Acum este 29 Iul 2026, 17:55

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 67 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Este frumos sa multumesti pentru un cuvant bun
MesajScris: 19 Iun 2010, 19:19 
Neconectat

Nume forum:1
Mihaela si Irina, eu va doresc multa intelepciune sa luati la timp decizia cea mai buna.
Este adevarat ca exista juramant in biserica, dar acel juramant cuprinde si partea de intelegere, ajutor reciproc si dragoste reciproca. Din pacate, unii soti uita aceste mici amanunte, dar care sunt baza unei casnicii trainice.
Eu va pot spune din experienta proprie ca un divort nu este usor, eu l-am facut dupa o casnicie zbuciumata de 6 ani de zile, iar la 30 de ani si singura in tara straina, am avut puterea de a o lua de la capat, de la munca de jos si cu nimic in buzunar. Dumnezeu m-a ajutat si mi-a luminat mintea atunci cand am avut mai multa nevoie si mi-a dat putere. Asa, in 3 ani de zile, m-am recasatorit, avem casa noastra proprietate si un copil extraordinar. Eu, cateodata imi spun ca Dumnezeu ca ne da la toti, doar ca nu atunci cand vrem noi. El nu uita, ci doar intarzie uneori.
Va doresc sanatate, pentru ca asta conteaza ca sa razbiti prin incercarile vietii.

Va imbratiseaza cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Iun 2010, 20:02 
Neconectat

Dragele mele, va multumesc pentru gandurile voastre. Pentru mine conteaza mult, mai ales astazi cand sotul meu mi-a spus ca pleaca la socrii sa-i vada si am aflat ca nu era acolo. Dupa ce am scris ultima mea replica, aici, am primit telefon de la soacra mea. I-am spus ca imi pare rau ca nu au venit la masa la noi (noi stam la casa), ca s-ar mai fi racorit putin de la inabuseala din apartamentul lor. I-am sugerat sa il ia pe sotul ei si sa se urce in masina fiului lor si sa vina la noi sa guste din placinta facuta astazi.
Peste zece minute m-a sunat soacra sa ma intrebe cand vine fiul ei sa ii ia. I-am spus ca sotul meu mi-a spus acum vreo doua ore ca merge in vizita la ei. Nici nu a avut puterea, saraca, sa mai adauge ceva.
Eu o sa-mi iau puiutul si o sa merg in camera lui sa il culc si o sa ma culc si eu cu el. Nu am nevoie de explicatiile sotului meu, in seara aceasta.
Dragele mele, norocoase, Dumnezeu v-a scos in cale ce este mai bun pentru voi. Se pare insa ca si avutia aduce necazuri. Sunt unic copil la parinti si cu puterile si munca lor mi-au cumparat o casuta la marginea orasului cu tot ce trebuie in ea. Tot ei mi-au cumparat o masina, iar eu am un serviciu bun, stabil si bine platit. Banuiesc ca acesta motivul pentru care am fost abordata. Eu l-am iubit sincer, l-am respectat si i-am respectat numele, dar nimic nu poate dura in conditiile in care minciuna invaluie relatia dintre noi.
Mihaela, daca a indraznit sa ridice mana asupra ta, ai grija. Azi una, maine doua si tot asa. Incearca toate metodele de care te simti capabila pentru a lupta pentru casnicia ta si daca nimic nu se schimba, schimba tu macazul.
Eu iti doresc si va doresc sa aveti parte de iubire in fiecare zi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Iun 2010, 20:35 
Neconectat

Irina, sincer am plans cand am citit prin aceste randuri durerea din sufletul tau.
Cu atat mai bine daca ai o stare materiala mai buna si poti sa iti intretii singura copilul. Ar trebui sa te gandesti si la tine la sufletul tau si la fericirea ta.
Nu ar trebui sa uiti ca esti femeie, iar o femeie are nevoie in fiecare zi de iubire, sustinere si intelegere.
In primul rand te felicit ca ai avut curajul sa deschizi acest subiect fata de noi si astfel sa iti descarci putin sufletul.
Sa iti dea Dumnezeu puterea sa treci peste toate astea si sa vina cat mai curand ziua cand va rasari soarele si pe strada ta.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Iun 2010, 20:57 
Neconectat

Daanaaa! Gargaritelor!!!
Sunt atat de fericita! Stiti unde a fost sotul meu? La Targu Mures de unde a adus un rododendron de doi metri pe care l-am vazut in primavara si la care imi ramasese sufletul.
L-am auzit cand a intrat si a strigat dupa mine. M-am facut ca nu aud si a venit sus. M-a intrebat daca am habar unde am fost. Eu am vrut sa fiu ironica, dar el mi-a spus ca imi pune obligatoriu esarfa la ochi si ma duce el pana la surpriza. Noroc ca nu am spus nimic, inainte!
A agatat o remorca mica la masina ca sa il aduca si a fost nevoie sa conduca incet ca sa nu il strice. Este o frumusete de rododendron, dar am uitat de toate cand mi-am dat seama ca temerile mele au fost aiurea.
Mi-am revenit si sunt bine-dispusa.
Va multumesc din inima ca sunteti alaturi de mine.
Mihaela, raman trup si suflet langa tine si imi doresc sa se intample o minune si la tine.
Pupici pentru fiecare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Iun 2010, 21:01 
Neconectat

Dragele mele, am stat ascunsa dupa zambete, toti spun ca ne potrivim suntem o pereche frumoasa, dar sufletul meu plange mereu. El nu vrea sa ma lase ca starea mea financiara este mai buna, as putea sa ma intretin singura, dar ma ameninta ca daca divortez imi va lua copilul.
Este unica mea fericire si de multe ori cam tip la el.
Cand vreau si eu ceva, nu se poate si imediat incepe cu injuraturi, stau si ma gandesc daca o sa vina ziua in care pot sa pun capul pe perna fara sa plang.
Stau si tot imi zic De ce, Doamne? Cu ce am gresit?
Irina, imi pare rau, si al meu m-a inselat. Stii care a fost raspunsul? Am vrut sa vad cum este cu alta, a facut ce tu nu faci.
Va multumesc la toate, sa fiti iubite si adorate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Iun 2010, 21:17 
Neconectat

Irina, ma bucur sincer pentru tine. Chiar eram atat de trista si ma gandeam la voi. Tu stii cel mai bine ce decizii vei lua in viata si eu iti doresc sa fie cele mai bune.
Ma bucur ca dupa tristetea din sufletul tau de acum o ora acum esti fericita, sa fii asa mereu.
Mihaela, nu cred ca ai de ce sa te temi ca iti va lua copilul.
In aceste cazuri mama castiga tot timpul, mai ales daca il poti intretine mai bine decat tatal. Dar vreau sa stii ca foarte rar, dupa un divort, tatal ia copilul.
Cred ca ar trebui sa te interesezi si incearca sa nu mai fii pesimista.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iun 2010, 07:28 
Neconectat

Mihaela si Irina, am citit si ieri cele scrise de voi, dar nu am avut puterea sa scriu simtind suferinta prin care treceti. Eu am fost crescuta intr-o familie in care totul se facea impreuna. Tata avea un program mai lejer, iar mama lucra in comert ca gestionara si stiti cum erau cozile interminabile atunci cand se primea marfa, asa ca tata prelua o parte din treburile casnice. De la tata am invatat sa fac chec, crema de zahar ars si alte delicatese. De cand ma stiu, mama nu a facut niciodata cafeaua, ea gasea in fiecare dimineata ceasca de cafea aburinda pe masa in bucatarie. Mama si acum simte lipsa tatalui, chiar daca activitatile ei casnice s-au redus considerabil.
Sotul meu este "tufa de Venetia" in bucatarie, dar ma ajuta cu alte treburi, mai ales la spalatul vaselor si la curatenie. Baiatul l-am crescut doar noi doi (la fata ne-a ajutat mama), eu nu i-am facut niciodata baie singura, noaptea cand avea colici se trezea odata cu mine. Acum insa fiind foarte putin alaturi de noi, doar la sfarsit de saptamana, nu prea are timp pentru acestea.
Eu consider ca daca in urma unei discutii serioase cu sotii vostri, atitudinea lor fata de voi nu se schimba ar trebui sa va luati inima in dinti si sa va recladiti viata pentru ca intr-un final cei care vor avea de suferit vor fi copii.
Mihaela si Irina, va imbratisez cu mult drag si va doresc ca Bunul Dumnezeu sa va calauzeasca pasii pe Calea cea buna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iun 2010, 19:40 
Neconectat

Irina, s-ar putea ca tu sa fii o norocoasa.

Mihaela, eu am avut o viata urata. Sotul m-a inselat toata viata, nu a adus bani in casa, nu s-a ocupat de copil. M-a batut, m-a injurat si am suportat multe. Am suportat pentru ca erau altfel timpurile atunci si pentru copil.
Acum suntem doi straini desi traim in aceeasi casa. Nu ne leaga nici macar mila fata de bolile celuilalt.
Daca ar fi sa o iau de la inceput, m-as desparti. Nu am ales nimic de la viata cu exceptia reusitelor copilului meu. In rest? Nu am prietene, nu am stima pentru mine, nu am nimic. Am imbatranit degeaba.
Fa tot ce este omeneste posibil sa-ti salvezi casnicia, sfatuiste-te cu cei din jur si nu mai pastra secretul ca esti nefericita. Incearca sa lasi de la tine, sa vorbesti fara sa tipi si sa vezi ce vrea el de la aceasta casnicie. [Eu nu am facut-o si imi pare rau, acum.]
Daca dupa toate eforturile tale nu va iesi nimic, atunci nu astepta sa-ti distruga viata ca una avem si nu ne mai da nimeni imprumut o alta.
Te pup, finuta draga.

Să fugi de fapta rea creştine,
Ascult-al Domnului cuvânt
Şi făptuieşte numai bine
Din leagăn până la mormânt

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iun 2010, 19:52 
Neconectat

Multumesc, nasica draga. Asa cum am zis, cred ca se lasa urat de tot daca bag actele de divort.
Am vorbit cu el de atatea ori, pe o ureche ii intra si pe alta ii iese. Dar daca are nevoie de ceva se gudura ca un caine.
Are termen, cand merg acasa am sa stau la mama 15 zile si el la mama lui. Daca atunci crede ca nu se poate continua, mergem fiecare in drumul lui.
Datorita voua, ma simt mai libera sufleteste.
Ieri, baietelul a fost la sora mea, si sincer, am intrat in primul cabinet cosmetic dupa care am fost si m-am tuns.
A ramas cascat cand am intrat in casa, bine nici eu nu ma asteptam sa il gasesc acasa la acea ora.
A umblat dupa mine sa ma intrebe daca am intalnire.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iun 2010, 20:07 
Neconectat

Mihaela, asa! Aranjeaza-te, fa-te frumoasa, imbraca-te elegant. Barbatilor li se intorc ochii automat dupa femeile puse la punct.
Discutati mult si expune-i dorintele tale si mai ales poveste-i de ce plangi seara. Poate intelege si poate se schimba. Barbatii nu prea sunt maturi la inceputul vietii in doi. Mie imi pare rau ca am tinut totul in mine si nu i-am explicat mereu. Acum un an, omul meu mi-a spus ca nu i-a trecut niciodata prin cap ca eu plangeam cand el venea tarziu acasa. Mi-a mai spus ca ii era urat sa mai vina acasa ca eu il certam. Si ca sa taie orice scandal, ma lovea peste gura de cum incepeam discutia.
Te pup, finuta draga.

Să fugi de fapta rea creştine,
Ascult-al Domnului cuvânt
Şi făptuieşte numai bine
Din leagăn până la mormânt

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 67 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: