|
John! Mergi si cere vecinului un topor. - Tata, vecinul zice ca nu are topor. A avut unul de imprumut, dar l-a restituit stapanului. - Da-l incolo de zgarcit! Du-te-n casa si adu-l pe-al nostru!
O echipa scotiana de fotbal castiga campionatul. Antrenorul, fericit: - Baieti, cred ca meritati ceva racoritor. Johnny, deschide larg fereastra!
Un scotian cumpara un autoturism. Scotianul: - Cat consuma masina? Vanzatorul: - O lingurita, la suta! Scotianul: - Lingurita mare sau mica?
Intrebare: - Care este cea mai Fair-Play galerie de fotbal, din lume? Raspuns: - Cea a scotienilor! Nu arunca cu nimic pe stadion!
Un scotian vine la o statie de gaz. Scotianul: - S-a ieftinit gazul? Vanzatorul: - Nu! Vine scotianul peste o saptamana. Scotianul: - S-a ieftinit gazul? Vanzatorul: - Nu! Vine scotianul peste inca o saptamana. Scotianul: - S-a ieftinit gazul? Vanzatorul: - Da! Cu 2 centi! Scotianul: - Ce bine! Umple-mi si mie bricheta!
Doi scotieni mergeau pe strada. Unul dintre ei scoate un pieptene si, dupa ce si-l trece prin par, il arunca. Al doilea, mirat: - De ce l-ai aruncat? Primul: - Pai, i se rupsese un dinte! Al doilea: - Pai, si doar pentru un dinte... Primul: - Era ultimul!
Un scotian merge la un bar si comanda o bere la halba. Dupa ce i se aduce berea, observa o musca in ea. Scotianul: - Barman, in berea asta este o musca! Barmanul: - Domnule, zgarcit mai esti si tu! Cat poate sa bea o musca?
Intrebare: - Ce scrie pe usa unui scotian? Raspuns: - Nu sunati! Ies eu din cand in cand!
Un scotian, care avea o sticla de whisky in buzunarul de la pantaloni, se impiedica pe scari. Cand isi revine, pune mana pe bunzunarul unde era sticla si simte ceva ud. Scotianul: - Sper ca este sange!
Un scotian era pe patul de moarte. Scotianul: - Mama, esti aici? Mama: - Da, fiule! Sunt aici! Scotianul: - Nevasta, esti aici? Nevasta: - Da, barbate! Sunt aici! Scotianul: - Copii, sunteti aici? Copiii: - Da, tata! Suntem aici! Scotianul: - Toata lumea este aici? Toti: - Da, mai! Toti suntem aici! Scotianul: - Atunci, de ce este lumina aprinsa la bucatarie?
Un scotian si nevasta-sa intra intr-un restaurant si comanda doua portii de mancare. La un moment dat, chelnerul vazand ca doar scotianul manca, iar sotia statea si se uita la el, se apropie. Chelnerul: - Doamna, dummneavoastra de ce nu mancati? Nu va place mancarea? Nevasta: - Ba da! Imi place! Dar astept sa termine sotul meu de mancat, sa-mi imprumute proteza.
- Veti lua cate doua lingurite din acest sirop, in fiecare seara, inainte de culcare, recomanda doctorul, scotianului. - Imposibil, domnule doctor! exclama acesta. - De ce? - Pentru ca nu am, acasa, decat o lingurita.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|