Caldura mare... by Camelia Jura (193 mesaje), la 26-02-2008 V-a placut ce caldura mare a fost ieri? Pentru 25 februarie sa simti 20 de grade C...
Vreau sa va spun ca ieri am avut o stare neplacuta de nu am fost in stare sa pun mana pe goblen.
Replica: Nici eu! by Roxana Deli (186 mesaje), la 26-02-2008 Replica: Nefireasca, by Laura Brasoveanu (919 mesaje), la 26-02-2008
aceasta caldura.... Mie mi-a fost rau de-a binelea. Ce sa mai pun mana pe goblen?
M-am spalat pe fata din 1/2 in 1/2 de ora... Somnul de asta noapte m-a mai linistit.

Replica: Nici by Milos Cosmina Elena (629 mesaje), la 26-02-2008
eu nu m-am simtit ieri in apele mele. Si m-a deranjat si "meteorologul de serviciu" (adica genunchele meu drept, care ma doare de cite ori se schimba vremea).
Replica: Te cred, Cosmina! by Doruletz Mic (1020 mesaje), la 26-02-2008 Eu am o bagatela de operatie facuta anul trecut si tot asa ca si pe tine genunchiul - ma atentioneaza ca ceva nu este in ordine cu presiunea atmosferica. Imi este atat de mila de copaci - ei nu stiu ca zilele acestea sunt inselatoare si ca in curand mai vine un val de frig. Sau, cel putin asa sustin meteorologii la radio.