Acum este 21 Apr 2026, 12:56

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Bancuri
MesajScris: 19 Aug 2009, 12:21 
Neconectat

Topic: Bancul zilei, by Cris ro (90 mesaje), la 10-01-2007

- Mama, la usa sunt doi oameni care canta.
- Da-le cate 1000 de lei si spune-le sa plece.
- Bine, dar nu stiu daca o sa plece, unul dintre ei este tata.

Drumul la hotel.
Un tip beat doreste sa ajunga la hotel. Ia un taxi. Pe drum soferul observa ca clientul sau incepe sa se dezbrace.
- Ce v-a apucat? - intreaba el suparat. Inca nu am ajuns la hotel.
- Ce? intreaba clientul. Dar nu ai putut sa-mi spui asta mai devreme? Am lasat incaltamintea in fata usii.

Un betiv
Un betiv mergea pe strada. La un moment dat se opreste in fata unei pancarde publicitare. Se uita... se uita... si la un moment dat zice:
- La viata mea, beti crita am vazut, beti morti am vazut, dar beti pepsi! Niciodata.

Trotuarul.
Cica, intr-o zi unul praf si pulbere de beat da sa iasa afara din carciuma cand se impiedica si cade in mijlocul trotuarului. Incercand sa se ridice de jos, lovit cum era, observa langa el o dama super intr-o fusta scurta si un tricou, la care ii zice:
- Da tu ce faci aici?
- Fac trotuarul.
- Da nu puteai sa-l faci mai moale?

Geneza
Dumnezeu a creat in primul rind barbatul, dupa aia a creat femeia, si cand a vazut ce a facut, a creat alcoolul...

Secretara foarte buna
- Prin ce se deosebeste o secretara buna de una foarte buna?
- Cea buna in fiecare dimineata spune: "Buna dimineata, sefule".
Dar cea foarte buna, iti sopteste dulce la ureche: "De acum este dimineata, sefule..."

Nu am mai facut sex de trei luni
Doi prieteni se intalnesc dimineata la cafea, dintre care unul cu un ochi vanat.
-Ce-ai patit la ochi? il intreaba celalalt.
-M-a lovit nevasta.
-De ce?
-I-am zis "TU".
-Doamne iarta-ma, dar care este relatia la voi in familie ca te-a lovit pentru asta?
-Pai aseara cand mancam mi-a zis "Stii draga, noi nu am mai facut sex de trei luni" si eu i-am raspuns "poate TU!"

In Cluj a luat fiinta o casa de toleranta
Unul din marii profesori de la Politehnica din Cluj, din anii 70, pentru a mai anima cursul ce incepea la primele ore, avea obiceiul de a plasa cate o perla "fara perdea". Domnisoarele studente, simtindu-se ofensate, au reclamat Decanului acest lucru cu amenintarea ca vor parasi sala de curs daca "fenomenul" se va mai repeta. Probabil ca dupa o "sapuneala" facuta de Decan, la prima ora de curs, domnul profesor, foarte calm, spune:
- Dragii mei, acum am sa va spun ultima noutate pe plan local. Incepand de aseara, in Cluj a luat fiinta o "casa de toleranta".
Imediat cele 14 domnisoare s-au ridicat sa paraseasca sala, la care profesorul revine:
- Stati, stati domnisoarelor, inca n-au inceput inscrierile!

Replica: Rugaciune by Camelia Jura (193 mesaje), la 25-12-2007

RUGACIUNEA UNEI FEMEI
Doamne, acuma, inainte de a merge la culcare, ma rog cu multa credinta, sa-mi daruiesti un barbat care sa nu fie urat, sa fie inteligent, dragastos, puternic, supus si dragut.
De asemenea, sa fie compozitor, poet si cu mult umor, din acela pe care eu il inteleg.
Sa-i placa familia si prietenii mei, si nu fotbalul.
Sa nu sforaie si sa urineze asezat, fara sa stropeasca prin baie.
Sa nu ma faca sa astept atunci cand spune ca va suna.
Sa ajunga la timp acasa, fara sa miroasa a sapun necunoscut.
Sa stiu mereu unde este, mai putin cand imi cumpara flori si cadouri, sau sa-mi faca serenade.
Sa-mi dea trei ore sa ma aranjez atunci cand spune ca vom iesi, sa lesine de emotie cand ma vede, sa danseze mai bine decat Fred Astaire.
Sa aibe un servici foarte bine remunerat.
Sa fie generos si cand cheltuiesc banii sa nu se supere.
Sa stie sa gateasca si sa-i placa sa ajute la treburile casei.
Sa-i placa sa ramana ore intregi ascultandu-ma.
Sa gandeasca inainte de a vorbi si sa spuna adevarul, numai adevarul si nimic altceva decat adevarul.
Sa-mi traga scaunul cand ma asez la masa, sa-mi deschida portiera la masina si sa stie sa-mi faca masaj pe spate.
Sa ma vada slaba mereu, mereu.
Sa facem dragoste pana cand raman "moarta".
Sa inteleaga durerile mele de cap si sa-mi aduca micul dejun la pat.
Aaa!!! Da-mi Doamne un barbat fidel, dragastos, care sa ma iubeasca cu respect si cu pasiune, pentru mine si nu pentru marimea sanilor mei.
Sa nu aiba ochi pentru nicio alta femeie si sa-mi spuna mereu ce frumoasa ma vede si ce noroc a avut sa ma intalneasca.
Te rog Doamne, da-mi barbatul care ma va iubi pana la moarte!
A M I N.

RUGACIUNEA UNUI BARBAT
Doamne, te rog, daruieste-mi o blonda, surdo-muta si nimfomana, cu niste tate enorme, sa fie stapana unui distribuitor national de bere si sa aiba o casa pe plaja.
A M I N

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: