Acum este 29 Iul 2026, 11:10

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 67 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Este frumos sa multumesti pentru un cuvant bun
MesajScris: 21 Iun 2010, 21:21 
Neconectat

Nume forum:1
Cristina ai mare dreptate, barbatii se cuceresc cu o anumita doza de indiferenta. Eu vad asta in cazul meu, cu cat sunt mai sobra cu el, cu atat imi merge mai bine parca. Eu sunt foarte iubitoate si lipicioasa cu el, dar cred ca este bine uneori sa fim mai reci putin.

Adina, imi pare bine ca esti, asa cum esti, si ca ai avut noroc de un sot care te merita.

Va doresc tuturor mult succes in continuare si nu pierdeti speranta.

P.S. O imagine pentru voi din Tulum, Mexic.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Iun 2010, 22:21 
Neconectat

Mihaela, ma bucur din tot sufletul de ceea ce citesc, sper sa devina sotul pe care ti-l doresti.
Ai avut o zi minunta, ai primit si numele, sotul a facut mancare si cel mai important este ca te-a felicitat.
Ar trebui sa ne gandim ca sunt multe femei in aceasta situatie care nu au curaj sa strige dupa ajutor.

Adina, si eu sunt considerata scorpia neamului, imi vine sa rad mereu cand bunicul meu acum cativa ani era foarte ingrijorat si zicea: Ce ne facem noi cu Dana? Se uita atat de urat si nu o sa isi gaseasca pe nimeni. Asta, in situatia in care sunt singura fata din toata familia, nemaritata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Iun 2010, 08:28 
Neconectat

Marcela, multumesc pentru urari.
Dana, indiferenta in doze protrivite face minuni. Bunica mea, Dumnezeu sa o odihneasca mi-a dat un sfat: daca barbatului ii pui inima pe tava isi ia lumea in cap.
Dana, vremurile se schimba. Astazi este OK sa fii si necasatorita, nu se termina lumea. O femeie poate avea serviciu si sa se intretina singura, inainte depindea numai de venitul unui barbat. Iti vei intalni sufletul pereche cand te vei astepta mai putin.
Gargaritelor, va multumesc pentru un astfel de topic pentru ca avem posibilitatea sa ne deschidem sufletul.
O zi usoara va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Iun 2010, 17:09 
Neconectat

Dina, cred ca Dana si-a gasit deja sufletul pereche. Din cate am inteles urmeaza sa se casatoreasca, pentru care, Dana, te felicit din tot sufletul.
Va pup pe toate si va urez o zi excelenta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Iun 2010, 22:24 
Neconectat

CHIVU DANA scrie:
Dina, cred ca Dana si-a gasit deja sufletul pereche. Din cate am inteles urmeaza sa se casatoreasca, pentru care, Dana te felicit din tot sufletul.
Va pup pe toate si va urez o zi excelenta.
Ai dreptate Danuta. De un an si jumatate ne-am hotarat sa ne casatorim. Dar soarta ne-a lovit foarte crund in perioada asta, asa ca am amanat.
Suntem de 4 ani impreuna si multumesc in fiecare seara lui Dumnezeu ca mi-a dat sa am langa mine un barbat atat de deosebit. O persoana foarte iubitoare, foarte sensibil cu un suflet minunat si este si un foarte bun bucatar. De cate ori ne-am certat, venea imediat la mine si isi cerea scuze, de fiecare data regreta. Recunosc ca eu sunt cea care l-a suparat de cele mai multe ori pentru ca sunt o persoana foarte vulcanica, dar ne completam si ne intelegem foarte bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Iun 2010, 03:09 
Neconectat

Imi pare sincer bine pentru tine, Dana. Si eu mi-am gasit sufletul pereche. Dupa aproape zece ani de cand ma cunosc cu sotul meu, Hector, inca sunt profund indragostita de el. Si desi uneori mai sunt si nori pe cerul nostru, totul merge bine si depinde de amandoi, adica daca unul este mai abatut sau nervos, celalalt trebuie sa echilibreze situatia si sa mai lase de la el.

Orgoliul este o boala grea intr-o relatie si uneori poate si mai mult decat dragostea, dar trebuie sa invingem totusi acest defect. Iti spun asta, pentru ca in cazul meu, si eu eram mai impulsiva, mai suparacioasa, iar el era bland, dar acum s-au mai inversat rolurile, deci oricum o relatie trebuie ingrijita cu fiecare zi ce trece.

Important este ca va iubiti, restul se rezolva cu ambitie si munca.
Te pup si-ti doresc sa iubesti si sa fii iubita in continuare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Iun 2010, 08:00 
Neconectat

Ai dreptate Dana, de un an si jumatate ne-am hotarat sa ne casatorim. Dar soarta ne-a lovit foarte crund in perioada asta, asa ca am amanat.

Dana, multumesc pentru informatie, am retinut eu gresit in cazul Danei.
Felicitari din partea mea pentru relatia cu sotul tau.
Dana, imi cer scuze ca nu am retinut acest aspect mentionat pe forum. Ma bucur ca va iubiti mult si urmeaza sa faceti marele pas. Cred ca cel mai important este sa va iubiti, sa va completati reciproc. Rudele vor fi alaturi de voi, - referitor la mesajele postate anterior.
Iti doresc ca toate problemele sa se rezolve si sa va bucurati pe deplin de momentul cununiei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Iun 2010, 22:45 
Neconectat

Danuta, mare dreptate ai. De multe ori ma cert pe mine ca il supar aiurea, mi se inmoaie inima cand ii vad ochii tristi si imi trece imediat acea stare vulcanica
Dina, rudele mele sunt cam fiecare pe cont propriu, dar la el in familie (aici ma refer si la unchi, matusi) am vazut lumea altfel. Toti sunt uniti si iubitori si ma simt foarte bine fata de cum ma simt la mine in familie.
Mai avem unele probleme de rezolvat si dupa aceea cred ca ne vom gandi si la data nuntii. Eu sper cat mai repede pentru ca vrem sa fim mereu unul langa celalalt.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Iun 2010, 02:54 
Neconectat

Stii, Dana, mi-ar placea uneori sa si aplic efectiv sfaturile pe care le dau. Nu totdeauna imi functioneaza.
Va spuneam despre indiferenta. Este ceea ce am nevoie sa ii arat lui Hector, dar nu pot, orice s-ar intampla intre noi, am nevoie de el, nu pot sa nu vorbesc cu el, sa stau certata. Cu toatea astea, acest lucru ma afecteaza foarte mult, pentru ca uneori ar fi nevoie sa iau distanta de el si nu pot. Acum am niste probleme, tocmai din cauza familiei lui, pentru ca tot timpul apeleaza la el, fapt pentru care el ma lasa uneori cu multe treburi pe cap.
In fine, nu vreau sa ma plang, numai ca in momentul acesta sunt foarte deprimata. Nu fiti ca mine, iubiti-va sotul, dar cu masura.

Va imbratisez, sa aveti o zi luminoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Iun 2010, 06:22 
Neconectat

Dana, iti doresc sa imbraci rochia alba cat mai curand. O relatie se bazeaza intotdeauna pe intelegere. Este bine sa stapanesti energia "vulcanului" pentru a nu rani persoanele dragi. Cu siguranta, vei invata sa canalizezi aceasta energie pe un fagas care sa va aduca numai bucurii.

Danuta, nu dispera. Te admir pentru curajul de ati urma dragostea atat de departe de toti cei dragi tie. Cand m-am maritat am stabilit impreuna cu sotul meu sa facem totul impreuna si sa-i ajutam pe parinti in functie de posibilitatile noastre. De foarte multe ori am lasat problemele noastre pentru problemele lor, insa am facut totul impreuna. Nu am regretat niciodata acest lucru. Stiu ce inseamna grija casei cu doi copii. Impresia ca nu se mai termina treaba, ca ceea ce faci parca nu a fost facut si trebuie s-o iei de la capat...
Propune-i sa faceti impreuna treburile voastre pentru a putea merge sa-i ajutati si pe parintii lui. Poate asa toate tensiunile vor disparea. Parca mamele de baieti sunt suparate pe fetele care le-au luat baietii de acasa. Sper din tot sufletul sa nu fiu o mama disperata cand baietii mei vor fi la caselor lor.
Fie ca noua zi sa te gaseasca mai vesela si mai increzatoare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 67 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: