Acum este 27 Iun 2026, 09:53

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Eu nu cred, ca este normal!
MesajScris: 12 Ian 2010, 14:53 
Neconectat

Nume forum:1
Eu nu cred, ca este normal! by cucos catalina (1635 mesaje), la 01-04-2009
"Rasfoind" astazi nishte site-uri, am ajuns la un forum (nu spun deocamdata cum se numeshte), in care se discuta despre forumul nostru shi am ramas stupefiata shi indignata, de felul in care un grup de utilizatori ai acelui forum, se raporteaza la relatzia noastra de aici, nucleul constituindu-l goblenul. Se fac aluzii asupra acestei pasiuni, considerand goblenatul ca pe o lipsa de preocupare a timpului, mai mult de atat ii amuza prezentza barbatzilor shi modul in care sunt ei alintatzi. Nu mai spun, ca shi apelativul de Gargaritza le este de ajuns, pentru a genera noi comentarii necioplite. Nu pot relata cu exactitate subiectele lor de discutzie, par generalitatzi cotidiene, dar nu shtiu o baza a acestora. In masura timpului meu liber, voi citi discutzii anterioare, sa-mi fac o idee despre acei membri (sunt shi id-uri de fete shi de baietzi). Asta inseamna ca forumul nostru este vizitat de nishte "extratereshtri ", nu? Cum pot sa numesc asemenea creaturi, care nu shtiu, ce-i frumosul shi prietenia?

Replica: Da-i pe mana mea, Catalina! by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 01-04-2009
A asudat vreunul la facut macar trei puncte pe zi?

Replica: Catalina by Silvia Agache (137 mesaje), la 01-04-2009
si Margareta, stii cum se spune: Cine nu ajunge la struguri, zice ce-s acri!

Replica: Catalina, by angela draganoiu (447 mesaje), la 01-04-2009
nu te mai necaji pentru niste oameni fara caracter.

Cum spuneau si fetele, daca n-au facut nici macar un punct de goblen n-au de unde sa stie ce inseamna. Nu stiu ce inseamna sa vezi o "pictura cu acul" iesita din minile tale.

Hai, uita de acei rautaciosi si gindeste-te la cat de minunate sunt goblenurile pe care le faci. Iti urez o zi minunata.

Off topic. Imaginea pe care ai postat-o ar fi un model grozav. Ce ziceti Rogoblen?

Replica: Este by Ileana Miroiu (818 mesaje), la 01-04-2009
pacaleala de 1 aprilie?
Altfel nu pot sa cred ca niste oameni integrii intelectual pot fi insensibili la frumos. Doar nu ne transformam cu totii in roboti, emo, handicapati emotional etc. Mi-e mila de ei.

Pupici pe obrajii tai de mac, Catalina.

Replica: Ileana, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 01-04-2009
sunt intru totul de acord cu tine, dar totusi cuvantul handicapat nu-si are rostul. Crede-ma ca stiu ce spun. Si handicapatii lucreaza goblen, iar daca cineva este deranjat de ce scriu eu aici, acum, asta e! Dar si eu sunt handicapata si ma doare.

Replica: Eu by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 01-04-2009
cred ca sunt invidiosi pe noi. Astfel nu imi explic rautatile gratuite de care ne spui. Si au de ce sa ne invidieze: suntem o familie mare!

Replica: Rodica, by Ileana Miroiu (818 mesaje), la 01-04-2009
sensul este de handicapat emotional. Cum altfel pot numi o persoana care isi bate joc de prietenie?

Replica: Draga, by Ileana Miroiu (818 mesaje), la 01-04-2009
mea, Rodica. Raspunsul de mai sus ti l-am scris tot de la servicu, dar eram stresata si nu am putut continua.
Fratele meu este si el handicapat, dar vreau sa-ti spun ca din ce am vazut la el si la alti handicapati ca el, ei sunt singurii carora nu poti sa le imputi lipsa de sensibilitate si trairile superbe. Pentru fratele meu este mereu o revelatie in zborul fluturelui. Ii urmareste si ne povesteste de gratia cu care un fluture se aseaza pe o floare. Imaginatia lui a creat diverse povesti de o gingasie poetica, referitor la motivul pentru care un fluture alege o anume floare.
In plus, apreciaza prietenia ca pe un giuvaer.

Replica: Fara cuvinte! by Maria Nistor (5039 mesaje), la 01-04-2009
Sper sa fi intrat si astazi aici persoanele respective si sa se simta si ei buni si destepti.

Replica: Draga mea, Catalina, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 01-04-2009
Sa avem o zi buna in gradina gargaritelor, aceasta comunitate ce merita ingrijita pentru oaza de bucurie pe care ne-o aduce, ori de cate ori deschidem forumul.

Replica: Putin by Cristina Sandu (144 mesaje), la 01-04-2009
imi pasa, Catalina.

Replica: Cine ar indrazni? by cucos catalina (1635 mesaje), la 01-04-2009
Ar avea cineva curajul, sa ne vorbeasca pe noi? Pe noi, Gargaritzele? Sau pe Gargarei? Sau ce indraznetz ar putea fi acela, ce s-ar incumeta a ne comenta, mai ales dupa cat s-au infuriat azi Gargaritzele, cand s-au simtzit atacate?! Nu exista nici un forum cu extratereshtri contra noastra. A fost doar 1 aprilie!

P.S. Ileana, eshti pe langa mine, de-mi shtii intentziile? Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: