Acum este 20 Apr 2026, 19:05

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Bancuri la zi
MesajScris: 06 Noi 2009, 10:52 
Neconectat

Nume forum:1
Bancuri la zi by Puiu Mic (208 mesaje), la 08-01-2009

Intr-o dimineata, vine o baba, la popa, sa se spovedeasca.
Baba: - Parinte, am preacurvit!
Popa: - Fa atatea ture, in jurul bisericii, de cate ori ai preacurvit!
Mai pe seara...
Baba: - Parinte, da` nu ai o bicicleta? Ca nu mai pot de spate!

Un afacerist merge, intr-o seara, intr-un bar.
Agata o tipa si merge cu ea, intr-un motel.
De dimineata, inainte sa plece, ii spune tipei ca-i va trimite un cec de 200$, pentru serviciile prestate si, ca sa nu fie nici o problema, va scrie pe el: Chirie pentru apartament.
La birou, afaceristul se mai gandeste: 200$ este prea mult, ii va trimite un cec de 100$. Alaturi pune un bilet:
1. Apartamentul dvs. a mai fost locuit inainte.
2. Apartamentul dvs. nu este calduros.
3. Apartamentul dvs. este prea mare.
Doamna primeste cec-ul si biletul.
Ii trimite afaceristului, un raspuns la bilet:
Stimate domnule, am primit cec-ul si biletul.
In ceea ce priveste motivele dvs. de nemultumire, iata ce pot sa va raspund:
1. Daca apartamentul a mai fost locuit, mi se pare normal. Ar fi fost o mare pierdere, tinand cont ca este atat de frumos.
2. Daca apartamentul vi s-a parut prea putin calduros, este, probabil, pentru ca nu ati stiut sa dati drumul la caldura.
3. Daca apartamentul vi s-a parut prea mare, inseamna ca nu ati avut mobila cu care sa-l umpleti!

Bula si nevasta-sa ajung in Statele Unite.
Din pacate, nu mai aveau nimic de mancare si nici un ban.
Nevasta: - Ba Bula, maine ies la produs, ca nu se mai poate! Altfel, murim de foame!
Bula nu este de acord. Nu si nu. Cum sa iasa nevasta lui la produs?
A doua zi, el pleaca sa-si caute de lucru si nevasta-sa, fara stirea lui, iese la trotuar.
Seara, cand se intoarce Bula, nevasta-sa este fericita.
Nevasta: - Uite, Bulisor! Vezi cati bani am facut?
Bula se cam supara dar, pana la urma, ia banii si-i numara. Erau 85 de dolari si 10 centi.
Bula: - Femeie, astia 85 inteleg cum i-ai facut! Dar 10 centi, cine ti i-a dat?
Nevasta: - Cum, cine? Fiecare!

Replica: Super! by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 08-01-2009

Primul il stiam, ultimul este tare, drept pentru care nu rezist sa nu postez si eu unul, cu toate ca mi-am promis ca astazi sunt cuminte...

Dupa o ploaie zdravana, un ardelean sta pe un trotuar din Bucuresti, in asteptarea unui autobuz. La un moment dat, o masina trece in tromba printr-o balta de la marginea trotuarului, stropindu-l din cap pina-n picioare, in mod evident, fara a se opri...
Fara a se enerva, ardeleanul comenteaza cu voce tare:
- No, asa ceva la noi -la Cluj- nu se poate intampla!
La care, unul de langa el il intreaba:
- Da ce, ba` ardelene, la voi, la Cluj nu sunt balti?!
- Ba sunt!... Da` daca te stropeste cu masina, soferul opreste, se da jos si-si cere iertare, te urca in masina, te duce acasa la el, iti da un rind de haine uscate, te pune sa faci un dus, iti da o masa pe cinste si-un sfert de palinca, te tzine sa te culci acolo si dimineata, la plecare, iti da si o suta de euro.
- Ha, ha! Te-ai tampit, omule, zau asa! Ti s-a intamplat tie una ca asta?!
- Mie, nu! Da` lu` nevasta-mea, da!

