|
Acum este 02 Mai 2026, 01:34
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Rosculet Adnana
|
Subiectul mesajului: Noaptea lui Eugen Lovinescu Scris: 08 Noi 2009, 20:18 |
|
|
|
Sint inca in pat, si nu-mi pot lua gindul de la tine, de la noaptea trecuta. Mi-as dori atit de mult sa te strivesc la pieptul meu! In noaptea calda, ai venit la mine pe neasteptate si ceea ce s-a intamplat a lasat in mine senzatii de neuitat. Ai aparut de nicaieri si, fara sa-ti fie teama sau rusine, te-am surprins atingind trupul meu gol. Mi-ai simtit indiferenta si m-ai muscat fara mila, innebunindu-ma, ne-am zvircolit toata noaptea intr-un joc nebunesc. In zori am adormit in sfirsit, obosit... Astazi, cind m-am trezit, te-am cautat indelung, dar nu te-am mai gasit. Cearsafurile cazute de pe pat sint singurele martore ale noptii trecute. Pe corp am inca urmele muscaturilor tale, ma ard si nu ma lasa sa te uit. In noaptea asta ma voi preface ca dorm si te voi astepta sa apari din nou... tintar nenorocit!
_________________ Adnana - Gargarita-Mereu-Primavara
Nu ma jeli, nu sunt un mit, sunt doar un inger fericit.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Noaptea lui Eugen Lovinescu Scris: 08 Noi 2009, 20:23 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Adnana, chiar m-ai facut sa rad in seara asta!
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mocanu Didina
|
Subiectul mesajului: Re: Noaptea lui Eugen Lovinescu Scris: 08 Noi 2009, 20:28 |
|
|
|
Adnana, am gura pana la urechi!
_________________ Didina - Nimic nu este mai bland sufletului decat rugaciunea prietenilor facuta Domnului pentru noi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Noaptea lui Eugen Lovinescu Scris: 09 Noi 2009, 09:33 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Adnana, am inceput bine saptamana!
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|