completari.

Replica: Ce frumos va fi! by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 01-07-2008

Este... verde! Lucru foarte bun din punctul meu de vedere.

Replica: Imi by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 04-07-2008

place pastelatul tau, Nico. Daca ai stii unde sta nerabdarea mea... Uite ca ti-o marturisesc: abia astept sa il vad inramat. Nu pot sa uit Castelul la mare din colectia ta.
Spor la lucru si la el!

Replica: Simfonie de primavara by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 16-07-2008

Inca un pas la pastelatul meu.

Replica: Super! by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 16-07-2008

E tot mai... verde! Si este aproape gata!

Replica: Superb by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 16-07-2008

si acesta. Spor din plin!

Replica: Se pare by Alice Popa (227 mesaje), la 16-07-2008

ca weekendul la mamica ta iti prieste. Ai lucrat semnificativ. Sa ai succes in continuare.

Replica: Este foarte frumos, by Maria Nistor (4944 mesaje), la 16-07-2008

te racoreste. Vad ca si acul tau a luat curaj. Sa ai spor!

Replica: Cred by Silvia Har (615 mesaje), la 18-07-2008

ca si in primavara ta, Nico ne putem bea ceaiul linistite. Eu, dupa ce o sa-l beau, o sa ma culc pe iarba si o sa privesc la cerul acesta atat de ciudat. O sa mi sa para ca sunt in Rai.

Oana, fara angoase! Sambata viitoare este nunta ta, un eveniment atat de emotionant!
Vei avea tot timpul din lume pentru goblen, dupa nunta si sa ne inviti la cabanuta din Primavara ta.

Replica: In acest weekend, by Malinescu Anda (68 mesaje), la 21-07-2008

tot la Simfonie ai lucrat, Nico?

Replica: Nico, by Bica Nistor (1261 mesaje), la 23-07-2008

are o delicatete aparte. Sa ai si aici spor la goblenat si aici, dupa ce termini buchetul de liliac.

Replica: Simfonie de primavara by Maria Nistor (4944 mesaje), la 02-08-2008

La ce punct ai ajuns, nu spune ca ai terminat si acest model?

Replica: Ce by Maria Nistor (4944 mesaje), la 12-08-2008

ne spui despre Simfonia de primavara?

Replica: Deocamdata by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 12-08-2008

nimic, Maria. M-a prins Femeia trandafir si nu ma pot desprinde de ea. Cred ca Simfonia o voi duce iar la mama, sa lucrez cand ma mai duc acolo. Sau va astepta pana il termin pe acesta.

Replica: Daca tot a venit vorba. by Maria Nistor (4944 mesaje), la 23-08-2008

Ai lucrat la Simfonie in aceasta vacanta? Sau ai pregatit o surpriza? Ai inramat Ikebana cu liliac?

Replica: Nu am apucat sa lucrez by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 23-08-2008

inca la Simfonie, Maria. Oricum as vrea sa o termin vacanta asta, ca mai am putin la ea si ar fi pacat sa o mai las sa astepte prea mult finalul.

Da, Maria am dus Ikebana cu liliac la inramat si la sfarsitul saptamanii viitoare va fi la Colectie.

Replica: Ai by Veronica Ene (179 mesaje), la 23-08-2008

venit din vacanta cu un tonus nou, Nico. Te simt pentru prima oara... plina de proiecte!

Replica: Simfonie de primavara,by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 30-08-2008

Da, Veronica, mi-am mai revenit. Sunt plina de proiecte care sper sa devina realitate.
Deocamdata un nou episod din Simfonie de primavara, model pe care l-am cam neglijat in ultima vreme.

Replica: Simfonie de primavara by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 08-10-2008

Chiar daca nu am mai cusut la Printesa, nu am stat departe de goblen. Am reusit sa cos in fiecare zi cate putin. Nu am timp decat o ora maxim doua pe zi, dar este ceva. Incet, incet modelul se contureaza. Saptamana asta am mai cusut la Simfonie.

Replica: Nico, by Doruletz Mic (1005 mesaje), la 08-10-2008

bine ca ne mai aduci putina primavara. Avem atat nevoie...

Replica: Si by Silvia Agache (137 mesaje), la 11-10-2008

Minerva are o simfonie, tot inceputa. Cred ca avem nevoie de putina primavara (in aceasta toamna). Ii spuneam Minervei, dar iti spun si tie. Ce zici?
Pupici!

Replica: Nico, by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 12-10-2008

sa ai spor ca sa o termini repede sa o pui la colectie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: