Acum este 22 Iun 2026, 11:33

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Los Reys
MesajScris: 31 Iul 2009, 08:36 
Neconectat

Nume forum:1
Ziua de 6 ianuarie, by cucos catalina (1629 mesaje), la 06-01-2008

In lumea creshtina Boboteaza, aici in Spania - in regiunea Cataluniei - aceasta zi are o semnificatzie mult mai importanta shi decat Craciunul. Ei celebreaza regii, sarbatoarea se numeshte Los Reys; in ziua de 4 ianuarie, cadourile frumos impachetate shi cu datele personale scrise pe ele, se duc la primaria din regiune, ca sa fie impartzite de Regi in ziua de 6 ianuarie. Copii shi maturi imbracatzi in straie regeshti, umbla prin localitate in tractoare, imprashtie bomboane, dau cadourile shi fac fotografii cu localnici shi copiii. Am ieshit shi i-am vazut, mi-a placut sarbatoarea lor, aproape totzi bashtinashii merg prin sat in urma alaiului, imbracatzi frumos shi veseli. Abia acum este atmosfera de sarbatoare pe aceste meleaguri. Postez cateva fotografii pe care le-am facut shi cred ca va vor place!

Replica: Cei doi copii by cucos catalina (1629 mesaje), la 06-01-2008

in rolul Mariei shi a lui Iosif, sunt copii romani, care invatza la shcoala de aici. Aceste doua imagini sunt facute aseara, cand s-au dat focuri de artificii shi s-au cantat cantecele de Craciun.

Replica: Colindarea Regilor prin localitate by cucos catalina (1629 mesaje), la 06-01-2008

Replica: Calauza primului Rege by cucos catalina (1629 mesaje), la 06-01-2008

Replica: Al doilea Rege shi Calauza by cucos catalina (1629 mesaje), la 06-01-2008

Replica: Al treilea Rege cu alaiul by cucos catalina (1629 mesaje), la 06-01-2008

Replica: In dreapta jos by cucos catalina (1629 mesaje), la 06-01-2008

se vad bomboanele aruncate de ei.

Replica: Aici, se vede mai bine by cucos catalina (1629 mesaje), la 06-01-2008

cel de-al treilea Rege shi punga de bomboane.

Replica: Mie mi-au placut by cucos catalina (1629 mesaje), la 06-01-2008

negrii ashtia trei! Erau asha simpatici, mi-am facut shi fotografii alaturi de ei.

Replica: Este by Andrei Stancu (193 mesaje), la 06-01-2008

o sarbatoare deosebita, Catalina. Imi place spiritul ce se naste de aici: tu, cel avut, daruieste...
Eu am fost la biserica si dupa slujba am luat aghiasma. Aglomeratie mare, dar vremea a tinut cu noi: s-a mai inmuiat gerul.

Ati vazut vreodata macaleandru? Am avut sansa sa ii vad chiar langa locuinta noastra, dar telefonul meu nu este unul performant asa ca nu merita sa va postez imaginea pe care am facut-o eu. Erau o pereche frumoasa, cu gusa rosie. Am luat o imagine de pe internet. Si, tot de pe internet am aflat ca macaleandrul ierneaza la noi.
Mi se pare ca undeva pe acest forum exista o imagine cu doi macaleandri, luati de la fereastra unui birou de la Top Terra. Daca o gasiti sa imi scrieti si mie.

Replica: In realitate eu nu am vazut, by cucos catalina (1629 mesaje), la 06-01-2008

dar am un pps cu alte pasari frumoase.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: