Acum este 16 Apr 2026, 19:44

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Copii altora
MesajScris: 31 Iul 2009, 14:08 
Neconectat

Copii altora by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 02-06-2008

Ce parere aveti despre mamele care isi abandoneaza copii sau despre acei parinti care folosesc violenta cu copii lor?

Replica: Despre by Adina Jigaranu (165 mesaje), la 02-06-2008

cei care folosesc violenta nu o sa ma obosesc sa-mi dau cu parerea.
Dar: avort sau abandon? Care este de preferat, atat in situatia copilului, dar si a mamei?

Replica: Daca by Maria Zanfir (564 mesaje), la 02-06-2008

o femeie nu vrea sa devina mama, sigur ca nu se va naste nimic in inima ei cand o sa fie. Si atunci nu este mai bine un avort? De ce sa-si omoare copilul in batai sau sa il abandoneze mai tarziu?

Replica: Asa by Flori M (324 mesaje), la 02-06-2008

cred si eu. Decat sa aduca pe lume un suflet care sa se chimuie, mai bine sa nu mai fie.

Replica: Adevarat, dar by Adina Jigaranu (165 mesaje), la 03-06-2008

sunt sanse (extraordinar de mici, dar totusi nu nule) in care copilul sa nu duca o viata atat de rea pana la urma, - vezi adoptia.
Eu cunosc un caz concret, in care o fata de 17 ani a nascut in urma cu cativa ani si si-a abandonat copilul la nastere, insa mama fetei l-a cautat si l-a adoptat, - acum este un copil fericit care nu duce lipsa de nimic. Sunt de asemenea cazuri in care copilul ajunge intr-o familie de asistenti maternali, sfarsind prin a fi adoptati, chiar daca familia respectiva renunta la partea financiara.

Replica: Nu by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 03-06-2008

stiu de ce as spune mai curand Da, avortului, in aceasta seara, Adina. Eu sunt impotriva avortului, in genere, dar cand vad nenorociri cu parinti tembeli ce-si omoara pruncii de nici un an, numai pentru ca s-au saturat de plansul lor... Mai bine nu s-ar fi nascut, bietii de ei!
Justitia mi se pare blanda in astfel de situatii. Pe nenorocitii care fac astfel de fapte eu i-as spanzura lent, cu funie fara sapun.
Nu cred ca ati simtit la mine vreodata lipsa de toleranta pe acest forum, dar asta chiar nu pot sa suport.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: