Acum este 01 Aug 2026, 20:01

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Va vine sa credeti? Autor: Natura
MesajScris: 05 Aug 2009, 09:30 
Neconectat

Nume forum:1
Va vine sa credeti? by Doruletz Mic (1009 mesaje), la 25-11-2007

Autor: Natura

Replica: Dorulet Mic, by angela draganoiu (438 mesaje), la 26-11-2007

oare sa fie adevarat? Este drept ca natura face tot felul de minuni.Tare mi-ar place sa am o casa in apropiere de astfel de dealuri inflorite.

Replica: Angela, by Doruletz Mic (1009 mesaje), la 27-11-2007

la un moment dat, in viata mea am trecut pe langa o astfel de splendoare. Era in America pe o autostrada, iar marginea acesteia era bordurata de movile naturale de pamant pe care se involburau, inflorite toate culorile de flori. Comparand ce am vazut acolo cu ce am postat eu aici, de castigat, castiga imaginea postata de mine.
O alta experienta: dimineata pe la 3, conduceam pe un drum de munte. Deodata, in dreapta mea, am sesizat o miscare masiva din ceva... maron. Am oprit, am stins farurile si am dat incet, incet inapoi. Privelistea nu poate fi redat in cuvinte: o turma de cerbi alaturi de sotioarele lor, pasteau pe o pajiste mare. Imi imaginam ca cerbii sunt mai mici ca inaltime si tocmai cand m-am aplecat sa iau aparatul de fotografiat, unul din ei a dat alarma si au disparut fuguta in padurea de la marginea pajistii.
Intr-o seara tarzie de noiembrie pe cand eram la munte, i-am auzit boncanind. Mi-a luat mult timp pana am priceput ce insemna zgomotul pe care il auzeam pentru ca pana atunci nu mai auzisem asa ceva.

Replica: Draga Doruletz, by angela draganoiu (438 mesaje), la 27-11-2007

nu mi s-a intimplat sa trec pe linga o astfel de multime de flori in natura si teribil mi-ar placea, iar cerbi, - eeh nu i-am vazut nicodata de aproape, numai in poze sau in filme. Trebuie sa fie extraodinara senzatia pe care ti-o dau aceste animale puternice si frumoase, in acelasi timp. Cu foarte multi ani in urma, intr-o noapte, am intilnit o caprioara pe soseaua care strabate padurea de linga Neptun. Pentru o fractiune de secunda s-a uitat mirata la noi, adica "ce cautati noaptea pe aici ?" In lumina farurilor am vazut niste ochi imensi, mirati care ne cercetau atent, de la distanta. Vroia sa vada daca sintem oameni buni sau nu. Atunci sotul meu a oprit masina si am lasat-o sa treaca.

Replica: Flori intr-un bar de gheata, by Andrei Stancu (193 mesaje), la 28-11-2007

se intampla in Rusia.

Da, imi vine sa cred pentru ca si eu am avut o intanire cu un cerb pe un drum de munte. Cand am iesit dintr-un tunel, aflat in curba am avut surpriza sa-l vad. Am oprit, am stins si luminile si am asteptat. Sentimentul a fost acelasi: ma intreba ce caut acolo; dupa care a facut un salt pe stanca abrupta si l-am mai zarit numai o singura data inainte de a ajunge pe culmea de sus, in padure. Nu uiti niciodata astfel de intalniri!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: