|
Acum este 09 Aug 2026, 12:12
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Stanoiu Constantin
|
Subiectul mesajului: Trovantii - lacrimile pamantului Scris: 04 Mai 2012, 11:11 |
|
|
_________________ Constantin - Nimeni nu este inutil cat timp are un prieten.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cornelia Suteu
|
Subiectul mesajului: Re: Trovantii - lacrimile pamantului Scris: 21 Mai 2012, 10:38 |
|
|
|
Costi, merita sa ii vezi cu ochii tai. Nu te sfatuiesc sa iei cu tine vreunul.
_________________ Cornelia - Adevarata prietenie este ca sanatatea; valoarea ei este rar apreciata, pana cand ai pierdut-o.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Trovantii - lacrimile pamantului Scris: 21 Iul 2012, 07:23 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Sunt interesanti acesti trovanti. Eu ii stiu pe cei de la Costesti - Valcea. Insa pe vremea cand am mers eu acolo (acum vreo 15 ani) nu erau atat de bine ingrijiti, nici macar paziti. Am inteles ca mai nou s-a amenajat locul respectiv si s-a facut gen muzeu. Iar eu, pe atunci in nestiinta mea de copil am luat unul acasa. O femeie care era pe acolo a zis ca trebuie tinut in apa, pentru ca asa o sa "creasca". N-a crescut, ci doar a inceput sa se descompuna, fiind dintr-o materie nisipoasa si, probabil, ca ai mei satuli sa vada o bucata de nisip intr-un pahar cu apa, l-au aruncat. Acum, imi dau seama ca nu a fost frumos din partea mea sa stric natura, insa era copil pe vremea aceea. Oricum, va recomand, daca aveti drum prin zona aceea sa ii vizitati, pentru ca sunt tare interesanti.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|