Acum este 08 Iun 2026, 22:08

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rostul nostru
MesajScris: 01 Iul 2010, 07:58 
Neconectat

Nume forum:1
Batrane And, doare!

Dar, nu uita, se preconizeaza ca varsta de pensionare la femei sa fie 70 ani, iar la barbati 72 ani.
Iata-i si pe angajati:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iul 2010, 16:50 
Neconectat

Doamne, cat adevar este in acest topic. Suntem o tara fara rost, in care totul se face contra poporului.
Varsta de pensionare 70-72 de ani? Fericit cel care o va apuca! Pensia: o cotizatie aiurea, abia daca vom avea parte de ea, oricum va fi o rasplata in batjocura daca nu ai avut pile toata viata. Totul este gandit sa nu o mai apuci, ca nu sunt bani pentru a fi platita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iul 2010, 18:49 
Neconectat

Ma intristeaza ce-am citit!

Oare renuntati atat de usor? Sper sa ma insel.
Poate nu voi fi pe placul tuturor, dar am sa scriu ceea ce simt.
Nu-mi vine sa cred ca aceste lucruri sunt spuse aici, in gradina gargaritelor. Numai faptul ca exista acest forum vine sa dezminta cele scrise mai inainte. Intr-adevar este greu, si va fi si mai greu.
Dar uitati-va cu atentie in jurul vostru!
Sunt multe bunicute care cos cu drag goblen, modele minunate (cata munca si daruire din partea celor care le creaza) pentru placerea lor si pentru a le lasa copiilor si nepotilor. Sunt multe mamici care cos icoane minunate pentru fii si ficele lor. Sunt tinere (urmariti ca au sub 20-30 de ani) care cos goblen.
Ati vazut ce activitati au? Ati vazut ce copii si flori frumoase le inconjoara.

Si mai ales, ati vazut ca suflete frumoase au? Ce frumos se incurajeaza atunci cand simt o gargarita ca se poticneste sau o coplesesc problemele?

Dati-mi voie sa va spun inca o data ca nu sunt de acord. Avem o tara minunata pe care unii uita sa o vada pentru ca pleaca prea des in "concedii dincolo", poate unii isi uita bunicii, sau se imbraca mai nu stiu cum, dar restul sunt romani.

Chiar daca nu scriu foarte des, urmaresc cu mare interes acest forum si nu de putine ori, cand ma ridic de la calculator simt ca am lasat o povara de pe suflet intr-un colt uitat. Aici cu gargaritele mele nu-mi pasa de greutati. Probleme am si eu, au si altii, dar un cuvat bun gasim aici.

Niciodata nu am scris atat de mult, si daca am suparat pe cineva imi cer scuze. Nu am avut aceasta intentie. Am vrut doar sa va spun ca desi:

"Sunt nori si-n stele
Maluri si-n fantani
Intunecimi de noapte si in stele
Si-n mugurii plapanzi putreziciuni",

Atata timp cat avem un strop de speranta, iubire si multa credinta vom putea merge mai departe.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Iul 2010, 18:28 
Neconectat

Mirela, eu sunt de acord cu tine.

Lin, eu cred ca acei oameni pot fi educati, incetul cu incetul ca sa-si invete lectia. Dar, mai dureaza.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: