|
Acum este 20 Apr 2026, 11:25
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Laura Brasoveanu
|
Subiectul mesajului: Uscarea ceaiurilor Scris: 02 Iun 2009, 14:51 |
|
|
|
Gargarita Gospodina, by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 13-06-2008
Doina scria in alt topic ca s-a apucat de dulceturile si genurile de sezon. M-am gandit ca nu ar fi rau sa mai schimbam impresii referitoare la activitatile noastre casnice. Acum doua saptamani am cumparat de la o taranca doua kilograme de (floare de) musetel si l-am pus la uscat, la umbra, pe hartie alba. Printre picaturi am avut grija sa il mai intorc ca sa se usuce uniform. Ieri l-am luat si l-am portionat in pungi de hartie si l-am asezat in cutii de carton pentru cand va fi nevoie. La noi se foloseste mult ceai de musetel, fie pentru uz extern (bun dezinfectant pentru rani), fie pentru uz intern. Cand il bem, adaugam miere si felii de lamaiie pentru a fi mai putin evident gustul fad de musetel.
_________________ Laura - Invata sa ai mereu un zambet ascuns in inima pentru un prieten. E asa ciudat ca mai gasim timp pentru ura Cand viata toata, abia e-o picatura. Ca nu culegem flori si nu zambim, Noi, care, atat de repede, murim.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|