Pasaport pentru avort by Oana Stancu (355 mesaje), la 26-06-2008 - Scrie in toate ziarele. Daca ar fi copilul meu cred ca as strange pe cineva de gat. O fetita de 11 ani, fie ea si gravida, este intai de toate un copil...
Replica: Corect! by catinean mariana (104 mesaje), la 03-07-2008 Va dati seama? Este o adevarata drama sa traiasca toata viata cu asta pe suflet, si sa creasca un copil pe care cel mai probabil ca nu-l va putea iubi cu adevarat (a fost violata! nu?). Numai in Romania se putea intampla asa ceva!
Replica: De, by Patruleasa Jeni (185 mesaje), la 03-07-2008 ce noi romanii si in Romania si in strainatate spunem acelasi lucru?
Numai in Romania se putea intampla asta! Dar ce s-a intamplat in Germania, cu tatal ce a trait in incest cu fiica lui, sechestrata atatia ani si careia i-a mai facut si trei copii?
Dar ororile din America, cu copii molestati?
Este o eroare sa credem ca noi suntem mai prosti, mai rai, mai dobitoci decat altii. Nu sustin lucrurile de mai sus dintr-un patriotism desuet, dar am motivele mele sa cred ca societatea occidentala este mai bolnava decat societatea noastra. Ca de acolo si din filmele lor bolnave, vin toate exemplele.
Replica: Jeni, by Bica Nistor (1290 mesaje), la 03-07-2008 sunt de acord cu tine.
Ma deranjeaza insa si drama fetitei. Am vazut la Stiri ca nu au operat-o nici in Anglia.
Rineta, tu crezi ca o mama nu este capabila sa isi iubeasca puiul, daca acesta este rezultatul unui viol? O fi acel pui, amintirea unei traume, dar ce vina are el?
Replica: Jeni si Bica, by Adriana Nicuta (4061 mesaje), la 04-07-2008 ma alatur voua. Sincer, la varsta ei nu cred ca stie ce implica o nastere, un copil... Plus ca mai este si traumatizata de ceea ce a patit.