|
Acum este 17 Apr 2026, 12:08
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Coco Bordan
|
Subiectul mesajului: Cine poate sa impuste o musca? Scris: 21 Oct 2009, 08:55 |
|
|
|
Cine poate sa impuste o musca? by Coco Bordan (122 mesaje) , la 26-06-2008
Ca nu pot sa dorm!
Replica: De ce? by Marian Topala (541 mesaje) , la 26-06-2008
Replica: Sunt by Coco Bordan (122 mesaje) , la 26-06-2008
in trafic. Unul cu o suparata de masina, viteza de raliu, da sa ma depaseasca prin dreapta. Nu are loc de masinile parcate si in ultima clipa se repliaza in spatele meu. La stop, trece in stanga mea si imi face semn sa deschid geamul. Deschid. O papusa blonda langa el. Striga la mine: Nesimtitule! Vezi ca vreau sa depasesc si accelerezi? Eu, calm: Ai luat carnetul la Pitesti de nu stii pe ce parte se depaseste? Bufff! Au urmat mai multe injuraturi decat ati auzit cu totii, vreodata! Asa ca intrebarea ramane: Cine poate sa impuste o musca?
Replica: Stai calm by Marian Topala (541 mesaje) , la 26-06-2008
ca faci apoplexie. Lumea este plina de muste. Le omoara oricum Moartea ce ii asteapta la fiecare noua liniuta din viata lor.
Replica: Expresia, by Anisoara Nichita (236 mesaje) , la 26-06-2008
a face liniute vad ca a intrat deja in vocularul nostru. Pentru cine nu stie, a face liniute inseamna a face curse de masini. M-a apucat rasul cand am vazut referirea cu scoala de soferi la Pitesti. A intrat si asta in vocabularul nostru.
_________________ Coco - Gargarelul-Mesager
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|