Replica: Cand este sa ai noroc... by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 14-01-2009

Cică un tip se trezeşte dimineaţa, ia ziarul de la uşă, se uită pe numerele de la loto şi vede că i-au ieşit toate cele şase.
Cum avea un serviciu pe care nu-l suporta, pleacă tacticos la serviciu, intră in audienţă la şef şi il anunţă cu satisfacţie că demisionează.
Şeful spune că este alegerea lui si mulţumeşte pentru cei peste 20 de ani lucraţi in firmă şi ii dă un bonus de despărţire de 200.000 de euro.
Omul, fericit nevoie mare, in drum spre loterie intră la reprezentanţa BMW şi cumpără cel mai scump model, in valoare de 200.000 de euro.
Cand să dea banii, este anunţat că pentru că este clientul cu numarul un milion, primeşte maşina gratis. Cand este să ai noroc, ai noroc, zice omul bucuros că a rămas şi cu cei 200.000 de euro şi are şi BMW nou nouţ. Trece pe la loto, ridică milioanele şi pleacă acasă.
Stă pe terasă, la o bere şi o vede pe soţia sa venind acasă, cu bicicleta. Moment in care trece pe stradă o betonieră şi o calcă.
Asta este, zice omul, cand este să ai noroc, ai noroc pană la capăt!

Replica: Minerva, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 14-01-2009

ma bucur ca esti binedispusa si pusa pe glume de dimineata. Si faza cu ardeleanul este buna.

Replica: Maria, by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 14-01-2009
da, am inceput bine ziua, sculat dis-de-dimineata, treburile la punct, plimbarica, dar firicelul pe astazi, nu se vede...

Replica: Criza gazelor a fost rezolvata! by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 15-01-2009

Replica: Bancuri la zi by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 16-01-2009

Un avion zbura spre Montreal, cand o blonda se ridica de pe locul ei de la Economic Class si se aseaza pe un loc de la First Class. Insotitorul de zbor o vede si o roaga sa-i arate biletul. Apoi, ii spune blondei ca ea a platit un loc la Economic Class, asa ca va
trebui sa se aseze in spate.
Blonda ii da replica:
- Sunt blonda, sunt frumoasa, merg la Montreal si am de gand sa stau aici!
Insotitorul intra in cabina pilotilor si le spune de bomba blonda care nu vrea sa stea pe locul platit, ci sta la First Class.
Copilotul se duce la ea si incearca sa-i explice din nou cum stau lucrurile. Blonda ii raspunde la fel:
- Sunt blonda, sunt frumoasa, merg la Montreal si am de gand sa stau aici!
Copilotul ii spune pilotului ca - probabil - vor trebui sa astepte pana la aterizare si acolo s-o dea pe mana politiei si sa fie arestata.
Pilotul ii raspunde:
- Ce spui? E blonda? Ma ocup eu atunci. Sunt insurat cu o blonda. Eu vorbesc limbajul blondelor! Se duce la blonda, ii sopteste ceva la ureche, la care ea:
- Oh, ma scuzati! si se muta inapoi pe locul ei de la clasa Economic.
Insotitorul de zbor si copilotul sunt uimiti si il intreaba ce i-a spus de a reusit s-o faca sa se mute la locul ei fara sa mai faca scandal.
- I-am spus ca First Class-ul nu merge la Montreal!

Replica: Banc cu scotieni by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 16-01-2009
Un scotian cumpara un autoturism. Il intreaba pe vanzator:
- Cat consuma masina?
- O lingurita la suta.
- Mare sau mica?

Replica: Banc cu scotieni by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 18-01-2009
Doi scotieni stateau de vorba. La un moment dat unul dintre ei scoate un pieptene si, dupa ce si-l trece prin par, il arunca. Al doilea, mirat, il intreaba:
- De ce l-ai aruncat?
- I se rupsese un dinte.
- Pai... doar pentru un dinte?
- Era ultimul.

Replica: Intamplare. by cucos catalina (1635 mesaje), la 21-01-2009

O femeie se duce la spital sa nasca insotita de sotul ei. Doctorul le spune ca a fost inventata o masina care poate transfera durerile nasterii de la mama la tata si ii intreaba daca vor sa incerce. Cei doi sunt de acord. Doctorul seteaza masina la un transfer de durere de 10% - sotul se simtea excelent si ii spune doctorului sa mai urce un nivel. Doctorul seteaza la 20% dar tatal se simtea la fel de bine. Doctorul ii controleaza tensiunea si seteaza masina la 50%. Sotul se simtea bine in continuare si ii spune doctorului sa seteze nivelul la 100%. Doctorul se conformeaza si femeia in final da nastere unui copil practic fara sa simta nici o durere. Sotii erau in culmea fericirii. Cand au ajuns acasa postasul zacea mort pe treptele casei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: