Acum este 03 Oct 2023, 15:59

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Pasarea mama - goblen lucrat de Nico
MesajScris: 16 Iul 2009, 11:55 
Neconectat

Nume forum:1
Pasarea mama lucrat de Nico by Admin TTT (3907 mesaje), la 30-06-2008

Si inceputul[/b], by Frunza Nicoleta, la 18-04-2008
la Pasarea mama.

Abia, by Rosculet Adnana, la 18-04-2008

astept sa vad Pasarea mama.
Nu inteleg de ce vorbesti asa de goblenul tau. Mie imi place - a iesit foarte frumos.
Inramrile la goblenurile tale sunt deosebite. Ai cu ce sa incanti. Felicitari!

Replica: Multumesc, Adnana, by Frunza Nicoleta, la 18-04-2008

dar parca culorile au iesit cam sterse la ultimul.

Replica: Nicoleta, by Maria Nistor, la 18-04-2008

vad ca nu glumesti nici tu cu goblenatul. Felicitari pentru Toamna la mare. Este frumos si te inteleg ca fotografia nu reda realitatea, dar e frumos si placut. Lasa imaginatia sa faca partea ei.

Replica: Nico, by Silvia Har, la 18-04-2008

Toamna este o poezie. Culorile sunt minunate. Sepia calde spre roscat sunt nunatele mele preferate.
Succes la Pasare. Facem perechea? Termin si eu Macul, curand...

Replica: Colectia mea, Nicoleta Frunza by Frunza Nicoleta, la 18-04-2008

Silvia ai toate sansele sa termini Pasarea mama inaintea mea, avand in vedere sporul pe care l-am avut in ultima perioada. Deja am pus un model mai mic pe gherghef in cazul in care cel mare ma oboseste. Avantajul la un goblen mic este acela ca se contureaza mai repede modelul.

Replica: Ce by Adela Aura Vlad, la 19-04-2008

pereche frumoasa va face toamna ta cu Castel la mare. Succes la Pasare!

Replica: Nico, by Racovita Adriana, la 20-04-2008

dupa ce ai sa il inramezi ai sa il privesti altfel. Apropo, a iesit foarte frumos fetelor, l-am vazut. Fotografia nu este deloc aproape de realitate, cred ca aparatul este de vina.

Replica: Va by Margareta Romascanu, la 20-04-2008

invidiez, Nico si Adriana pentru prietenia ce va leaga si faptul ca nu sunteti numai doua prietene virtuale. Este dificil in ziua de astazi sa poti numi o persoana prieten, in adevaratul sens al cuvantului.
Nu m-am indoit nici o clipa ca goblenul este mai frumos decat imaginea pentru ca sunt patzita.

Replica: Ai dreptate, by Frunza Nicoleta, la 20-04-2008

Margareta. Un prieten adevarat este greu de gasit. Degetele de la o mana sunt prea multe pentru a numara cati prieteni adevarati am si Adriana este unul dintre ei

Replica: Nu ai by Martis Liliana, la 10-05-2008

mai avansat la Pasare, Nico?

Replica: Continuare, by Admin TTT (3907 mesaje), la 30-06-2008

Colectia mea, Nicoleta Frunza[/b], by Frunza Nicoleta, la 17-05-2008

Si, ca sa vedeti ce putin am lucrat la Pasare, postez inca un pas.

A, by Doruletz Mic, la 18-05-2008

venit primavara cu toate minunile ei si ma concentrez si eu mai greu in a lucra goblen. Si la mine avanseaza greu fiecare noua culoare. Lasa ca le terminam noi, Nico!

Cred ca cele patru modele ovale se completeaza de minune. Daca vei fii la fel de inspirata la inramare cum ai fost la Castel la mare, ai toate sansele sa realizezi un colt unic. Iti urez sa ai spor si chef de lucru.

Replica: Letargia, by Anca Lungoci, la 18-05-2008

adusa de noul anotimp - nimic nou sub soare. In fiecare primavara patesc la fel. Dar, printre picaturi, mai fac si eu cateva puncte... Sa ai spor mai mult de cat mine, Nico.

Replica: Multumesc Nicoleta Frunza, by Frunza Nicoleta, la 18-05-2008

fetelor pentru incurajari.

Replica: Nicoleta, by Tender Rose, la 24-05-2008

banuiesc ca te-a descurajat fondul la Pasarea-mama. Dar Simfonia de primavara? Ai niste modele frumoase, foarte delicate, frumos inramate. Esti un om deosebit de sensibil.

Replica: Multumesc, Nicoleta Frunza, by Frunza Nicoleta, la 25-05-2008

Rose.

Nu fondul ma sperie, dar am avut o perioada mai proasta si cam putin timp liber pe care l-am petrecut mai mult pe forum. Sa stii ca m-a ajutat sa trec peste o perioada destul de dificila. Forumul si copiii de la scoala au reusit sa ma inveseleasca si sa ma faca sa uit macar pentru cateva ore de probleme.

