Acum este 30 Apr 2026, 00:36

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Haideti sa slabim impreuna!
MesajScris: 01 Noi 2011, 11:05 
Neconectat

Nume forum:1
Elza, daca ai sti de cate ori am fost acolo unde esti tu acum... Ani de zile a durat la mine pasa asta proasta de care vorbesti. O poti depasi. Eu cred in tine. Trebuie sa vrei neaparat si se va indeplini. Eu folosesc si niste artificii. Atunci cand imi slabeste vointa si tentatiile din fata mea sunt irezistibile, incerc sa-mi fac un plan de premiere a rezultatelor. Si imi zic asa: daca reusesc sa mai dau 5 kilograme, atunci se va intampla ceva (imi voi cumpara un lucru pe care mi-l doresc sau imi voi permite sa pap o mancare la care poftesc si care nu este indicata). Sau imi cumpar cate un articol de imbracaminte cu un numar mai mic si imi pun ambitia la bataie sa imi vina bine cat mai curand. Ideea este de a-ti sarbatori cumva micile rezultate. Nu trebuie facute planuri foarte ambitioase si pe lunga durata, ci luat din aproape in aproape si savurata fiecare mica victorie. La mine merge. Sunt la al 8-lea kilogram dat jos de cand am inceput noi amandoua in aceeasi zi marele proiect. Lasa furia deoparte, ca nu ajuta la nimic, ci doar te indispune si nu uita ca nu este niciodata prea tarziu sa incepi din nou. Omul mai si greseste, dar poate (cel putin in cazul de fata) sa treaca usor peste greseli.
Te imbratisez si iti doresc multa, multa vointa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Noi 2011, 11:18 
Neconectat

Sa fie ca voi si sa auzim de bine. Pai ar trebui sa incep prin a-ti urma sfaturile tale, draga Arina, sa imi propun ca pana la ziua mea, peste 10 zile sa mai slabesc 1.5-2 kg. Daca reusesc am voie tort. Interesant!
Onuta, cat despre cola ce sa zic, cand nu esti ambitios zici ca ai lasa-o dar nu te lasa ea pe tine. Cand ma apuca "criza", vad ca in desenele animate cola in ochi. Sper sa reusesc, de fapt trebuie sa reusesc, nu de alta, dar am o garderoba plina de haine care nu imi mai vin.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Noi 2011, 12:48 
Neconectat

Dragele mele combatante pe frontul dietei pentru silueta, eu sunt stationara ca si kilograme.

Dani, daca as manca cat zice la zodia mea, eu m-as ingrasa. Multumesc insa ca si tu combati alaturi de noi.

Sonia, ma bucur ca ai slabit asa. Am avut o astfel de dieta cam un an si, dupa ce am slabit cateva kilograme (6), am reinceput sa pun pe mine, desi singurul lucru ce s-a intamplat in viata mea a fost schimbarea locului de munca (dintr-un birou in altul, in care nu prea ma simt bine).
Pupici pe burtici.

Ralluca, una-doua tablete mici de ciocolata pe zi sunt benefice pentru inima. Indicat ar fi ciocolata neagra (cea care are continut ridicat de cacao).
Si eu beau mai mult de 2 l de apa pe zi.
Ma bucur ca te-ai despartit fara regret (cum spune Alexa) de ceva greutate. Iti doresc succes si pe mai departe.

Elza, nu te teme, nu esti unicat la capitolul varza la dieta. Pentru mine, lunea este mereu un nou inceput.
Cola si alte bauturi carbogazoase indulcite nu le suport pentru le simt gustul de chimicala in gat. Am mare noroc la acest capitol.

Onuta, iti doresc sa schimbi prefixul cat mai repede.

Arina, tare imi mai place cum gandesti referitor la auto-motivare. La mine nu dureaza prea mult pentru ca cedez in favoarea fetelor.

Alexa, tu ce mai faci?

Va doresc forta si vointa de a merge mai departe.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Noi 2011, 13:45 
Neconectat

Arina, o idee geniala. Imi place si o voi pune si eu in practica chiar de astazi. Asa voi vedea si eu ce este mai important pentru creierul meu: sa slabesc sau sa mananc ceva bun. Hi! Hi! Hi!
Acum nu pot alege, nu mi-este foame si nu imi doresc nimic. Dar pana diseara ma mai gandesc. Daca la sfarsitul saptamanii cantarul meu arata cu un kg in minus, voi manca ceva bun. Daca arata mai mult decat astazi (adica 71), atunci ma voi pedepsi. Inca nu stiu ce si cum, dar pana diseara sper sa imi vina o idee. Il iau drept un joc distractiv, dar constructiv.

Elza, te inteleg. Mie nu mi-a fost greu sa ma despart de cola. Pur si simplu "mi s-a pus pata pe ea" si am zis ca nu o voi mai bea. Prefer un suc de fructe fara acid, natural. Sau poate am baut prea multa cola si din aceasta cauza acum nu-i simt dorul sau pofta?!
M-ai facut sa rad cu
Citat:
Cand ma apuca "criza", vad ca in desenele animate cola in ochi.
Eu cand sunt nervoasa, suparata sau dezamagita de ceva, vad frigiderul plin cu bunatati. Hi! Hi! Hi!

Silvia, multumesc. Daca la tine kilogramele stagneaza, la mine au luat-o razna. Cand ma cantaresc arata ba in plus, ba in minus (si ma cantaresc doar dimineata).

Sa auzim de bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Noi 2011, 14:15 
Neconectat

Felicitari Arina! Dar ma gandesc nu este totusi o pierdere cam mare in timp scurt? Ma bucur tare mult ca ai vointa si ca ceea ce iti doresti reusesti.
Onuta, Elza, stati linisitite ca si eu sunt la fel de varza.
Ralluca, si mie mi-a fost indicat de medic cardiolog, sa mananc ciocolata in fiecare zi pentru inima.
Silvia, noi avand problemutele de sanatate pe care le avem, slabim putin mai greu. Ai sa vezi ca vor pleca fara regrete kilogramele si de la noi. Mai greu ca de unde-i mai bine ca la mine, sau ca la tine, dar intr-o zi se vor satura si vor pleca singure. Atunci sa te tii adio definitiv.
Eu, acum, dupa 8 kilograme pierdute in aproape 4 luni, pot sa va spun ca ma simt minunat, analizele mi-au iesit bune, tensiunea s-a mai reglat, iar colesterolul a mai scazut. Medicul mi-a spus ca apreciaza vointa mea. Si mi-a spus sa continui asa cum am inceput, adica cu acest nou stil de viata. La inceput nu era de acord sa tin o dieta, dar acum cand s-a convins ca eu ma simt mult mai bine m-a felicitat. Mi-a zis ca apreciaza faptul ca nu m-am inhamat la o dieta drastica si doar mi-am schimbat modul de viata.

Monica, am sa te rog daca cumva gresesc postand-o aceste detalii, sa le stergi si imi cer scuze.
Am sa va spun de dieta tinuta de prietena mea. Dar sincer eu nu o recomand. La inceput ma tenta si pe mine, ma gandeam 18 kilograme in 9 saptamani, mama ce bine ar fi, dar apoi am stat si m-am gandit si am ales sa schimb doar stilul de masa. Acum dupa ce a slabit se simtea cam rau si a mers sa faca niste anlize. Rezultatul analizelor nu a fost bun, o anemie destul de mare, un colesterol foarte marit, si un inceput de gastrita. Deci tot mai bine incercam noi sa ne educam stilul de masa, mancand mai putin si ordonat decat sa facem ravagii in organism.
Dieta pe care o tinut-o a fost 2 saptamani, pentru schimbarea metabolismului, apoi a mancat alte 6 saptamani 1 zi legume, 1 zi carne si 1 zi lactate, iar ultima saptamana a mancat decat mere si lactate. In tot acest timp ea a baut apa cu lamaie. Acum a ajuns la un regim medical si in schimb cu un pumn de vitamine si pastile pentru gastrita si colesterol, pe care trebuie sa le ia in fiecare zi. Acum ii pare rau ca a actionat din impuls doar dorindu-si sa slabeasca.
Deci in concluzie, mai bine un stil de viata sanatos decat o dieta de slabit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Noi 2011, 20:37 
Neconectat

Alexa, sa manance numai mere si lactate toata saptamana? Nici intr-o mie de ani nu as tine aceasta dieta, chiar de ar promite un numar fabulos de kilograme in minus.
Apa cu lamaie este buna, eu chiar am gasit o cura de slabire cu lamai si ma tenteaza. Inca sunt in stadiul de gandire, ca nu imi doresc mai tarziu sa am alte probleme cu stomacul.
Citat:
Acum nu pot alege, nu mi-e foame si nu imi doresc nimic. Dar pana diseara ma mai gandesc. Daca la sfarsitul saptamanii cantarul meu arata cu un kg in minus, voi manca ceva bun. Daca arata mai mult decat azi (adica 71), atunci ma voi pedepsi. Inca nu stiu ce si cum, dar pana diseara sper sa imi vina o idee. Il iau drept un joc distractiv, dar constructiv.
Ei bine, astazi mi-am cumparat niste pernute cu telemea (macedonii). Sunt nemaipomenit de bune si reci si calde (ah, ca deja imi ploua in gura).
Cand am iesit din supermarket o bunicuta infrigurata statea sprijinita de un stalp. Nu statea cu mana intinsa, insa nu cred ca ar fi zis nu daca i-as fi dat ceva. Nu dau bani (o decizie mai veche), in schimb i-am dat macedoniile mele si tare bine am facut, ca am ajutat in doua feluri. Pe bunicuta si pe mine.
Si uite asa, acum stiu ce vreau la sfarsitul saptamanii. Pernute cu telemea, dar doar daca slabesc cel putin un kilogram. Daca rezultatul nu imi este pe plac, imi pun pofta in cui.
Si cum am mai adaugat un punct ideii Arinei, - in cazul in care cantarul arata mai mult de 71, atunci ma voi pedepsi cu 2 h de vibromasaj (1 h - viteza medie, 1 h - viteza maxima) intr-o singura zi. Si daca veti crede ca este o pedeapsa usoara, va spun putin despre acest aparat de vibromasaj. Aparatul are 20 de viteze. De obicei, fac cate 10 minute de vibromasaj la viteza 8 (o viteza care poate fi suportata cat de cat si care pune in functiune mai multe puncte - picioare, solduri, burta, maini). Ei bine, pedeapsa cumplita acum vine. Nu rezist sa stau linistita mai mult de 5 minute la viteza 20. Picioarele parca ma lasa si incep sa ma manance de nu mai stiu unde sa ma scarpin. Nu imi doresc sa stiu cum este o ora la viteza maxima, de aceea sper sa slabesc kilogramul propus.
Daca v-am plictisit, va rog sa ma scuzati.

O seara buna!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Noi 2011, 22:10 
Neconectat

Onuta, totul tine de mental. Ce ar fi sa nu te mai cantaresti pana la sfarsitul saptamanii? Cred ca vei avea o surpriza placuta. Stiu cum este sa-ti arate acul cantarului cam aceeasi greutate. Am avut si eu vreo 73-75 kg si la inaltimea mea de 169 cm mi se parea enorm de mult.
Multumesc pentru incurajari.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Noi 2011, 09:57 
Neconectat

Alexa, da, este o pierdere cam mare pentru o singura luna, dar asa s-a intamplat si data trecuta. In timp insa, voi pierde din ce in ce mai putin pe parcursul unei luni. Slava Domnului ca nu mai trebuie sa pierd prea multe. Sper ca in 4-5 luni sa termin cu totul. Lamaia este primul vinovat de slabirea mea. Am ajuns la una pe zi.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Noi 2011, 10:01 
Neconectat

Onuta, nu cred ca ai plictisit pe nimeni. Si eu m-am gandit de mult sa-mi iau un astfel de aparat de vibromasaj, dar am auzit atatea povesti despre el, cum ca se defecteaza dupa cateva utilizari sau ca nu are efectele la care se face reclama si am preferat sa fac exercitii in care agentul principal sa fie propria greutate, decat sa dau banii pe aparatul respectiv, dar ma bucur sa aflu ca sunt si cazuri fericite si ca unii oameni il folosesc cu succes.
Te pup si iti doresc numai bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Noi 2011, 14:00 
Neconectat

Si eu sunt de parere ca lamaia este foarte buna in curele de slabire, dar si in mod obisnuit, in alimentatie. Citisem undeva ca este recomandat sa bei dimineata, pe stomacul gol, o cana de apa cu lamaie (la o cautare rapida pe google: http://www.doctor.info.ro/lamaia,_un_ajutor_de_nadejde.html).
Multa ambitie tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 242 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: