|
Acum este 05 Iul 2026, 16:23
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Puiu Mic
|
Subiectul mesajului: Voteaza-l pe Brancusi Scris: 05 Noi 2009, 15:18 |
|
|
Voteaza-l pe Brancusi by Puiu Mic (208 mesaje), la 15-02-2009 Galeriile de arta Saatchi fac un clasament cu cei mai renumiti artisti din sec. XX.
Brancusi era pe locul 2 (doi) la 300 (trei sute) de voturi distanta de Picaso, dar a fost depunctat cu 2000 puncte initial pe motiv ca era votat masiv din Romania. Trimite link-ul la toti prietenii tai. Voteaza si tu. Sa le aratam ca ne pasa de artistii nostri.
Iti ia doar 30 secunde (acum e pe locul 17, dar inca poate fi salvat). http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote
_________________ Puiu Mic - Printre vinuri şi prieteni, cei mai vechi sunt cei mai buni.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Valery Antemie
|
Subiectul mesajului: Re: Voteaza-l pe Brancusi Scris: 17 Ian 2010, 18:16 |
|
Membru din: 15 Noi 2007, 20:52 Mesaje: 159 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Am vrut sa il mai votez si anul acesta, dar imi zice ca nu am votat deja.
_________________ Valery - Cei care nu ne sunt partasi la fericire, nu ne sunt prieteni statornici nici la nenorocire.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Voteaza-l pe Brancusi Scris: 17 Ian 2010, 19:12 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
L-am votat si o sa am grija sa ajunga link-ul la cat mai multa lume. Si ce daca a fost votat masiv din Romania? Este roman si merita stima si aprecierea noastra. Romania nu inseamna numai violatori, criminali, prostitoate si orfani.
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
Andrei Stancu
|
Subiectul mesajului: Re: Voteaza-l pe Brancusi Scris: 17 Ian 2010, 20:50 |
|
|
|
Romania nu inseamna numai violatori, criminali, prostitoate si orfani. Ai dreptate, Dina.
_________________ Andrei - Gargarelul-Rege
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|