Replica: Cred, by Tender Rose, la 25-05-2008

Nicoleta ca esti o persoana cu o afinitate speciala pentru profesia ta. Nu am auzit multi dascali sa spuna ca, la scoala, copiii au reusit sa ii binedispuna. Am citit ca esti Sagetator si asta inseamna un plus pentru tine ca dascal.
Perioadele grele le trec, cam asa: ma inham la lucruri pe care nu stiu daca le pot duce, dar ma indarjesc sa le finalizez. Incerc sa ma autodepasesc. Uneori simt ca ceea ce fac parca nu are finalitate sau parca nu isi are rostul - asta poate pentru ca gandurile imi zboara usor, inapoi la necazuri, dar nu cedez. Alteori imi vizitez cate o prietena tonica din fire. Nu o incarc cu problemele mele, dar felul ei de a fi - imi deschide o supapa prin care mai pleaca din amaraciune. In ultimul timp am ajuns la convingerea ca totul pe lumea aceasta se poate repara, mai putin moartea. Asa ca am grija carui necaz ii incredintez lacrimile mele, si ca-ntro parabola ce circula pe net - imi pun palaria violet pe cap si plec la plimbare.

Replica: Nicoleta, by Maria Nistor, la 12-06-2008

pe unde ai ajuns cu goblenul?

Replica: Chiar by Ilinca Moruzeanu, la 14-06-2008

nici un punct, Nicoleta? A venit vara si zbori prin gradina?

Replica: Eu, by Niculescu Greta, la 18-06-2008

sunt mai drastica, Nico: nici macar trei puncte pe zi?

Replica: As Nicoleta Frunza, by Frunza Nicoleta, la 18-06-2008

vrea eu sa zbor prin gradina, dar sfarsitul de an scolar a fost cam aglomerat. Asa cum am prevazut Silvia a terminat Pasarea inaintea mea. Am inaintat foarte putin la ea si putin la Simfonie. Dar le-am lasat deoparte si am reluat lucrul la Ikebana cu liliac ca vreau sa-l fac cadou mamei mele la sfarsitul lui iulie. Sper sa am spor si sa termin pana atunci. Din pacate nu am aparatul foto acasa ca sa va arat ce am lucrat pana acum la el (nu am mai cusut la el de aproape 2 ani).

Replica: Si by Adela Aura Vlad, la 18-06-2008

eu care credeam ca sunt unica care isi lasa goblenurile in asteptare cu anii! Sa te ajute timpul sa il termini. Frumos cadou pentru o mamica!

Replica: Am Nicoleta Frunza, by Frunza Nicoleta, la 18-06-2008

5 incepute si m-am hotarat sa le termin, dar nu stiu cand, poate acum ca a venit vacanta am timp.

Merita chiar si mai mult. I-a placut de cand l-a vazut si m-am hotarat sa il cos. A fost al doilea goblen inceput de mine si cum va dati seama e destul de complicat si a stat in dulap o perioada buna. Acum ca am capatat ceva experienta poate nu mi se mai pare asa complicat.

Replica: Atunci, by Adela Aura Vlad, la 18-06-2008

succes la lucru!
Nu faci un serial?
vreau sa-l fac cadou mamei mele la sfarsitul lui iulie
Este ziua mamei tale, atunci?

Replica: Multumesc, Nicoleta Frunza, by Frunza Nicoleta, la 18-06-2008

Adela.
Cum ajunge aparatul foto in posesia mea sigur voi posta imagini pe parcursul lucrului.

Da Adela, este ziua mamei mele atunci. Deci trebuie sa-l termin pe la jumatatea lunii iulie ca sa am timp sa-l si inramez.

Replica: Iti by Adela Aura Vlad, la 18-06-2008

tin pumnii!

Replica: Multumesc, Adela. by Frunza Nicoleta, la 18-06-2008

Nicoleta, by Maria Nistor, la 19-06-2008

astept cu nerabdare imaginile tale. Acum ca a venit vacanta o sa fii mai des cu noi. Sper sa faci si tu un serial. Cu cinci modele incepute o sa avem ce vedea.
Nu pentru a descuraja, dar eu am lucrat Fetita si Batrana torcatoare in mai bine de trei ani. Doar in ultimul timp am reusit si eu sa am timp in plus si pentru goblen .
Te astept si iti urez sa ai spor si timp.

Replica: Multumesc, Nicoleta Frunza, by Frunza Nicoleta, la 19-06-2008

Maria pentru incurajari. Am inceput cu modele destul de mari si complicate, apoi apoi am luat cateva modele mai mici si mai usurele asa ca cele mari au stat deoparte. Cum tot apareau alte si alte modele, cele vechi au ramas in cutie. Deja cred ca am 20 de modele in asteptare.

Inchipuiti-va ca primele modele pe care le-am luat au fost Madame de Pompadour si Terasele iubirii. Am inceput Madame, dar nu am lucrat decat un coltisor si apoi l-am abandonat. Poate vara aceasta ii vine randul. Acum vreau neaparat sa termin Ikebana cu liliac.

Chiar vreau sa fac un serial asa cum faci tu si Tereza si voi face lucrul asta cum imi ajunge aparatul foto acasa

Replica: Nico, by Admin TTT (3907 mesaje), la 30-06-2008

am mutat si acest goblen in lucru. Am sa te rog sa imi indici de la ce replica sa sterg informatiile din Colectia ta.

Replica: Multumesc Monica, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 02-07-2008

Acum am vazut ca ai mutat si Pasarea mama. Cred ca trebuie sters totul incepand cu replica cu care incepe acest topic. Cred ca se regasesc aici toate postarile mele si ale celorlalte gargarite.

Si inceputul, by Frunza Nicoleta, la 18-04-2008

la Pasarea mama.

Replica: Ii by Laura Brasoveanu (909 mesaje), la 04-07-2008

vine si ei randul, Nico.

Replica: Nico, by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 13-01-2009

crezi ca pe acesta l-am uitat?! Pupici!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum