Acum este 05 Mai 2026, 20:41

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Zidarul Costel a cucerit Spania cu vocea sa
MesajScris: 31 Iul 2009, 08:06 
Neconectat

Nume forum:1
Zidarul Costel a cucerit Spania cu vocea sa by Silvia Har (634 mesaje), la 02-02-2008

Costel Busuioc, un zidar banatean in varsta de 33 de ani, a devenit vedeta in Spania, la un concurs TV, datorita vocii sale.
La sfatul unor colegi de santier care l-au auzit cantand, Costel s-a inscris la preselectia pentru un concurs de promovare a noilor talente muzicale.
Vocea sa extraordinara i-a adus imediat laude si voturile publicului iberic.
Costel a fost sustinut pe parcursul mai multor editii ale emisiunii Hijos de Babel, adica Fiii lui Babel.
Daca va castiga competitia organizata de postul public de televiziune din Spania, Costel Busuioc va semna un contract cu o prestigioasa casa de discuri, iar daca se va numara printre cei trei finalisti, organizatorii se vor ocupa de promovarea sa in tara natala. Mai multe informatii pentru cei care doresc sa-l voteze sunt pe site-ul http://babel.rtve.es/
Calitatile vocale ale romanului au fost remarcate si de altii, motiv pentru care a primit si o oferta de a studia canto la Opera de la Viena.
Costel a fost nevoit insa sa refuze propunerea din lipsa banilor.

Replica: Iata inca un by Ileana Miroiu (807 mesaje), la 03-02-2008

motiv ca ochii copiilor nostri sa priveasca cu incredere in viitor.
Sa speram ca viata lui se va schimba in bine de acum incolo.

Replica: Na, by Serban Birtalan (347 mesaje), la 04-02-2008

brava lui!

Replica: Costel by Puiu Mic (203 mesaje), la 08-02-2008

Voteaza!

Replica: Ii doresc, by stoicescu steluta (251 mesaje), la 10-02-2008

mult succes in viitor si sa speram ca viata lui se va schimba in bine. Si uite asa se mai inalta cite un semen de-al nostru din viata grea din ziua de azi spre o viata mai buna in ziua de miine.

Replica: Pentru prima data by cucos catalina (1629 mesaje), la 13-03-2008

de cand sunt aici, mi-au dat lacrimi de bucurie pentru un roman care munceshte aici. M-am bucurat pentru locul I luat de Costel la emisiunea Hijos de Babel, ca shi cum ziua de azi mi-ar fi adus mie acea bucurie! In tzara nu am crezut niciodata in votul public prin mesaje, dar aseara am considerat o datorie morala, acel mesaj pe care l-am trimis in favoarea lui. Oare cate alte talente se ascund printre cei plecatzi in alte tzari, ce nu au shansa sa fie descoperitzi din motive natzionaliste sau lipsa de curaj sau pur shi simplu, din resemnare?!

Bravo romanului Costel de aici... din Peninsula Iberica!

Replica: L-am by Alice Popa (236 mesaje), la 13-03-2008

vazut aseara pe Adrian Paunescu, la Realitatea TV, plangand la aflarea vestii, Catalina.
Drept sa-ti spun si mie mi-a venit sa plang de bucurie. In privinta talentelor - sunt de acord cu tine. HDQ la care lucrez a luat pe cei mai talentati studenti din seria mea, la ei, in Austria. Am fost acolo si in ianuarie si, afla ca exista birouri intregi unde auzi vorbindu-se numai romaneste. Ei sunt cei care concep reclamele pe care le vedeti la TV ca fiind facute afara. Afara, dar cu creier romanesc...

Replica: Pacat ca by Valery Antemie (768 mesaje), la 14-03-2008

in Romania nu a avut nicio sansa. Ma gandeam in timp ce ii vedeam pe sus-pusii nostri la TV, dandu-si cu parerea, cati l-au votat pe Costel?
Ascultandu-l pe Costel Busuioc nu am putut sa nu apreciez muzica sa cantata cu sufletul, cu daruire...
Uite de ce am plecat noi din tara...

Replica: Valery, by Nicolae Orban (193 mesaje), la 14-03-2008

nu ca as lua apararea sus-pusilor, dar te informez ca la vot nu au contat decat voturile celor din Spania. La un moment dat s-a si blocat votarea datorita avalansei romanilor, de pretutindeni, ce doreau sa il voteze. Nimeni insa nu ne-a spus si noua muritorilor de rand ca nu vor conta voturile din afara Spaniei. Votul tau, Catalina, a contat, insa.

Costel a mai avut o sansa in Romania cand a fost invitat la Surprize in 2005. In timpul emisiunii a primit o oferta, dar din pacate, a declinat-o.
Costel Busuioc este pentru mine un semn ca valorile romanesti nu dispar.

Replica: Poate by Ramona Marculescu (198 mesaje), la 14-03-2008

ca este restartul spre intoarcerea la sanatatea spirituala romaneasca, zicea cineva intr-un talk show pe acesata tema. Mi se pare cam ciudata aceasta asociere.

Si eu am aflat, dupa ce m-am canonit sa votez, ca nu au contat decat voturile celor din Spania.

Extrapolarea cu sus-pusii, Valery mi se pare cam fortata. Nu te supara. Aceasta este parerea mea.

Aseara ascultam in timp ce goblenam, cativa artisti care pariau viitorul lui Costel: in 5 ani ajunge la Scala, spunea unul dintre ei. Ma indoiesc. Costel are de hranit o familie si ii va fi greu sa aleaga studiul in locul muncii. Contractul cu Sony este constructiv pe cariera lui si nu vizeaza si finante pentru familie. Voi ce ati face in locul lui? Cand a avut oferta la Surprize in 2005, a declinat-o (cum spune Nic) din aceleasi motive. Fiecare avem un drum, dar cand ajungem la rascruce, este greu sa luam o hotarare. Domnul sa-l ajute sa aleaga drumul care este mai bun pentru el.

Replica: Ciudata by Bica Nistor (1288 mesaje), la 15-03-2008

optica au unii oameni. Sustin ca statul trebuie sa le dea... Statul suntem noi, oameni buni. Daca statul prin demnitarii sai intind o mana de ajutor, cuiva, o intind din banii nostri si nu din banii lor. Companiile private mari fac ades gesturi de genul la care va asteptati, pentru un Costel. Asa cum remarca si Ramona, gestul se refera, in cazul pe care il discutam, la educatia vocii lui, nu si la intretinerea familiei lui din Romania.

Replica: In by Cristi Varas (58 mesaje), la 26-03-2008

ziua de azi, este mai usor sa devii om politic decit om.
Allan Wood

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: