|
Copii altora by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 02-06-2008
Ce parere aveti despre mamele care isi abandoneaza copii sau despre acei parinti care folosesc violenta cu copii lor?
Replica: Despre by Adina Jigaranu (165 mesaje), la 02-06-2008
cei care folosesc violenta nu o sa ma obosesc sa-mi dau cu parerea. Dar: avort sau abandon? Care este de preferat, atat in situatia copilului, dar si a mamei?
Replica: Daca by Maria Zanfir (564 mesaje), la 02-06-2008
o femeie nu vrea sa devina mama, sigur ca nu se va naste nimic in inima ei cand o sa fie. Si atunci nu este mai bine un avort? De ce sa-si omoare copilul in batai sau sa il abandoneze mai tarziu?
Replica: Asa by Flori M (324 mesaje), la 02-06-2008
cred si eu. Decat sa aduca pe lume un suflet care sa se chimuie, mai bine sa nu mai fie.
Replica: Adevarat, dar by Adina Jigaranu (165 mesaje), la 03-06-2008
sunt sanse (extraordinar de mici, dar totusi nu nule) in care copilul sa nu duca o viata atat de rea pana la urma, - vezi adoptia. Eu cunosc un caz concret, in care o fata de 17 ani a nascut in urma cu cativa ani si si-a abandonat copilul la nastere, insa mama fetei l-a cautat si l-a adoptat, - acum este un copil fericit care nu duce lipsa de nimic. Sunt de asemenea cazuri in care copilul ajunge intr-o familie de asistenti maternali, sfarsind prin a fi adoptati, chiar daca familia respectiva renunta la partea financiara.
Replica: Nu by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 03-06-2008
stiu de ce as spune mai curand Da, avortului, in aceasta seara, Adina. Eu sunt impotriva avortului, in genere, dar cand vad nenorociri cu parinti tembeli ce-si omoara pruncii de nici un an, numai pentru ca s-au saturat de plansul lor... Mai bine nu s-ar fi nascut, bietii de ei! Justitia mi se pare blanda in astfel de situatii. Pe nenorocitii care fac astfel de fapte eu i-as spanzura lent, cu funie fara sapun. Nu cred ca ati simtit la mine vreodata lipsa de toleranta pe acest forum, dar asta chiar nu pot sa suport.
_________________ Tereza - Gargarita-Viteza-Luminii
|