|
Acum este 27 Noi 2025, 10:27
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Mierea de albine si scortisoara Scris: 06 Iul 2011, 06:39 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7277 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Michela, eu iti multumesc pentru informatii.
Te pupa,
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Mierea de albine si scortisoara Scris: 06 Iul 2011, 08:32 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Michela, recunosc ca si eu le-am citit cu atentie si o parte le-am bagat bine la cap, mai ales ca eu am socrul aici care face miere de albine. O calda imbratisare pentru tine.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Mierea de albine si scortisoara Scris: 06 Iul 2011, 08:50 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7277 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Michela, asa cum a spus Ralu, am bagat bine in cap o mare parte din informatii. Ma bucur ca esti online ca as vrea sa te intreb ceva. Crezi ca tratamentul pentru infectii ale pielii se poate aplica si pentru pitiriazis? Eu am avut pitiriazis versicolor (prima forma - pete albe, a doua forma - pete maronii, a treia forma - doua bubite ca la psoriazis, care faceam "matreata" daca le scarpinam). Am tinut tratament o luna si o saptamana, cele maronii au trecut in aproximativ o saptamana, cele doua bubite deja nu mai fac coaja, dar cele albe inca nu am reusit sa le elimin. Oare daca tin un tratament de 14 zile cu miere si scortisoara am vreo sansa sa am si eu pielea frumoasa? Eu tin si cred mult in tratamente naturiste, dar nu strica sa cer o parere.
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Mierea de albine si scortisoara Scris: 06 Iul 2011, 08:53 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Michela, intr-adevar mierea face minuni. Si tatal meu are stupi, asa ca, mierea este la discretie, insa eu am alergie si nu pot manca. In schimb, fiul meu, o adora. In perioada rece, amestec mierea cu zeama de lamaie si o foloseste la ceai sau cu apa, asa ca o limonada si nu prea stie ce e aia raceala. Iti multumesc pentru retete si te imbratisez.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Mierea de albine si scortisoara Scris: 06 Iul 2011, 12:47 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Da, Michela, stiam ca nu se pune in ceaiul fierbinte, mai mult, pe langa faptul ca isi pierde din proprietati, am citit chiar ca devine toxica in lichide fierbinti. Este un sfat bun pentru persoanele care nu stiau acest lucru. Te imbratisez.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|