Acum este 21 Iun 2026, 00:49

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 57 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Brasov-ul vazut de Nadina
MesajScris: 28 Ian 2014, 12:52 
Neconectat

Nume forum:1
Draga Nadina, acum am descoperit topicul tau. Te felicit pentru frumoasele excursii in Piatra Mare (prin canionul 7 Scari), varful Tampa si vizita la Castelul Peles.
Vad ca ai prins deja microbul mersului pe munte si sunt sigura ca vor urma multe alte excursii frumoase in muntii patriei, care sunt foarte frumosi.
Si eu am aceasta pasiune, desi sunt o montaniarda medie, adica fac drumetii per pedes, a se citi ca nu prea ma bag la catarari (am avut si de-astea in tinerete, dar din greseala). Avand in vedere ca am dublul varstei tale, pot sa-ti recomand, din propria experienta, muntii care mie mi-au placut in mod deosebit si au grad mediu de dificultate: Ceahlaul, Apusenii, Cindrelul, Leaota, Neamtului, Ciucasul si Zaganul, muntii Rodnei, muntii Mehedinti. Dar si altii un pic mai dificili, dar extrem de spectaculosi: Piatra Craiului, Retezatul, Parangul si bineinteles, Maria Sa, Fagarasul.
In ultimul timp insa, mi-am petrecut veacul, prin Bucegi, muntii Baiului si Subcarpati, adica dealurile ce coboara spre Comarnic, unde merg aproape saptamanal cu clubul montan "Floare de colt" din Bucuresti.
La intalnirea gargaritelor am aflat ca esti studenta la Brasov si m-am gandit sa te invit, in masura in care iti permite timpul, bineinteles, sa te alaturi grupului nostru, pentru excursii de o zi, sambata sau duminica, in muntii de pe Valea Prahovei. Acum este zapada multa si-ti trebuie echipament adecvat: bocanci + parazapezi, plus haine mai groase, dar poate la primavara, ce zici?
Eu voi merge in concediu la Predeal, la sfarsitul lui februarie si poate ne vom intalni pentru o scurta excursie in zona, daca nu esti in vacanta de dupa sesiune. Mai vorbim.
Pana atunci iti urez: multa bafta la examene, sa le treci pe toate cu brio!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Ian 2014, 22:22 
Neconectat

Nadina, ma bucur sa vizitez, din nou, Brasovul.
Lena, acum inteleg de ce esti tu asa zvelta si frumoasa. Pai tu ai batut pasul pe o groaza de munti de eu nici daca ma pui sa le spun pe denumiri nu cunosc atatea.

Cu un gand bun,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2014, 16:56 
Neconectat

Leana, ma bucur ca iti plac micile mele drumetii. Sincera sa fiu ar mai fi cateva imagini de postat, dar timpul acesta, bata-l vina, nu imi permite sa le postez la timp. Sper sa le atasez curand.
Iti multumesc pentru recomandari, sper sa ajung peste tot pe unde mi-am propus. Nici eu nu sunt o mare iubitoare de catarari, dar imi place sa merg pe jos, prin natura.
Da, sunt studenta in Brasov si majoritatea timpului sunt in acest oras, dar dupa cum ai aflat, nici un oras nu este prea departe de mine sa nu pot ajunge. Mi-ar face placere sa te insotesc la primavara in excursii, daca acest lucru imi este permis. Pe timp de iarna este mai greu, dar la primavara spun da cu cea mai mare placere.
Eu am vacanta la jumatatea lunii februarie, deci spre sfarsit ar trebui sa fiu in Brasov. Mai tinem legatura si poate ne intalnim.
Multumesc pentru urari, iar tie toate cele bune si spor la cusut.
Onuta ma bucur ca ti-a placut excursia, chiar si virtuala. Te mai astept.
Pupici de la,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Ian 2014, 18:15 
Neconectat

M-am delectat si eu cu imaginile tale, Nadina, mi-au placut la nebunie, de fapt, muntele este preferatul meu intotdeauna.
Iti admir si curajul de a urca acele scari, eu nu l-as fi avut acum. Poate la varsta ta da, gandindu-ma la cele peste 400 de scari spre varful Toaca pe care le-am urcat... in patru labe. De urcat le-am urcat, de coborat nu am mai fost capace, asa ca am ales varianta de a cobora pe alaturi, mai mult in fund decat in picioare.
Ce-as mai vrea sa am acea varsta, dar mai ales locurile!
Aici cu greu mai gasesc cate o padure pe aproape, unde sa ne pierdem pasii pentru cateva ore. Dar vine ea si primavara si atunci o luam din loc si noi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2014, 00:02 
Neconectat

Ralu, ma bucur ca ti-au placut micile excursii.
Adevarul este ca mi-a fost teama de acele scari, dar daca am plecat cu un gand, nu am vrut sa renut. Acum din cate am inteles s-au modificat scarile, sunt mult mai stabile si mai rezistente. Sper sa mai ajung o data si in primavara.
Este pacat ca in orase sunt din ce in ce mai putine locuri cu aer curat. Poate de aceea am ales Brasovul, pentru ca din acest punct de vedere este superb.
Iti doresc cat mai multe plimbari in aer liber, alaturi de printul tau Dario.
Te pupa,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Feb 2014, 13:09 
Neconectat

Draga Nadina, eu voi fi la Predeal intre 16 februarie si 3 martie, deci daca revii in Brasov, la cursuri, la sfarsitul lui februarie si ai chef de o excursie de o zi mi-ar face mare placere sa ne vedem. Am sa iau telefonul tau de la Helen, ca sa stabilim. Bine?
Numai bine si multa bafta la examene!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Feb 2014, 10:03 
Neconectat

Leana mi-ar face placere sa ne intalnim. Poti lua numarul meu de telefon de la Helen si stabilim o zi cand putem amandoua. Eu in jur de 22 februarie ma intorc in Brasov.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 57 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: