Femeile dace by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 28-08-2007 Bratarile dacice mi-au starnit curiozitatea. Cum aratau femeile care purtau astfel de bratari, cum se imbracau? Stie cineva?

Replica: Nu ma omor, by Pusa Antonie (26 mesaje), la 30-08-2007 dupa sculpturi, dar asta-i diafana. Eu zic ca se imbracau cu rochii largi din borangic, culoarea natur. Ce zici?
Replica: Femeile dace by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 04-09-2007 Ai pe undeva niste imagini care sa ilustreze ideea ta?

Replica: Nu stiu. by Pusa Antonie (26 mesaje), la 09-09-2007 Si nu am imagini! Am vazut in filme.

Replica: Adela, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 19-09-2007 la voi pe forum are cineva imagini cu femei dace?

Replica: Nup! by Adela Aura Vlad (420 mesaje), la 19-09-2007 Imi pare rau, dar asa ceva nu am vazut.
Te pupici.

Replica: La by Anca Lungoci (376 mesaje), la 24-09-2007 http://www.miracol.ro gasesti mai multe carti despre daci. Vezi, poate gasesti, Letitia si ce te intereseaza pe tine.
Replica: Cum se numesc dacii care gandesc? by Nicolae Orban (194 mesaje), la 28-09-2007 -Cum se numesc dacii care gandesc?
-Gandaci.
Cum poti sa dai libertate femeilor?
- Largind bucataria.
- Ce ai gresit daca nevasta iese vociferand din bucatarie?
- Ai lasat lantul prea lung.
- Cine este omul in fata caruia toti barbatii isi scot palaria?
- Frizerul.
-Ce e verde, mic si urca pe perete?
-Un castravete cu vointa!
-Cum scoate Mihai Viteazu sabia din fantana?
-Uda.
-Cand sunt femeile fericite?
-Pe cine intereseaza?
-De ce are ciocanitoarea cioc?
-Sa nu dea cu capul de copac
-Ce a facut capitanul Titanicului inainte sa moara?
-Gargara.
-Care este motivul divortului?
-Casatoria!?
-Ce face broasca la biblioteca?
-Sta in usa.
-De ce are veverita coada in spate?
-Pentru ca in fata e ea!
-De ce are rinocerul corn?
-Pentru ca nu a gasit chifla.
-Toti barbatii sunt nebuni?
-Nu. Unii raman burlaci.
-Poate o femeie sa-l faca pe un barbat milionar?
-Da, daca el e miliardar.
-Sa-mi spui imediat, de unde ai ruj pe gulerul camasii?
-Dar nu e decat...o pata de bulion!
-Da?! Si cum o cheama pe rosia care te-a patat?

Replica: Multumesc Anca, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 30-09-2007 sunt multe carti din oferta acestei edituri pe care mi-ar placea sa le citesc.

Replica: Daca, by Calinescu Ramona Nicoleta (983 mesaje), la 15-08-2008 tot ai zis de femeile dacice.