Acum este 23 Iul 2026, 18:18

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: MSG - Drogul din alimente
MesajScris: 23 Feb 2011, 11:23 
Neconectat

Nume forum:1
Daca am respecta cele spuse de tine, am trai toti ca bunicii nostri intre 80 si 100 de ani. Este foarte adevarat ce ai scris tu, trebuie sa mancam sanatos, fara E-uri, dar este greu, asa cum am mai zis si in alt topic eu ma consider o persoana fericita ca locuiesc la tara si pot manca sanatos, desi recunosc ca ma calc si eu stranb si mananc uneori mezeluri sau prajituri de la cofetarie sau chipsuri, dar incerc sa nu o fac prea des.
Ar mai fi o 'mica' problema, cea financiara. Daca oamenii cumpara un baton de salam ieftin dau 8 ron sa zicem si mananca si ei carne, dar daca ar trebui sa cumpere carnea si sa o mai si prepare, ar pierde mai multi bani si mai mult timp. Generatiile care au fost cu ceva ani in urma erau invatate sa manance si sa munceasca bine, noua generatie se da in urma de la munca, toti vor bani multi si munca putina, nimeni nu mai vrea sa munceasca pamantul, cat despre mancare normal iei ce este ieftin, ca daca nu muncesti, de unde sa ai?
Multa sanatate va doresc si ca sa fiu in ton cu topicul sa mancam cat mai sanatos, va doresc la toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: