|
Acum este 11 Iun 2026, 21:10
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Viziune araba - goblen lucrat de Rodica Scris: 22 Ian 2011, 17:21 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
Viziune araba
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Viziune araba - goblen lucrat de Rodica Scris: 22 Ian 2011, 18:24 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5341 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Rodica, ma bucur ca ai revenit pe forum. Mult spor la lucru iti doresc.
Pupici dulci,
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Viziune araba - goblen lucrat de Rodica Scris: 22 Ian 2011, 18:33 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Mult spor, Rodica. Te pup si bine ai revenit.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Antoneac Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Viziune araba - goblen lucrat de Rodica Scris: 22 Ian 2011, 19:26 |
|
Membru din: 29 Ian 2007, 16:59 Mesaje: 1208 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Rodica, iti doresc mult spor. Bine ai revenit! Am sa urmaresc fiecare episod. Te imbratisez cu mare drag.
_________________ Carmen - Gargarita-Gazda-Buna
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Viziune araba - goblen lucrat de Rodica Scris: 22 Ian 2011, 19:46 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Mult spor, Rodica. Ma bucur ca ai revenit.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ramona Marculescu
|
Subiectul mesajului: Re: Viziune araba - goblen lucrat de Rodica Scris: 22 Ian 2011, 19:53 |
|
|
|
Rodica, mi-a sarit inima de bucurie cand am vazut topicul tau. Pup dulce.
_________________ Ramona - Gargarita-cu-Suflet-de-Poet
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Viziune araba - goblen lucrat de Rodica Scris: 22 Ian 2011, 21:55 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Eu va multumesc pentru mesajele voastre dar sunt la randul meu uimita. Chiar credeti ca am stat deoparte? Am fost mereu aici, cum de altfel sunt multe dintre noi. Daca nu scriu nu inseamna ca nu citesc. Asta-s eu, mai tot timpul cu lucrul in mana si acum mi-am amintit ce spunea cineva, imi cer scuze, nu mai retin cine, ca merge cu goblenul si acolo unde si regii merg singuri. Nu am ajuns pana acolo dar mi-as dori sa gasesc o cale ca orice as face sa pot avea si goblenul cu mine. Sonia, sper ca esti bine si tineretea te va ajuta sa depasesti aceasta etapa din viata ta si Dumnezeu sa te ajute sa traiesti 1000 de ani fara alte 'reparatii'. Adelina, si eu iti doresc mult spor in tot ce faci. Carmen, sper sa nu fie nevoie sa ma urmaresti prea mult. Nu este un model prea mare si sper sa il finalizez in putine episoade. Eli, te pup, esti o dulce. Ramona, de mesajul tau m-am bucurat cel mai mult. M-ai surprins placut. Dar m-am emotionat prea mult asa ca ma opresc aici si va doresc si eu spor la lucru.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ionita Victorita
|
Subiectul mesajului: Re: Viziune araba - goblen lucrat de Rodica Scris: 22 Ian 2011, 21:59 |
|
Membru din: 02 Sep 2007, 07:10 Mesaje: 817 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Ma bucur tare mult ca esti pe baricade.
_________________ Victory - Gargarita-Soare-n-Suflet
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Viziune araba - goblen lucrat de Rodica Scris: 22 Ian 2011, 22:13 |
|
|
|
Rodica, iar lucrezi pentru fetita ta din Spania? Ma bucura revederea ta. Nu pot sa mi te vizualizez decat cu goblenul in mana.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Viziune araba - goblen lucrat de Rodica Scris: 22 Ian 2011, 22:20 |
|
|
|
Rodica, ma bucur mult pentru revenirea ta. Si pentru a-ti demonstra acest lucru iti promit ca de luni voi fi alaturi de tine in concurs. Pupici de la o bunicuta pentru o bunicuta.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|