Acum este 16 Apr 2024, 06:33

Ora este UTC + 1 [ DST ]





Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 194 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Ce-am gatit eu azi
MesajScris: 16 Oct 2011, 16:48 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 01 Dec 2004, 22:53
Mesaje: 13488
Locatie: Italia
Nume forum:1
Bune tare, Anca!
Sarut-mana de reteta.

_________________
Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina
Gargarita anului 2010-2011
Gargarita anului 2011-2012


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Ce-am gatit eu azi
MesajScris: 16 Oct 2011, 16:53 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 21 Apr 2008, 14:35
Mesaje: 3542
Nume forum:1
Ralu, pe langa faptul ca este foarte buna, este si foate usor de facut, dar in acelasi timp si pentru noi este la fel de usoara ca mancare.

_________________
Anca - Gargarita Pacea-Armoniei


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Ce-am gatit eu azi
MesajScris: 17 Oct 2011, 12:13 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 27 Oct 2005, 13:40
Mesaje: 2636
Nume forum:1
Anca, m-ai dat gata cu aceasta reteta.
Arata foarte bine si de abia astept sa o probez si eu, mai ales ca nu este foarte complicata.
Multumim.

_________________
Mona - Gargarita-Gingasie


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Ce-am gatit eu azi
MesajScris: 06 Noi 2011, 17:07 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 21 Apr 2008, 14:35
Mesaje: 3542
Nume forum:1
Mona si Gateau de cartofi, pe care v-o prezint astazi, nu este greu de facut.



Ingrediente pentru trei persoane:
- 5-6 cartofi medii, se pun la fiert intregi fara sa fie curatati;
- Unt - 6 lingurite;
- Parmezan - 50 grame + 30 grame;
- Sunca da porc - 120 grame;
- Cascaval afumat - 100 grame;
- Mozzarella - 100 grame;
- Oua - 2 (crude);
- sare si piper dupa gust.

Dupa ce s-au fiert cartofii, se lasa la racit si se curata de coaja, dupa care se zdrobesc ca pentru pireu. In pireul de cartofi se adauga cele 50 de grame de parmezan, sunca de porc, cascavalul , mozzarella taiate bucatele, ouale, sarea si pirerul dupa gust.
Se amesteca bine, dar inainte se unge o tava cu putin unt si se tapeteaza cu pesmet. Compozitia se pune in tava, iar pe deasupra se adauga parmezanul ramas impreuna cu bucatele mici de unt.


_________________
Anca - Gargarita Pacea-Armoniei


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Ce-am gatit eu azi
MesajScris: 06 Noi 2011, 17:32 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 01 Dec 2004, 22:53
Mesaje: 13488
Locatie: Italia
Nume forum:1
Bunuta, bunuta, Anca. Si prin Italia se face.

_________________
Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina
Gargarita anului 2010-2011
Gargarita anului 2011-2012


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Ce-am gatit eu azi
MesajScris: 06 Noi 2011, 17:37 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 21 Apr 2008, 14:35
Mesaje: 3542
Nume forum:1
Gateau de cartofi, l-am facut cu ceva timp in urma, dar nu am avut timp sa-l postez, in schimb, astazi la pranz am facut pentru primul, pasta integrala cu ton si rosii chery.

Cand pasta este fiarta, se adauga o cutie de ton in ulei de masline, rosii chery taiate in patru, patrunjel si jumatate de catel de usturoi crud, bine zdrobit, se amesteca toate ingredientele si este buna de servit.



Pentru felul doi, am facut calamari umpluti.
Daca va intereseaza pot posta si reteta.


_________________
Anca - Gargarita Pacea-Armoniei


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Ce-am gatit eu azi
MesajScris: 06 Noi 2011, 17:41 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 21 Apr 2008, 14:35
Mesaje: 3542
Nume forum:1
Ralu, mie mi-a placut, dar nu pot sa spun acelasi lucru de sotiorul meu. A zis doar ca merge, adica in alte cuvinte, cred ca este mai bine sa-l fac foarte rar sau deloc.

_________________
Anca - Gargarita Pacea-Armoniei


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Ce-am gatit eu azi
MesajScris: 06 Noi 2011, 17:49 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 07 Mai 2006, 00:34
Mesaje: 147
Nume forum:1
Anca, banuiesc ca si sotiorul meu ar spune la fel, dar vreau sa-mi obisnuiesc copiii sa manance si fructe de mare, asa ca te rog posteaza si reteta.

_________________
Beatrice - Prieten ne este cel care ne cunoaste si cu toate astea ne iubeste oricum.


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Ce-am gatit eu azi
MesajScris: 06 Noi 2011, 18:16 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 01 Dec 2004, 22:53
Mesaje: 13488
Locatie: Italia
Nume forum:1
Calamarii umpluti si mie imi plac foarte mult. Aici se mai fac, taiati rondele si impanati si pe urma fripti in ulei, facand parte din celebrul "fritto misto", care este foarte bun si la gust, dar si la calorii.
La fel cum ai facut calamarii, poti incerca si sepia umpluta, este la fel de gustoasa.

_________________
Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina
Gargarita anului 2010-2011
Gargarita anului 2011-2012


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
 Subiectul mesajului: Re: Ce-am gatit eu azi
MesajScris: 06 Noi 2011, 18:18 
Neconectat
Avatar utilizator

Membru din: 07 Mai 2006, 00:34
Mesaje: 147
Nume forum:1
Multumesc Ralu.

_________________
Beatrice - Prieten ne este cel care ne cunoaste si cu toate astea ne iubeste oricum.


Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 
 
Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 194 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]


Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa:



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB Romania