Acum este 09 Mai 2026, 22:19

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: 1 mai 2006
MesajScris: 07 Oct 2009, 11:01 
Neconectat

Nume forum:1
1 mai 2006 by Andrei Stancu (195 mesaje), la 01-05-2006

Parerea mea este ca este cam lipsa de activitate pe forum. Probabil toata lumea se odihneste sau poate sunteti la un gratar, la iarba verde?

Eu frunzaresc netul si am dat peste cateva citate (stranse de Aurora Mandruta) ce merita sa le impartasesc cu voi:

* A iubi inseamna a suferi, dar inseamna si a trai.
* Adevarata iubire salasluieste numai in inimile mari. G. Guinizelli
* Adevarul e pretutindeni, dar nu-l recunoaste decat cine-l cauta. Nicolae Iorga
* Aburii ce se ridica dintr-o balta murdara sunt tot atat de curati ca si aburii ce se inalta din cel mai limpede rau. Lucian Blaga
* Adevarul asteapta. Numai minciuna e grabita. Alexandru Vlahuta
* Am trait cat ar tine un cantec, dar l-am cantat rau. Pacat, cantecul era tare frumos. Vasili Suksin
* Adevaratele paradisuri sunt doar cele pe care le-ai pierdut.
* Adevarul ramane acelasi, fie ca-1 spui sau nu. Daca-1 tii ascuns de altii si de tine insuti, el e tot acolo si rade de noi. Partea cea mai rea e ca, absolut fara nici o intentie, provoci suferinta altora, uneori unor fiinte care-ti sunt dragi. N. D. Carpen
* Adevarurile cele mai inalte si cele mai curate nu se ating prin gandire si prin inteligenta, ci prin puterea simtirii. Anatole France
* Am vazut o multime de adevaruri vestejindu-se pentru ca au ajuns cu o clipa mai tarziu. Giraudoux
* Adevarul pur si simplu nu are sens in afara de constiinta noastra. Constantin Noica
* Adesea, din ceea ce se spune despre noi, jumatate e adevarat, jumatate ar putea sa fie. Rodica Toth
* Ai suferit uneori destul pentru a avea dreptul sa nu spui niciodata: Sunt prea fericit! Alexandre Dumas
* Am intins palma in care se aflau anii aceia tineri si vantul mi i-a luat fara a ma lasa sa spun ca-i regret, ca i-am iubit, ca au fost unici si poate prea frumosi.
* A scrie este unicul mod de a te distanta de secolul in care ti-a fost harazit sa te nasti. Nicolas Gomez Davila
* Arta poate gresi, dar natura nu poate rata. J. Dryden
* A trai fara un ideal, inseamna a nu trai deloc. C. Dimitrescu-lasi
* A trai fara un ideal, inseamna ca tu, omule ai decazut in lumea vegetala. Victor Duta
* A admira pe un ganditor nu inseamna a-i accepta ideile ca atare. Lucian Blaga
* Ai dreptul sa ierti numai ce s-a facut in paguba ta. Nicolae Iorga
* A ierta pe cineva nu schimba cu nimic pacatele pe care le-a faptuit. De aceea, eu pot sa iert, de cele mai multe ori, dar nu uit, niciodata. Victor Duta
* A nu depinde de nimeni si a fi gata intotdeauna sa o iei de la cap, aceasta inseamna independenta. Victor Duta
* A repeta numai ceea ce au spus altii echivaleaza cu o infirmitate intelectuala. Pompiliu Mareea

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: