Atentie marita! by cucos catalina (1632 mesaje), la 20-02-2007 Avertisment tuturor femeilor!
Mare atentzie!
Tzi se poate intampla tzie!
I se poate intampla mamei tale, fiicei tale! Cel mai ciudat lucru mi s-a intamplat astazi in pauza de pranz. Stateam la terasa cafenelei de vis-a-vis de serviciu shi doi barbati au venit shi s-au asezat langa mine. M-am uitat urat la ei, dar au ramas pe scaune shi nu m-au lasat in pace sa-mi mananc in linishte pachetzelul. Am mishcat mana ca sa straluceasca soarele in verigheta, am pus apoi mana pe masa ca sa vada ca sunt maritata shi ca nu ma intereseaza deloc persoanele lor. Din fericire pentru mine s-au prins ca sunt maritata shi ca nu ma intereseaza sa am o aventura shi au plecat. Sistemul de securitate al restaurantului i-a filmat shi va trimit o fotografie cu cei doi ca sa fitzi cu bagare de seama in caz ca se leaga shi de voi.
Sincer, barbatzii ashtia au impresia ca sunt nemaipomenit de bine shi femeile trebuie sa fie moarte dupa ei. Mi se pare foarte greu de crezut ca unii pot fi chiar asha!
Uitatzi-va la fotografie shi feritzi-va de ei. Datzi mai departe, sa-i shtie toata lumea.
Cat tupeu!
Replica: Nu pot decit sa spun: by angela draganoiu (438 mesaje), la 20-02-2007 hi, hi, hi!
Replica: Fetelor, ii stiu! by Anisoara Nichita (234 mesaje), la 20-02-2007 Mai ales uratul ala din stanga se tot leaga si de mine de catva timp. Am ajuns sa il visez.
Pazea!
Replica: Ha ha ha ! by cucos catalina (1632 mesaje), la 21-02-2007 Shi nu ai zis la nimeni?
Replica: Cica sunt buni by cucos catalina (1632 mesaje), la 21-02-2007 shi cei doi, shi prietenii lor pentru Terapie de recuperare
(http://hyperupload.com/download/02eb37ce84
Terapie de recuperare.pps.htmlReplica: Fetelor, by Adina Jigaranu (169 mesaje), la 21-02-2007 va compatimesc! Sunteti asaltate de asemenea hidosenii?
In schimb, la mine s-a cam inversat treaba, dar barbatul viselor mele ma ignora si ma evita. Uf!
Va trimite un pupic.